- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #5.481
Yok canim estagfirullah sorabilirsin tabi,bende sikmayim diye ayrıntılı anlatmıyorum.o kızla ayrılmalarının sebebi aldatma.yani kiz bunu aldatmış ki onuda o gün öğrendim,daha önce bana anlaşamadık demişti.zaten daha 16 la çıkmışlar,17-18 gibi ayrılmışlar.sonra bu sanırım ciddi iliskilerden hep korkmuş ve hep vakit geçirmek icin birileriyle olmus.beni ilk gördüğü anda karar vermiş evlenmeye,hep dua etmiş karşısına bidaha çıkayım diye.bende ondan hoşlanmıştım tabi.tanistik 2-3 ay sonra ben iliskinin adını koymak istiyorum dedi.dedim bak bu ciddi bir adım biraz daha birbirimizi tanıyalım dedim zaten ailem kabul etmedi.bu yinede ailesini hemen devreye soktu,Hergün benim
Ailemi aramalar,tanışmak icin ısrar etmeler falan.en sonunda babami ikna ettik.hemen Nisan istedi.dedim daha erken biraz sözlü kalalım,hayir olmaz ben bunu herkese ilan etmek istiyorum dedi.onuda kabul ettim.ayrildigi güne kadar seni tanıdıkca daha cok seviyorum istesem birdaha senin gibi birini bulamam diyen birisi bendenmi soğudun dediğimde.hatta herkes dedi nisanda,nişanlının mutlulugu heryerine yansımış,gözleri sadece senin üzerinde,gözlerinin ici gülüyor dedi herkes.uzun bir iliskimiz olmadı yani.4 ay sonunda nisanlandik,Nisan'dan 3 ay sonra ayrildik
Evet canim bende bundan korktuğum
İcin arayamiyorum zaten.hala sevdigini kendinden duymasam arayamam.gururdan da degil,yeteri kadar kırıldım,simdi dedigin gibi bisey olursa bu sefer hic toparlanamam.takip ettigim
Kadarıyla yok ama belli olmaz,ayrıca illa biri olması gerekmiyo belki hayatinda beni istemiyo bunu bilemem ki.ne deyip arayayım,yapamam,daha cok kırılırım
anladım canım böyle bir şey arkadaşımında başına geldi malesef boş ver gerçekten çok şükür ki evlenmeden bitmiş gitmiş haketmemiş demek ki seni hiç aramada sormada naparsa yapsın şimdi beddua edecem olmayacak ya benzerini gördüm ondan çok sinirlendim
Haklisin canim ben bunu kaldıramadım bide boşanmayı hic kaldıramam Allah kimseyi evlilikle sinamasin inşallah.dua ediyorum zaten dua olmasa hic toparlanamazdim.bende diyorum eger sevseydi gitmezdi,hadi gitti,geri dönerdi muhakkak.benim kaldiramadigim hayatıma neden zorla girdiki madem hazır degildi,madem sevmiyordu?Allaha havale ettim zaten elimden baska bisey gelmiyor ne yazık kiarama kesinlikle seviyor mu ben bilemem ama sevse emin ol böyle bırakıp gitmez ki ya hani kötü bir şey yapmış olsan çok ani gelişmiş her şey bu kadar acele etmesinin sebebi vardır mutlaka ama sen elinden geleni yapmışsın eğer niyeti evlilik falan değilse Allaha havale et boş ver sende sakın üzülme yani insan iyi olsun diye hep taviz veriyor ama malesef iyide olmuyor seni hakedecek düzgün insanlar mutlaka vardır çıkar karşına Allah hakkında hayırlısını versin dua et sen hiç de üzülme evlenipte boşanmak var yani o daha kötü
Demek tek yaşayan ben değilim böyle bişeyibosver canim beddua da etmiyorum ben.benim üzüldügüm kardesi cok yakın bir arkadasimdi,beni suçlamasını hazmedemiyorum.peki arkadasında böyle ciddi bir adım atmismiydi,sonrasında hic görüşmedilermi?
