- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #5.441
Haklisin canim belki de onceden kafasına koydu ama ben farketmedim bilemiyorum.bende kendime odaklandım zaten,cok fazla düşünmüyorum,zaten ayrıldıktan 2-3 ay sonra gayet iyiydim,hatta 3-4 hafta öncesine kadar da gayet iyiydim.sanirim acımı tam yasamadım,Hergün gözyaşı dökmeme rağmen,sanırım hic tam olarak düşünmedim sadece unutmaya odaklandım.simdi o ilk acı bitince mantığım devreye girdi,ilk basta sebep benim icin önemli degildi,sonuc önemliydi.simdi ise bu sonuca gelme sebebini bilmek istiyorum ısrarla.sanırım gördüğüm rüyalarda bunu öğrenme arzumu artırdı.garip garip rüyalar görüyorum zaman zaman,bilinçaltı dedim üzerinde durmadım ama kac kez ayni rüyayı görür bir insan?yorumlarin icin Sagol canim,peki siz ayrilali ne kadar oldu,atlatabilmene,kendine odaklanmana cok sevindim.insallah seni hakeden biriyle karşılaşırsın
daha 3 ay oldu bastirmiyorum duygularimi Zaman Zaman cok kötü oluyorum özlüyorum ama en azindan kendi kendime de olsa sebebini buldum belki bunun icin rahatim simdi bittigini de kabullendim insallah zamanla daha iyi olabilirim simdi sen soyleyince korku basti acikcasi
Haklisin canim benim,aglayarak biyere varamayacagimi zaten biliyordum ve kendimi toparlayip inan 1-2 ay konusmaya calistim,hic aramıyordu ses etmiyordum,bulusalim deyip gelmiyordu beni bekletip haber de etmiyordu,yine de bisey demiyordum.cünkü bunlari vazgecmem icin yaptığını biliyordum.direndim,en sonunda ailesine anlattım,kardesi yakın arkadasimdi.ama hic bir sonuc alamadım,üstüne bide suçlandım biliyormusun?buda benim cok zoruma gitti.halbuki en bastan beri derdimi anlattığım tek insandı kardesi.uzerinden 6 ay gecti,ne onunla görüştüm ne de kardeşiyle.simdi ne deyip arayayım ki,ben onun aramasını beklerken.aslinda gurur yapmıyorum aşkta gurur olmaz ama emin değilim,diyorumki belki de dogru söyledi,beni hic sevmedi,yoksa bir sekilde iletişime geçerdi diye düşünüyorum.ben onun gibi gururlu ve inatci değilim ama tekrar ayni seyleri duymaya pek gücüm yok sanırımdaha cok yıkılırım,neden aradın derse.
seni ne ile suçladılar canım.? yaşadıklarının çok zor olduğu aşikar canım da tabi ağlamayacaksın silekelen kuzum.hayatta ne acılar var. anne babadan aileden daha kıymetli ne var bu dünyada salla gitsin onu. zaten 6 ay geçmiş.bu kadar beklemişsen tabi beklemen yine daha mantıklı olacaktır. ben olayı sıcagı sıcagına filan sandım canım. tabi arama bu durumda. öyle birşey dersede kusura bakma ama o zaman seni gerçekten haketmiyordur. ne demek needn aradın. öyle bir imaj oluşturmasına arasan bile asla izin verme belirt bi şekilde.
