Buyrun...Terapi Grubumuz :))

canım senin için rahat olsun Allah a havale et sen öyle bir yerden vurur ki anlayamaz neye uğradığını böyle karaktersiz bir insan mutlu olamaz ki hayatta sen mutlu olmak istiyorsan gerçekten sıyrıl bu durumdan kendine gel ne güzel okulun var okuyorsun elini sallasan ellisi boş versene ya

Çok haklısın canım olmuyorsa başta ilerdede düzelmiyor bunu kabul etmem lazım sanırım.

evet canım kabul et valla üzülmeni istemem bende aynı acıları çektim çünkü çok iyi anlıyorum seni şuan ama gerçekten olmuyor olsa birimizin ki mutlaka olurdu dediğim gibi kabul et uzarsa daha çok acı çekersin

aklıma geldide iki üç gün önce falan bana dedi msnde engelli lisetnde bir kişi yok engeli kaldırlmış kim o söyle

Kız valla öyle ya İstesem şu an çıkmaya başlayabilirim biriyle ama bir silkelenmem, toparlanmam lazım. Çok iyi çocuklar var ama gönle bir kış temizliği gerek, çünkü kimseyi görmüyor şu an.

Kız valla öyle ya İstesem şu an çıkmaya başlayabilirim biriyle ama bir silkelenmem, toparlanmam lazım. Çok iyi çocuklar var ama gönle bir kış temizliği gerek, çünkü kimseyi görmüyor şu an.

aynen önce bu durumdan kurtul canım sonra değerlendir onlarada yazık çünkü hayır önce ilkini unutmak için bu yeni insanlara çektiryoruz sonra aşık oluyoruz yenilerine bu sefer kopmuş oluyor yaptığımız hatalardan dolayı ben inanıyorum sen düzelceksin hiç duygusal şarkılar dinleme ben iki saattir şunu diniliyorum
[video=youtube;ld_d0pRJKRI]http://www.youtube.com/watch?v=ld_d0pRJKRI[/video]

yani boşver acıdan başka bişey vermediler bizde seviyoruz körüz kendi değerimizi yerle bir ediyoruz ne gerek var adam olsunlar

diyoki söyle o kim ben saydım hepsini birnin engeli kalkmış ya diyorum ki yemn ederim bilmiyorum bir haftadr pc bozuktu bizim diyorum ki bir haftayı geçiyo ben msn e gitmedim anlamyor kim o söylyceksin diyor

canım anlaşılan ilişkiniz bitmiş galiba yada tam ayrılık sürecinde eğer öyleyse hiç açıklama yapma msn konusunda silinmiş silinmemiş çok mu önemli bu kadar kırgınlıktan sonra ? umarım doğru anlamışımdır konunu tatlım. ve kızlar erkeklerden aldığınız kadar değer verin. onlar size ne kadarını veriyorsa ona göre daha fazlasını bırakın o yapsın yapan taraf biz olunca anlamıyorlar.

kafaya koyduktan sonra tabiki toparlanırsın canım. önemli olan bu sürede içine kapanmaman gez toz hayatına bak birkere özgürsün bağımlılıktan kurtuldun:) sana karısan yok pısstt diyen yok şu süreçte bir keyfini çıkar bence eğlen canım sıkma sakın o güzelim canını. sen kendine işte böyle geleceksin canım.

canımsın benim yazmıştım ordaki yazdgımı kopyalıyorum buraya
ayrıldık tamamen bitti bu sefer canım ben bir hata yaptm bunnla kavga ederken bizi tanışran arkadaşla konuşyoduk ben bu arakadaşa dedim x kendini bir halt sanıyo br yerleri kalktı ben değer verdkçe aptal falan ama snra çok pişman oldum helallik istycektim sınava zor yetiştim sınavdan snra dedim sylycem helallik istycem ben sylemeden Allahın işi hak ettim çünkü msjları silmeyi unutmuşum telfnu kendisne verdm gttm sınava açıp okumuş buda neyse bu dedğm ikihafta önceydi affetti bu ben br daha üzmemek için mutlu etmek için çok byk yemnler ettim suçluyumya ıkı hafta boyunca btun laflarnı tavrını trbnı sınye cektim hiç tavr trıp yapmadım normal davrandm yemn ettim söz verdim dye mutluda ettm eski benden eser kalmadı o sinirli sürekli tavr trip yapan benden eser kalmadı her dediğini yaptm bugün okula gtme dedi gitmedim bunun yanına gttm dünde gitme dedi gitmedim gün boyu beraberdik çok mutluyum eskisinden iyiyz artık bu yaz değil diğer yaz nişan yapalım 6 ay snrada düğün yapalım dedi eve gdeceğim zaman gtme bırakamıyorum falan dedi bugün de ıkı hafta sonra bugün dediki unutamıyorum olanlrı kabullenemiyorum byle bişeyi bitti bıraktım seni daha bana msj atma eger atmaya devam edersn babanı arar sylerim dedi bende tabi aptal gibi sabahtan,br saat öncesne kadar yalvardm hem telfndan attım msj hemde msnden her yerden dedim bırakma falan bitti unutamıyorum mutsuzum dedi annemede anlattım dediklerini diynce bıraktm bende kendi çok daha kötülerini yaptı bana hiç düşünmeden affettim ben hata ettim

