- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #4.701
Aynen katiliyorum arkadasa cok hakli bencede üzül filan ama kendini cok yipratma hayatini karartmasina izin verme bende 8 hafta oldu ve suan o kadar toparlandim ki ben bile sasiriyorum kafam suan o kadar rahat ki sende atlatacaksin ama lütfen kendine yüklenme ve kendine acima ben neden hak ettim demissin hayatimiz da yasanan herseyin bir nedeni var her giren insan bize kendimizi yansitiyo yani sen bu olaylardan kendine ders cikar ve onun gibi acimasiz olmadigin icin sükret sevin sen sevmenin degerini güzelligini biliyorsun positif düsüncelerine odaklan o zaman daha kolay atlatacaksin inan bana
"GECECEK" sen bu laflara üzüldüysen gercekten cocuksun :)
Ya adam senin morelini bozmak icin sayiyor sövüyor,
sende dogru söyledigini düsünüp kendini yipratiyorsun :)
Tabi öyle dicek ne dicekti?
Ben sucluyum ben senin kiymetini bilemedim, nolur bir sans ver,
bütün hatalari ben yaptim,
ben iliski nasil yürütülür bilemedim,
ben cocugum, mu dicek ???
:) birak allah askina
Ah Anzerimm ne haldeyim bir görssen bir bilsen...Nasıl değişiyor hem de duygularım sana anlatamam.. berbat oluyorum..Gececek bak bi önceki mesajın ne kadar pozitifse buda bi o kadar negatif olmuş..
Böyle dönemlerde duygu değişimlerinin normal olduğunu hem kendimden biliyorum hemde okuduğum makalelerden.. Şu an çok mutluyuz iyiyiz diyelim iyiki bitmiş zaten mutlu değildim diyoruz ama çok kısa bir süre sonra sanki onları diyen biz değilde bir başkasıymış gibi depresyon moduna geçiyoruz.. Böyle geçişler olacak yani niye şimdi ben ağladımki üzüldümki şimdi diye düşünme.. Ve asıl düşüncelerine odaklan.. Sonu yoktu bu ilişkinin ve seni mutsuz eden sorumsuz bi adamdan kurtuldun.. Bu dönemide atlatacaksın ve tek başına daha mutlu olduğunu farkedeceksin.. Sende demişsin ya mutlu olduğum günlerin sayısı 12 yi geçmez diye.. Bu bile çoğu şeyi anlatıyor aslında..
Sende farkındasın canım herşeyin sadece zaman lazım.. Ve gerçek aşkı yaşadığında ben ne saçma bir ilişki yaşamışım böyle diyeceksin.. İnşallah..
Tabi inşallah bunu topikteki herkes der hepimiz gerçek aşkı mutluluğu hakedenlerdeniz..
Birde şu söz çok hoşuma gider:
Birazcık tuz etkisi yaratmalı insan birinin hayatında..Hani yaraya basıp acı vereninden değil de yemeğe katılıp tat vereninden..
Hepimizin hayatına inşallah böyle insanlar girer en hayırlı zamanda.. Hayatımıza girip varlığıyla tat katan cinsten..
Amin..
Gercekten degisik duygular. Gun gectikce daha da cok rahatliyor insan. ilk gunler yasadigim yikim, ayrildiktan sonraki kalp atislarim aklima geliyo. Onun icin dayanamayip agladigim anlari hatirliyorum. Sonrada bugunume bakiyorum ve kendime sasiriyorum. Ne gucluymusum ben meger ((= hayaliyle yasadigim, ozleminden yanip tutustugum bir anda birakti beni. nasil zordu.. Ne planlar yaptim, ne dualar ettim.. Ama Allah a sukurler olsun gozum cabuk acildi. Gercekleri cok cabuk fark ettim. Bunda bana destek olan basta ailem olmak uzere, arkadaslarim, ve sizlerin yeri cok buyuktur. Bana gore ben ayrilik acisini 1-2 ayda attim uzerimden. simdi 4 ay oluyo. Bu zamana kadar da efkarlandim, ve bosluga dustum. Yalniz hissettim. Ama suan bunlarin hic birinin de onemi kalmadi..
Tekrar bir insan ne zaman hayatima girer bilemiyorum. Eskiden hemen isterdim ama simdi artik bu yasadigim acilari tekrar bastan yasamama konusunda cok kararliyim. bu defa hedefi tam 12 den vurmak istiyorum. o yuzden sacma sapan kisileri hayatima sokmamakta kararliyim..
