- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #5.681
bu süreçte normal canım bunlar bak ne güzel diyorsun kendimde biliyorum diye. düzeleceksin canım hemde çooook daha iyi zamanların da olacak. psikolojini biran önce düzeltmek gerek kuzum. yürüyüş veya koşu yapsan mutluluk hormonunu daha fazla dengeliyor bu arada bende koşuyorum ve yürüyorum günün stresinden uzak durmak için. gün gün daha iyi olacaksın kuzum. ve iliişkiye hazır olmadığını gördüm kıyas yapıyorsan hazır değilsindir. biraz daha zaman ver kendine. bunu bilmek seni rahatlatırsa birşeyler daha eklemek isterim Jerrycim biz ne kadar çok bağlanıyorsak erkeklerde bizden çok daha çok bağlanıyorlar ve özlüyorlar. sen bu haldeysen eminim oda özlüyordur canım. bazen ayrılıklar insanlara iyi gelir sanki dünyanın kahrını çekmiş gibi bir yorgunluk belirir vücudunda o zaman anlarsın işte dinlenmenin vereceği huzuru işte o zaman zamanın neden iyi geldiğini anlarsın çünkü o zaman olgunlaşırsın kuzum. bize bu gerek gibi galiba:S
Jerrycimm hiç iyi değilim canım. çok yıprandım sadece bunu hissediyorum ve ilişki hiç aklıma gelmiyor. neden diyecek olursan okul çıkışı benim sınıf arkadaşımla sevgili olmadan önce bir çıktıgım vardı kontör alıyordum beni gördüler peşimden aynı restauranta geldiler ve tam önüme oturdular. ben onlara bakmıyordum geçmiş bitmiş sonucta ve tvyi izlerken tvnin tam altına oturdular tınlamadım ama insan bir gerginlik yaşıyor çok tuhaf oldum ya( nası yedim nası kalktım bilemedim ( neden bunu yaptılar anlamadım da :S
Bugünlerde garip bir etki var ya. Geriye doğru hayatı düşünüyorum. Eskiden hep platonik severdim. İlkokulda vardı ama nasıl bir aşktı işte bugün neyse şeytan dürttü facede baktım gördüm evli iki çocuklu düşündüm yok hiç elektrik alamazmışım.Sonra üniversitedekini gördüm o da yaşlanmış hani o aşk dönemlerinde etrafında oluşan o parlaklık gitmiş cazibesi yok :) Demek ki dönemsel herşey. Bazen bazıları güzel gelir. Ama sonra o bazıları sokakta geçen normal insandan çok farkı olmaz.
Inanir misin mesaj atasim bile gelmiyor.. Eskiden yapardim, yani kendimi biraz kotu hissettigimde sanki kurtulusum onunla konusmak gibi mesaj atardim ve aslinda o anlik rahatlardim. sonra da bir daha onunla konusmayacagim der guclu bi sekilde bu sessiz kalma donemine baslardim, ama bu donem her ozledigimde son bulurdu ((=. Ama bu defa kararliyim, mesaj falan yok. Belli ki biraz uzulmeden gecmeyecek bu donem, o halde uzuleyim de gecsin bitsin.
Ozledigim seylerde farkli ki ya.. Onunla muhabbet etmeyi, dolasmayi, yemek yapmayi vs vs ozlemiyorum. Sadece ona sarildigimdaki guven ve sevgi duygusunu ozluyorum. Bu duygulardan uzak kaldigim icin uzuluyorum. Ama gecer. Zaten simdi bile dune oranla kendimi cok daha iyi hissediyorum ((=
Allah karsimiza duzgun insanla cikarsin (=
Siz artik konusmuyomusunuz hic?
Bugünlerde garip bir etki var ya. Geriye doğru hayatı düşünüyorum. Eskiden hep platonik severdim. İlkokulda vardı ama nasıl bir aşktı işte bugün neyse şeytan dürttü facede baktım gördüm evli iki çocuklu düşündüm yok hiç elektrik alamazmışım.Sonra üniversitedekini gördüm o da yaşlanmış hani o aşk dönemlerinde etrafında oluşan o parlaklık gitmiş cazibesi yok :) Demek ki dönemsel herşey. Bazen bazıları güzel gelir. Ama sonra o bazıları sokakta geçen normal insandan çok farkı olmaz.
