Buyrun...Terapi Grubumuz :))

cecen sndz çok teşekkür ederim kızlar mutluluklar sizinde olsun kısa zamanda inşallah bu arada sanırım 2014 yazında gelin oluyoruum

İnşallah canımmmmm çok sevindim bir yandanda üzüldüm. Nişanlın diyim onun için çok zor zamanlar geçirmiş Allah rahmet eylesin arkadaşına. Ama senin gibi nişanlısı varken onun için zor zamnlar çabuk atlatılır. İnşallah kötü ve iyi günlerde hep birbrinizin yanında olursunuz. Arada gel buraya yaz meraklandırma:)

Hepiniz çok haklısınız kızlar.Onu tabiki de istemiyorum artık midemi bulandırıyor sadece.Ama bu durumu kaldıramıyorum.Gözlerimin içine baka baka yalan söylemiş kandırmış beni hep.Dün bile aptalca davrandı kıza ben ne içeyim ya sen daha iyi bilirsin','kimse senin bana yaşattığın duyguları yaşatamaz ama ben artık seni değil Faloneyi seviyorum' dedi.Bunun gibi arsızca konuşmalar.Benim yanımda nasıl böyle konuşabilir.Ben şok tabi dilim tutuldu resmen.Bir rahattı ki görmelisiniz sanki o kadar yalanı ben söylemişim.Nasıl çirkin bir durum bu,ona tek yanlış yapmadım bunları hak edecek.Ki yanlışım bile olsa hiçbir insan hak etmez bunları.Sadece sevdim.Nefes alamıyorum,midem bulanıyor,beynim uyuşuyor.Geçecek mi gerçekten bu acı geçiyor mu?

Son düzenleme:

Aslında gitme diyecektim sana ama için rahat etmeyecekti gitmeden Gördün mü işte bir şeyi değiştiremedi senin gözünde yeri daha da düştü...
Ben de çok merak ediyorum geçecek mi
Artık ona karşı eskisi gibi hissetmiyorum...
Olsa da sarılsam gibi düşünmüyorum, keşke hiç olmasaydı, nasıl tamamen sökülür atılır bunu düşünüyorum...

Canım o ortamda bile böyle davrandı ya bu kadar şeyden sonra hala seviyorum diyor ya küfretse daha az zoruma giderdi. Hiçbir şey değişmeyeceğini biliyordum zaten ama daha kötü oldu.Hazmedemiyorum bir türlü.Beni arayıp sormaz mesaj atmaz bende üstüne gitmeyeyim diye sabredeyim ama o benden çaldığı zamanı eski sevgilisine harcasın,beni kandırarak bana ders çalışıyorum deyip onunla uyusun.İşte bu bana çok ağır geliyor.Kendimi aşağılık hissediyorum. Keşke hiç olmasaydı deme canım yaşadıklarından pişman olma.Çünkü o zamanlar onları yaşarken mutluydun çünkü yalan olduğunu bilmiyordun.Ama başımıza gelenleri düşündükçe ister istemez pişmanlık duyuyoruz tabi.Sabır diliyorum hepimiz için.

Sana da ayak yapıyor işte şimdi bak onun yanında bile söylüyorum gibisinden. Hiçbir insanı iyi ki tanımamış olsaydım dememiştim ama diyorum yani ilk defa. Aşağılık hissetme kendini ben de çok hissettim başlangıçta ama şimdi anlıyorum ki tek suçlu o. Bu ilişkiye yalan karıştıran o. Vicdan azabı çekmesi gereken o. Ama ne diyordu şarkıda bak:

Yalnız kalmazsın yalnız uyanmazsın sen
"Senin gibi insanlar mutsuz olmaz zaten"
Ben ne karanlıktan ne senin gibilerden hiç korkmam
Korksam da seni bağlamaz zaten

[video=youtube;feNPcx1v-n4]http://www.youtube.com/watch?v=feNPcx1v-n4[/video]

Son düzenleme:

