- 25 Ekim 2012
- 432
- 9
- 48
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #4.641
oyununu anladım tabiki önce kötü oldum ne diyor bu diye ama sonra beni sinir edip karşılık vermem için yaptığını anladm..
ama karşılık vermeyincede bu sefer diğer taktiği denedi.. tabi oda olmadı :)
o donunce falan.. gectim ben o isleri. o geri donmez. donmek istesede donecek yeri yok.
siz ne zaman ayrildiniz?
en yüzsüzü bile sıkışınca dönüyo:))
canım 1 ay oldu ama bizim olmaz artık. 1 yıllık sınf arkadasmdı ilgiliydide epey. ilkkez çıkalım dedik herşey iyi hoş giderken öpmeye çalıştı..istemedim bende ipler koptu 1 hafta kendime gelemedim düşündüm tekrar aradım kırgındı çok laf söylemştim die. konusyoduk bişey yoktu bir ara bana kafam karısık o kırıcı sözleri unutmaya ihtiyacım var demişti uzaklastnı hissettm uzaklaştık ben yakınlaştıkça kaçtı sonra hiç ccevap vermemeye başladı. facesini bile dondurmuştu. ben trafik kazası geçirdim hastanede kaldım belli süre kan lazımsa verebilirim yazmış kısaca. sonra geçmiş olsun için bir arkadasım aradı onunla daha önceden çıkmışlar ve kıza bitti fiilan da demeden ortadan kaybolmuş ve sonra ben hastanedeyken görüşelim demiş. o kadar sinir oldum ki bunu duyunca açtım ağzımı yumdum gözümü kişiliksik kandırmaca söz filan biişey bırakamadım. bişey demedi. facetende silmedi beni.
hii, pek oturmamis bi iliskiymis galiba sizinki zaten..
opmeyi bile istemedigine gore demekki bazi seyler aceleye geliyordu.
degmez dusundugune bosver..
bu arada cok gecmis olsun
tabi senin agızından çıkan her söz onun için çok önemli :) aynen baktı oda olmadı :) ohhh iyi olmuş:)
bencede :) faceden mesajda atamaz artık herşeyi kapattım dışarıya..
önemsememek lazımmış ya onu gördüm özlesende aşkından gebersende seni haketmeyene dönüp bakmayacaksın bile.. içinden deli gibi mesaj atmak aramak gelsede o anlık oluyor bunlar geçmesini bekleyeceksin..
oh çok daha iyi olmuş kapaman. kudursun dursun azcık ne çektiğini anlasın:) tabi canım önemsemediğin zaman avcı gibi peşine düşüyorlar. kesinlikle dönüp bakmamalısın o acıyı gün gelir unutursun. evet 3 saniye sonra gerçek hayatına dönüyorsun atmamalı oto kontrolü her daim sağlarız biz nolcak:)
aynen öyle :)
birde şu dönemleri atlatıp gerçek aşkı bulabilirsek tamamdır :)
şimdi kış filan ya atlatcaz ve bahara çok güzel bir aşkla gircez artık bu gerçek aşk olur umarım:) ah ah acaba nerelerde gerçek aşkımız ve daha ne kadar zaman beklicez bulabilmek için:S
Neden aramış canm?
Mesaj attıdün baya konuştuk. Beni haketmiyomuş hiç bir zaman beni mutlu edemezmiş. Ben mükemmelmişim öyle diyo. Benden başkası onu çekmezmiş gerçekten de öyle
Kıskanıyorum ve buyüzden bu kadar çok sorun çıkarıyorum dedi. Senin yaptığında yanlıştı it kovar gibi kovdun resmen dedi çok zoruma gitti ama bende de hata var özür dilerim.
Amacım bana geri dönmen değil sadece bunları söylemek istedim vs. Sonrada son bir şans diyip yalvardı
canım beni merak etmiş (yurtdısındayım)
nasılım falan diye.. aklına gelmiş aramak istemiş..
beni severdi sagolsun hala da seviyor o yüzden açmak istedim telefonu konuştum..
ayrışldııgmızdan haberi yok..
sordu ben söyledim..
ben onla konusurum dedi biz seni istiyoruz dedi o da seni seviyor seni istiyor falan dedi..
bir kez onlara gitmiştim (gitmem gerekiyordu akrabaları falan beni gördü çok begendiler Allah razı olsun annesi de bugüne kadar bana bir kelime bile yanlış olumsuz bir şey demedi. sen de kızımsın dedi bitti dedik bir kaç kere daha yok dedi kızımsın sen hep yanımda oldu.. Allah razı olsun dualar ediyor bana biliyorum hissediyorum kendisi, de diyor zaten dua ediyorum diye.. eskiden daha sık konuşurduk artık bu annesi iel de son konuşmamdı.. bir daha konuşmayacagım kısmetse..
ben bittigini artık oglunu hayatımda istemdigimi falan söyledim...böyle oldu..içim acıdı...
ama ben ondan çoktan vazgeçmişim meğer.. bugün başka hissediyorum içimde bazı yükler gitti bunu hissediyorum rabbime şükürler olsun..
ama yine de gözlerim doluyor bozuluyorum.. keşke diyorum acı tatlı bir çok şey için koca bir ah çekiyorum..
geçecek kısmetse hepsi geçecek.. zor yapamam diyordum ama oluyor onsuz da oluyor.. sızılar da dinecek elbet bir gün dinecek...
Mesaj attıdün baya konuştuk. Beni haketmiyomuş hiç bir zaman beni mutlu edemezmiş. Ben mükemmelmişim öyle diyo. Benden başkası onu çekmezmiş gerçekten de öyle
Kıskanıyorum ve buyüzden bu kadar çok sorun çıkarıyorum dedi. Senin yaptığında yanlıştı it kovar gibi kovdun resmen dedi çok zoruma gitti ama bende de hata var özür dilerim.
Amacım bana geri dönmen değil sadece bunları söylemek istedim vs. Sonrada son bir şans diyip yalvardı
gözün aydın cnaım şimdi daha da rahatlamışsındır diye düşünüyorum..
darısı başıma içimdeki şu ufak tefek şeyler de öyle ölecek...
umarım bir gün alo der ve içimi soguturum tamamen...
Aynen oyle yaptı canım gorsen ilkten yan cebime koy der gobi konustu sonrada salya sumuk ağlıyo .:)Bak bak.. Önce duygu sömürüsü yapmış sonrada şansını denemiş çakalll
gözün aydın cnaım şimdi daha da rahatlamışsındır diye düşünüyorum..
darısı başıma içimdeki şu ufak tefek şeyler de öyle ölecek...
umarım bir gün alo der ve içimi soguturum tamamen...
Aynen oyle yaptı canım gorsen ilkten yan cebime koy der gobi konustu sonrada salya sumuk ağlıyo .:)
Canim aramasi okadar cok işe yarıyor ki anlatamam dediğin gibi rahatladim. En azindan kalbimin agrilari acimalari geçti. Insallah seninkide arar ve unutmana kolaylik sağlar. Ben suan kuş gibiyim kafaya takmiyorum. Aglasin dursun umrumda bile değil
5 yıldır aşık olduğum çocukla seneler sonra buluştuk 24 Kasım saat 19:00 dan 19:20ye kadar beraberdik herşey iğrençti keşke gitmeseydim o buluşmaya
Kisa bir görüsme olmus ne olduki ?
Anzercim bu sana yazan adam evli dimi ???
Nasil bir mideki bu ??
Igrenc herif pislik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?