özledim diye..
eşekklik ettim aptallık ettim
ve çok fena hale geldim..
kendimi hiç olarak görüyoprum şuan..
nasıl da incindim nasılda kırıldım..
ama bir gün bu rabbim bu yüce rabbim ne olur bir kere onun acı cektigini göstersin bana
bir kere bileyim ki bu bana yaptıklarının bedeli ödüyor olsun
ne olur ödesin ne olur onun da içi acısın ne olur
özledim diye..
eşekklik ettim aptallık ettim
ve çok fena hale geldim..
kendimi hiç olarak görüyoprum şuan..
nasıl da incindim nasılda kırıldım..
ama bir gün bu rabbim bu yüce rabbim ne olur bir kere onun acı cektigini göstersin bana
bir kere bileyim ki bu bana yaptıklarının bedeli ödüyor olsun
ne olur ödesin ne olur onun da içi acısın ne olur
sen böyle iyilemezsin.... bende cok özledim ama onu özlemek yerine kendimi baska seyler düsûnmeye zorluyorum komedi bakiyorum mesela önce iyilesmeye niyet et
Olmaz ama her özlediğimizde iletişime geçersek nasıl önümüze bakıcaz? Tutman lazım kendini bak şımarmış ve seni üzmüş. Sen dik dur bak o nasıl dediği lafları yutacak.
yutar mı be canım gerçekten yutar mı????
dün seviyorum dedi gerçekten sevdim dedi yeminlker etti bugün bunları yaptı..
sensiz mutluyum fala ayaklarına gitti dün de snesiz mutsuzum diyordu..
tutucam kendimi dik tutucam canım dersleri mi, de yappbir an önce bitirip aileme de kavusacagım kısmetse bu tür şeylere kafa yorucam ama işte o bir gün bu laflarıo yutarsa işte o gün bayram edicem üc gün bes gün on gün ne zaman olursa yutsun bunu bileyim..
ve bir daha bu hayatı yapmayacagım Allahın izniyle...
benden bıkmış benle mutsuzmuş ben çok kötüymüşüm ben aklınıza gelen her olumsuzluga sahibim bunları diyor ama bunları demesine ragmen bir gün o gün gelsin o lafları yutsun bunu istriyorum
Sen onsuz da yapabileceğini göster o illa bi şekilde dönecek sana. Ama önemli olan bu degil senin kendini toparlaman. Ona neden bu zevki yaşattin dicem ama olan olmuş. Ve sonucunu da gördün bunlar bize ders hep.
Yaşattım o zevki evet canım ama mail attım ona içimden gelenleri yazdım daha hafif hissediyorum şuan.. skypedan falan da sildime engeeldim ben de bir parça eşyası vardı şimdi onu da yırttım attım.. yarın sabah da çöpe atacagım..
ne varsa kalmadı artık
ama kendime üzüldüm kendimi bu hale düşürdügüm için üzüldüm dün gülerken bugün kendimi aglatan onun poposunu kaldıran oldugum için egosunu bir kere daha şişirdigim için üzüldüm..
kendimi artık yoluma verip sessizlige gömülecegim.. bir hafta da agörüşmezsek unutuyoruz demektir bu falan demişti dün..
bakalım beş gün bir hafta beklicem..
yazmazsa da kendi bilir.. toparlıcam inş.Allah kendimi yapıcam onsuz da özlemi de yenicem kısmetse..
Ve dilerim bir kere dahi olsa o teelfonum çalar.. bunu istiyorum.. sonrası da gitsin defolsun ne bk yerse yesin.. ama bu yaşadıklarımın bedelini ödesin..
Boşver bunu da yaşaman gerekiyormuş demekki.. Sen bundan sonrasına bak..
gececek...
Canim sen neler yaptin oyle.. inan okurken ben uzuldum. ne guzel toparlanmistin. neden hemen yelkenleri suya indirdin...
Ben kendimi artik sizden daha deneyimli hissediyorum o yuzden bu konuda hepinize nacizane fikirlerimi soylemek istiyorum izninizle..
2 (gececek biliyorum senin ki seni arayip duruyordu, ama o kisinin sagliksiz oldugunu sana soyledik defalarca..) gibi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?