- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #4.841
sağol tatlım..
umarım öyle bir şey yapmaz.. o zaman demiştim bana saygın yok ama kendine olsun bana seni seviyorum diyorsun ve bir başkasını alırsa hayatına yapamazsın yazık olur sana önce ayrılıgı hazmet sonra yap öyle bir şey demiştim haklısın falan demişti..xaten sevdiyse elbet gelir.. çünkü seviyorum diyordu.. ee sevgide koca kaavga etmiş olsak aklınca bana veridigi son şansı degerlendirmemiş yine hayatını zindan etmişsem bir gün de bittiyse sevgisi varsın bitsin..
dedigi gibi bir adamsa elbet dayanamaz.. ben inanmıyorum bırakmak zorundayım sözlerine seven bırakamaz diyorum sonra kendime bakıyorum bak vazgeç,iyorsun diyorum hani seviyordun şimdi kendinle çelişme diyorum.. ama zaten sanırım önceden sevgim yok olmaya başlamış ki böyle düşünüyorum.. yada sevgimin önüne artık gururumu degerli oldugumu koyabiliyorum..
biliyorum eğer ben bir hareket yaparsam bu yaşadıklarım boşa gidecek çok daha gerilere gidecegim şimdi şükür hızla yol aldığımı hissediyorum..
bilmiyorum bu kadar kolay iyi olmak bu kadar kısa sürede böyle hissetmem geçici mi olur ama üç gündür şükürler olsun ki uzaklaştıgımı ondan arınıyor oldugumu hissediyorum.. sanki o bir yabancı hayatımın bir kesitinde olmuş ama artık yok.. o geçmişi de düşünmüyorum bazen aklıma geliyor ama o an başka şeylere kafa veriyorum düşünmüyorum bilmiyorum yüzleşmelimiyim geçmişle kızlar.. aslında ileri de patlak vermesinden korkuyorum geçmişi hatırlayıp baştan mı iyi kötü ne varsa yüzleşmem lazım yoksa ben şuan geçmişi geçmişte bıraktım ara ara hatırlamak dışında.. dertlenmiyorum şükürler olsun yaşandı artık yok diyorum.. böle demem yanlış mı bilmiyorum :// bilen varsa bir fikir verirse çok sevinirim..
canım kendimi derse verdim çok şükürdaha mutlu olduğumu hissediyorum..
ama yine de istiyorum bir gün çıksın ve arasın beni.. desin ben yapamadım ya da mutsuzum ya da özledim artık içimi ne sogutursa o an öyle bir adım istiyorum açıkcası.. kısmet bakalım....
canımın içi inan aramasalar çok daha güçlü çok daha mutluyuz.. iletişime geçme tatlım gerekirse engelle telefondan numarasını..
izin verme yeniden seni üzmesine.. sen ona şans verecektin yine eline yüzüne bulaştırdı.. yalan çktı o söyledikleri güvenemezsin ki canım..
kendini rahatlatıyor arıyor.. bırak canım bir on gün kadar önceki anzeri çok sevdik biz o güne dön canım üzülme artık onun yüzünden..
ben sana tom ve jeryy e gerçekten hayranım.güçlüsünüz yeniden güçlü olmak zor degil tatlım başarmıştın çünkü..
Hayatında biri var mıymış peki?
hayatında kimse yok...dedim ya her şey böyle başladı nasıl bu noktaya geldi anlamadım o da anlamadım benim aramamı bekliyo görüşmeyi ama gerçek beni nasıl sölicem tepkisinden korkuyorum sonra diyorum insanlr neler yapmıyoki ben utanılıcak bişey yapmadım diyorum..eğer sölemezsem içimde hep bi uhde kalıcak...
.
Canım o sana saygıdan bahsetmiş filan ya sen sakın sakın elin gitmek isteyecek aramak isteyeceksin ama asla arama uzaklaşır dahada bırak ne yaşamak istiyorsa yaşasın sana saygı duymayan bir erkeği ne yapacaksın tabi ki istemezsin bırak pişman olsun iyicene dediği sözlerden pişman olacak gelecektir sen kendini tut dediklerini düşün canım kendin için hiç sıkmada canını kimse senden değerli degil
canım böyle duygu değişimleri oluyor normal bence.. bir bakıyorsun çok mutlusun ayrılık umrunda bile değil bir bakıyorsun sinirden üzüntüden deliriyorsun..
ama sende iyi baş ediyorsun bence böyle devam et..
evet canim bazen iyi bazen de boyle dalgin oluyorum sanirim ozledim biraz..
iyiyim insALLAH boyle devam eedebilirim amin sagol canim
canm dayanamadım geri aradım ne var yeter bırak peşimi demek için ama açmadı az öncede mesaj atmış annesini doktora götürüyomuş müsait olunca arayacakmış allam yaaa....
ara artik dort gun oldu ara rahatlamak istiyorum bunu bir kere yasamak istiyorum.. aradigini uzgun oldugunu gormek istiyorum bu sogutacak icimi akittigim yaslarin bedelini ode en azindan.....
