Buyrun...Terapi Grubumuz :))

canım böyle duygu değişimleri oluyor normal bence.. bir bakıyorsun çok mutlusun ayrılık umrunda bile değil bir bakıyorsun sinirden üzüntüden deliriyorsun..
ama sende iyi baş ediyorsun bence böyle devam et..

canm dayanamadım geri aradım ne var yeter bırak peşimi demek için ama açmadı az öncede mesaj atmış annesini doktora götürüyomuş müsait olunca arayacakmış allam yaaa....

Hayatında biri var mıymış peki?

hayatında kimse yok...dedim ya her şey böyle başladı nasıl bu noktaya geldi anlamadım o da anlamadım benim aramamı bekliyo görüşmeyi ama gerçek beni nasıl sölicem tepkisinden korkuyorum sonra diyorum insanlr neler yapmıyoki ben utanılıcak bişey yapmadım diyorum..eğer sölemezsem içimde hep bi uhde kalıcak...

Kızlar dün gece beni aramıştı ya bu gereksiz insan bende dün aradım geri ne arıyosun demek için uyumuş heralde açmadı bugün saat 2 oldu hala dönmeyince sinirlendim aradım meşgule attı annemi dr a götürüyorum müsait olunca arayacam dedi ya sabır dedim sustum bende iş görüşmesi gibi bişeye gitmiştim ön görüşme tarzı bişeydi orda zaten bekletilmekten deli oldum bide bu mesaj atmış "ya benim arama dakikam bitmiş şimdide arkadaşa asker malzemeleri almaya gidiyoruz ben gece alırım kontor gece konuşuruz" diye benim şalterler attı tabi ama görüşmeye sinirli girmemek için bişe demedim ve 1 saat bekletildikten sonra bana yarın sabah gel dediler iyice sinirlendim çıktım ordan eve gelirken aradım bunu "kontore gerek yok sadece neden aradın demek için döndüm ben sana" dedim oda "öylesine işte konuşmak için ve kararın kesin mi onu sormak için" dedi bende "kesin değil gibi mi duruyo ordan çocuk oyuncağı değil bu iş" dedim buda ofladı pufladı ne dersem yapacakmış vs vs bişeler dedi bende "kusura bakma ama senden iyice gözüm korktu benim" dedim neden dedi "önceden mantıklı şeyler söylüyodun ama davranışlarınla bunu destekliyemiyodun şimdi sözlerinde mantıksızlaşmış o gün msnde bana neler dedin" dedim "ne demişim" dedi bende "yok söz yapalım hala düzelmezsem atarız bu ne demek ya bunu diyebilen biriyle benim işim olamaz dedim ayrıca şimdi bazı isteklerini yaparım sözlenince hepsini yaparım çünkü şimdi mecbur değilimde dedin sen baya saçmalamaya başladın artık bunları bana nasıl diyebildin" dedim "yoo mantıklı konuşmuşum" dedi bende "mantıklı yerini banada gösterir misin göremiyorumda" dedim susuyo bu sefer.. sonra dedim "ben bu kadar değersiz birimiyimki ya tutarsa diyerek seninle sözlenmeyi düşünücem" dedim"ne dediklerimi yapıyosun ne peşimi bırakıyosun birinden birini yapmadın.. madem hala peşimdesin beni bırakamıyosun dediklerimi neden yapmadın ha yapmayacaksan hala neden peşimdesin.. ben isteklerimi yerine getirmeyen birine katlanıcam öyle mi? ben gelemem böyle şeylere zaten katlanmak zorunda da değilim" dedim buda "kestirip atıyosun işte ben her dediğini yapacam diyorum ama gün gelir bende sıkılırsam dediklerini yapmaktan o zaman ne yaparsın çekip gider misin onu merak ediyorum" dedi bende "neden yapamayacakmışsın ki isteklerimi ben senden çok uçuk şeyler istemedim hiç sadece iş bul eve kapan demedim ama sen daha 1 tane bile dediğimi yapmadan hiçbirini yapmayı denemeden korktun direk inat ettin bi durup düşünmedin bile bu kız ne istiyor diye.. ayrıca baksana beni arayacaktın güya sürekli yok dr dan sonra yok aramam bitmiş yok arkadaşın asker malzemelerini alacaz diye diye beni en sona attın, bak x ben bu davranışlara katlanacak insan değilim çok şükür değersiz biride değilim sen değer vermesen bile ben kendime hala değer veriyorum" dedim.. ".... derneğinden çık dedim sana onu bile yapmadın ben sana güvenemiyorum artık o kadar ki kırıp üzdüklerini saymıyorum bile.. işin sadece benim düşüncelerimi önemsememe kısmını anlattım sana kaç zamandır bunu bile aşamamışken üstüne kırgınlıklarımı üzüldüğüm ağladığım günleri yaşamamış gibi davranamam" dedim.. "işte dediklerini yapmaya çalışıcam söyle başka yapmamı istediklerini" dedi bende "şimdi mi aklına geldi bu? senin dikkatini çekmek için illa herşeyi yıkmak mı gerekiyodu? ben hiçbişeyden vazgeçmemişken yapacaktın bunları" dedim.."sen benim gibisini bulamazsın" dedi bende "senden iyileride var beni tanımak isteyen" dedim oda "he eminim benden iyilerdir" dedi bende "onların yanında senin lafın bile olmaz o kadar gerisini sen düşün" dedim buda sinirlendi baya bi "konuşmak istemiyorum şu an" dedi ben şok tabi.. "asıl konuşmak istemeyen benim sen ne sanıyosun kendini" dedim "öyle konuşmak istemiyorum" dedi bende yolun ortasında buna bağırdım "konuşmak istemiyomuş işe bak ya tenezzül edip aramasına geri döndüm şunun dediğine bak gerizekalı" dedi kapadım teli bu arada yağmur vardı ıslandım bunun yüzünden sonra arabaya bindim yolda giderken gözlerim doldu sinirden ağlamamak için zor tuttum kendimi.. sonra mesaj attı "o elinin altındakiler yüzünden mi bu kadar havalandın bilmiyorum ama onlar benden iyi mi değil mi görürüm ben" dedi bende eve gelince "senle onları kıyaslamak bile doğru olamaz sen ortalamanın üstünde bile değilsin.. ha bide bu durum yani birilerinin beni beğenmesi tanımak istemesi benim açımdan yeni bi durum olmadığından havalanma gibi bişeyde söz konusu olamaz" dedim yolladım telide kapattım.. eve geldim kardeşimle kavga ettim o salak yüzünden öyle sinirlenmişimki.. odamda üstümü değiştirirken herşeyi bi tarafa fırlattım.. hala çok sinirliyim ve teli açmaya korkuyorum yine kan beynime sıçrayacak diye..!!!