Yok canim sen yine de kendini sartlama,bakarsin o kadar uzun sürmeden bir haber alırsın ondan.kisiden kisiye mutlaka farkediyordur ama sebepsiz olduğu icin bu kadar kafama takiyorum.eminim aldatma da en az her ayrılık kadar acı verici ama en azından beni degil baskasını tercih etti deyip bir çizgi çekerim,kimsenin pesinden koşmam.nefret ederim,kin duyarım zamanla unuturum.ama simdi ne hissedecegimi bile bilmiyorum,nefret edip kızsam,acaba anlatamadığı bir derdimi vardi diyorum.acaba derdi neydi diye düşünmeye başlasam,sonuca varamıyorum.kisirdöngü gibi bisey oldu anlayacağın.insallah sen öyle olmazsın canim korkma,dedigim gibi sanırım benim gördüğüm rüyalar beni cok etkiledi.yoksa kabullenmistim,kafam rahatti
Cok güzel söyledin canim,ana babadan daha önemli bisey yok hayatta,Allah basımdan eksik etmesin.ben kardeşine her konuşmamızı eksiksiz anlattığım halde,basta bana hak veren kisi gitti,sen onun sevgisini anlayamadin,sabırsızsin,hatta saygısızsin.bu kadar gururla evliliği nasil yürüteceksin vs vs. dedi.ben onun 2 ay nazini cekmisim,1 hafta tek bir mesajıma cevap vermesini beklemisim,buluşalım dediğinde 4-5 saat buluşmaya gelmesini beklemisim,bide onurum kırılmış bastan beri sevmedim dediğinde...zaten ailem istemiyor diye evde sıkıntı çeken ben,o boyle yapıyor diye sıkıntı çeken yine ben,ama suclu olan yine ben...bastan beri zaten ailesi yok ben soguk davranıyormusum annesine,yok elini öpmemisim,yok sarilirken yabancı gibiymisim diyorlardi.bunlari sineye çekip elimden gelenin fazlasını yaptım ama haketmediler demekki.düsünsene ben Yüzügü atmak istiyorum diye telefon açtığımda kadin bana diyoki,bende kavga ettim oglumla,sana araba alacakmışta kızdım ona niye o kadar masrafa sokuyorsun kendini,daha ne olacağı belli bile degil dur bakalim demis.utanmadan bunu bana söylüyor kadin.kizginligim eski nisanlimdan cok ailesine aslinda.onlara o kadar deger verdimki kendimden nefret ediyorum,niye bu kadar deger verdim diye....
Kizlar yardim edin.... Normalde hic faceden dürtenlere filan karsilik vermen 3 gün önce birisine ilk defa karsilik verdim ama cok ters bi cevapti neyse derken konusmaya basladik 2 gündür konusuyoruz rahatsiz edecek hic bisey yapmadi hatta o kadar cok eglenceli ki o kadar cok güldürüyo ki beni sanki senelerdir tanisiyoruz gibi.... Ama ona kisaca suan benden bisey beklememesini soyledim arkadas gibi konusalim diye ümit etsin istemiyorum cünkü suan hic hazir degilim buna ama korkuyorum ya baglaniyo gibi geldi bana Ben onunla arkadas gibi konusmaktan cok hoslaniyorum bulusmak filan istemiyorum zaten oda teklif etmedi Allahtan ne yapsam aceba kisaca kontakti bitirsem mi umut etmesini istemiyorum ama bana cok iyi geliyo onunla konusmak
Sevgilin olmak zorunda degil. belki hayatindaki yeri sadece senin mutsuzluklarini atmana yardim etmek ve seni kendine getirmektir. bende 1 hafta 10 gundur biriyle konusuyorum. Bende ona hic hazir olmadigimi ve biseylerin yavas ilerlemesini istedigimi soyledim. Sonrada arkadasca goruseceksek goruselim dedim. cok hos birine benziyor ama ben kimseye kendimi kaptirmak istemiyorum. sutten agzim yandi, sanirim yogurdu ufleyerek yiyorum. ama sunu soyleyebilirim ki iyi ki de konusmaya baslamisim onunla. yeni bi insanla konusmak cok iyi geldi. zaten biliyordum, mevcut kisilerle degil, yeni insanlarla konusmaya ihtiyacimiz var hepimizin
Cok güzel söyledin canim,ana babadan daha önemli bisey yok hayatta,Allah basımdan eksik etmesin.ben kardeşine her konuşmamızı eksiksiz anlattığım halde,basta bana hak veren kisi gitti,sen onun sevgisini anlayamadin,sabırsızsin,hatta saygısızsin.bu kadar gururla evliliği nasil yürüteceksin vs vs. dedi.ben onun 2 ay nazini cekmisim,1 hafta tek bir mesajıma cevap vermesini beklemisim,buluşalım dediğinde 4-5 saat buluşmaya gelmesini beklemisim,bide onurum kırılmış bastan beri sevmedim dediğinde...zaten ailem istemiyor diye evde sıkıntı çeken ben,o boyle yapıyor diye sıkıntı çeken yine ben,ama suclu olan yine ben...bastan beri zaten ailesi yok ben soguk davranıyormusum annesine,yok elini öpmemisim,yok sarilirken yabancı gibiymisim diyorlardi.bunlari sineye çekip elimden gelenin fazlasını yaptım ama haketmediler demekki.düsünsene ben Yüzügü atmak istiyorum diye telefon açtığımda kadin bana diyoki,bende kavga ettim oglumla,sana araba alacakmışta kızdım ona niye o kadar masrafa sokuyorsun kendini,daha ne olacağı belli bile degil dur bakalim demis.utanmadan bunu bana söylüyor kadin.kizginligim eski nisanlimdan cok ailesine aslinda.onlara o kadar deger verdimki kendimden nefret ediyorum,niye bu kadar deger verdim diye....