Bu erkekler hep aynı demekki bana da hep "sen başkasıyla olamazsın, seni başkasıyla düşününce delirecek gibi oluyorum bunu asla kabul edemem,illa seni kaçırayım mı istiyosun, sen benimsin başkasıyla olamazsın vs vs" derdi.. :)
Artık özlemiyorum onu, güzel anılarımızda aklıma gelmiyor.. Şu an yabancı gibi bana.. Geçmişimde, çok öncede kalan bir anı gibi hissediyorum..
Tek korkum kalmıştı oda; "istediğim gibi bir aşkı yaşayamadan mı geçecek yıllarım?" Ama artık hayallerimdeki gibi bir aşk istemiyorum, hatta biriyle evlenmesem bile olur diyorum hayatta daha önemli şeylerde var bunu saplantı haline gelmeden yendiğim için seviniyorum.. :)

Çünkü sahiplenip malı gibi görmeye başlıyorlar bizi. Hani erkek ya onları terk edemeyiz, sözünden çıkamayız vs.
Egolarına.........
Neyse.
Tatlım ya ne güzel ama ben saplantı haline getirdim çünkü hep düşünüyorum ya doğru ise söyledikleri diye bir de beni suçlamıştı üstüne her şeyin ama doğru olsa kanıtlardı değil mi O sadece ağlayıp sızlayıp yalvardı, somut bir şey yapmadı

Canım aynen böyle senin gibi düşünüp hissedeceğim günleri iple çekiyorum.İnanmak istiyorum buna,geçecek bir gün aklıma gelince içim yanmayacak.Ama bu günleri de yaşamam gerekiyor.Yaşamadan hemencecik güzel günlere gidilmiyor.Sadece ZAMAN diye teselli ediyorum kendimi.

Diyorum ya bunlar son çırpınışları hepsinde aynı numara.. "Sen şunu yaptın, sen suçsuz muydun sanki, kimse seni benden çok sevemez, seni benden başkası mutlu edemez vs vs.." Gerçeklik payı yok bu söylenenlerin sadece kendilerini tatmin etmek için söylüyorlar.. Hatta ben bir keresinde demiştim benimkine "ya senden sonrası seni ilgilendirir mi neden saçma sözler ediyorsun" diye oda "ben sana gitme desem duracak mısın gitmeyecek misin sanki? Bende ters yolu deniyorum böyle dersem gitmiceksin gibi geliyor" demişti..
Mantıksız erkek zihniyeti işte..

Çünkü biliyorlar işte bir kadın kafaya koydu mu gitmeyi gider...
Bak demek bu yüzdenmiş, öğrendiğimiz iyi oldu
Ben de aşktan anlamıyormuşum hiç aşık gibi davranmamışım ona güvenmiyormuşum (E yuh yalanını yakaladım nasıl güveneyim!) çünkü yıkmaya yeltenmişim hemen. E pardon da arkadaşım evlisin neyi yapılandırmaya çalışayım ben daha bunun üzerine.
Bak ne demem gerekiyormuş biliyor musun "Ben sana destek de olurum hayatım, yanındayım, yemeğini de yaparım, çocuklarını da doğururum vs."
Olur dedim git evdekine söyle bunları.
Ya hakikaten anlamıyorum bari utancından susar insan hala yüzsüzce bunları söyleyebilmişti bana.
Ben neden ona destek olayım, yanında olayım ki.

Son düzenleme:

Canım benim tabiki seni suçlayacak.Onların suçlu görüldüğü nerede görülmüş? Olur mu hiç öyle şey? Seven erkek adam gibi sevdiğine sahip çıkar,yalanlardan bir dünya sunmaz.Herkes seviyorum der.Önemli olan bunu söylemek değil yaptıklarıyla sevgisini hissettirmesi kanıtlamasıdır.Bizi de böyle adamlar bulmadı işte.Bak o kadar şeye rağmen 2 gün önce arkadaşıyla yanıma geldiler. Arkadaşı da bana kızıyor seni sevmese gelir mi işte neden şans vermiyorsun diye 2 si bir başladı ki suçlu ben oldum,dışarıdan bakan insan der ki çocuk böyle kul köle olmuş kızın ayaklarına kapanmış ama şans vermiyor hala başka şeylere inanıyor.durum tam da böyleydi inan.Dün de seni istemiyorum dediğim için yolun ortasında zorla İSTEYECEKSİN diye bas bas bağırdı,yine ben hatalı oldum yani.O yüzden sakın kendini suçlama.

