Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Anzercim araman iyi olmus bi yandan icin rahatladi ve sanirim kararin kesinlesti bu konusmadan sonra,
adamin hicbir sekilde caba sarfetmeye hala niyeti yok farkindaysan,
unutsak olmazmi?
iste of anzer, hep ayrilik konusuyorsun,
biz ayrilamayiz anzer,

ee ama sorulara cevap yok ?
Niye bir caba göstermiyor, niye tamam anzer is ariyorum suan bulcam nolur az daha sabret mutlu olcaz diyemiyor ???
DIYEMIYOR iste cünkü yapmicak kendiside biliyor,
Senin cabalarinla bu iliski birkac ay yada sene daha sürsün istiyor, sonrada pasa kendi istedigini yapacak tabi yine,
mutsuz olan sen olacaksin, o onu istiyor

Ben niye anzerin durumunu sizin gibi algilayamiyorum acaba..? bana gore bu konusmada belli olan tek sey bu iliski daha bitmemis.. Anzer onu arayarak hala ilgi gosterdigini belli etmis, sevgilisi de benim icin bitmedi, ayrilamayiz diyerek iliskiye bakisini belirtmis. ikisi de hala severken ne ayriligi? can cekismeye devam

bu konusma bence bi son degildi

Bugün bir çalışmaya katıldım. Taşlarla şifalandırma, enerji beden vs uygulamarı yapıldı bireysel çalışmalar güzeldi ya. Çakralarımı kontrol ettiler. Şifa çalışması yapıldı. Masaj yapıldı güzeldi..

Hayir canim, Cabasiz/ daha dogrusu tek tarafli bir cabayla iliski yürümez,
simdi barisirlar haftaya yine ayrilirlar, bu böyle,
sevmek yetmiyor herzaman,
ayrica seven insanda böyle yapmaz,
erkekler bazende sevdigi icin degil, sevgilisiz kalmak istemedigi icin ayrilmayabiliyor

Cok hosmus canim rahatlamissindir hemde yeni seyler ögrenmissindir güzel birsey bence

bende böyle düşünüyorum :44::44:

sende haklısın canım :)
madem ayrılmak istemiyo düzeltsin o zaman bir daha ayrılmamak için iş bulsun her fırsatta anzerin yanına gitsin öyle ayrılamyız diyerek olmaz kii

Hurremcim sana katiliyorum. cabalamadan iliski yurumez. o yuzden zaten belirttim "can cekismeye devam" diye. bu sekilde saglikli bi iliski yurumez elbette. bende ayril baris devam edecegini dusunuyorum. ama tam olarak bi son verilmemis gibi geldi bana hala.

Hangimiz son verdikki tamamen :)

Son düzenleme:
Iyilesekmiyim yani doktor :)) öldürücü cinsten degil yani :))

Offf ya deliriyorum galiba yavastan :) aslinda cokta iyi. Simdi böyle iyi giderken yokluguna alismisken ya cikar gelirde hersey basa sararsa diye de korkuyorum

ehumm... dokturun olarak konusuyorum sayin hastam,
ihtimaller uzerine dusunme.

simdide ayni yollardan gecmis bir kk uyesi olarak yaziyorum,
kelimenin tam anlamiyla herseyi zamana birak. iyilesmeye odaklan. gelse naparim? sunu yazsam o naapar? Bunu soylesem, o duysa, sonra iste bilmem ne olsa, ne olur? Senaryo kurma. Bosver. Gerceklerle ilgilen. Sana mesaj atarsa, o zaman dusunursun bununla nasil basa cikacagini. Birak gitsin. hayat zaten yeterince zorken, birde kendi rizanla hayatina soktugun insanlarin seni zorlamasina izin verme. ozlersin ama gecer. ozleyip, ozlemeye yogunlasma. Ozledigini fark ettiginde kotu anilari dusun..

Gerek burda konustuklarimiz, gerek ozel mesajla dertlesmelerimden ben kendime bazi notlar edindim. Kopyaladim, kaydettim bazi seyleri. Ozledigimde acip okuyorum ve yine kafami toparliyorum. gerceklerin tokat gibi yuzume carpilmasina bazen ihtiyac duyuyorum bunuda burdaki uyeler yapiyorlar sagolsun. Sende kotuye konsantre ol..

Çünkü nasıl olsa karşımdaki beni bırakmaz diye düşünüyor.. Bu güveni onlarada biz veriyoruz malesef.. Sonra gerçekten terk ettiğimizde de önce inanmıyorlar sonra bakıyorlarki ciddi ciddi ayrıldık kafalarına dank ediyor.. Ama bu gerçek bi dank etmek değil sadece geri döndürme oluyor yoksa hatalarını anlayıp düzelteceklerinden değil..

