Buyrun...Terapi Grubumuz :))

onuda kaybederem gerçekten ne yaparım bilmiyorum.. zaten tek tük vardı canım onlarda ünv. lere gittiler evlendiler hep koptuk birbirimizden.. inan ki bu durumdan kurtulmayı çok deniyorum ama olmuyor elimden geldiğinde ona yansıtmamaya çalışıyorum . üzmemeye çalışıyorum ama ne yapacağım bilmiyorum keşke böyle olmasaydı keşke arkadaşlarım olsaydi benimde 1 tane olsa da yeterdi . az görüşşek de yeterdi ama yok işte ..

çevrende hiç arkadaş edineceğin kimse yok mu bak kursa yazılmışsın ne güzel fırsat işte evde oturup ağlayıp bunalıma girerek çevre edinemezsin ki öyle arkadaş gelmez kendine gel hayatı zehir etme kendine biraz aktif ol kursa git iyi gelir evde otur otur herkesin canı sıkılır bunalır

yorumlarınızı tek tek okudum bi arkadaşın yazdıkları dikkatimi çekti..sebepsiz ayrılmanın daha acı verdigini belirtmiş..emin olun öyle degil kızlar sevdiğiniz aşık oldugunuz size aşık bi adam oldugunu zannettiğiniz insanın defalarca sizi aldattıgını ögrenmek defalarca aptal yerine konulmak daha acı ölüm gübü bişey..şimdi düşündümde keşke nedensiz bi şekilde terkedip gitseydi beni ama bunları duymasaydım arada bi düşündügümde adi pislik bi adam olarak degilde beni çaresizce bırakıp giden bi adam olarak hatırlasaydımm..

kursa yazılmıştım ama dediğim gibi yapamadımm çevremde hiç kimse yok malesef şurdan çıksam gidecek bir yer bile yok zaten küçük bir ilçede yaşıyoruz haklsın bende çok bunaldım canm artık ne yapacağımı bilmiyorum .( hani dedin ya erkek arkadaşını da kaybedersen diye gercekten o zaman yıkılırım kendime nasıl gelebilirim bilmiyorumm .. sen bunu yazdığından beri düşünüyorum ne yapsam ki diye. of off.. her yerim çıkmaz sanki

bence üstesinden gelebiliriz gibi. çalışabiliyormusun derslerine? ben 2 gecedir stresten çalışamıyorum bile

Çalışıyorum ama yetişmicek diyede korkuyorum bir yandan oje bile süremedim kaç gündür boşa harcanan vakit gibi geliyor..
Dışarı çıkmakta öyle boşa harcanan zaman gibi.. Yarın iş görüşmesi var bi akraba haber verdi ama olma ihtimali yok gibi bişey onada gitmesem mi diyorum hem iş olmayacak sinirim bozulacak hemde vakit kaybı olacak..

kendine gel git kursa yazıl tekrar orada arkadaş edinirsin evde oturmak istemiyorsan sende bir yerde çalışma imkanın varsa çalış öyle eve kapanma bu durumdan kurtul yazık sevgiline de anlamıştır oda bir gün yeter dayanamıyorum derse ne yapacaksın o zaman dikkat et düşün bunları çok ciddi bir sorunun da yok herkesin derdi var hatta daha büyük sorunları olanlar hallediyor her şey senin elinde...

bende pijamalarımı çıkarmıyorum dışarıya git gel çooook zaman gidiyo tabi canım çıkmamak daha mantıklı. neden olma ihtimali yok ki? bir görüş bakarsın mantığına uymaz ve olmicak gibiysede şartlarınız uygun değil çıkarsın. boşver canın sıkılmaz sen onların şartları bana göre değil diyince onların canı sıkıılır vakit kaybı olabilir ama gidebilirsinde...

off Ya ayni seyleri yasadim tek fark benim ki hep destekti bana hic zorluk cikarmadi saolsun ama annesi ve kiz kardesi yetti de artti ve kendi ailem tuz ve biberdi

Benimkide basta cok destekti canim hatta basta ailesinden uzak oturmak istiyordu.sonra ne olduysa,birden koptuk.isin garibi beni cok ama cok seven annesi daha birkere aramadı ayrılmayı dusunuorum dedikten sonra...