Son düzenleme:

Geçecek canım tabiki..Bende çok kötü oldum başlarda ağladım nefret ettim neden böyle oldu neden böylesi benim başıma geldi dedim..Ama en çok şuna kızdım nasıl bu kadar zaman hiçbişey yapmamasına rağmen onu terketmemişim.. İşte burda kendime cevap veremiyorum kör müydüm hayır görüyordum herşeyi onsuz yapamam da demiyordum ama galiba şu vardı çok alışmıştım bir daha böyle birine alışamam bu sıcaklığı (!) samimiyeti (!) yakalayamam diye korktum ondan erteledim bu işi.. Yoksa ne o vazgeçilmezdi ne de mükemmel bir sevgiliydi.. Onu terketmeyişim yüzünden onunda egosunu yükselttim.. Bu kız beni bırakamıyor ne yaparsam demekki dikkat etmemede gerek yok diye düşünmesine sebep oldum.. Herneyse hepsi geride kaldı.. Senin içinde tek gerekli olan şey zaman.. Ama birde şu var sakın onunla hiçbi şekilde görüşme konuşma bu iyi gelmiyor sürekli geriye götürüyor emin ol..

Evet çok saçma gelmişti banada bu nasıl mantık diye donup kalmıştım
Her haltı yiyorlar her sorumsuzluğu yapıyorlar sonra da sen yanımda olmalıydın neden çünkü alışmışlar fedakar tarafın biz olmasına bizden bekliyorlar..Kolayı varken neden zorluğu seçsinler ki di mi ? :)
Seninki artık mantıksızlığı geçmiş başka dünyada yaşıyor bence Kendine başka dünya kurmuş ona inanıyor senden de o yönde kararlar vermeni beklemiş.. Yazık ya..

''Ama en çok şuna kızdım nasıl bu kadar zaman hiçbişey yapmamasına rağmen onu terketmemişim.. İşte burda kendime cevap veremiyorum kör müydüm hayır görüyordum herşeyi onsuz yapamam da demiyordum ama galiba şu vardı çok alışmıştım bir daha böyle birine alışamam bu sıcaklığı (!) samimiyeti (!) yakalayamam diye korktum ondan erteledim bu işi.. Yoksa ne o vazgeçilmezdi ne de mükemmel bir sevgiliydi.. Onu terketmeyişim yüzünden onunda egosunu yükselttim.. Bu kız beni bırakamıyor ne yaparsam demekki dikkat etmemede gerek yok diye düşünmesine sebep oldum'' bunları ben mi yazdım acaba dedim bir an.Bende tamamen böyle düşünüyorum canım.O kadar inandırdı ki doğru insan olduğunu o kadar yalanmış ki her şey Kesinlikle yüzünü bile görmek istemiyorum.Allah çıkarmasın karşıma bir daha.

Bana da hep kızardı.'Sen bana güvenmiyorsun ben senin güvenini sarsacak hiçbir şey yapmıyorum.Sana baktığım gibi bir başkasına bakabilir miyim ben bir başkasını öpebilir miyim sanıyorsun delisin sen''. Bir de anlayış göstermiyormuşum ona.Beyefendi bana mesaj atmıyor ilgilenmiyor beni anlayışsızlıkla suçluyor.O sırada eski sevgilisiyle uyuyor tabi bende neden benimle ilgilenmiyor diyorum ya ben ne kadar anlayışsız bir insanım.Böyle bir şeye nasıl anlayış gösterilmez,hata yapmışım :)

aynen herseye göz görerek katlanmak bi daha böyle sevip güvenebilirmiyim korkusundan geliyo.. 4 sene annesinin o sacma sapan hakeretlerine katlanmak kendime kiziyorum bende bu kadar degersizmiydim ya da onu bulunmaz hint kumasimi saniyordum kendime cok kiziyorum hem kendimin hem ailemin gururunu nasil böyle ayaklar altina atabildim ve sonunda o birakip gitti seven adam gitmezdi hala bunu söylemeYe kalbim el vermesede hala onun hakli yönlerini görsemde herseyi birgün anlatacagim kalbime o günü iple cekiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…