Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Canım neden bu kadar peşinden koştun ki? Neyse artık olan olmuş bundan sonra mutlu olursun inşallah..

Teşekkür derim canım inşallah mutlu olurum artık.. :)
Akıl karışılmayacak gibi değil bu konuşmada canım da o ne özgüven öyle ben zaten onu alıp karşıma konuşucam.. Belki sen o zamana kadar onu unutup başkasını bulacaksın nasıl bu riski aldı o kafama takıldı diğer yandan da yüzyüze konuşulmazsa halledilmeyecek bişe olduğuna inandığından konuşmamış anlattığına göre.. Sen ne düşünüyosun canım? Hala bi şansı hakettiğine inanıyo musun?

ben ısrarla bitti dedim acaba bunu mu kabul etmiyor. özgüveni konusunda bişey diyemiiyorum canım hani belki onun konusamadıkları içinde kalmasın diye konusmak istiyordur kendince.işte neden bu riski alıyor onuda anlamıs değilim benden nasıl oluyorda bu kadar emin olabiliyor anlamıyorum hani. telefonda konusmak istemiyor bunu bende anladım. geçen defada aynışeyi söylemiş çünkü. ben merak ediyorum tamam kırmış olabilirim ama tek taraflı bir kırgınlık değildi. canım ben arkadasıma diycem ben onunla görüşmek istemiyorum eğer çok istiyorsa kendi bulsun beni. geçerli bir açıklaması olursa belki canım. hastalık filanda var ve bence canım o hastalığı bosuna söylemedi gibime geliyor. bana haber gelsin diye söyledi onuda. ben yinede asla aramıycam. çok istiyorsa çabalasın:)

canım olursun olursun neden olmayasın :) hem bu hat kapandı ya nası korkuya kapılmıştır tahmin edersin canım:)

Son düzenleme:

evet beni aradığında ya da mesaj attığındaki surat ifadesini görmek isterdim
anladım canım haklısın bencede bişey istiyorsa o çabalamalı.. hiçbirşey kolay değil şu hayatta heleki aşk sevgi çok çok emek istiyor öyle sadece düşünmekle birşey düzelmez.. kalkıp harekete geçmek lazım.. kafasında bitiremedi oda belki dediğin gibi ve kabullenemedi.. cesareti varsa karşına çıksın konuşsun yoksa hiç böyle laf bile göndermesin sende ister istemez beklentiye girebilirsin çünkü..

Allahıma şükürler olsun bende iyi olmaya çalışıyorum. Azmini kutluyorum numaranı falan değiştirmissin.

sağol tatlım :) evet değiştirdim numaramı yoksa yılan hikayesine dönüyordu bu iş..

Sonunda güzel bir haber gördüm sevindim canım senin adına Allah daim etsin çok geçmiş olsun
ALLAh rahmet eylesin ölen arkadaşına üzüldüm ( Rabbim güç versin

anladım canm zamana bırak öyleyse çokta kafana takma.. karşına çıkarsa o an ne istersen onu yaparsın..

Kızlar bugün görüştük üçümüz.kız anlattı hala ordan kızın yalan söylediğini söylüyor
sen benimle olmak istediğin için bazı şeyleri yalan söylüyosun ama beni rüyanda bile göremezsin çünkü ben Faloneyi seviyorum gibisinden seyler söyledi
ya kız onda kalmış birlikte uyumuşlar hala seni aldatmadım diyor bana
cinlerim tepeme çıktıı
kız gittikten sonra
dedim ki sen şimdi hayatımdan çıkıp gidiyorsun
bidaha da karşıma çıkmıyosun
ben seni istemiyorumiböyle bişeyi de kabullenemem.
cevaba bakın:
ben seni seviyorum ve istiyorum gerekirse sende beni zorla isticeksin.
tehdit mi dersen evet tehdit olarak algıla istersen
ama sen benim olacaksın
çocuklarımın annesi sen olacaksın
seni bırakmıcam.
hala seni alacam göreceksin bilmem ne deyip duruyor
asla öyle bişe olmicak gerekrse numaram değişecek bidaha beni görmeyeceksin ve seni çok da güzel unutacam yapcam bunu dedim
gerekirse okulda yatıp kalkarmış yine de bırakmazmış beni asla unutmayacakmış ve kazanacakmış.
Nasıl insanların nasıl olayların içine düştüm Allahım yardımcım olsun

Kesinlikle ne görüşürdüm ne dinlerdim onu senin yerinde olsam
Hepsi fasa fiso
1 gün gelir 1hafta gelir yada taş çatlasa 1ay gelir peşinden sonra bırakır
Bu arada da başlalarıyla uyumaya devam eder töbe yarabbim

Son çırpınışları ya ne söylesem kardır demiş herhalde.. Birinden birine inanır hesabı.. İnanma canım gerçi sen daha iyi bilirsin ama..

anladım canm zamana bırak öyleyse çokta kafana takma.. karşına çıkarsa o an ne istersen onu yaparsın..

canım zamana bıraktım ama o bırakmıyor galiba. arkadasım haftasonu bende kalıcaktı demiş işte haftasonu ordayım diye. hemen atlamış haftasonu mu gidceksin. haftasonu tamam o zaman konusurz demiş yaa ne gıcık bir durum. neden bunu yapıyor. tam unutmaya çalışırken.

canım insan birine sarılıp uyuyorsa istesede istemesede duygusal bir bağ oluşuyor kızın çırpınışıda bundan. hem karşı karşıya gelmiş kız yalanda söylememiş yada söylesede. sen birkere bu ikilemle yaşamak zorunda kalacaksın. ki ondan ötesi bence kararlı olmak. sözlerine kanma canım duymamıssın gibi yap. seni kaybetmeyi o bunu yaparken tercih etti. Allah yardımcın olur tabiki canım.

Sonunda güzel bir haber gördüm sevindim canım senin adına Allah daim etsin çok geçmiş olsun
ALLAh rahmet eylesin ölen arkadaşına üzüldüm ( Rabbim güç versin

Morventin adına çok sevindim ya bende geçmişi okumamıştım dediği gibi gözüm kesmedi:)

cecen sndz çok teşekkür ederim kızlar mutluluklar sizinde olsun kısa zamanda inşallah bu arada sanırım 2014 yazında gelin oluyoruum

evet gıcık bir durum en iyisi boşvermek düşündükçe sinir eder bu durum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…