Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Anzercim herif biraz cocuksu, yazdigindan belli zaten,
espiri yapmak icin yazmis sanirim, sende kizmissin :)) Bence biraz exin yüzünden erkeklere nefretin var suan,
hepimizde vardi, bende hala var biraz valla ne yalan söylyim :)

Inşallah yapmaz sndz çünkü silmek istiyorum kendisini..
Hürremcim valla çok çocuksu ya ben ilk sohbette anladım bunu da kırmak istemedim :) Ama tabi bu tarz konuşmasınada izin veremem. Cevabını verdim hemen.

Ne kadar kotu, istedigim biseyi "yapmamaliyim" diye yapmiyorum.
Eskiden hic takilmazdim boyle seylere. istiyorsam arardim, ozlediysem ozledim derdim. ne bu be, artik her hareketimi olcer bicer oldum. bu ben degilim aaaaaa :119:

Ya katıldıgım zorunlu bir seminer vardı. Orada bir tane çocuk vardı çokkkkk yakışıklıydı. Bazen göz göze geldik ya bitti bi daha da göremem. Pfss baktım yüzüğü filan yok. Ya ben niye böyle baharda dolaşan kelebek gibi oldum gönülden gönüle konuyorum :) İyi bişey mi kötü mü bu acaba..

Ya katıldıgım zorunlu bir seminer vardı. Orada bir tane çocuk vardı çokkkkk yakışıklıydı. Bazen göz göze geldik ya bitti bi daha da göremem. Pfss baktım yüzüğü filan yok. Ya ben niye böyle baharda dolaşan kelebek gibi oldum gönülden gönüle konuyorum :) İyi bişey mi kötü mü bu acaba..

iyi biseyy :16:

gecmisi dusunmeyi birakip, bugunlerine dondugun anlamina geliyo :8:

bekar ve ozgur bi kadin olarakta birilerinden hoslanman gaaaayyettt normal. darisi basima. ama karsilikli olsun :29:

iyi biseyy :16:

gecmisi dusunmeyi birakip, bugunlerine dondugun anlamina geliyo :8:

bekar ve ozgur bi kadin olarakta birilerinden hoslanman gaaaayyettt normal. darisi basima. ama karsilikli olsun :29:

Kesinlikle karşılıklı olsun istiyorum inşallah öyle olur. Tabi bu biraz geçici gibi oldu ama kimbilir. İmkansız diye birşey yoktur :) Bir de dikkatimi çekti ben onun adını filan bilmiyordum ama hergün imza alınıyordu geldigimize dair. Benim imza alanımda sürekli yanlıs okulda gösteriyorlardı beni bende üstünü cizip kendi okulumu yazıyordum. Bir baktım hep beni gösterdikleri okulda o çalışıyor :D

Kesinlikle karşılıklı olsun istiyorum inşallah öyle olur. Tabi bu biraz geçici gibi oldu ama kimbilir. İmkansız diye birşey yoktur :) Bir de dikkatimi çekti ben onun adını filan bilmiyordum ama hergün imza alınıyordu geldigimize dair. Benim imza alanımda sürekli yanlıs okulda gösteriyorlardı beni bende üstünü cizip kendi okulumu yazıyordum. Bir baktım hep beni gösterdikleri okulda o çalışıyor :D

ask tesadufleri sever :37:

kaptirma kendini hemencik.
bu kisiyi surekli gorecek misin? yoksa bi gunluk biseymiydi?

ask tesadufleri sever :37:

kaptirma kendini hemencik.
bu kisiyi surekli gorecek misin? yoksa bi gunluk biseymiydi?

Maalesef bir daha hiç göremeyebilirim :) Ya yok kaptırmadım kendimi bi hafta sonra hic hatırlamam bile. Ama olsun gene de ilgim dağıldı ya buna da şükür :D Bu sadece asıl güle ulaşmadan önceki gül yaprağı diyeyim :D

Maalesef bir daha hiç göremeyebilirim :) Ya yok kaptırmadım kendimi bi hafta sonra hic hatırlamam bile. Ama olsun gene de ilgim dağıldı ya buna da şükür :D Bu sadece asıl güle ulaşmadan önceki gül yaprağı diyeyim :D

hmmm
bende 3 hafta kadar once ilk goruste birine asik olmustum :D ilk gorus = 10 sn
ayni zamanda son gorus :37:

ama iyi oluyo boylelerinin cikmasi :1:

hmmm
bende 3 hafta kadar once ilk goruste birine asik olmustum :D ilk gorus = 10 sn
ayni zamanda son gorus :37:

ama iyi oluyo boylelerinin cikmasi :1:

Kesinlikle güzel bişey. İnsanın umudu artıyor. Hani kötü bir ayrılıktan sonra insanın zihninde oluyor onun gibisini nerden bulacağım diye. Yok yani öyle birşey onun gibisi değil onun alasını görüyorsun. İyi olsa zaten ayrılmazdı. Biz ayrılmayanından bulacağız inşallah. Azimliyim şahsen bu konuda :)) Ama bugünkü olsaymış iyi olurmuş yaf pek bi yakışıklıydı. Aynı birebir hiç abartısız diyorum alacakaranlık (twilight) filmindeki Robert Pattinson'du. Kesinlikle abartmıyorum hem bunun gözleri yeşildi :) Ah ah kimlere yar olacak gidecekte..

Bugun bende otobüste birini gördüm karsimda duruyordu,
bir icim su derler ya, inanin varya tam manken di,
allah sahibine bagislasin :16: :ssz:

Kesinlikle güzel bişey. İnsanın umudu artıyor. Hani kötü bir ayrılıktan sonra insanın zihninde oluyor onun gibisini nerden bulacağım diye. Yok yani öyle birşey onun gibisi değil onun alasını görüyorsun. İyi olsa zaten ayrılmazdı. Biz ayrılmayanından bulacağız inşallah. Azimliyim şahsen bu konuda :)) Ama bugünkü olsaymış iyi olurmuş yaf pek bi yakışıklıydı. Aynı birebir hiç abartısız diyorum alacakaranlık (twilight) filmindeki Robert Pattinson'du. Kesinlikle abartmıyorum hem bunun gözleri yeşildi :) Ah ah kimlere yar olacak gidecekte..

sss kizlar belli bizim gonul gozumuz acilmis :1:

zaten biliyorum benim yeni bi iliskiye ihtiyacim var. o basladigi anda eskisinin adini bile unutucam. suan yalnizliktan eskisini arada bi ozler gibi oluyorum o kadar :/

Son düzenleme:
sss kizlar belli bizim gonul gozumuz acilmis :1:

zaten biliyorum benim yeni bi iliskiye ihtiyacim var. o basladigi anda eskisinin adini bile unutucam. suan yalnizliktan eskisini arada bi ozler gibi oluyorum o kadar :/

Kuzum sana katiliyorum cünkü bende öyle hissediyorum,
benimde yeni bir iliskiye ihtiyacim var, yavas yavas buna hazir hissediyorum..

ben de bi aşk acısından sonra dün resmen ilk görüşte birine aşık oldum
tanışmıyoruz ama dün bakmıştı o da baya, bi daha karşılaşır mıyız bilmiyorum ama onun en azından kim olduğunu vs bildiğim için nerelerde bulabileceğimi biliyorum
sizce gidip ben tanışsam fazla aşırı bi hareket olur mu?

Back
X