- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #5.141
ayrıldık tamamen bitti bu sefer canım ben bir hata yaptm bunnla kavga ederken bizi tanışran arkadaşla konuşyoduk ben bu arakadaşa dedim x kendini bir halt sanıyo br yerleri kalktı ben değer verdkçe aptal falan ama snra çok pişman oldum helallik istycektim sınava zor yetiştim sınavdan snra dedim sylycem helallik istycem ben sylemeden Allahın işi hak ettim çünkü msjları silmeyi unutmuşum telfnu kendisne verdm gttm sınava açıp okumuş buda neyse bu dedğm ikihafta önceydi affetti bu ben br daha üzmemek için mutlu etmek için çok byk yemnler ettim suçluyumya ıkı hafta boyunca btun laflarnı tavrını trbnı sınye cektim hiç tavr trıp yapmadım normal davrandm yemn ettim söz verdim dye mutluda ettm eski benden eser kalmadı o sinirli sürekli tavr trip yapan benden eser kalmadı her dediğini yaptm bugün okula gtme dedi gitmedim bunun yanına gttm dünde gitme dedi gitmedim gün boyu beraberdik çok mutluyum eskisinden iyiyz artık bu yaz değil diğer yaz nişan yapalım 6 ay snrada düğün yapalım dedi eve gdeceğim zaman gtme bırakamıyorum falan dedi bugün de ıkı hafta sonra bugün dediki unutamıyorum olanlrı kabullenemiyorum byle bişeyi bitti bıraktım seni daha bana msj atma eger atmaya devam edersn babanı arar sylerim dedi bende tabi aptal gibi sabahtan,br saat öncesne kadar yalvardm hem telfndan attım msj hemde msnden her yerden dedim bırakma falan bitti unutamıyorum mutsuzum dedi annemede anlattım dediklerini diynce bıraktm bende kendi çok daha kötülerini yaptı bana hiç düşünmeden affettim ben hata ettim
Anzercim çok sevindim rahatlamış olmana ve hat olayının bitmesine. yeni hayatın hayırlı olsun canımmm:) Anzercim bugün arkadasımla konustuk benim ex aramıs onu konusmuslar işte çok hastaymış ve yurtdısında sadece tedavi oluyormus. kendime gelemedim hiç hastalığımla uğraşıyorum hep. sınıftan kız hani demişti ya bana teklif etti die filan bir sürü laf etmiş yok öyle bişey konuscam çok sinirlenmiş hatta o arada. benim attığım mesajlar ona çok dokunmuş ben bitti demişim diye de çok kırılmış. ben kaza geçirmiştim hani demiştim ya soruyomus filan hiç uyuyamadığım günler oldu bilen sahitlerim var demiş. herkese soruyordum sende ağır mesaj yazmasaydın muhakak arayacaktm. arkadasım sormus ona.medem bu kadar kırgındın arasaydn konussaydınız.cevabı gecikmemiş hemen. bana çok kötü mesajlar atıyordu hiçbirini silmedim. onu hiç kırmak istemediğim için aramadım. kırmaktan çok çekindim. buraya geliceğim zaman karşıma alıp konuşcam zaten demiş. hatta arkadasıma sunu da eklemiş istersen raporlarmı gönderiim ve face şifremi vereyim bakın kız filan kimse yok hayatımda ondan başka. aklım çok karıştı Anzercim.
Anzer nasılsın canım bayadır görüşemiyoruz?
