- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #5.721
aynennnn
gozumde buyuyor yeni birini tanimak, ona alismak, sevgi beslemek, sonra bisey olacak korkusu bilmem nesi. ohoo..
yalniz uzadikca kalici hale gelir diye bosa demiyorlar. Sanirim insanin cesareti kiriliyor zamanla. Ben mesela ayrildiktan 2 ay sonra hemen hayatimda yeni biri olsun istemistim, cok hazir hissediyordum. Simdi pek o kada istekli degilim. Korkuyorum. Cok zahmetli geliyor.
Bende bi ara düsünmüstüm ama sonra neden cesaret edemedim suan ise hic istegim kalmadi acikcasi daha 3 ay oldu biteli hazir degilim acikcasi bu gidis gelisler bitmeden olmasin da zaten psikolojim ve karakterim yerine oturmadan yani yine ben olmadan olmasin suan her ne kadar iyi de olsam bi sevgiliye hazir olmadigimi hissediyorum bir de kimseye oyle alici gözüyle bakamiyorum bu aralar hayirlisini diliyorum Allahtan... Kendime o kadar cok yapilacaklar listesi yaptim ki daha onlari da bitirmem lazim :)
Bunu bende istemiyorum, yani hazir olmadan biriyle beraber olmayi.. Ama hazir olmayi hala eski erkek arkadasimi ozleyip ozlememekle olcmemem gerektigini dusunuyorum. Cunku onun hayatimdan giderek actigi o duygu boslugunu, yine ancak ayni hisleri baskasina veya yine ona hissederek doldurabilirim. Goruyorum insanlar senelerce birini seviyorlar. Adam evlenmis oluyo, kadin hala bekliyor. Onlardan biri olmak istemiyorum. Benim hazir olmaktan kastim sanirim biraz daha ona karsi duyarsizlasmak. Suan bile eskiye gore cok iyiyim. Devamli aklimda o yok. Ama mesela oyle bi zaman gelmeli ki aklima gunde sayili kere gelmeli, fotograflarina baktigimda cok uzulmemeliyim, ve hayatim bi sekilde degismis olmali. Suanda hayatim degismiyor, sinir oluyorum. Calismaya baslayacaktim, is bozuldu yine evdeyim. butun gun evde, kitap, tv, internet.. gunler boyle gecerken pek bisey yapamiyormusum gibi geliyo. Insan icine cikmam, hayatima yenilikler getirmem lazim.
Hemen biseyler yapmaya baslasam iyi olacak (=
Evet evde oturmak cok fena insan boslukta kaldigi icin daha cok daliyo onu ve olanlari düsünmeye... Yeni bi is harika arkadaslar gezmek eglenmekte cok iyi geliyo... Hazir oldugumu nasil anlayacagimi bilmiyorum galiba beklenmedik bi anda birisi cikacak karsima ve ben iste bu diyebilecegim bi bakis yetecek onun icin kendime fazla baski yapmiyorum hani belki yarin ciksa bu kisi tanimaktan kacmam mutlaka tanisirim ve zamanla sekil alir iliski ama suan iste bu diyecegim bi adam yok.. Bende diyorum bu arada hayatin tadini cikarayim yanlizligida sevmeye basladim acikcasi :)
Benim de oyle. Sanirim bi superman bekliyorum (= gelsin ve herseyi unuttursun..
Yalnizlik bana hala sevimli gelmiyor henuz ((= Olmasi gereken budur belki.
Ilerde oyle bir adam veya oyle bir fisat cikacaktir ki karsima, o zaman bu zamana kadar yasadigim butun skintilarin sebebi buymus, iyi ki de olmus falan diyebilecegim insallah. Aslinda mantiken yalniz olmam belki suan icin iyi biseydir. Ama bir de su ozlem olmasa.. ((=
Sen suan evde oldugun icin onu düsündükce özlemeye basliyosun bende de oluyo iki gündür kendimi zor tutuyorum ona sadece nasilsin diye yazmamak icin sonra düsünüyorum yazsam cevap vermeyecek zaten sonra birde engelleyecek benim sinirlerim daha cok yipranacak daha cok üzülecegim kendimi o an baska seylere odaklamaya calisiyorum ne bileyim tirnaklarima cok taktim mesela hergün yeni bi oje yeni sekillerde süslüyorum saclarimla ugrasiyorum hic birsey bulamazsam yürüyorum sogukta üsüdükce unutacaksin diyorum en cokta annesini düsününce hersey zaten otomatik siliniyo bakalim ne kadar gidecek :))
Jerriycim iyi olacagimiz kesin ben artik kafamda bitirdigimi düsünüyorum arada gelgit hepimiz yasiyoruz iste ama onunla olmayacagini anladigimiz zamAn daha kolay oluyo gercekten hepimiz atlatacagiz diyorum ozellikle yaz geldiginde sicacik havalar deniz günes ben umutluyum ve heyecanla yazi bekliyorum :)))
Anzer hosgeldin günlük yazmak cok iyi geliyo baslarda bende yazmistim icimde ne varsa hepsini ozledigimi sevdigimi nefretimi neden olmayacagini simdi okumak istemiyorum bile onlari cok sacma geliyo okuyunca :))
Kizlarrr en iyi gelensey spor gercekten spor yaptikca güclendigimi hissediyorum...
Anzercim, bende gunluk gibi bisey tutuyordum. sadece duygularimi yaziyordum. Ayrildiktan 1 ay sonra baslamistim, ve sanirim simdi en son 1-2 ay once yazdim ona. Aynen meneksenin dedigi gibi geri donup ne yazdigimi okumak dahi istemiyorum. Ezikler gibi konusmusumNeler neler.. biraz daha zaman gectiginde yazdiklarimdan iyicene utanip heralde bende yakabilirim onu ((=
Ezik miBen daha ezik bölümüne gelmedim ama gelebilirim her an
Ben yazı yazmayı da seviyorum o yüzden iyi geliyor bana yazmak ama sonu hayırlı olsun tabi bu işin.. :)
Canim senin daha yeni, o yuzden suanda ofke dolu olabilirsin. 1 hafta oldu yazmissin konusmayali. Ben yazmaya basladigimda TAMAMEN ayrildigimizin ustunden 1 ay gecmisti. yani ofkenin yerini derin bi ozlem almisti. ah ah.. neler yasadim onun yuzunden (((= Neyseki bitiyo artik, bunu hissedebiliyorum..
Canim bende cikayim artik. iyi geceler herkese
Bu skintili gunler cooookk geride kalicak eminimm
Ayrılık Acısı Nasıl Unutulur? / Aktüel Psikoloji
kizlar cok ilginc bi yazi ayrilikla ilgili böylesini ilk defa okudum
bu Arada moraller nasil :))
Cok dogru yazilmisss, biraz eksik buldugum taraflari da var ama anlatilanlar cok dogru
Moral olarak cok iyiyim.
O skintili imtihandan basariyla gectigime seviniyorum. Ve birseyler oldu bana. Nasil desem onunla ayriligim mantikli gelmeye basladi kizlar. Ya o degisecekti, ya da ben degisecektim ve bu iliski ancak o sekilde yuruyecekti. Ben degismek istemedim, o da istemedi ve bitti. Simdi barissak ne olucak ki diyorum. Degismek istiyor muyum ? yoo.. O degissin diye ona tutturayim mi yani? Dogru olani buydu diye dusunmeye basladim. Sanirim gercekten iyi yonde ilerliyorum (((=
siz nasilsinizz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?