Buyrun...Terapi Grubumuz :))

hahahahaha yarali ceylanlarimmm bayildim
canim begenmiyorsan kendini zorlama, mutlaka hosuna gidecek bi adam cikacaktir. hic bisey icin acele edip yanlis bi karar verme bence.

iyiyimmm bugun trafikte yine benim ex le karsilastik. bu sefer o da beni gordu. salak bana bakicak diye kafasini nasil cevirdi tam yanindan gecerken gordu, ben onu uzaktan fark etmistim. yaninda gecerken hic bakmadim hih

onun disinda bugun bi adam tarafindan resmen goz hapsine alindim katildigim bi seminerde!! resmen adam cevirdi kafayi beni izledi ya. korktum.seminer bitimi bi kacisim var gorceksiniz DD

ya ben cok iyiyim. sanirim atlattim kizlar. hiiicc uzmuyo artik olan biten beni. sabah kalktigimda ilk aklima gelen sey de o degil. gece yatarken son dusundugum sey de o degil. ama yine de gun icinde defalarca aklima geliyo ama sanirim bu normal. onun icin en son ayrildiktan 1 ay sonra aglamistim. tek ihtiyacim olan yalnizligimi giderebilecek guvenli bi sevgi sanirim. artik o benim icin mazideki bi insan.

Birde dusundukce mantiksiz geliyo. onun icin ben ugrasmamaliyim diyorum, hak etmedigine inaniyorum. ne bileyim ya ben baya iyilestim. darisi basiniza.

Son düzenleme:

Geçmiş olsun hürremcim..
Ne güzel talipler bol olsunki sende içlerinden en iyisini seçiver
Aşık olma zamanın gelince herşey zaten kendiliğinden olur bence akışına bırak..

ve bu arada, gecmis olsun hurremcimmmm

sagol canim
iyi olmaniza sevindim kizlar,
dediginiz gibi sabun köpügü gibi gelip geciyor gelenler,
bakalim insallah hayatimizin insanini buluruz yakinda :) ömrümüzün sonuna kadar mutlu olalim onla istiyorum,

tomjerry sende seninkini görmüssün, yanindan gecerken bakmamissin iyi etmissin :)))

gözhapsine alan adam yakisiklimiydi bari ???

Son durumdan haber verim.

4 gündür suskundu beyfendi tabi benim o kadar sabretmem bile mucize yazmadım yazmadım bugün yazıcam dedim
Söyleyip engelleyip bitiricem dedim kafamda

Neyse müsaitmisin falan diye girdim konuya niye sesin çıkmıyo dedim sınavlarım var dedi !!
Bahane dediğinizi duyar gibiyim evet bencede bahane
Ya adamla aylar sonra ilk defa konuşmuşuz söyleyin Allah aşkınıza isteyen adam çaba göstermezmi
Sınavları bahane edermi ?

Bende döktüm içimdekileri sen değişmezsin dedim çabalamak yok dedim senin içinde
Sana ağır geliyor dedim söylediklerinin arkasında duracak olsan ona göre davranırdın yazdım
Baya bişeyler dedim sonrada yazma bana bir daa-ha başa sarmaktan bıktım hoşcakal yazdım

Buda önyargılarından hiç bi zaman vazgeçme beni hep bir yalancı gibi düşün
Bana hiç inanma tarzı şeyler yazmış

Bende cevap bile vermeden engelledim faceten...

Artık canımı yakmasına beni incitmesine izin vermicem bu zamana kadar hep onu düşündüm artık kendimi düşüncem
Ama şunu bir kez daha anladım eski acılar dan yeni mutluluklar olmaz kızlar malesef imkansız !!
Hep eski güvensizlik kuşkular oluyor yani
Gerçi adam gibi bir tavır görsem sahiplenme görsem belki daha farklı konuşurdum bilmiyorum

Kısacası durum bu işte ama içimde neler neler kopuyo tabi bunlarda geçecek

İyi yapmışsın cecen barışmak isteyen şans isteyen adam böyle mi yapar Allah aşkına 4 koca gün insan bi 5 dk ayırıp "arayamıyorum seni kusura bakma" diyemez mi? bal gibide der.. Ama bunlar rahat adamlar ya baksana..

evet tatlim, ex e bakmayarak iyi ettim ama simdi de aklima hep eski anilar gelmeye basladi =D vay be bir zamanlar yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi, simdi iki yabanci olduk.. ne diyim. hayat..

gozhapsine alan adam guzel biseydi ama bi sure sonra tacize ugrar gibi hissettigim icin adam gozume tecavuzcu coskun gibi gorunmeye basladi. gozleri renkli, rumral, hos bi adamdi aslinda. oyle sapik gibi bakmasaydi belki bende onu begenebilirdim

Ve Allah insallah karsimiza bizi sevecek, bizimde onlari sevebilecegimiz, guvenilir, sadik, ve ellerimizi hiiiccc birakmayacak hayirli adamlar cikartirr!!