Eğer söylemezsen sanal bir gerçekliği devam ettireceksin zaten söyle bence. Bozulur belki biraz neden böyle yaptı diye ama kabul eder o da bir şeyler hissediyorsa. Hem sen de iç huzurunu bulmuş olursun böyle bir şeyi sürdürmektense :)

1 ay sonra ilk defa canım çıkasıya kadar ağladım. Hiç yapmamıştım bu olay olduğundan beri ağlamıştım ama böyle histerik değildi. Belki iyileşiyorumdur ya da kendimi kandırıyorumdur, bilemiyorum

Anzercim, canim hala cabaliyorsun,
hala acikliyorsun ona herseyi uzun uzun,
hala birseylerin düzelmesinden umudun var biliyorum ama,
zerre umut yok bunu bil

Sen ona gecen günü hatirlatiyorsun konusman mantiksizdi, o dediklerin neydi öyle diyorsun,
cevap
ne demisimki?

kisa kisa cevaplar veriyor sana, aramalarina dönmüyor,
sen yeterki 1 kere ara, yeterki 1 mesaj at,
hemen poposu biyerlere kadar havalaniyor beyefendinin,
bide o özgüven ne ??
Yok benden iyisini bulamassin, falan,
sen kimsinki??
Yani isin yok gücün yok, tipini bilemem simdi ama manken olmadigi belli, yani ne saniyor padisahin torunumu saniyor kendisini?

baya havalandirmissin belliki,

bence artik kendini yipratma
yeter ..

Canim onun saygidan haberi yok ben hep kotuyum yanlisim gozunde yani olumlu bir ozelligim yok onun icin..
biraktim canim dort gun oldu ama icimde his vardi bugun arar diye.. ama olmadi...
bosa olmus o his.. istiyorum ya ah bilebilsem bir gun arayacagini bir kere dahi olsa arayacagini bilsem.. ah bunu bilebilsem o zaman cok daha guclu hissedicem biliyorum..
ama ya aramazsa diyorum ya gider baskasini bulursa falan uzaktayim gozden de iraktayim isine gelen buysa diyorum.. ama yine de bir arasa icim rahatlicak ama iste....

canim benim yasadiklarini okudum lutfen artyik arama sorma
uzulme de canini da sikma bence o yine donecek dolasacak arayacak seni yorma kendini baksana hala istiyorum dedigini yapicam falan diyor dengesiz ama bir sey de yapmiyor..
tutarsiz iste cesaretsiz bosver artik tatlim sen guclu gunlerine don kendine soz ver bundan sonra boyle seni uzmesine izin verme tatlim

ara artik dort gun oldu ara rahatlamak istiyorum bunu bir kere yasamak istiyorum.. aradigini uzgun oldugunu gormek istiyorum bu sogutacak icimi akittigim yaslarin bedelini ode en azindan.....

ara artik dort gun oldu ara rahatlamak istiyorum bunu bir kere yasamak istiyorum.. aradigini uzgun oldugunu gormek istiyorum bu sogutacak icimi akittigim yaslarin bedelini ode en azindan.....