Evet canim malesef dedigin gibi bunalıma girip girip çıkıyorum cok düşününce.bazen iyiyim hatta cok cok iyiyim,bazende neden dedigim oluyor ve bir neden bulamayınca sinir sistemim çöküyor resmen.elbette hic bisey nedensiz değildir,belki bunu yasamak zorundaydim diyorum ama mantığıma kafi gelmiyor bu açıklama.inan sadece sevgili olsaydık derdim ki aman ya demekki sevmemiş vakit geçirmiş,ama babami zorla ikna edip nisanı yapan oydu,2 gun önce düğün ve balayı hesapları yaparken,ev bakarken,2 gün sonra ben emin değilim demek nedir ya?önce anlatamam bazi seyleri,sen cok guzel bir hayatı hakediyorsun,benimle evlendiğine pisman olduğunu duymak beni kahreder dedi.ben vazgeçmedim yine hep alttan aldım sabrettim hep
Nedenini,derdini öğrenmek istedim,en son bastan beri sevmedim lütfen baska soru sorma diye mesaj attı.ayni şeyi yüzüme söyle dedim söyleyemedi.bir türlü kabullenemiyorum,bittiğini degil,bunu yasadigimida degil,sadece bu kadar yanılmış olamam,bastan beri sevmese mutlaka hissederdim diyorum ki kendisi ufak bir yalanı bile beceremez.dedim adam gibi yüzüme söyle ayni seyleri,söz o zaman yolun acik olsun derim çeker giderim dedim.bulustuk,sadece ben seni daha fazla üzmek istemiyorum,cok güzel bir hayatı hakediyorsun sen dedi.dedim sevmediğini söyle bana,araya laf karıştırdı sonra sarıldı lütfen zorlaştırma,unutursun dedi bana gözleri doluydu.türk filmi gibi ya bazen gülüyorum yaşadıklarıma,Hülya kocyigit gibi hissediyorum kendimi :) deliriyorum sanırım,kâh gülüyorum kâh ağlıyorum...offff
Bakalım sınavdada böyle olur inşallah :)
sizin ne zaman sınavlar...
keşke bu başlığı önceden görebilseydim..içimi dökmek istiyorum sizlere hiç birinizi tanımıyorum ama içimden bir his diyor ki sanki iyi geleceksiniz banA.
ben çok zor bi dönemden geçiyorum bunalıma girdim ne düşündüğümü ne yaptığımı bilmiyorum . 1 saat önce iyiysem sonrası hemen kötüleyebiliyorum bogulacak gibi oluyorum o anlarda nefes alamıyorum neden mi böyle oldum kısaca anlatım ..
İlk sebebim üniversiteden gelmek oldu bu sene ünv. gitmiştik erkek arkadaşımla şans iste aynı yere çıkmıştı . ama gerek benim gerek onun maddi durumu ve bulunduğumuz yerin kötü olması dolayısı ile geri döndük. o da aynı şekilde. ama o abisinin yanına gidecekti sınava kadar orda kalacaktı . geldikten sonra psikolojım alt üst oldu o kadar pişman oldum ki. anlatamam size kurban bayramından 2 hafta önce gelmiştim hiç arkadaşım yoktu burada eve hapsolmuştum. kardeşim yok hiç beni anlayacak bir annem var zaten sadece annem oda çalışıyor sabah gidip akşam geliyordu. yine tekim evde ama bu yalnızlık beni bitirdi. çıkıp gezmek istedim olmadı çıkıınca dışarıya istemiyordum hemen eve geri dönmek istiyordum çünkü biliyordum bu durumdan kaçış yoktu bu yalnızlığımdan kursa yazıldım ama yapamadım . kurs da dediğim gibi artık insanlarla diyalog kuramıyorum onlar karşımda konuşurken ben boguluyorum içimden yeter demek geliyordu aniden aglıyorum aniden gülüyorum böyle böyle geçiyor günlerim. su anda yine evdeyim yine yalnızım. kimse yok sadece pencereden dışarı bakmak la yetiniyorumsabahları kalkmak istemiyorum kalkıp napacağım ki diyorum etrafımda hiç kimsem yok hiç kimsem akrabalarıma bile gidemiyorum hep iş güç var onların..