Teşekkür derim canım inşallah mutlu olurum artık.. :)
Akıl karışılmayacak gibi değil bu konuşmada canım da o ne özgüven öyle ben zaten onu alıp karşıma konuşucam.. Belki sen o zamana kadar onu unutup başkasını bulacaksın nasıl bu riski aldı o kafama takıldı diğer yandan da yüzyüze konuşulmazsa halledilmeyecek bişe olduğuna inandığından konuşmamış anlattığına göre.. Sen ne düşünüyosun canım? Hala bi şansı hakettiğine inanıyo musun?
iyiyim canım sen nasılsın :)
ben ısrarla bitti dedim acaba bunu mu kabul etmiyor. özgüveni konusunda bişey diyemiiyorum canım hani belki onun konusamadıkları içinde kalmasın diye konusmak istiyordur kendince.işte neden bu riski alıyor onuda anlamıs değilim benden nasıl oluyorda bu kadar emin olabiliyor anlamıyorum hani. telefonda konusmak istemiyor bunu bende anladım. geçen defada aynışeyi söylemiş çünkü. ben merak ediyorum tamam kırmış olabilirim ama tek taraflı bir kırgınlık değildi. canım ben arkadasıma diycem ben onunla görüşmek istemiyorum eğer çok istiyorsa kendi bulsun beni. geçerli bir açıklaması olursa belki canım. hastalık filanda var ve bence canım o hastalığı bosuna söylemedi gibime geliyor. bana haber gelsin diye söyledi onuda. ben yinede asla aramıycam. çok istiyorsa çabalasın:)
canım olursun olursun neden olmayasın :) hem bu hat kapandı ya nası korkuya kapılmıştır tahmin edersin canım:)
Allahıma şükürler olsun bende iyi olmaya çalışıyorum. Azmini kutluyorum numaranı falan değiştirmissin.
merhaba kızlar uzun zamandır yoktum hepinizi çok özledim.dersler ev iş derken girmeye vaktim olmadı pek sınav yaklaştı işi bıraktım bugün evdeyken gireyim dedim :) nasılsınız geçmişi okumayı istedim ama gözüm kesmedi sanırım..size anlatmam gereken çok şey var ama özet geçeyim biliyosunuz sevgilimle ayrılmıştık uzun zaman konuşmadık ama şimdi barıştık aileler girdi işin içine konuşup anlaştık çok şükür şimdilik bi pürüz yok.eskisi kadar görüşemiyoruz ama 9 günümüz kaldııı :).tabi sevindiğime bakmayın geçenlerde çıkan bi çatışmada yaralandı kolundansilah arkadaşı şehit düştü çok zor günler geçirdik ama şükür bitiyo kızlaar.darısı hepinizin başına Rabbim sağ salim sevdiklerinize kavuştursun hepinizi
sağol tatlım :) evet değiştirdim numaramı yoksa yılan hikayesine dönüyordu bu iş..
Sonunda güzel bir haber gördüm sevindim canım senin adınaAllah daim etsin çok geçmiş olsun
ALLAh rahmet eylesin ölen arkadaşına üzüldüm( Rabbim güç versin
Hakkında hayırlısını versin Allah. Yüzünü güldüren bir erkek blrsun inşallah:)
evet beni aradığında ya da mesaj attığındaki surat ifadesini görmek isterdim
anladım canım haklısın bencede bişey istiyorsa o çabalamalı.. hiçbirşey kolay değil şu hayatta heleki aşk sevgi çok çok emek istiyor öyle sadece düşünmekle birşey düzelmez.. kalkıp harekete geçmek lazım.. kafasında bitiremedi oda belki dediğin gibi ve kabullenemedi.. cesareti varsa karşına çıksın konuşsun yoksa hiç böyle laf bile göndermesin sende ister istemez beklentiye girebilirsin çünkü..
Canım yaaa dicek cidden kafaya koymus beni nasılda kolay sildi. ve surat ifadesini tahmin edersin artık:) tabiki çok çok emek istiyor ve kesinlikle hiçbirşey lafta olmamalı.:) bilmiyorumda çoooooook kırgınım demiş benim kırgın olmam gereken yerde. diyelim ki buluşmak istedi ve konustuk kendi kırgınıım flan derse zeytinyagı misali:) şuan ülke dısında dönücem konuscaz demiş bakalım. artıkın. beklentim aslında sıfır çünkü yeri gelince yapcaz edcez dediğimiz çokşey eksik kalıyor. zaman ne getirir bilemiyorum hem.