Canim kac kere aradi ne isine yaradi bu senin ?
Yani canini acitmaktan, kendini suclamani saglamaktan baska hicbir ise yaramadi?
Okadar aradi seni icini sogutamadinmi?

Aramasini yada mesaj atmasini bekleme, bu sadece seni daha cok yorar, daha cok yipranmana sebeb olur,
numarani degistir birdahada görüsme, kendi hayatina bak artik,
cok iyi biliyorsunki sana bu adamdan zerre kadar hayir yok, ama hala onu bekliyorsun farkindayim

Bu arada hepinize bir meraba diyim kizlar,
ben cok iyim cok sükür eski bir isle hic aklimda birsey kalmadi,
arada geliyor tabi yine aklima ama cok cok az gercekten, buda normal zaten,
yeni kisilerden hoslanabildigimi farkettim e buda iyi bisey,
henüz yeni bir iliskim yok ama buna yavas yavas hazir hissediyorum, simdi olmasa bile,
birkac haftaya mesela olabilir,
ama öyle biride yok henüz :) Allah büyük bakalim

biliyorum canim benim bana bir faydasi olmaz onun ondan bana hayir gelmez hepsini cok iyi biliyorum
defalarca aradi sonuc husran oldu evet
ama bu kez de fena yakti canimi beni resmen kullandi
o yuzden bir kere arasa istiyorum sonra ne hali varsa gorsun
simdi ben kotu ben sucluyum onun gozunde ailesinin gozunde tek hatali var o da benim...
bu yuzden arasin istiyorum beni ozledigini bilmek isitoyrum acikcasi ya da beni gercekten sevmis oldugunu bilmek
ya da her neyse bir kere arasin ve bir pismanlik goreyim istiyorum..
bu beni buz yapacak biliyorum insALLAH ama aramaz cunku benim gozunde suclu kurtuldu benden

Merhaba canim Allah iyilik versin cok guzel olmus sevindim senin adina
insALLAH onumuzdeki gunler haftalar ghepimiz icin guzellikler getirir guzel suprizler getirir insALLAH aminn

canım çok güzel açıklamışsın. yorumlarına tamamiyle katılıyorum. Anzer canım sıkma canını; o telefonlarına geç dönmeleri meşguliyetinden değil seni süründürmek istediğinden canım. senin bir araman bile yeşil ışık gibi görünmüş ve konuşmalarından hala duyguların çok belli oluyor e bunu anlamış zaten. bu dönemde telefonu kapatman onu daha çok tepki yerine farklı birşey algılayabilir aç ve cevap vermek zorunda hissetme kendin. telefonun çalsın sende müsait değilsindir ve konuşcaklarımız bitti dersin. kesinlikle o özgüvenle seni ezmesine izin verme. padişahın torununun tipi yoksa ahlakı olsun demi azcık :))( beni çok güldürdün hürrem:) ) fazlasiyle havalanmış ve değişmeyecek kuzum değişime malesef açık değil sende kendini boşuna yıpratma ağlama sakın. ahını aldı kuzum öyle bakmak gerek biz burdayız canın sıkılınca bizimlekonus ama yeter ki onunla konusma

Aynen nehircim bende onu demek istedim,
telefonlarini acmiyor ya cok meskul oldugundan degil, süründürmek istiyor yada umursamiyor ilgilenmiyor,
ben olsam cok sinir olurdum birdahada asla ne arardim ne arattirirdim kendimi, her yoluda engellerdim

