Buyrun...Terapi Grubumuz :))

anladım canım böyle bir şey arkadaşımında başına geldi malesef boş ver gerçekten çok şükür ki evlenmeden bitmiş gitmiş haketmemiş demek ki seni hiç aramada sormada naparsa yapsın şimdi beddua edecem olmayacak ya benzerini gördüm ondan çok sinirlendim

arama kesinlikle seviyor mu ben bilemem ama sevse emin ol böyle bırakıp gitmez ki ya hani kötü bir şey yapmış olsan çok ani gelişmiş her şey bu kadar acele etmesinin sebebi vardır mutlaka ama sen elinden geleni yapmışsın eğer niyeti evlilik falan değilse Allaha havale et boş ver sende sakın üzülme yani insan iyi olsun diye hep taviz veriyor ama malesef iyide olmuyor seni hakedecek düzgün insanlar mutlaka vardır çıkar karşına Allah hakkında hayırlısını versin dua et sen hiç de üzülme evlenipte boşanmak var yani o daha kötü

Demek tek yaşayan ben değilim böyle bişeyi bosver canim beddua da etmiyorum ben.benim üzüldügüm kardesi cok yakın bir arkadasimdi,beni suçlamasını hazmedemiyorum.peki arkadasında böyle ciddi bir adım atmismiydi,sonrasında hic görüşmedilermi?

Haklisin canim ben bunu kaldıramadım bide boşanmayı hic kaldıramam Allah kimseyi evlilikle sinamasin inşallah.dua ediyorum zaten dua olmasa hic toparlanamazdim.bende diyorum eger sevseydi gitmezdi,hadi gitti,geri dönerdi muhakkak.benim kaldiramadigim hayatıma neden zorla girdiki madem hazır degildi,madem sevmiyordu?Allaha havale ettim zaten elimden baska bisey gelmiyor ne yazık ki

canım benim nişanlandılar onlarda çocuk başta babası vermez diye kaçırmayı göze aldı sonra kendisi nişanı attı onunda böyle önce çok sevdiği biri varmış yani sonrada arkadaşımdan kurtulmak için can atıyordu resmen nişanı attılar bir kaç ay sonra başka bir kzıla görmüşler şuanda o kızla evli çocuk yani ben bilmiyorum midem bulanıyo böyle şeyler gördükce duydukça yazık arkadaşım tedavi gördü yani mahvoldu hiç mi vicdanı yoktu kızı yıktı haa arkadaşımda şuan evli ve dünyalar tatlısı bir kızı var kısmet yani şuan mutlu arkadaşım belki onunla evlense çok mutsuz olacaktı boşanıp gelecekti sende böyle düşün canım kısmetinde başka biri vardır belkide yaşaman gerekiyordu yaşadın bu acılardan sonra çok mutlu olacaksın belkide bilinmez yani dua et sadece hayırlısını iste

canım işte hayatımıza girenlerim kimi imtihandır kimi beladır kimi aramağan yani yazılmışsa yaşanacak işte önüne geçemezsin senide çok mutlu edecek biri çıkmayacak mı karşına elbette çıkacak seninde imtihanın bu yani Allah daha beterini vermesin şükret hiç üzülme belkide sabrının sonundadır asıl kısmetin çok mutlu olacağın insan hiç belli olmaz sabret dua ile...

Yazık ya cok üzüldüm ama suan mutlu olmasına da bir o kadar sevindim.Allah mutluluğunu daim etsin.bende bazen öyle teselli ediyorum kendimi,bosansam daha kötü olurdu diye ama zaten benim hazmedemedigim şey,neden hayatıma zorla giriyor ki madem?yani ben onun pesinden koşsam anlarım ama aylarca tanışmak icin bekleyen oydu.belki de yasamam gerekiyordu bunları ders almak icin belki onunda hayatinda biri vardır,ortak bir tanıdığımız vs olmadıgı icin bilemiyorum.ama böyle yapan insanlar sanırım ilahi adaleti düşünmüyorlar,düşünseler yapmazlardi heralde,ah almak o kadar basit degil

çıkmam gerekiyor canım şimdi acil k.bakma yazacağım yarın mutlaka üzülme hiç gerçekten yaşanması gerekiyormuş yaşamışsın herkesin imtihanı farklı işte seninki de bu demek ki iyi geceler canım :)

Sagol canim Allah herkese hayırlısını versin insallah.belki de imtihan icin girdi hayatıma dedigin gibi,simdi bazi seylerin kıymetini daha iyi anlıyorum sanırım.kimse yaşadığı haksızlığı haketmez ama yinede yasar.haksizlik yasadikca,adaletin kıymetini anlar.tek ümidim böyle ınsanlarında birgun o adaleti görmesi.bilsinler yani kimsenin yaptıgı kötülük kimsenin yanına kar kalmiyor

Tesekkur ederim canim,güzel yorumlarınız icin hepinize tesekkur ederim.ders alıp yoluma devam etmek en iyisi.arada kendimi cok kötü hissetsemde geçecek inanıyorum....sanada iyi geceler canim

Hersey mümkün alismak unutmak yanliz da yürüyebilmek peki icinde kipir kipir hala ilk günki gibi yanan seni de alev alev yakan bu aski nasil silip yok edebiliriz... Bos bi kipirti degil bu hala o ilk günki ask bundan nasil kurtulunur

Merhabaa...
Terapi grubunuza bende katılıyorum.
Nişanlımdan ayrıldım. Ve buraya birbirimize destek oluruz diye geldim.
Hakkımızda hayırlısı olsun.

Son düzenleme:

Ne zaman ayrıldınız?
Bir ümit yoksa eğer Allah'a sığınarak bu işi atlatabilirsiniz.

amin canım inşallah yani anladın bazı şeyleri daha iyi dediğin gibi belkide bazı şeyleri anlaman içinde şimdi karşına çok daha iyiler çıkacak aradaki farkı gördükçe sende iyi ki diğeriyle olmamış diyeceksin anlayacaksın senin için Allahın hayırlısını verdiğini bak o arkadaşım çok acı çekti hemde çok ama şimdi çok mutlu ve eşi o kadar çok seviyor ki kızın ailesi malatya da çocuk istanbul'da çalışıyordu mutlu olsun diye malatyaya taşındılar birde kızı olmuş dünyalar tatlısı :) :) yani üzülme hak etmemiş senin sevgini de yaptığın onca fedakarlığı da dediğim gibi evlendikten sonra farkına varabilirdin pişman olabilirdin Allah a şükret öyle olmadı erken anladın gördün :)

canım bunlar böyleler işte eskisini tam unutamadan gelirler masum insanların duygularıyla oynarlar seni beğendi sevebilieceğini düşündü geçmişi unutabileceğini ani kararlar verdi hemen evlenmek istedi ama baktı ki yapamıyor kaçtı işte bunları söylediğim için gerçekten üzgünüm ama yani böyle ben başka türlü bir şey anlamadım sen Allaha havale et senin layığın o değilmiş ki aldı senden Allah ona layığını versin arkadaşımda sana örnek olsun benzer şeyler hemen hemen evli kızı var ve mutlu Rabbim her şeyin hayırlısını versin bizlere :)

sagopam kahve keyfi yapıyorum. iyi sayılırım sanırım. sevgilimii rüyamda gördüm elllerimden tutmuştu hadi gidelim diyodu sinemaya götürüyodu beni( ah ah :) sen napıyorsun canım?

ayy ne güzel bir rüya canım gerçek olacak bence sabret :) bende napayım kek börek tarflerine bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…