- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #5.701
anzercim umutlanmak istedi demeyelim de her insan gibi bende bir erkek arkadasım bana aynı tavırları sergileseydi bende aynı tepkiyi verirdim. ayrılmak istemiyor anılarınız ve herşeyinizi paylaşımlarınızı unutmak çok zor gelmiş ona.ve seni unutmaya çalışırken bir anda tekrar çıkıvermişsin karşısına buda normal bir tepki sayılır. seviyor tabiki insan sevmediği insan için mi bu kadar dert yakınır sence canım. kimse kimse için bu kadar dert yakınmaz. ya bazen insanlar kendilerini naza çekmek isterler ve bunun sorununu yaşarlar. unutmaya çalıştıkça daha çok bağlanırlar unutmak çok zorlar insanları. tabiki tatlım o da anladı sensiz birşey yapamayacağını. kızın kafasını karıştırmak değil kendini yetersiz bir insan sanıyor. kendini aciz bir insan zannediyor. çünkü yaşanılan acı bayağı sarsıcı olmuş ve ego denilen durum dediğimizi kaybetmiş gördüm. şu sürede ilgiye ihtiyacı var gibime geldi. anzercim canım çok teşekkür ederim yeni yıl dileklerin için ve tatlım şuan biraz kafam dağınık belkide dağğınık yazdım. nete giremiyorum muhakkak sana yazacağım canım kocaman öptüm :) Jerrycim sende aklımdasın ilk fırsatımda uzun uzun yazcam kızlar hepinizi çok özledim:)
Sen yazinca bende hatirladim simdi ama nedense bi duygusuzluk var icimde canim yanmadan gülümseyerek hatirliyorum Ben onun ilk ciddi ve uzun iliskiydim oda benim ilk erkek arkadasimdi cok heyecanliydi hic beklenmedik bi anda karsima cikmisti oyle bocalamistim ki o Zaman arkdaslarima yalvariyordum lütfen vazgecirin Beni diye istemeden kendimi ona cekiliyo gibi hissediyordum Ben daha acemi oldugum icin cok cekiniyordum karsisinda utanctan kizariyordum tirnagimda ki ojeleri bir bir kaziyordum resmen öpüsmek filan yasakti ilk ya hazir degilim korkuyorum... O zavallimda o kadar heyecanli ki yanagimdan bile öperken kücük yaramaz bi cocuk gibiydi her bulusmada onu daha gelirken görünce titerdim yemeden icmeden kesilmis epey bi kilo kaybetmistim icim hep kipir kipirdi ve 4 yil icinde hic degismedi bizde bu hem bende hem onda :) bi kez aksam yemege cikacaktik Ben süslendim püslendim beni karsisinda görünce nasil heyecanlanmisti :) hersey rüya gibi yasandi ve bitti.. O da düsünüyormudur aceba bunlari hic bilmiyorum hos artik düsünsede bos o kadar yiprandim ki onu icimden söküp atacagim diye... Birde tabi o ailesini düsündükce hic birseyin önemi kalmiyo annesinin her sözü kulagimda beynimde yankilaniyo.. Ve babasinin en son isteyenlerin varsa yolun acik olsun evlenebilirsin demesi herseyi biranda benim üzerime yikmalari ve benim atlatmaya calistigim o tramvalar Allahim o kdar büyük ki.. Ben yinede herkesi affettim Allahim herseyi biliyo görüyo sirf alevi degilim diye ibadet ettigim icin bu duruma getirmeleri gururlarina sunni gelin yedirememleri... Ben zaten bunlari unutup onunla nasil devam ederim ki o ailesinin nasil ellerini öpüp yüzlerine bakabilirim... Onun icin güzel ne varsa silmek istiyorum artik bi rüya gördüm ve uyandim diyorum
İşte zaten sonunun böyle olması acı veriyor ne umutlarla başlamak ve sonunda neler yaşamak..
Dibe vurdum ben bu aralar sürekli gözlerim doluyor..Ama dibe vurmadan da en yükseğe çıkamam di mi buda geçicek Allahın izniyle..
Hatirlamayin bunlari ya ((=
Bende onu heryerden engelledim. hic bi sekilde haberini almiyorum.