Canim kac kere aradi ne isine yaradi bu senin ?
Yani canini acitmaktan, kendini suclamani saglamaktan baska hicbir ise yaramadi?
Okadar aradi seni icini sogutamadinmi?
Aramasini yada mesaj atmasini bekleme, bu sadece seni daha cok yorar, daha cok yipranmana sebeb olur,
numarani degistir birdahada görüsme, kendi hayatina bak artik,
cok iyi biliyorsunki sana bu adamdan zerre kadar hayir yok, ama hala onu bekliyorsun farkindayim
Bu arada hepinize bir meraba diyim kizlar,
ben cok iyim cok sükür eski bir isle hic aklimda birsey kalmadi,
arada geliyor tabi yine aklima ama cok cok az gercekten, buda normal zaten,
yeni kisilerden hoslanabildigimi farkettim e buda iyi bisey,
henüz yeni bir iliskim yok ama buna yavas yavas hazir hissediyorum, simdi olmasa bile,
birkac haftaya mesela olabilir,
ama öyle biride yok henüz :) Allah büyük bakalim
Anzercim, canim hala cabaliyorsun,
hala acikliyorsun ona herseyi uzun uzun,
hala birseylerin düzelmesinden umudun var biliyorum ama,
zerre umut yok bunu bil
Sen ona gecen günü hatirlatiyorsun konusman mantiksizdi, o dediklerin neydi öyle diyorsun,
cevap
ne demisimki?
kisa kisa cevaplar veriyor sana, aramalarina dönmüyor,
sen yeterki 1 kere ara, yeterki 1 mesaj at,
hemen poposu biyerlere kadar havalaniyor beyefendinin,
bide o özgüven ne ??
Yok benden iyisini bulamassin, falan,
sen kimsinki??
Yani isin yok gücün yok, tipini bilemem simdi ama manken olmadigi belli, yani ne saniyor padisahin torunumu saniyor kendisini?
baya havalandirmissin belliki,
bence artik kendini yipratma
yeter ..
Canim onun saygidan haberi yok ben hep kotuyum yanlisim gozunde yani olumlu bir ozelligim yok onun icin..
biraktim canim dort gun oldu ama icimde his vardi bugun arar diye.. ama olmadi...
bosa olmus o his.. istiyorum ya ah bilebilsem bir gun arayacagini bir kere dahi olsa arayacagini bilsem.. ah bunu bilebilsem o zaman cok daha guclu hissedicem biliyorum..
ama ya aramazsa diyorum ya gider baskasini bulursa falan uzaktayim gozden de iraktayim isine gelen buysa diyorum.. ama yine de bir arasa icim rahatlicak ama iste....
canım birkere şunu asla unutma erkekler avcı gibidirler henüz hiç dönmeyen erkek görmedim ve seni arayacagını bilmek rahatlatacaksa evet gerçekten hem hissederek hemde bildiğimden diyorum arayacak seni. ama seni araması birşeyi değiştirmez çünkü rahatlamanı bu güçsüz halinle asla toparlayamazsn öncelikle kendine gelmelisin seni çok güçlü bulmalı. bildiğim kadarıyle biz nasıl karşımızda güçlü bir insan istiyorsak onlarda aynılarını istiyorlar o yüzden bize yaz canım için rahatlar hem. birbirimizede moral verip kafamızıda dağıtırız onun gelmesi ümidiyle dağıtılmaz kafa canım. sen onu bıraktıgında hayatın yolundayken misafirin gelmeye başlar emiinim:) şimdi napıyomusuz önce kendimize geliyomusuz demi :)
canım birkere şunu asla unutma erkekler avcı gibidirler henüz hiç dönmeyen erkek görmedim ve seni arayacagını bilmek rahatlatacaksa evet gerçekten hem hissederek hemde bildiğimden diyorum arayacak seni. ama seni araması birşeyi değiştirmez çünkü rahatlamanı bu güçsüz halinle asla toparlayamazsn öncelikle kendine gelmelisin seni çok güçlü bulmalı. bildiğim kadarıyle biz nasıl karşımızda güçlü bir insan istiyorsak onlarda aynılarını istiyorlar o yüzden bize yaz canım için rahatlar hem. birbirimizede moral verip kafamızıda dağıtırız onun gelmesi ümidiyle dağıtılmaz kafa canım. sen onu bıraktıgında hayatın yolundayken misafirin gelmeye başlar emiinim:) şimdi napıyomusuz önce kendimize geliyomusuz demi :)
Aynen nehircim bende onu demek istedim,
telefonlarini acmiyor ya cok meskul oldugundan degil, süründürmek istiyor yada umursamiyor ilgilenmiyor,
ben olsam cok sinir olurdum birdahada asla ne arardim ne arattirirdim kendimi, her yoluda engellerdim
canim bir sey degissiin istemioyurm ben onu hayatimda istemiyorum cunku ondan bana yar olmaz biliyorum
sadece icimi sogutmak istiyorum gozumle gormek istiyorum bana ettigini bulsun istiyorum...
