- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #4.661
Kisa bir görüsme olmus ne olduki ?
Anzercim bu sana yazan adam evli dimi ???
Nasil bir mideki bu ??
Igrenc herif pislik
Der merak etme.. Eninde sonunda dönüyorlar.. Sen kendini tut yeterki arama..
Aynen oyle yaptı canım gorsen ilkten yan cebime koy der gobi konustu sonrada salya sumuk ağlıyo .:)
Canim aramasi okadar cok işe yarıyor ki anlatamam dediğin gibi rahatladim. En azindan kalbimin agrilari acimalari geçti. Insallah seninkide arar ve unutmana kolaylik sağlar. Ben suan kuş gibiyim kafaya takmiyorum. Aglasin dursun umrumda bile değil
kızlar neler yaptınız bakalım..özledim sizleri :)))
bende iş güç uğraşıyorum..bu aralar pek bi mutluyum nazar değmesin inş amin..
darısı sizlere olsun..
evet çok merak ediyorum bende..
eğer bi gün ciddi bir ilişkiye daha başlarsam söz möz olayları olursa bu konuları açıcam ona.. şu zamanda nerdeydin napıyordun diye
cecenn seni merak ettim
israrlari devam ediyor mu? baristiniz mi?
Trajı komık oldu biraz tomvejerry ilk 4 gün baya ısrar etti
Ama yaklaşık 3 gündür sesi çıkmıyoyoruldu heralde garibim
Biraz daha beklicem mesaj atmassa engellemeyi düşünüyorum
Sert konustum ama yinede konustum onunla bu bile isteyene peşinden gitmek için güzel bir ışık
Ama o bunu yapacak kadar yürekli değilse varsın olmasın artık napalım
kotu bitti aslinda ama umarim bir gun arar icimi sogutur bu durum canim.. tutuyorum kendimi ama icten ice bir alo demek de geliyor icimden(( bazen zor oluyor...
ay ciddi ilişkinin lafı bile çok hoş:) biz kızlarla bekliyorduk ben düşünüyordum nerelerde acep beyaz olmasada olan prensim:) sor sor tabi canım acaba ne cevap vercekler o zaman görcez:) benimki arkadasımı aramıs bugün birkaç defa beni arayamıyor diyemi aramış aceba benden konuşmuşlar hastada olsa ben haberini alıyodum soruyodum demiş:s ne şimdi onun yaptığı :S
hmm bover. kalici bi sekilde gelmeye kararliysa nasil olsa vazgecmez. diger turlu geliside gecici olur...
sakın sakın canm ya.. aramak seni başa döndürür ve daha kötü olmana sebep olur..
merak ediyor hala seni ben bunu anladım bitek :)
merak ediyor derken hala ilgisini kesmek istemiyormu ?
Yani senin ne yaptığını falan merak ediyor ama senle beraber olmak istiyor mu orasını bilemem..
işte orasından bende emin değilim onu yarın bana geince öğrencem. telefonda çok konuşamadım. yarın detayıyla yazcam :) ne biliyim hani araması bile çok şaşırttı diyebilirim.
Yavru kuslarim, yarali ceylanlarim nasilsinizzzz
ben iyiyim sükür azcik hastayim öksürüyom hepsi o
bu aralar okadar cok talibim varki
ama hepsi ayri tuhaf, begenmiyorum nedense,
sonrada korkuyorum hicmi kimseyi begenemicem herkesemi bi kulp bulcam diye,
ama ya calismiyorlar issiz gücsüzler,
ya nebileyim huylari tuhaf, nisan atmis insanlar, ama sebepleride bi tuhaf, yani güvenemiyor insan,
ya yasi kücük oluyor, ofof
nebilim amaan hayirlisi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?