Canim bende zaten öyle kös kös oturmadım ki.ayrintilari uzun uzadıya anlatmak sıkıcı olur diye anlatmadım.dedigin gibi yaptım zaten,ilgim azda degildi ama ozellikle kardeşine bastan bei herseyi anlattım ki acaba yanlismi yapıyorum diye.o dedigin gibi daha iyi gözlemler diye anlattım.oda bana destek verdi zaten basta,sen haklisin daha ne yapacaksın dedi.ama sonradan ne olduysa birden değişti,anlayamadım.yine de ses etmedim ben,onu hic suçlamadım,suçlamıyorum da ama artik elimden baska bisey gelmiyordu.dedigim gibi ayrıntıları var.yani arada yalanlar var bunlari sonradan öğrendim tabi.daha bilmediğim neler var kimbilir.yalani söyleyen de annesi ve kızkardeşi.böyle birinin bana terbiyeden bahsetmesi cok komik gercekten.onlari Allah'a havale ettim zaten ama suan ne deyip arayayım,ya hayatinda biri varsa?ya gercekten sevmeyip unuttuysa?o yüzden onun aramasını bekliyorum.bahane olsa arardim ama bahanemde yok

Haklisn canim deli olmak bazen iyi oluyor gercekten :)
Belki de evlilige hazır degildi dedigin gibi,kim ne derse evet belki öyleydi,evet belki böyleydi diyorum çünkü bir sebebi yok.tartisma olsa öncesinde ona bagliycam ama oda olmadı.yani bir insan 180 derece degisirmi 2 günde.evet değişiyormuş bunu öğrendim.bana cok dediler,bak ayrıl iki gün sonra baskasi olur,sana bahane uydurmustur gör bak dediler,facesine bakıyorum,pek takilmazdi zaten nisanlandiktan sonra,hala da pek girmiyor.duvari herkese acik.bilgileri herkese acik.sadece katıldığı seyler yazıyor arkadaşlıkları yazıyor.öyle kizlar falanda degil cevresinden olanlar.ne iliskisi var ne bisey

Sagol canim benim,zaten biz kadınlar özverili,fedakar yaratiklariz.bende bu duygu biraz daha fazla sanırım birine güvendiğim zaman ateşe atla dese atlarım hic süphe duymadan o derece.derdini bende bi anlasam canim kafama takmiycam da bilmiyorum derdini.hala diyorumki Allahım eger o senin yanında iyi bir insansa gelip benimle helallessin ki ılerde bunun sıkıntısını çekmesin.ben helal ettim hakkımı ama acikcasi içten edemiyorum yolu acik olsun diyemiyorum,çünkü sebebini bilmiyorum çekip gidişinin.

siz nişanlıydınız sen daha iyi bir hayatı hakediyorsun diyip çekip gitti öylemi ya benim aklım almıyor hiç aramıyor mu

gidicem bakalım bi görüşücem.. en az 3 yıl deneyimli eleman arıyorlarmış ama bende deneyim yok :) ondan olmaz diye düşünüyorum ama bi tanıdığın önerisiyle gittiğim için az buçukta olsa şansım var :)

siz nişanlıydınız sen daha iyi bir hayatı hakediyorsun diyip çekip gitti öylemi ya benim aklım almıyor hiç aramıyor mu

Evt canim nisanliydik hatta bu sorunlar varken burda konu acmıştım bikac kez.direk öyle olmadı,düğün planlıyorduk iste babası ve o bu sene istiyordu ama bana sen ne zaman istersen,ne zaman hazır olduğunu düşünürsen o zaman olacak söz baskı yapmiycam,kimseyede baskı yaptırmayacam dedi.bunu dedikten 2 gün sonra garip tavırlar,2 saat görüşmeden duramayan adam hic aramiyor sormuyor.israrla ne oldu diye
Sordum söylemedi,bisey yok dedi.sonra yuzyuze konuscaz yüz ifadeni görmek istiorum dedi.neyse bulustuk bana dediki emin değilim evlilige.yani senin istedigin gibi biri olabilirmiyim falan.simdiye kadar ilk kizarkadasimi cok sevdiğime eminim,ondan sonrakiler zaten oylesine oldu,kizarkadasimi dahil hic biriyle ciddi düşünmedim seni tanıyana kadar dedi.bende onu unutmadiysan neden benimle iliskiye başladın hemde boyle ciddi bir adım attın dedim.yok unuttum onu aklıma bile gelmiyor sadece senide o kadar cok seviyormuyum bilmiyorum dedi.o zaman ayrilalim dedim kabul etmedi kesinlikle olmaz dedi.neyse sabrettim hep konusmaya calistim en son bana seni bastan beri sevmedim daha fazla soru sorma lütfen diye mesaj attı.yüzüme söyle dedim,bilmiyorum ya ben üzülmeyeyim diye ya da baska bişeyden yüzüme ayni şeyi diyemedi ama yine de bitirdik iste karsilikli.o günden beri de hic konuşmadık