Neler hissettigini tahmin edebiliyorum... Uzuldum. Ya cok zor.. insallah gelecekse bi daha gitmez, gidecekse de sonsuza dek hayatindan cikar gider.. Aylar sonra kalbini biraz daha desmek icin geri gelmis olmamasini diliyorum..

Selam kızlarr
nasılsınız?? her şey yolundadır inşAllah..
gelişmeler olmuş sizler de ve gördüğüm hepimiz artık eskisinden çok çok daha iyiyiz..
ben de kendimi bu kadar güçlü hissetmiyordum bu ayrılık iyi geldi aslında..
şükürler olsun ders çalkışmaktan zevk almaya gülümsemeye başladım..
aynaya bakınca artık gözleri feri kaçmış degil de gözleri gülen kızı görür oldum..
defalarca telefona bakan ben artık bakmıyorum gün de on kere falan bakıyorum eskiden her on dk da bir bakardım..
düşünmemek umursamamak gözünde büyütmemek kendini değerli görmek bunları tekrar kazandıgımı düşünüyorum rabbim yanıltmasın..
ve onunla da konuştum. açıkcası özlemişim sesini.. konuşurken bir iki saniye güldük bir şey dedi yanlışlıkla...
o an keşke diye geçti içimden keşke hep gülebilse idik.. emek ya ona takıldım o an..
emek ten de geçebiliyor insan.. içimde kocaman olan o köz ateşi altık ufalıyor henüz sönmedi elbette..
hala kendini suçsuz gördügünü benden adım bekliyor oldugunu gördüm..
benim de hatalarım vardı elbet.. çok üstüne düşmüştüm..
ve en önemlisi ona güvbenmiyordum haber vermesini istiyorum gün için de bana bu da bunalttmıştı onu..
bunun yanlış oldugunu bu süreçte anladım ve bu konuda hak verdim ona..
ona güvenmiyordum ama yemin etti bana yanlış bir hareket yapmadıgına dair...
ben herhangi bir davranısını bilsem bu beni üzer miydi falan dedim..
inandırıcı bir şeyler söyledi..(bunları içimdeki sevgi azalmadan duysam daha iyi olurdu..)
bir yanlış yapacak olsam görmezsin duymazdın neden bunca mesafeye önümüzdeki ayrı geçecek iki üç yıla katlanayım falan dedi(ben uzaktayım.. farklı ülkedeyim...kendisinin de Türkiye'de iyi bir işi var...)
annesi ile de görüşmüşler.. benden haber beklediigini söylemiş..falan..
sensiz mutlu degilim ama bana güvenmeyen yalancı konumuna sokan baskılayan biri yok hayatımda daha rahat zihnim..
ama tabiki arta kalan zamanda mutsuzum falan dedi..
böyle gelişti konuşma epey konuştuk..
şimdi kendimi çok daha güzel çok daha rahatlamış hissediyorum..
belki yalan diyeceksiniz ama ben o yemine bana yanlış yapmadıgına inandım..
beni sevmiş olduguna inandım..
bu bana yetti açıkcası.
Dilerim Allahım içimizdeki bu sızıları da dindirir.. ve hayırlısı ile karşımıza hayırlı insaları çıkartır...

Son düzenleme:
meğer yalanmış gerçek sandıklarım
inandıklarım..
ben gibilerin inanma süresi de ancak bu kadar işte bir gün bile değil mutlu olunan anların toplamı..
bari son kez inansa idim.. kime ne yaptım ki rabbim bu ceza nedendir..
yarın iki koca sınav var ve gözlerimden yaşlar süzülüyor gözüm uyku görmedi...
sevmek bu kadar mı zordu??
sevmenin bedeli bu muydu??
niye bu düştü payıma??
neden bir yılda 12 gün bile mutlu olamadıgım halde vazgeçmemişim..
neden hep yapıştırıldıgım yerlerimden kırılıp çiğnenmişim...
Neden önceki sevdigim adam beni hep mutlu etti de kendime inanarak hissederek dokunarak görerek sevdigim adam mutlu etmedi..
neden ki??
bu oyunun hangi kuralını kaçırdım??
sebepsiz sevmek düşünmek merak etmek bir gülücük beklemek?? bunlar yok muydu kuralda..
bu yüzden diskalifiye oldum yuhlandım..
ve evet ben de tükendim ne varsa elimde avucumda..
Düne çizgi atabildim..
Peki ya kalbimin çizgileri onlarda birbirine kenetlenirler yok olur giderler mi..
zaman sen bana ilaç olur musun merhem olur musun bıçak gibi kanayan yerlerime..
Gözümden akan yaşların hatti hesabı yok rabbim bunların mükafatını ver bana..
ve zaman ne olur bana bir an önce etkili bir ilaç getir..Lütfen ona dair içimde kalanları da sil at..