Ya bende galiba sans yok kendi face adresimi kapatmistim onun beni surekli engelleyip acmasi canimi SIKiYordu hemde rahat rahat istedigim sozleri filan paylasamiyordum bende takma isimle ikinci emailimden face actim kimse de taniyip kontroll etmiyo rahat rahat siirler filan paylasirim diye herneyse acar acmz ondan arkadaslik teklifi geldi sasirdim nasil olur böyle bisey ? Kabul ettim meraktan sadece biraz profiline baktim filan sonra tekrar cikardim arkadasliktan gec vakit oldugu icin uyuyodu buyuk ihtimal yazismadik zaten sabah baktim engellemis aceba email adresini görüpte mi tanidi ya anlamadim ki simdi bu ismimi de biliyo onun pesinde kostugum icin yaptigimi zannetmistir kesin moralim bozuldu ya ama teklif ondan gelmisti anlamadim zaten bisey ama onun pesinden kosuyomus dusuncesi beni deli edecek o adreside kapattim hemen ya bana rahat yok anlasilan
Sana katiliyorum tatlim. Bende yuruyorum fakat bugun bilegimi incittim (yurumekten degil, dans ederken oldu) bi sure o yuzden bilegimi dinlendirecegim ama spor bana da cok iyi geliyor. Diger soyledigine de katiliyorum, erkekler daha cok sevip baglaniyor. Benim durumumda bu kesindi zaten yani o her zaman daha cok sevip istiyordu, olmayacagini gordu yildi gitti, biseyleri tukendi. Bu beni pek ilgilendirmiyo artik. Yani onun nasil hissettigi ve ne dusunduguyle gercekten ilgilenmiyorum, tahmin yurutmekte istemiyorum.
Zamana ihtiyacim var. Ve ben arada bir duygusallassamda biliyorum ki hic bir zaman geldigim yollari geri yurumuyorum. sadece arada bir duygulaniyorum ama hergun biraz daha kopuyorum ondan.. Yasadiklarimiz ve ona yakinligim bir asir oncesine ait anilar gibi geliyor artik. Etkisi hala ustumde ama cok eski bi hikaye artik ((=
Guzel seyler yasayacagimiza inaniyorum, cunku hak ediyoruz (=
Canim, buna uzulmek bence cok yersiz. Kafana takmaman gerekir. Seni gormusler ve bi sekilde dikkatini cekip rahatsiz etmeye calismislar iste. Bu da seni hala onemsediklerini gosteriyor. Sen ilgilenmeyip, yemegini yiyip, kalkip gitmekle iyi etmissin. Artik umrunda olmayan insanlarin davranislarini kafana takma tatlim, hayatta daha neler var neler ((= Butun bu anormal davranislari dusunup, mantikli bi aciklama beklemek bosa; canlari skilmis seni de rahatsiz etmek istemisler, sende kafana takip onlarin istegini gerceklestirme. Bosver, gul gec ((=
Jerrycim canım çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşirsin. canım bence son bir şansını dener tekrar ve bakar olmayacak gibiyse artık zorda olsa uzak durur canım bende duygusallaşıyorum mesela hem o gerginliği yaşadım demiştim ya o eski anıların depreşiyo ama yinede farkına varıyorsun allahtan olmamış diyorsun. haklıydım demelisin bir bitişte. ah canım giden günlerimiz olsun. daha güzel anılar oluşturmak istiyorum ben ve bence bu mutluluk biraz daha zamandan sonra bizim olacak canım. tabiki daha fazlasını hakediyoruz hem biliyomusun :)
canım o olayı es geçtim canım umrumda olmadı zaten kuzum. kafama takmamıştım ama böyle olması yinede düşündürüyor hani ne istiolar hala diye. ya bide sınav dönemimde gerginde oluyorum. kesinlikle canları sıkılmış ve rahatsız etmek istemişler tümüyle, hani bir parça rahatsızlık konusunda başarılı oldular ama çokta tınlamadım ne yaptıkları umrumda olmadı kısaca. görünce karşıma çıkınca zaten yada bişey olursa tabiki gülüp geçecem :)
Jerrycim aklımda benim ki çok hastaymış ve tahlilleri kötüymüş bayagı işte bu kırgınlıkların üstünü kapıyor hastalıklar ne yapsam bilemiyorum acaba arasam mı? bilemedim bu konuda fikir almak sanırım beni rahatlatır:S
gizlilik ayarlarindan sadece arkadaslarina ayarlasana gonderilerini? nasil o gorecek diye kendi hesabindan siir falan paylasamiyorsun anlamadim? :44:
---------------
Zamanla daha mi iyi oluyo daha mi kotu oluyo anlamadim. Son 5 aydir yasadigim en duygusal donemdeyim sanirim. Sanki dun ayrilmis gibi hissediyorum.. Hic anlamadim bu ne is
Canim siz nasil ayrilmistiniz tam net hatirlayamiyorum. Ayril baris giden, kisa sureli biseydi sanirim oyle hatirliyorum ama yaniliyor olabilirim (?) Eger araniz kotu degilse bence gecmis olsun mesaji atmanda bi sakinca olmaz.. Hasta oldugunu duygum, gecmis olsun falan desen bence gayet insancil birsey yapmis olursun..