evet beni rahatlatacak bilmek bir gun dank edecegini ya da geriye donup ben onun canini yakmisim mutsuzm diye dusunecegini bilmek bunu bilmek beni rahatlatacak..
guclu ol derdi hep evet..
gucluyum artik eski kiz yok artik o oldu o yok ama simdi bugun ozledimregl im ondan da tekim ondan da skintilar vardi zaten bir de bunlar eklenince su son yarim saattir bogazima dizildi gozyaslarim...misafir yok canim tek yasiyorum tekim buralarda...
biri var erkek ama yok hkimseye guvenim yok hoslanmaya denesem de icimden gelmiyor...
Anzercim, canim hala cabaliyorsun,
hala acikliyorsun ona herseyi uzun uzun,
hala birseylerin düzelmesinden umudun var biliyorum ama,
zerre umut yok bunu bil
Sen ona gecen günü hatirlatiyorsun konusman mantiksizdi, o dediklerin neydi öyle diyorsun,
cevap
ne demisimki?
kisa kisa cevaplar veriyor sana, aramalarina dönmüyor,
sen yeterki 1 kere ara, yeterki 1 mesaj at,
hemen poposu biyerlere kadar havalaniyor beyefendinin,
bide o özgüven ne ??
Yok benden iyisini bulamassin, falan,
sen kimsinki??
Yani isin yok gücün yok, tipini bilemem simdi ama manken olmadigi belli, yani ne saniyor padisahin torunumu saniyor kendisini?
baya havalandirmissin belliki,
bence artik kendini yipratma
yeter ..
canım çok güzel açıklamışsın. yorumlarına tamamiyle katılıyorum. Anzer canım sıkma canını; o telefonlarına geç dönmeleri meşguliyetinden değil seni süründürmek istediğinden canım. senin bir araman bile yeşil ışık gibi görünmüş ve konuşmalarından hala duyguların çok belli oluyor e bunu anlamış zaten. bu dönemde telefonu kapatman onu daha çok tepki yerine farklı birşey algılayabilir aç ve cevap vermek zorunda hissetme kendin. telefonun çalsın sende müsait değilsindir ve konuşcaklarımız bitti dersin. kesinlikle o özgüvenle seni ezmesine izin verme. padişahın torununun tipi yoksa ahlakı olsun demi azcık :))( beni çok güldürdün hürrem:) ) fazlasiyle havalanmış ve değişmeyecek kuzum değişime malesef açık değil sende kendini boşuna yıpratma ağlama sakın. ahını aldı kuzum öyle bakmak gerekbiz burdayız canın sıkılınca bizimlekonus ama yeter ki onunla konusma
çizdiği profil şu hani sen beni bırakmak istedin suçlu sensin ben ise tüm bunlara rağmen sana işimde ollsa dönüyorum. süründürmek zaten. ay ne uyuz biri hem suçlu hem güçlü. çok güzel intikam çanlarım çalıyo :) ben olsam hazır cevap biriyimdir :) eski sevgilim birgün telefonunu aradıgımda arkadaşları baktı espri filan yapmaya çalıstılar. yemedim tabi.sonra bu öğlen arıyor beni aramışsın yeni gördüm anladım külliyen yalan konustugunu. hiç durumu çaktırmadan dedim işte ah evet aramıştım sormak için derslerin nasıl gidiyo diye. arkadaslarınla konustuk biliyormusun çok şekerler hayatlarında hiç kız görmemiş gibiler ve biliyormusun sirkler onlara çok uygun bir numara olurlar oralarda dedim :) nasıl bozuldu anlatamam :) birde bir erkek bana bunu yapsın içimi rahatlatır birdaha konuşmam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?