Lütfen sevilmediigmi düşününce acımasın canım..
Kızlar var mı aranızda şunları duyan???
sen manyaksın sen çocuksun çocuklarla işim olmaz
oral dönemdesin
sen ilişki nedir bilmezsin
sen kendinle barışık degilsin
senin patalojik sorunların var
senin benle sorunun var
sen kurguluyorsun kafanda
sen degişmezsin
sen bir ilişkide nasıl hareket edilir bilmezsin
sen böylesin senin cocuklukta sorunun vardır inmek gerek
ben haklıyım bu ilişki de tek hatalı sensin
sana sans vermem lazım benim asıl senin degil
sana diyecek sözüm bile yok
ister bu telefonu acarım ister sesini kapatırım ister kökten kpaırım ararsın acmazsam aramazsın
daha niceleri..
var mı benden başka bunları duyan var mı????????
Lütfen başkasının varlıgını kabul edebileyim artık lütfen bu içimi yakmasın lütfen....

Son düzenleme:

Gececek bak bi önceki mesajın ne kadar pozitifse buda bi o kadar negatif olmuş..
Böyle dönemlerde duygu değişimlerinin normal olduğunu hem kendimden biliyorum hemde okuduğum makalelerden.. Şu an çok mutluyuz iyiyiz diyelim iyiki bitmiş zaten mutlu değildim diyoruz ama çok kısa bir süre sonra sanki onları diyen biz değilde bir başkasıymış gibi depresyon moduna geçiyoruz.. Böyle geçişler olacak yani niye şimdi ben ağladımki üzüldümki şimdi diye düşünme.. Ve asıl düşüncelerine odaklan.. Sonu yoktu bu ilişkinin ve seni mutsuz eden sorumsuz bi adamdan kurtuldun.. Bu dönemide atlatacaksın ve tek başına daha mutlu olduğunu farkedeceksin.. Sende demişsin ya mutlu olduğum günlerin sayısı 12 yi geçmez diye.. Bu bile çoğu şeyi anlatıyor aslında..
Sende farkındasın canım herşeyin sadece zaman lazım.. Ve gerçek aşkı yaşadığında ben ne saçma bir ilişki yaşamışım böyle diyeceksin.. İnşallah..
Tabi inşallah bunu topikteki herkes der hepimiz gerçek aşkı mutluluğu hakedenlerdeniz..

Birde şu söz çok hoşuma gider:
Birazcık tuz etkisi yaratmalı
insan birinin hayatında..Hani yaraya basıp acı vereninden değil de yemeğe katılıp tat vereninden..

Hepimizin hayatına inşallah böyle insanlar girer en hayırlı zamanda.. Hayatımıza girip varlığıyla tat katan cinsten..

Aynen katiliyorum arkadasa cok hakli bencede üzül filan ama kendini cok yipratma hayatini karartmasina izin verme bende 8 hafta oldu ve suan o kadar toparlandim ki ben bile sasiriyorum kafam suan o kadar rahat ki sende atlatacaksin ama lütfen kendine yüklenme ve kendine acima ben neden hak ettim demissin hayatimiz da yasanan herseyin bir nedeni var her giren insan bize kendimizi yansitiyo yani sen bu olaylardan kendine ders cikar ve onun gibi acimasiz olmadigin icin sükret sevin sen sevmenin degerini güzelligini biliyorsun positif düsüncelerine odaklan o zaman daha kolay atlatacaksin inan bana

"GECECEK" sen bu laflara üzüldüysen gercekten cocuksun :)
Ya adam senin morelini bozmak icin sayiyor sövüyor,
sende dogru söyledigini düsünüp kendini yipratiyorsun :)
Tabi öyle dicek ne dicekti?
Ben sucluyum ben senin kiymetini bilemedim, nolur bir sans ver,
bütün hatalari ben yaptim,
ben iliski nasil yürütülür bilemedim,
ben cocugum, mu dicek ???
:) birak allah askina

her gecen gün biraz daha iyilesmeye adimlar atiyorum görmemenin ondan bisey duymamanin gercekten cok büyük faydasi varmis... ama cok tuhaf geliyo iki ay önce hayatimi paylasmayi düsündügüm bir günümüz ayri gecmeyen adamdan soguyorum uzaklasiyorum bi söz geliyo aklima simdi öyle bi yerdeyim ki ne seni sevebiliyorum ne de bir baskasini... Allahim yine de sükürler olsun bu hayatta gecmeyecek bi aci yokmus yeniden kalbimi birisine acarmiyim ya da ne kadar sürer bilmiyorum ama yanliz cok mutlu oldugumun farkina vardim güzel masallarda ki kadar güzel bi ask yasadim ve saygisiz bi sekilde bitmedigi icinde mutluyum toparladim iste ya cok mutluyum yine kendime döndügüm icin mantikli düsünebildigim icin darisi hepimizin basina

