Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Bende pek giremiyorum canım ya bu ara.. Zaten aöf sınavları vardı haftasonu benimde ilk sınavlarımdı ve pekte iyi geçmedi.. Yani çoğu dersim iyi gibiydi ama 3 dersten pek umutlu değilim bu yüzden canım çok sıkıldı.. Kaldığımı düşünmek bile istemiyorum bu bölümü tam zamanında bitirip kpssden atanmam lazım planlarıma göre.. inşallahta öyle olur.. bende sizleri özledim valla takip etmeye çalıştım telefondan ama oda çok verimli olmuyor :)
senin son yazdıklarınıda okudum canım Allah şifa versin arkadaşına bende jerry e katılıyorum yanında olduğunu hissettir ama ben senle olmak istiyorum demek abartı olur..

Bu arada kızlar ben pek iyi değilim bugünlerde.. Pazara kadar çokta takmaya fırsatım olmadı bu durumu sınavlar sayesinde kafamı odaklayabileceğim birtek derslerim vardı.. Derslerden başka birşey takmadım o süreçte diyebilirim ama sınavlardan sonraki dinlenme süresinde hep aklıma gelmeye başladı.. En basidinden ilk baştaki halimizle şimdiye bakıyorum ve kahroluyorum.. Moral olarak sırıfım resmen.. Neden derseniz şimdiye bakıyorum resmen iki yabancıyız ama biz ne kadarda güzel başlamıştık bu yola.. Onun ilk sevgilisi bendim, sevgili olduktan bir kaç gün sonra sinemaya gitmiştik ve filmin ortalarına doğru bana eğilip birşey söylemişti "efendim?" dediğimde utanarak "elini tutabilir miyim" demişti o an bana hem komik hemde çok tatlı gelmişti bu durum..
İlk kavgamızda sabaha kadar uyuyamamıştı onu terkedeceğimden korkup halbuki büyük bir sebepten değildi kavgamız anlık bişeydi..
Sadece ilk kavgamız değil her kavgamızda durum böyleydi.. Hatasını anlamayıpta özür dilemezse bende kırgın olduğumdan susardım ve o tutuşurdu mesaj yağmuruna tutardı yalvarırdı bana.. Arardı defalarca.. Ödü kopardı bensiz olmaktan..
Ne olduysa ben memleketime döndüğümden sonra oldu.. O kadar değiştiki.. Değişme süreci tam gaz ilerledi bizi ezdi bitirdi resmen.. Yanındayken beni hiç üzmezdi çünkü anlardı hemen üzüldüğümü yüzümün düştüğünü ve kendini affettirirdi hemen.. Ayrı şehirlerde olunca sanırım görmediğinden pekte takmadı üzülmemi.. :)
Şimdi bakıyorumda en başta o kadar düşünceli davranan adam nerde bu son 1 senedeki adam nerde.. Yazık diyorum sadece.. Geçen yıllara ve emeklerime yazık..

Sen yazinca bende hatirladim simdi ama nedense bi duygusuzluk var icimde canim yanmadan gülümseyerek hatirliyorum Ben onun ilk ciddi ve uzun iliskiydim oda benim ilk erkek arkadasimdi cok heyecanliydi hic beklenmedik bi anda karsima cikmisti oyle bocalamistim ki o Zaman arkdaslarima yalvariyordum lütfen vazgecirin Beni diye istemeden kendimi ona cekiliyo gibi hissediyordum Ben daha acemi oldugum icin cok cekiniyordum karsisinda utanctan kizariyordum tirnagimda ki ojeleri bir bir kaziyordum resmen öpüsmek filan yasakti ilk ya hazir degilim korkuyorum... O zavallimda o kadar heyecanli ki yanagimdan bile öperken kücük yaramaz bi cocuk gibiydi her bulusmada onu daha gelirken görünce titerdim yemeden icmeden kesilmis epey bi kilo kaybetmistim icim hep kipir kipirdi ve 4 yil icinde hic degismedi bizde bu hem bende hem onda :) bi kez aksam yemege cikacaktik Ben süslendim püslendim beni karsisinda görünce nasil heyecanlanmisti :) hersey rüya gibi yasandi ve bitti.. O da düsünüyormudur aceba bunlari hic bilmiyorum hos artik düsünsede bos o kadar yiprandim ki onu icimden söküp atacagim diye... Birde tabi o ailesini düsündükce hic birseyin önemi kalmiyo annesinin her sözü kulagimda beynimde yankilaniyo.. Ve babasinin en son isteyenlerin varsa yolun acik olsun evlenebilirsin demesi herseyi biranda benim üzerime yikmalari ve benim atlatmaya calistigim o tramvalar Allahim o kdar büyük ki.. Ben yinede herkesi affettim Allahim herseyi biliyo görüyo sirf alevi degilim diye ibadet ettigim icin bu duruma getirmeleri gururlarina sunni gelin yedirememleri... Ben zaten bunlari unutup onunla nasil devam ederim ki o ailesinin nasil ellerini öpüp yüzlerine bakabilirim... Onun icin güzel ne varsa silmek istiyorum artik bi rüya gördüm ve uyandim diyorum