o kız arkadaşıyla ayrılma sebepleri neydi acaba?ailesimi çocuğun aklını karıştırdı siz ne kadar sevgili olduktan snra nişanlandınız canım
çok soru soruyorum ama inanamadım yani anlamaya çalışıyorum çokta kızdım çocuk oyuncağımı

dene bencede. aaa takma o deneyimleri onlar zamanla oluşur yardımcı olurlar bence. tanıdık tavsiyesi ya tabi daha etken canım. hayırlı haberlerini bekliyorum şimdiden Anzercim. hayırlı git hayırlı gel ve mutlu haberlerini yaz canım.

bence arama gururun daha fazla kirilmasin derim benim ki üc ay sonunda hemen sevgili bulmus bende düsünmstüm ikimizde yiprandik toparlanmaya ihtiyacimiz var diye gurur yapmayip tekrar konusacaktim ama artik hic bisey ifade etmiyo aradan kac kisi gecti Allah bilir düsünmek bile istemiyorum birde bana soyle geliyo biz ne kadar aaskta gurur olmaz deyip konusmayi denesek onlara bu farkli geliyo daha cok kaciyolar kendilerini kaf daginin tepesinde saniyolar o yüzden en iyisi umursamiyorum havalari güclü olacaksin kendin icin sana sebebsiz gelen herseyin bi sebebi mutlaka vardir

Yok canim estagfirullah sorabilirsin tabi,bende sikmayim diye ayrıntılı anlatmıyorum.o kızla ayrılmalarının sebebi aldatma.yani kiz bunu aldatmış ki onuda o gün öğrendim,daha önce bana anlaşamadık demişti.zaten daha 16 la çıkmışlar,17-18 gibi ayrılmışlar.sonra bu sanırım ciddi iliskilerden hep korkmuş ve hep vakit geçirmek icin birileriyle olmus.beni ilk gördüğü anda karar vermiş evlenmeye,hep dua etmiş karşısına bidaha çıkayım diye.bende ondan hoşlanmıştım tabi.tanistik 2-3 ay sonra ben iliskinin adını koymak istiyorum dedi.dedim bak bu ciddi bir adım biraz daha birbirimizi tanıyalım dedim zaten ailem kabul etmedi.bu yinede ailesini hemen devreye soktu,Hergün benim
Ailemi aramalar,tanışmak icin ısrar etmeler falan.en sonunda babami ikna ettik.hemen Nisan istedi.dedim daha erken biraz sözlü kalalım,hayir olmaz ben bunu herkese ilan etmek istiyorum dedi.onuda kabul ettim.ayrildigi güne kadar seni tanıdıkca daha cok seviyorum istesem birdaha senin gibi birini bulamam diyen birisi bendenmi soğudun dediğimde.hatta herkes dedi nisanda,nişanlının mutlulugu heryerine yansımış,gözleri sadece senin üzerinde,gözlerinin ici gülüyor dedi herkes.uzun bir iliskimiz olmadı yani.4 ay sonunda nisanlandik,Nisan'dan 3 ay sonra ayrildik

Evet canim bende bundan korktuğum
İcin arayamiyorum zaten.hala sevdigini kendinden duymasam arayamam.gururdan da degil,yeteri kadar kırıldım,simdi dedigin gibi bisey olursa bu sefer hic toparlanamam.takip ettigim
Kadarıyla yok ama belli olmaz,ayrıca illa biri olması gerekmiyo belki hayatinda beni istemiyo bunu bilemem ki.ne deyip arayayım,yapamam,daha cok kırılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…