[video=youtube;pQy5TIrZ4NA]http://www.youtube.com/watch?v=pQy5TIrZ4NA[/video]

Bu kalbin üzülmesine izin vermiycem
Sevgi saygı ne varsa yitirdik
Mutlu sonu görmeden asla ölmiycem
Giden kazansa illa ki bilirdik
Çat diye kaldırıp atıyorum resimlerimizi duvardan
Herkes nasibini alır giderli şarkılardan
Arkasına bakmadan çekip giden birisi var
Eminim bu gidişin yarın u dönüşü var
O şimdi kaf dağında ve kendinden çok emin
Tabi kaderin her zaman son bir gülüşü var
Arkasına bakmadan çekip giden birisi var
Eminim bu gidişin yarın u dönüşü var
O şimdi kaf dağında ve kendinden çok emin
Tabi kaderin her zaman son bir gülüşü var

:119::119::119::11 9::118::118::118::118::118::129::129::129::129::12 9::129::129:

ayyyy çok enerjiğim bugünnnnn

[video=youtube;aTvFvJT-08o]http://www.youtube.com/watch?v=aTvFvJT-08o[/video]

Haksızsın ikimizde Biliyoruz Kabul Et istersen
Yanlışı Doğruyu Yüzüne De Vururum Tabi Beni Dinlersen
Kaç Kere Denedik Denedik Denedik Yetmedi Yine Denedik
Yılda En Az iki üç Kere Bozuk Bir ilişkiyi Tazeledik
Söyle Nereye Kadar Böyle Nereye Kadar
Çok Basit Bir Karar iki Çift Sözüme Bakar
Tak Şu Sepeti Koluna Herkes Kendi Yoluna
Arama Sorma Boşuna Gitmiyor Hoşuma Lalala Lalala
Tak Şu Sepeti Koluna Herkes Kendi Yoluna
Arama Sorma Boşuna Gitmiyor Hoşuma Lalala Lalala

lalalallalalalalallaa

[video=youtube;iZU6HlSHSGs]http://www.youtube.com/watch?v=iZU6HlSHSGs[/video]

Hani elindeyken kıymet bilmezsin ya
Sende bu misal geç mi fark ettin
Geriye dönmek için bir bahane ararsın ya
Taş mı düştü şimdi çark ettin… Hayret
Zamanında yokları oynayan sendin
Ayrılık acısıyla şimdi kendine mi geldin
Söyledim sana
Aşk oyuncak ayrılık oyun bence kalbinde sorun
Denize düşsen yılana sarılıyosun… Yazık
Felaket senin sonun
Aşk oyuncak ayrılık oyun bence kalbinde sorun
Denize düşsen yılana sarılıyosun… Yazık
Felaket senin sonun

:118::118::118::119::119::119:

Amin..
Gercekten degisik duygular. Gun gectikce daha da cok rahatliyor insan. ilk gunler yasadigim yikim, ayrildiktan sonraki kalp atislarim aklima geliyo. Onun icin dayanamayip agladigim anlari hatirliyorum. Sonrada bugunume bakiyorum ve kendime sasiriyorum. Ne gucluymusum ben meger ((= hayaliyle yasadigim, ozleminden yanip tutustugum bir anda birakti beni. nasil zordu.. Ne planlar yaptim, ne dualar ettim.. Ama Allah a sukurler olsun gozum cabuk acildi. Gercekleri cok cabuk fark ettim. Bunda bana destek olan basta ailem olmak uzere, arkadaslarim, ve sizlerin yeri cok buyuktur. Bana gore ben ayrilik acisini 1-2 ayda attim uzerimden. simdi 4 ay oluyo. Bu zamana kadar da efkarlandim, ve bosluga dustum. Yalniz hissettim. Ama suan bunlarin hic birinin de onemi kalmadi..

Tekrar bir insan ne zaman hayatima girer bilemiyorum. Eskiden hemen isterdim ama simdi artik bu yasadigim acilari tekrar bastan yasamama konusunda cok kararliyim. bu defa hedefi tam 12 den vurmak istiyorum. o yuzden sacma sapan kisileri hayatima sokmamakta kararliyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…