Hatirlamayin bunlari ya ((=

Bende onu heryerden engelledim. hic bi sekilde haberini almiyorum.
Ruya gordum bitti diyorum ayni sekilde

İşte zaten sonunun böyle olması acı veriyor ne umutlarla başlamak ve sonunda neler yaşamak..
Dibe vurdum ben bu aralar sürekli gözlerim doluyor.. Ama dibe vurmadan da en yükseğe çıkamam di mi buda geçicek Allahın izniyle..

Son düzenleme:

aynen öyle önce düseceksin ki canin yanacak ucurumun taaa dibine düseceksin ve sonra yavas yavas tirmanarak eskisinden daha güclü cikacaksin... Ben ilk haftalar dedim üzerimden kamyon gecmis gibi ama Ben yine yürümeyi ögrenecegim önce biraktim kendimi günlerce agladim sokaklarda yürüdüm hastalandim. Yataktan cikmadim sIkmadim kendimi isyan etmedim bi an bile 2 ay sonra yavastan iyilesmeye basladigimi hissettim 3 ay bitti simdi ve kendimi rahat güclü hissediyorum umudumu kestim bu iliskiden olmayacak biz askimizdan ölsek bile olmaz... Bi tek regl dönemleri cehennem gibi oluyo cok fazla duygusallasiyorum onada katlanacagiz artik :))

Hatirlamayin bunlari ya ((=

Bende onu heryerden engelledim. hic bi sekilde haberini almiyorum.
Ruya gordum bitti diyorum ayni sekilde

arada bi geliyolar iste ama aglamiyorum artik canimda yanmiyo neden gibi sorularda yok artik oyle güzel bi kivama geldim ki duygusuzlastim boyle kalsam hic hayir demem :)))
Haber almamak hic duymamak daha iyi gercekten bende artik haberini almiyorum ilgilenmiyorum merak edersrm diyorum o merak etmiyosa Ben niye edeyim hani cok sever kiyamazdi ya kac aydir nerde öldüm öldüm dirildim arayip sordumu banane Yani kimse benden degerli degil artik

Kizlar ikinize de katiliyorum.. dibe vurmadan insan yukselemiyor..

hircinmenekse sana da katiliyorum, bende iste son 1 hafta 10 gundur regl donemindeydim (bende regl donemi psikolojik bozukluklar regl baslamadan 1 hafta oncesinden basliyo sagolsun!) ve yazdim iste buraya nasil kotu oldugumu. ama simdi bitti yine eski kalpsiz halime geri dondum oh bu donemi de basariyla atlattigim icin kendimle gurur duyuyorum :d aramadim, mesaj atmadim, kendimi hatirlatmaya calismadim, yuppiii

Bitti ya, vazgectim ben bu sevdadan

Ben işte çokta dibe vuramamıştım sağolsun beni rahat bırakmadı bir türlü ama sonradan oda olmayacağını anlayıp pes etti geri çekildi buda üzdü beni açıkçası.. Ama iyiki yaptı bunu ilerlememe yardımcı oldu.. O "gelicem yanına" demeye devam etse benim belkide bir yerde direncim kırılacak ve geri dönecektim ona.. Şimdi daha mantıklı kararlarım var neyseki.. Gözlerim açıldı diyebilirim bu ayrılık döneminde.. Beraberken sırf seviyorum diye katlandığım şeyler aslında küçük şeyler de değilmiş onu anladım en başta.. Çok daraldığımda Rabbimden sabır istiyorum :) Benimde güya 1 ay oldu ama konuşmayı tamamen keseli 1 hafta falan oldu sanırım..

İyi hadi bakalım geçmiş olsun sana :)
Benimde elim telefona gidiyor bu ara kötü hissettiğimden dolayı ama mesaj atmam aramam onun bi tarafını kaldırmaktan başka ne işe yarayacak ki zaten.. Hiç..
Bende senin gibi kazasız belasız atlatırım inşallah bu kötü dönemimi :)

Gerçekten üzülmicek gibi değil düşününce ne kadar emek verilmiş ama bir hiç uğruna olduğunu düşününce insan yıpranıyor iyiden iyiye

Güzel günler yaşandı ve bitti diye düşünmek lazım elden başka bişey gelmez

Çok fazla düşünme bence sana bir yararı olmayacak çünkü vardır bunda da bir hayır de ve geç...