Evet buraya egitim icin geldim..ama tek kaliyorum evde okul bitince 3 gibi ondan sonra bir basima kaliyorum skldim bu durumdan
ve suan onu ozluyorum cok ozluyorum..
kimsenin olmamasi acip biriyle dertlesememek kendinle olmak evde tek disarda tek tek olmakk
inanin bu daha da zor yapiyor durumu
ah annem ah arkadaslarim nerdesiniz neler vermezdim suan sizlerle olmak icin canim annem nasil da aci cekiyor kizin,..
bir sarilman yeterdi dindirmek icin ama uzaktayi gelemicek kadar uzak..
duvarlarlayim..dayanmak sabretmek zorundayim ama gucum de yok ki benim bu kadar cokk (

canim bir sey degissiin istemioyurm ben onu hayatimda istemiyorum cunku ondan bana yar olmaz biliyorum
sadece icimi sogutmak istiyorum gozumle gormek istiyorum bana ettigini bulsun istiyorum...
evet beni rahatlatacak bilmek bir gun dank edecegini ya da geriye donup ben onun canini yakmisim mutsuzm diye dusunecegini bilmek bunu bilmek beni rahatlatacak..
guclu ol derdi hep evet..
gucluyum artik eski kiz yok artik o oldu o yok ama simdi bugun ozledimregl im ondan da tekim ondan da skintilar vardi zaten bir de bunlar eklenince su son yarim saattir bogazima dizildi gozyaslarim...misafir yok canim tek yasiyorum tekim buralarda...
biri var erkek ama yok hkimseye guvenim yok hoslanmaya denesem de icimden gelmiyor...

çizdiği profil şu hani sen beni bırakmak istedin suçlu sensin ben ise tüm bunlara rağmen sana işimde ollsa dönüyorum. süründürmek zaten. ay ne uyuz biri hem suçlu hem güçlü. çok güzel intikam çanlarım çalıyo :) ben olsam hazır cevap biriyimdir :) eski sevgilim birgün telefonunu aradıgımda arkadaşları baktı espri filan yapmaya çalıstılar. yemedim tabi.sonra bu öğlen arıyor beni aramışsın yeni gördüm anladım külliyen yalan konustugunu. hiç durumu çaktırmadan dedim işte ah evet aramıştım sormak için derslerin nasıl gidiyo diye. arkadaslarınla konustuk biliyormusun çok şekerler hayatlarında hiç kız görmemiş gibiler ve biliyormusun sirkler onlara çok uygun bir numara olurlar oralarda dedim :) nasıl bozuldu anlatamam :) birde bir erkek bana bunu yapsın içimi rahatlatır birdaha konuşmam :)

soğutmak istiyorsan kendini oyalayacak birşeyler bul. düşünmemeye çalış lütfen. ne yaparsan yap aklına getirme asla. ağlama değmiyor canım cidden sıkma neden ağlayacaksın canım. şunu düşün belki iyi gelir sana bazen ilişkide mola vermek gerekir hem senin hem onun için hem özlemek için hem kıymetini daha net anlayabilmek için. sabırsız olma sadece bekle zorda olsa. bu dönemde kendine bak. ay canım ben o misafiri onun için söyledim:)) bende regl oldum evde sıkıntıdan boguluyodum dışarıya nası attım kendimi bilmiyorum:) ve bu forumda kendimi çok iyi hissediyorum iyi ki KK var ve iyi ki Kızlar varsınız:)

Kızlar benimki çabalamak değilde artık neden vazgeçtiğimi oda anlasın bana hak versin istedim sanırım ama ben onun aramalarına döndükçe o yine nedense kendine aşırı güvendi önce haklısın dese de sonradan benim gibisini bulamazsınlara döndü.. Bende intikam almak istedim sanırım birazda bu yüzden senden iyileri de peşimde dedim.. canı yansın istedim ve başarılı da oldum çok sinirlendi telefonu yüzüne kapatmama rağmen mesaj atmaya devam etti.. "O benden iyiler yüzünden mi böyle havalandın bilmiyorum ama görecez benden iyilermiymiş" diyor hala.. Bana hesap veriyor sevgiliymişiz gibi.. "Şimdi kontor yükledim ama hepsi smse gitti avansa gitti konuşmaya kontor kalmadı,kıracam bu hattı en son" diyor.. Cevap vermedim hiçbirine bu seferde "bu arada dediğine katılıyorum evet benden iyileri vardır ama tek yönden oda yakışıklılık olabilir yoksa diğer yönlerden 4/3 lüğüm çok şükür" demiş..Yine cevap vermedim "Sen beni seviyor musun?"diyor bu seferde.. Son bir mesaj yazdım ona saatler sonra "Sevgiyle alakası kalmadı artık bu işin.Seni eskiden sevdiğim adam olarak göremiyorum artık.Belliki sende benim istediğim gibi biri olamayacaksın.Daha fazla birbirimizi yıpratmayalım.Kendine iyi bak." yazdım buda "tutturdun bir ayrılık türküsü onu söyleyip duruyosun. Peki ayrıl inşallah mutlu olursun. Düşman değiliz istediğinde bişey lazım olduğunda vs ara çekinme Kendine iyi bak" demiş..

Sanırım tamamen umudu kesti benden.. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…