diğer taraftan erkek arkadaşım gittikten sonra tabi yalnızlığım daha çok arttı su an aramız çok iyi çok güzel çok ilgili bana ama ona da karşımda hissizlik duygusuzluk sıkılganlık duyguları oluştu arıyor beni bazen bogulacak gibi oluyorum dayanamıyorum ona o bana karşı neler yaparken beni mutlu etmek için elinden geleni yaparken benim ona karşı böyle hissetmem öldürüyor beni bi taraftan da bu yıkıma ugradım bazen kendime geliyorum onu ne kadar da çok sevdiğimi anlıyorum çok seviniyorum mutlu oluyorum ama sonra o içinden çıkamadığım duygular geri geliyorlar bana gitmelerini istiyorum bagırıyorum çagırıyorum vuruyorum kendime.. delir miş gibi ama gitmiyor o duygular şu an birazda iyiyim gece boyunca annem başımda kuran okudu çok üzüldü halime.. bende üzülüyorum çok kilo verdim . aynaya baktığımda bu kim diyorum . hem diğer anlattığım durum hemde bu durum beni çok derinden yaralandı rabbime yalvarıyorum kurtulmak için bu durumdan çaresizce.. yalvarıyorum dualarla kendime gelebiliyorum sadece ne yapacağım bilmiyorum. bunları yazarken su an yine kötüledim ..ben nasıl toparlayacağım.psikolojm o kadar bozuldu ki..
böyle olmanın sebebi ne? erkek arkadaşınla üniye devam edemeyip geri dönmeniz mi??
hem o hemde geldikten sonra çok yalnız kalmam .. hiç arkadaşımın olmaması artık hiç biryere çıkmak istememem..
Essra88, Siz ayrilali epey olmus, hala o an ne hissettigini, ve neden ayrildigini ogrenmek istemen hesabinin onunla kapanmadigini gosteriyor. Saygisiz bi sekilde mi bitti? Tekrar oturup konusup, bu kafandaki soru isaretlerini gidermenin bir yolu yok mu? Ayrildiktan sonra hic konusmadiniz mi?
Kizlar yazilarinizi okurken ister istemez kendi duygularim ve dusuncelerimle karsilastiriyorum sizlerinkini. ve sanirim benim eski erkek arkadasimla aramda hic alacak verecek kalmamis. Onceleri bizim iliskimiz icin mucadele edebilirdi falan diye dusunurken, simdilerde ona hak vermek bi yana, hangi akla hizmet bu iliskiye basladim ki diye dusunuyorum. Bugun sabah bulasiklari yikarken geldi aklima, ayrildiktan 1 ay sonra falan onu eve davet etmistim. Icimden gecenler, onunla konusmak, tabi dayanilmaz cazibem sayesinde (!! =D ) onunla tekrar barismak. Is cikisi gelecekti. isten normalde gece 11.00 de cikar ama bazen hastalarin islerini bitiremediginden daha gecte ciktigi oluyordu. Neyse gelicem dedi. Is cikisi haber veririm normal saatte cikarsam ve sen hala uygun olursan gelirim dedi. Tamam dedim. Ac olur diye ona yemek yaptim, hatta ustune tatli bile yaptim (((= Ertesi sabah 7 de kalkmam gerekirken onun icin beklemeye raziydim. Saat 11 i gecti. Ondan haber gelmeyince biraz uzanayim dedim, telefonun sesini actim. uyuykalmisim. gece 2 de mesaj geldi. isten yeni ciktim, eve yeni geldim diye. O saatte bile gelsin istiyordum ya. Aslinda geleyim mi hala diye sorsa elbette derdim ama sormadi, gelmedi. Nasil hevesim kirilmisti.. pehh.. bunu bu sabah hatirlayinca "ne kadar da aptalmisim" diyorum. Ask gercekten insani aptallastiriyor. Simdi agziyla kus tutsa onun icin gecenin 2 sinde sofra falan kurmambirak sofrayi kilimi bile kipirdatmam
canım 9unda sınavlarımız. inşallah ya çok korkuyorumm sınavlardan :)
bizimkilerde 5-6 ocakta bakalım ne olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?