İnan bana zaman herşeyin ilacı

Ah kızlarrr herkesin yaşanmışlıkları var benimde ilk sevgilimdi ama artık düşünmüyorum hiç birşeyi
Sanki hiç yaşanmamış gibi
Sadece bir hiç uğruna olması canımı sıkıyor o kadar onun dışında bana bir etkisi yok artık

Son düzenleme:

Seninle çoğu yönde aynıyız Jerry
Hemen hemen düşüncelerim bu yönde
Sadece ilerisini merak ediyorum ne zaman tamamen hafızamdan silinir ?
Başka biri olur mu yeniden sever miyim gibi şeyler geliyor bazen aklıma onun dışında iyiyim şükür

Aynen öyle yapmam lazım düşündükçe insan daha derin anıları gözünün önüne getirmeden duramıyor.. Yani bu eskileri düşünmenin sonu yok en iyisi geleceği düşünmek ve iyi olacağına inanmak..

bunu bende merak ediyorum. Sanirim en az ya onun kadar sevdigim biriyle cikinca, yada aradan uzunca bi sure gecince tam olarak bitmis olacak.

Kizlar gecmisi ozellikle iliskinin ilk baslarini hatirlamayin. Hepimizin eminimki iliskinin baslarinda ruya gibi anilari olmustur.. zaten o yuzden bu kadar sevdik. Ben mesela biriyle daha gorustum ayrildiktan sonra. iki defa ciktim ama sarmadi. Cunku o iliskinin basinda daha istekliydi, daha heycanliydi, kalbinin atislarini basimi omzuna koydugumda duyuyordum.. Diger cocukla oyle degildi. Istekliydi ama benim icin deli olmuyordu. Sanirim sevmekten cok sevilmeyi ariyorum. Samimi bi sevgiye zamanla cevap veririm bundan eminim.

Hepimiz zamanla cok cok daha iyi olacagiz. Sabirli olmaliyiz hepsi bu ((=

Kizlar ha gayret bahara az kaldi giyinip süslenip bu Bahar cicekler gibi acalim hepimizi mahvetmis aci veren iliskilerimiz bitti kendimize gelelim biraz kendimizi sevelim o Zaman hersey daha güzel olacak ve hepimizin daha cook uzun yillar var önünde ve dünyada o kadar cok insan varki hic ummadigimiz anda oyle birisi cikacakki belki cok yakin belki de biraz uzun bi Zaman sonra tamamen toparlaninca gelecekler ve hepimizz. Cooook Mutlu olacagiz inancimizi kaybetmeyelim

hayatimiza giren herkesin yasadigimiz herseyin bi nedeni vardir bu canimizin yanmasi bittigi Zaman anlayacagiz bu olaylarin yasananlarin bize neler kattigini simdi sadece bu dönemi atlatmaya calistigimiz icin farkina varamiyoruz onun icin kendini yorma böyle düsüncülerle acilari cekmeden mutlulugun, hastalanmadan saglikli yasamanin degerini anlayamayiz herseyin bir nedeni var yani.....

Bugün hasta oldum anlaşıldı o geçenki mesajlarımın sebebi. Nedense her adet dönemi öncesi böyle hüzünleniyorum. Kızlar yarın yeni ay doğacak. Yeni ay sanırım 21:40 taydı o vakit dilek dileme plan yapma bir aylık süreci belirleme dönemi. Yeni başlangıçlar yapmaya karar verin ve yeni ayın etkisiyle inşallah yepyeni durumlara kendimizi açık hale getireceğiz.

Aynen benimde bi kac sayfa once yazdigim hersey o regl doneminin etkisindendi.
Neyseki kazasiz belasiz atlattim =))
Yine de ozluyorumm, onu mu, yasattigi duygulari mi bilmiyorum..

Sadece uzun süredir yaninda olan birisinin yokluguna alismaya calisiyorsun, calisiyoruz, calisiyorum.... Bu yanlizliga tekrar alistigimizda tamamen atlattigimizda özlemde bitecek... Ben düsünüyorumda o hayatima girdiginde yanlizligimdan cikip onun artik hayatimda olusuna yani biz olmaya alismam 7 ay kadar filan sürmüstü, simdi ise tekrar yanlizligima alismam da galiba bi o kadar sürecek :) sonra artik gelde hayatina yeniden birisini nasil sokarsan sok.. Tekrar basa dön hayatinda olmasina alis sonra yine korkular baslasin ya bu da giderse amaannn en iyisi galiba yanlizlik :)

aynennnn
gozumde buyuyor yeni birini tanimak, ona alismak, sevgi beslemek, sonra bisey olacak korkusu bilmem nesi. ohoo..
yalniz uzadikca kalici hale gelir diye bosa demiyorlar. Sanirim insanin cesareti kiriliyor zamanla. Ben mesela ayrildiktan 2 ay sonra hemen hayatimda yeni biri olsun istemistim, cok hazir hissediyordum. Simdi pek o kada istekli degilim. Korkuyorum. Cok zahmetli geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…