Haklisin canim ben bunu kaldıramadım bide boşanmayı hic kaldıramam Allah kimseyi evlilikle sinamasin inşallah.dua ediyorum zaten dua olmasa hic toparlanamazdim.bende diyorum eger sevseydi gitmezdi,hadi gitti,geri dönerdi muhakkak.benim kaldiramadigim hayatıma neden zorla girdiki madem hazır degildi,madem sevmiyordu?Allaha havale ettim zaten elimden baska bisey gelmiyor ne yazık ki
canım benim nişanlandılar onlarda çocuk başta babası vermez diye kaçırmayı göze aldı sonra kendisi nişanı attı onunda böyle önce çok sevdiği biri varmış yani sonrada arkadaşımdan kurtulmak için can atıyordu resmen nişanı attılar bir kaç ay sonra başka bir kzıla görmüşler şuanda o kızla evli çocuk yani ben bilmiyorum midem bulanıyo böyle şeyler gördükce duydukça yazık arkadaşım tedavi gördü yani mahvoldu hiç mi vicdanı yoktu kızı yıktı haa arkadaşımda şuan evli ve dünyalar tatlısı bir kızı var kısmet yani şuan mutlu arkadaşım belki onunla evlense çok mutsuz olacaktı boşanıp gelecekti sende böyle düşün canım kısmetinde başka biri vardır belkide yaşaman gerekiyordu yaşadın bu acılardan sonra çok mutlu olacaksın belkide bilinmez yani dua et sadece hayırlısını iste
Yazık ya cok üzüldümama suan mutlu olmasına da bir o kadar sevindim.Allah mutluluğunu daim etsin.bende bazen öyle teselli ediyorum kendimi,bosansam daha kötü olurdu diye ama zaten benim hazmedemedigim şey,neden hayatıma zorla giriyor ki madem?yani ben onun pesinden koşsam anlarım ama aylarca tanışmak icin bekleyen oydu.belki de yasamam gerekiyordu bunları ders almak icin belki onunda hayatinda biri vardır,ortak bir tanıdığımız vs olmadıgı icin bilemiyorum.ama böyle yapan insanlar sanırım ilahi adaleti düşünmüyorlar,düşünseler yapmazlardi heralde,ah almak o kadar basit degil
canım işte hayatımıza girenlerim kimi imtihandır kimi beladır kimi aramağan yani yazılmışsa yaşanacak işte önüne geçemezsin senide çok mutlu edecek biri çıkmayacak mı karşına elbette çıkacak seninde imtihanın bu yani Allah daha beterini vermesin şükret hiç üzülme belkide sabrının sonundadır asıl kısmetin çok mutlu olacağın insan hiç belli olmaz sabret dua ile...
çıkmam gerekiyor canım şimdi acil k.bakma yazacağım yarın mutlaka üzülme hiç gerçekten yaşanması gerekiyormuş yaşamışsın herkesin imtihanı farklı işte seninki de bu demek ki iyi geceler canım :)
Hersey mümkün alismak unutmak yanliz da yürüyebilmek peki icinde kipir kipir hala ilk günki gibi yanan seni de alev alev yakan bu aski nasil silip yok edebiliriz... Bos bi kipirti degil bu hala o ilk günki ask bundan nasil kurtulunur
Sagol canim Allah herkese hayırlısını versin insallah.belki de imtihan icin girdi hayatıma dedigin gibi,simdi bazi seylerin kıymetini daha iyi anlıyorum sanırım.kimse yaşadığı haksızlığı haketmez ama yinede yasar.haksizlik yasadikca,adaletin kıymetini anlar.tek ümidim böyle ınsanlarında birgun o adaleti görmesi.bilsinler yani kimsenin yaptıgı kötülük kimsenin yanına kar kalmiyor
Merhabaa...
Terapi grubunuza bende katılıyorum.
Nişanlımdan ayrıldım. Ve buraya birbirimize destek oluruz diye geldim.
Hakkımızda hayırlısı olsun.
Yazık ya cok üzüldümama suan mutlu olmasına da bir o kadar sevindim.Allah mutluluğunu daim etsin.bende bazen öyle teselli ediyorum kendimi,bosansam daha kötü olurdu diye ama zaten benim hazmedemedigim şey,neden hayatıma zorla giriyor ki madem?yani ben onun pesinden koşsam anlarım ama aylarca tanışmak icin bekleyen oydu.belki de yasamam gerekiyordu bunları ders almak icin belki onunda hayatinda biri vardır,ortak bir tanıdığımız vs olmadıgı icin bilemiyorum.ama böyle yapan insanlar sanırım ilahi adaleti düşünmüyorlar,düşünseler yapmazlardi heralde,ah almak o kadar basit degil
Merhabaa...
Terapi grubunuza bende katılıyorum.
Nişanlımdan ayrıldım. Ve buraya birbirimize destek oluruz diye geldim.
Hakkımızda hayırlısı olsun.
nehirim nasılsın :) napıyorsun?
sagopam kahve keyfi yapıyorum. iyi sayılırım sanırım. sevgilimii rüyamda gördüm elllerimden tutmuştu hadi gidelim diyodu sinemaya götürüyodu beni( ah ah :) sen napıyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?