canım bir kız yüzünden ve kırgınlıklar yüzünden ayrılmıştık ama kız meselesi yokmuş yani boşyeere kırgınlıklar yaşadık ona güvenmediğimi düşünüyor kısaca ve kuzenimle konusurken iste yurt dışına gidip geliyomus ciddi bir hastalık tasıyor canım. o hasta diye benim canım nasıl yanıo( aramayı düşünüyorum (
zaten oyle ayarladim cnm ama ortak arkadaslarimiz var ve benim ailem kendi arkadaslarim paylastigim Zaman hala aci cekiyosun hala onu düsünüyosun beni deli ediYolar aslinda Ben onla alakali degil onceden de cok severdim ask siirleri sözler filan ama simdi herkesin benim duygusalligimi ona baglamasindan nefret Eder oldum onun icin rahat yok Yani :)
bence bu aralar herkeste biraz tuhaf bi duygusallik var aslinda özledigim direk olarak o degil bunu farkediyorum Ben o yasadigimiz aski heyecani ve birisine ait olmanin eksikligini cok yasiyorum son zamanlar öyle sip sevdi bi tipte degilim ki ne Zaman birisine yine bu duygulari hissederim karsilikli bilmiyorum acelem yok aslinda kafam cok rahat böyle ama bi taraftan diyorum soyle bahar aylarinda birisi ciksa karsima herseyi silip unuttursa bilmiyorum sanki o aski bi daha yasayamayacagim hakkimi kaybettim gibi geliyo bizimki gercekten cok zor bi askti belki bunun icin bu kadar güzeldi diyorum kendime insallah karsima cikacak kisi yanildigimi ve gercek aski bana yasatir
icinden geleni yap, vicdanin rahat etsin.. Telefonu acip acmamak ona kalmis, sen dogru bildigini yap yine. insan yaptigi seylerden degil, yapmadigi seylerden pisman olur cogu zaman (=
Allah acil sifalar versin ona..
ah Jerrycim bunları duymak ne çok canımı yaktı var ya. vicdanım için değil gerçekten yanında olmak istediğim için arayacağım. amin canım bir an önce iyileşsin istiyorum. arkadasım moral ile iyileşeceğini söylüyor.
Hastaligi neymis bunu ogrenebildin mi ?
Uzuldum ben de. Ozellikle boyle zamanlarda bile ayri durmak cok zor..
kanser ve tahlilleri kötüymüş canım. aradım uyuyor sanırım ama yarında açana dek arayacağım açacak telefonumu. jerrycim bana diyolar hastalığını söyleme sakın ona en son istedği senin ona acıdığın için yaklaştığını düşünecek filan :S ne diyecem açacam ama hasta oldugunu diyemicem ben demek istiyorum seni bırakamam diye( içimden bişiler o hastalıkla yandı yaktı içimi ya (
Canim gecenin bu saatinde arama tabii (((=
Yarin uygun bi saatte ararsin, sabirsiz olma. Bu kadar bekledin, biraz daha bekleyebilirsin. Sadece nasilsin falan diye sorup gecmis olsun dileklerini ilet bence. Ne demek istedigini tam anlamadim, ona onu birakamayacagini mi soylemek istiyorsun?
aradım tatlım ya çok sabırsızca davrandım tabi kaç saat oldu da . duygularım çok karışık şuan jerrycim hastayken onu bırakamam canım.hasta oldugunu bildiğimi ve onu hasta olsa bile yanında olacağımı söylemek istiyorum buda abartı olur galiba(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?