Ruya gordum bitti diyorum ayni sekilde
aynen öyle önce düseceksin ki canin yanacak ucurumun taaa dibine düseceksin ve sonra yavas yavas tirmanarak eskisinden daha güclü cikacaksin... Ben ilk haftalar dedim üzerimden kamyon gecmis gibi ama Ben yine yürümeyi ögrenecegim önce biraktim kendimi günlerce agladim sokaklarda yürüdüm hastalandim. Yataktan cikmadim sIkmadim kendimi isyan etmedim bi an bile 2 ay sonra yavastan iyilesmeye basladigimi hissettim 3 ay bitti simdi ve kendimi rahat güclü hissediyorum umudumu kestim bu iliskiden olmayacak biz askimizdan ölsek bile olmaz... Bi tek regl dönemleri cehennem gibi oluyo cok fazla duygusallasiyorum onada katlanacagiz artik :))
Kizlar ikinize de katiliyorum.. dibe vurmadan insan yukselemiyor..
hircinmenekse sana da katiliyorum, bende iste son 1 hafta 10 gundur regl donemindeydim (bende regl donemi psikolojik bozukluklar regl baslamadan 1 hafta oncesinden basliyo sagolsun!) ve yazdim iste buraya nasil kotu oldugumu. ama simdi bitti yine eski kalpsiz halime geri dondumoh bu donemi de basariyla atlattigim icin kendimle gurur duyuyorum :d aramadim, mesaj atmadim, kendimi hatirlatmaya calismadim, yuppiii
Bitti ya, vazgectim ben bu sevdadan
Bu arada kızlar ben pek iyi değilim bugünlerde.. Pazara kadar çokta takmaya fırsatım olmadı bu durumu sınavlar sayesinde kafamı odaklayabileceğim birtek derslerim vardı.. Derslerden başka birşey takmadım o süreçte diyebilirim ama sınavlardan sonraki dinlenme süresinde hep aklıma gelmeye başladı.. En basidinden ilk baştaki halimizle şimdiye bakıyorum ve kahroluyorum.. Moral olarak sırıfım resmen.. Neden derseniz şimdiye bakıyorum resmen iki yabancıyız ama biz ne kadarda güzel başlamıştık bu yola.. Onun ilk sevgilisi bendim, sevgili olduktan bir kaç gün sonra sinemaya gitmiştik ve filmin ortalarına doğru bana eğilip birşey söylemişti "efendim?" dediğimde utanarak "elini tutabilir miyim" demişti o an bana hem komik hemde çok tatlı gelmişti bu durum..
İlk kavgamızda sabaha kadar uyuyamamıştı onu terkedeceğimden korkup halbuki büyük bir sebepten değildi kavgamız anlık bişeydi..
Sadece ilk kavgamız değil her kavgamızda durum böyleydi.. Hatasını anlamayıpta özür dilemezse bende kırgın olduğumdan susardım ve o tutuşurdu mesaj yağmuruna tutardı yalvarırdı bana.. Arardı defalarca.. Ödü kopardı bensiz olmaktan..
Ne olduysa ben memleketime döndüğümden sonra oldu.. O kadar değiştiki.. Değişme süreci tam gaz ilerledi bizi ezdi bitirdi resmen.. Yanındayken beni hiç üzmezdi çünkü anlardı hemen üzüldüğümü yüzümün düştüğünü ve kendini affettirirdi hemen.. Ayrı şehirlerde olunca sanırım görmediğinden pekte takmadı üzülmemi.. :)
Şimdi bakıyorumda en başta o kadar düşünceli davranan adam nerde bu son 1 senedeki adam nerde.. Yazık diyorum sadece.. Geçen yıllara ve emeklerime yazık..