bu msnnde engelli listende birinin engeli kaldrlmış dediği daha ayrılmadan önceydi canım attığım adımı söylüyodum ondan habersiz kendisine hediye bile almıyorudum aldığım hediyeden bile önceden haberi olurdu yoksa bırakmıyordu işte bugünde bitti bıraktı gitti

ee canım sen bunun için mi canını sıkıyorsun :) hiç canını sıkmana değmez formülü basit bu durumun tabi yapmak istersen :) hem tatlım o trip istediği kadar yapsın formülü basit bunun sen hiç üzerine gitme istersen formülü yazim:) kendimi dr gibi hissettim hasta recetesi hazırlayan drlar gibi:) hem seni bilaf için bırakmaz bence kuzum öylede sezimledim mesajında hem sadece zamana ihtiyacı var.

neymiş canım formülü :)
canım o bıraktı annesne bile anlamış daha o istese de ben dönmem geri söylemiycekti daha ne değerim kalırki aile büyklerine insan söylermi aramzda olanları

neymiş canım formülü :)
canım o bıraktı annesne bile anlamış daha o istese de ben dönmem geri söylemiycekti daha ne değerim kalırki aile büyklerine insan söylermi aramzda olanları

canım yalan söylüyor senden uzaklaşmak istiyor çünkü anneler hani araya girince sen enazından uzaklaşcaksın filan oda bu arada düşüncek zaman ilaçtır derler ya senden uzak kaldıkça hem sözleri unutcak hemde seni özlicek. sen neden peşinden gidiyorsun hem gitme artık dur. ve kısa bir mesaj yaz. seni anlıyorum haklısın kararında o sözlerim için özür dilerim. sanırım bir süre ayrı kalmamız doğru bir karar. diye yaz ve bundan sonra bişey yazma sonrasınıda yazcam sana:) ama yapcaksan :)

canım yok istemiyorum bugün belki yüz msj atma yapma etme diye daha tek msj atmam alsın bütün zamanlar onun olsun düşünsün taşınsn ne yaparsa yapsın dönsün istemiyorumki ömrümü harcayamam böyle bir insana bana da yazık hayalleri düşünmeyeyim yeter bana atlatacam inş.

ya canım sen haklısın ben haksızsızsın demiyorum ama sen o mesajı atınca hem ayrılığı kabul ettiğini hemde ne için özür dilediğini anlamıcak kafası karıscak. sen ondan sonra aramıcaksın ki. o seni sevmiyor değil hemen karaları batırma kendine canım seni sevidiği için canı acıyor seni sevdiği için bu laflar aklından çıkmıyor. zaman ver sadece. o sana kırıcı bişey dememiş tamam su süreçte agır gelebilir sana. ama senin ilişkin gerçekten bitmemiş.

Anzercim çok sevindim rahatlamış olmana ve hat olayının bitmesine. yeni hayatın hayırlı olsun canımmm:) Anzercim bugün arkadasımla konustuk benim ex aramıs onu konusmuslar işte çok hastaymış ve yurtdısında sadece tedavi oluyormus. kendime gelemedim hiç hastalığımla uğraşıyorum hep. sınıftan kız hani demişti ya bana teklif etti die filan bir sürü laf etmiş yok öyle bişey konuscam çok sinirlenmiş hatta o arada. benim attığım mesajlar ona çok dokunmuş ben bitti demişim diye de çok kırılmış. ben kaza geçirmiştim hani demiştim ya soruyomus filan hiç uyuyamadığım günler oldu bilen sahitlerim var demiş. herkese soruyordum sende ağır mesaj yazmasaydın muhakak arayacaktm. arkadasım sormus ona.medem bu kadar kırgındın arasaydn konussaydınız.cevabı gecikmemiş hemen. bana çok kötü mesajlar atıyordu hiçbirini silmedim. onu hiç kırmak istemediğim için aramadım. kırmaktan çok çekindim. buraya geliceğim zaman karşıma alıp konuşcam zaten demiş. hatta arkadasıma sunu da eklemiş istersen raporlarmı gönderiim ve face şifremi vereyim bakın kız filan kimse yok hayatımda ondan başka. aklım çok karıştı Anzercim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…