Evet daha dirayetliydim.. Yüzünede söyleyebildim ben bişeyleri içimde bitirdiğimi.. Bu yüzden iyi geldi bana bu konuşma.. Önce bi kötü oldum teli kapatınca ama doğru bi hareket yaptım şu an eminim.. Dediğin gibi biz ayrılamayız bizim sevgimiz başka vs vs ama demedi ki yine ben iş bulucam sana söz.. veya gelicem söz demedi..

bende böyle düşünüyorum :44::44:

Kızlar evet iki taraftada bişeyler bitmedi tam olarak ama sadece sevgi yetmediğinden ve bu durumda daha fazla sürdüremeyeceğimden bitirdim ben.. Bizim sorunlarımız birden çıkmadı 1 senedir vardı ama ben sevgimizle yeneceğimizi düşündüm sabrettim alttan aldım ayrılmadım ama o 1 senenin sonlarına doğru baya tökezledik karşı tarafta zaten çaba yoktu o bi gerçek tökezlemelerin sebebi benim artık gerçeği görmem.. Tek taraflı çabayla yürümeyeceğini anlamam.. Ve son olarakta umudumu kaybettiğim, artık gram emek veremeyeceğim içinde kesin kararımı verip irademi zorladım..Umarım başarırım..

'Eski Sevgili'' diye bir şey yok arkadaşım. Mesela Eski Bira , Eski sigara diyomuyuz hiç. Hele eski sevgiliye Dönmek kadar saçma birşey yok , Bitmiş bir Parfüm şişesine Su koyup tekrar tekrar dibini görmek gibi bir şey oluyo. Gittikçe benliğini kaybediyo , Kokusunda bile bir değişiklik oluyo , Senin benimsediğin koku başka kokulara dönüyo artık. Hiç bir 'Eski' şey 'Yeni olamaz' artık hayatımızda..
Sen eskisin , Ama ben eskici değilim mesela!

Hic olmadigim kadar buruk bir haldeyim. Ne ariyor ne de soruyor. Her seyin sorumlusu benmisim gibi soguk davraniyo. Anzer bazen dusunuyorum da senin ki gene cabaliyo bak bize.? Suclu biziz sanki, aciyi cekende biz gibiyiz. Her uyandigim da kalbim oyle ağrıyor ki yalnizliga boguluyorum . Benden birseyler bekliyor hangi gurursuzlukla gidim ki kapisina. Kendi bilir ne kadar da yuregim acisa da unutucam. Unutulmiycak hic kimse yoktur. Güzel günleri mi ağlayarak geciremem herhalde :) yanlışharfler varsa kusura bakmayin uyku sersemligi ve telefondan giriyorum.

Son düzenleme:
Anzer insan anlıyor demi ! Geç olsada anlıyor tek taraflı bir çabayla olmuyor

Seviyorlarmış bide o zaman lanet olsun onların bu sevgisine

Biz böyle yarım yamalak sevilmelere muhtaç değiliz !

Seven adam herşeyi göze alırda yaparda ... kılını bile kıpırdatmayan bir adam sevgi kelimesini ağzına alıp onuda kirletmesin !!!

Çünkü ounun ki sevgiden başka herşey ama sevgi DEĞİL !

Tabi ki sorumlu biziz suç bizde! Öküz olana insan muamelesi yaptık. Ök..z ök..zdür değişir mi değişmez. Biz insanlığımızı kaybetmeyelim de gerisi önemli değil.

Sensiz olmuyor diyen kalbe güvenilmez

Sensizliği denemiştir

Bugün değilse yarın !

Bir gün başaracaktır ...

haklisin cok haklisin hemde ben biran önce su ruh halinden cikayim hayatima bakaYim zaten bittigine aslinda cok seviniyorum cok seviyorduk ama anlasamadigimiz konular daha coktu hem iki aydir bensiz olabilen bi adam o kizla bu kizla fingirdesen bi adam bundan sonra dönse ne olacak degil mi... hem o annesiyle mutlu olsun anne kuzusu zaten bi erkek gibi kapiyi cekip cikamadi bakin ben büyüdüm diyemedi bunlari yapmadi yapamayacakta onun icin artik tamamen kendime yogunlasmam lazim aklima geldikce de onun ne kadar korkak oldugunu düsünmem yeter o zaman daha cabuk gececek hem o beni zaten hic anlayamiyodu ki ben cok bitirmek istemistim... ohh be ailesinden kurtuldugum icinden ayrica mutluyum.. erkeksiz ve kaynanasiz bi dünya cok daha rahat hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…