Sen yazinca bende hatirladim simdi ama nedense bi duygusuzluk var icimde canim yanmadan gülümseyerek hatirliyorum Ben onun ilk ciddi ve uzun iliskiydim oda benim ilk erkek arkadasimdi cok heyecanliydi hic beklenmedik bi anda karsima cikmisti oyle bocalamistim ki o Zaman arkdaslarima yalvariyordum lütfen vazgecirin Beni diye istemeden kendimi ona cekiliyo gibi hissediyordum Ben daha acemi oldugum icin cok cekiniyordum karsisinda utanctan kizariyordum tirnagimda ki ojeleri bir bir kaziyordum resmen öpüsmek filan yasakti ilk ya hazir degilim korkuyorum... O zavallimda o kadar heyecanli ki yanagimdan bile öperken kücük yaramaz bi cocuk gibiydi her bulusmada onu daha gelirken görünce titerdim yemeden icmeden kesilmis epey bi kilo kaybetmistim icim hep kipir kipirdi ve 4 yil icinde hic degismedi bizde bu hem bende hem onda :) bi kez aksam yemege cikacaktik Ben süslendim püslendim beni karsisinda görünce nasil heyecanlanmisti :) hersey rüya gibi yasandi ve bitti.. O da düsünüyormudur aceba bunlari hic bilmiyorum hos artik düsünsede bos o kadar yiprandim ki onu icimden söküp atacagim diye... Birde tabi o ailesini düsündükce hic birseyin önemi kalmiyo annesinin her sözü kulagimda beynimde yankilaniyo.. Ve babasinin en son isteyenlerin varsa yolun acik olsun evlenebilirsin demesi herseyi biranda benim üzerime yikmalari ve benim atlatmaya calistigim o tramvalar Allahim o kdar büyük ki.. Ben yinede herkesi affettim Allahim herseyi biliyo görüyo sirf alevi degilim diye ibadet ettigim icin bu duruma getirmeleri gururlarina sunni gelin yedirememleri... Ben zaten bunlari unutup onunla nasil devam ederim ki o ailesinin nasil ellerini öpüp yüzlerine bakabilirim... Onun icin güzel ne varsa silmek istiyorum artik bi rüya gördüm ve uyandim diyorum
Kizlar ikinize de katiliyorum.. dibe vurmadan insan yukselemiyor..
hircinmenekse sana da katiliyorum, bende iste son 1 hafta 10 gundur regl donemindeydim (bende regl donemi psikolojik bozukluklar regl baslamadan 1 hafta oncesinden basliyo sagolsun!) ve yazdim iste buraya nasil kotu oldugumu. ama simdi bitti yine eski kalpsiz halime geri dondumoh bu donemi de basariyla atlattigim icin kendimle gurur duyuyorum :d aramadim, mesaj atmadim, kendimi hatirlatmaya calismadim, yuppiii
Bitti ya, vazgectim ben bu sevdadan
Gerçekten üzülmicek gibi değil düşününce ne kadar emek verilmiş ama bir hiç uğruna olduğunu düşününce insan yıpranıyor iyiden iyiye
Güzel günler yaşandı ve bitti diye düşünmek lazım elden başka bişey gelmez
Çok fazla düşünme bence sana bir yararı olmayacak çünkü vardır bunda da bir hayır de ve geç...
İnan bana zaman herşeyin ilacı
Seninle çoğu yönde aynıyız Jerry
Hemen hemen düşüncelerim bu yönde
Sadece ilerisini merak ediyorum ne zaman tamamen hafızamdan silinir ?
Başka biri olur mu yeniden sever miyim gibi şeyler geliyor bazen aklıma onun dışında iyiyim şükür
Ah kızlarrr herkesin yaşanmışlıkları var benimde ilk sevgilimdi ama artık düşünmüyorum hiç birşeyi
Sanki hiç yaşanmamış gibi
Sadece bir hiç uğruna olması canımı sıkıyor o kadar onun dışında bana bir etkisi yok artık
Sadece uzun süredir yaninda olan birisinin yokluguna alismaya calisiyorsun, calisiyoruz, calisiyorum.... Bu yanlizliga tekrar alistigimizda tamamen atlattigimizda özlemde bitecek... Ben düsünüyorumda o hayatima girdiginde yanlizligimdan cikip onun artik hayatimda olusuna yani biz olmaya alismam 7 ay kadar filan sürmüstü, simdi ise tekrar yanlizligima alismam da galiba bi o kadar sürecek :) sonra artik gelde hayatina yeniden birisini nasil sokarsan sok.. Tekrar basa dön hayatinda olmasina alis sonra yine korkular baslasin ya bu da giderse amaannn en iyisi galiba yanlizlik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?