Canım yaaa dicek cidden kafaya koymus beni nasılda kolay sildi. ve surat ifadesini tahmin edersin artık:) tabiki çok çok emek istiyor ve kesinlikle hiçbirşey lafta olmamalı.:) bilmiyorumda çoooooook kırgınım demiş benim kırgın olmam gereken yerde. diyelim ki buluşmak istedi ve konustuk kendi kırgınıım flan derse zeytinyagı misali:) şuan ülke dısında dönücem konuscaz demiş bakalım. artıkın. beklentim aslında sıfır çünkü yeri gelince yapcaz edcez dediğimiz çokşey eksik kalıyor. zaman ne getirir bilemiyorum hem.
Kızlar bugün görüştük üçümüz.kız anlattı hala ordan kızın yalan söylediğini söylüyor
sen benimle olmak istediğin için bazı şeyleri yalan söylüyosun ama beni rüyanda bile göremezsin çünkü ben Faloneyi seviyorum gibisinden seyler söyledi
ya kız onda kalmış birlikte uyumuşlar hala seni aldatmadım diyor bana
cinlerim tepeme çıktıı
kız gittikten sonra
dedim ki sen şimdi hayatımdan çıkıp gidiyorsun
bidaha da karşıma çıkmıyosun
ben seni istemiyorumiböyle bişeyi de kabullenemem.
cevaba bakın:
ben seni seviyorum ve istiyorum gerekirse sende beni zorla isticeksin.
tehdit mi dersen evet tehdit olarak algıla istersen
ama sen benim olacaksın
çocuklarımın annesi sen olacaksın
seni bırakmıcam.
hala seni alacam göreceksin bilmem ne deyip duruyor
asla öyle bişe olmicak gerekrse numaram değişecek bidaha beni görmeyeceksin ve seni çok da güzel unutacam yapcam bunu dedim
gerekirse okulda yatıp kalkarmış yine de bırakmazmış beni asla unutmayacakmış ve kazanacakmış.
Nasıl insanların nasıl olayların içine düştüm Allahım yardımcım olsun
Kızlar bugün görüştük üçümüz.kız anlattı hala ordan kızın yalan söylediğini söylüyor
sen benimle olmak istediğin için bazı şeyleri yalan söylüyosun ama beni rüyanda bile göremezsin çünkü ben Faloneyi seviyorum gibisinden seyler söyledi
cinlerim tepeme çıktıı
kız gittikten sonra
cevaba bakın:
ama sen benim olacaksın
seni bırakmıcam.
asla öyle bişe olmicak gerekrse numaram değişecek bidaha beni görmeyeceksin ve seni çok da güzel unutacam yapcam bunu dedim
gerekirse okulda yatıp kalkarmış yine de bırakmazmış beni asla unutmayacakmış ve kazanacakmış.
anladım canm zamana bırak öyleyse çokta kafana takma.. karşına çıkarsa o an ne istersen onu yaparsın..
cinlerim tepeme çıktıı
kız gittikten sonra
cevaba bakın:
ama sen benim olacaksın
seni bırakmıcam.
Sonunda güzel bir haber gördüm sevindim canım senin adınaAllah daim etsin çok geçmiş olsun
ALLAh rahmet eylesin ölen arkadaşına üzüldüm( Rabbim güç versin
Morventin adına çok sevindim ya bende geçmişi okumamıştım dediği gibi gözüm kesmedi:)
canım zamana bıraktım ama o bırakmıyor galiba. arkadasım haftasonu bende kalıcaktı demiş işte haftasonu ordayım diye. hemen atlamış haftasonu mu gidceksin. haftasonu tamam o zaman konusurz demiş yaa ne gıcık bir durum. neden bunu yapıyor. tam unutmaya çalışırken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?