- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #3.821
çok şükür balım çok iyiym :) öyle sözlere bakıyorum yine
anladım canım bende piyano parçalarına taktım :) bikaç tanesi çok iyi geldi ya rahatlattı dinlerken..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok şükür balım çok iyiym :) öyle sözlere bakıyorum yine
anladım canım bende piyano parçalarına taktım :) bikaç tanesi çok iyi geldi ya rahatlattı dinlerken..
iyi canım rahatlatsında :) çok açımmmmmmm yemek yiycemşimdi çıkıyorum canım akşam burda olursan konuşruz
![]()
Yaşasın tatil :)) Çok yoruldum bu hafta. Zihnen dağınıktım. Bugün hasta oldum geçen ki hassas ruh halimin sebebi. Şu an cidden rahatlamış hissediyorum kendimi inşallah güzel ruh haliyle devam. Canınızı sıkmayın arkadaşlar. Astroloji de güneş tutulması zamanları insanların hayatlarında ciddi atlama atışları yaptıkları dönem oluyor. Tabi herkes aynı şekilde etkilenmez. Ama tutulmadan dört gün önce sonrası size gelen haberlere dikkat edin denir. Mesela bana tutulmadan iki gün önce evleneceği haberi geldi bu bir bitiştir ki tutulmalar bitişlere sebep olur. Ki yeni başlangıçlara yer açılsın :)) Zor olanı atlattım. yeniler yeniler yeniler bekliyorum:))))
deliriyorumm galiba
hem nefret ediyorum ondan listesinde ki kizlari görünce igrendim ondan canim acimadi hic aslinda ayrilik bizim icin en mantikli yol ama ben yokluguna hala alisamadim cok yanliz hissediYorum kendimi ne olacak boyle etrafimda hic kimse de yok
oynayın gezin tozun hayatın tadını çıkarın yabu saatte bana gelen geliyo çok mutsuzken birden neşem yerine geliyo ya
bende delirdim heralde kızlar
![]()
arkadaslarim da bikti artik benimle bu konulari konusmaktan ben ne zaman böyle oldum gurursuz yüzsüz kendimi salak gibi hissediyorum aslinda cok güclü bi insanim eski beni özlüyorum bi türlü ben olamiyorum yine hayatimi maffetti asagilik herif beni maffetti biliyorum hersey cok yeni zamanla daha iyi olacagim ama biktim artik
bende senin gibiyim bi cookk iyim mutluyum bi bakiyosun aglayip duruyorum
[video=youtube;VJhVFdPX5jI]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=VJhVFdPX5jI[/video]
hadi kızlar oryantalllllllllllll lilililili
![]()
:119::119::118::118::118::118: