Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Ben cok karisigim son gunler size de oluyomu arada bi sanki bildigim herseyi unutmus gibiyim sanki hic yasamamisim hayatim sifirlanmis yeni dogmus gibi... Kendimi tuhaf bi yerlerde hissediyorum icinden nasil cikacagimi bilmiyorum bunca yil kendimi oylesine ona baglamisim oylesine onun olmusum Ki kendim olmakta zorlaniyorum.. Simdi nerden baslayacagimi bilmedigim bi bosluktayim ne istedigimi nasil dusunecegimi hic bilmiyorum... Yasiyorum ama bi tuhaf Hersey... Psikologa gitsem mi yoksa Bi kac ay daha beklesem mi aceba 6 ya da 8 ay icinde gecer yaziyo heryerde

Bence normal ama sen bilirsin tabi..
Rahatlayacaksan git.. Aynı şeyleri bende hissettim, bi süre sonra kendime yeni hedefler koydum o yüzden boşlukta hissetmiyorum kendimi..

yalnız değilsin arkadaşım bende senin gibyim yaklaşık 2hafta kadardır aynı senin gibi duygu karmaşası yaşıyorum
:26:
onu hayatının merkezine oturtup kendinden çok onu düşününen herkese ayrılık sonrası böyle duygular oluyor sanırım :44:

Bilmiyorum Ki aslinda hedeflerim belli ne yapmak istedigimi biliyorum kendime hep bi ugraslarda buluyorum ama bazen bi bosluk alip cekiyo Beni yine en dibe vuruyo gibi oluyorum artik o degil istedigim bunu da biliyorum

Vayyy be kizlar
Biri var.. Bi kac sene once de benimle cikmak istemisti ama reddetmistim. Neyse bi kac gundur yine konusuyoruz da, tipki benim ex. Zaten meslekleri de ayni
Yaklasim, ilgi, alaka, bahanelerle mesaj atma cabasi, gorusmek icin randevu ayarlamaya cabasi, daha ilk bulusma olmadan ikinci bulusmanin planlarini yapmasi.. hersey ayni, kisiler farkli ama bende farkliyim artik. Nerde o eski, saf- masum kiz?

Son düzenleme:

şu formdan numaramı çalıp aylarca arayan baskıcı aslan burcu olan arkadaş vardı belki hatırlarsın onun da aşkı depreşmiş anlaşılan 15 kere aradı açmadım tabi ki

görüşecek misin

şu formdan numaramı çalıp aylarca arayan baskıcı aslan burcu olan arkadaş vardı belki hatırlarsın onun da aşkı depreşmiş anlaşılan 15 kere aradı açmadım tabi ki

görüşecek misin

Gorusucem de kesinlikle bir iliski baslangici olarak falan degil. Eskiden de arkadasimdi, zaten uzun zamandir gorusmuyorduk, o da arkadasca gorusmek istedi de belli yani benden bi yaklasim bekliyor. Ama artik basindan sonunu goruyorum ya.. Gerci exten farkli hayat gorusu var, bi yere bagli degil onun gibi.. Buyuk sehirde yasamak falan istiyor, daha bi sosyal bi insan ama benim planlarim cok farkli artik..

Senin o aslan burcunu hatirliyorum. Hayret, nasil kayboldu, neden ortaya cikti acaba? Acmamakta kararli misin? bu kadar israrli niye ariyor acaba

bende bunu düsünüyorum o kabettigim masum ask hayallerim nerde simdi ben nerdeyim hadi beraner yas tutalim

Walla canim ben su yasadigim olaylarla kac sene buyudum bi anda anlayamadim. Oyle cok olgunluk getirdi ki bu ayrilik bana.. Nerde o eski heycanli, umut ve guven dolu kiz, nerde simdi ki ben.. Bu yas donemi ne kadar uzayacak daha acaba. Artik kisiyle bi derdim yok benim. Gercekten kaybettigim eski sevgilime degil, o masum duygularima uzuluyorum.

aradı demek birilerini bulamadı yine başladı aramalara ne garip değil mi, beni 1 kez gören adam aylar sonra beni hatırlıyor ki eli yüzü de düzgündü hani bir çok insanla olabilirdi, benim evlilikten döndüğüm adam aramıyor açmamakta kararlıyım yani sanırım, baksana kaç ay geçmiş adam yine ısrarla arıyor, bir kere arayıp da beklemek yok deli midir nedir

Hay o evlilik hayali kurmak bi yana dursun, omzuna basimizi sevgiyle dayadiktan sonra, yapamiyorum diyip cekip giden butun erkeklerin Allah cezasini... Yahu ben beddua eden bi insan degildim ama bu da haksizlik ya! 7 ay olacak atlantis, 7 AY! ondan once 2 bucuk senelik, arkadasligimiz, dert ortakligimiz, sevgililigimiz. yahu insan bir kere de mi "nasilsin?" diye sormaz!? yahu bari nezaketine yapsa! Walla artik umrumda degil desem de ne zaman bu durumu dusunsem sinirlerim tepeme cikiyor, onun gibi bi asosyal yaratikla nasil beraber oldum diye kendime kiziyorum. Pes artik ya, dusunmeye degmez.

ah cnm 2,5 srneden bahsdiyosun biz 4,5 yil o Kadar sey yasadik o Kadar zorluklar gecirdik hepsi yalan gibi Adam benim daha agzimi acmadan ne soyleycegimi bilirdi dalsam aklimdan gecenleri anlardi ne halde oldugumu da eminim adi gibi biliyor ama bi kez sormadi onun icin artik kimsenin sevgisine inancim kalmadi o Kadar masumdu Ki Hersey hic kirlenmemis bi sevgi zannediyordum simdi use gülüp geciyorum cok basitmis...

Nasil bu kadar saglam bitirebiliyorlar, takdir mi etsem, hayran mi kalsam, kinasam mi bilemedim? ((=
Su zamana kadar vakit gecirdigim hic kimse, arkadas, sevgili vs beni bu kadar cok hayatlarindan cikarmamisti =))
Hala kendiliginden gelir hal hatir sorar, aslinda gecmisimde kalmis insanlar. Ama bu.. Hic.. Acaba iki sene sonra falan sorar mi bu da? O kadar mi eskimemiz gerekiyor acaba (((= Bir gun mutlaka soracak eminim de. ne zaman acaba ? bak hala umutluyum hahaha, ay guldum artik

sormazlar derin düşünen, bunların kıymetini bilen sensin, herkes aynı derinlikten yakalamıyor maalesef hayatı. biz de kendi değer yargılarımız çerçevesinde "ama nasıl olur" diyip kendimizi yiyoruz. onlar da eminim " ne var canım yaşadık bitti, neden bunca sancı anlamıyorum" diyorlardır. dillerimiz farklı jerry, yaşadıklarımıza yüklediğimiz anlamlar, değer yargılarımız... ancak yaşlanıp yalnız kaldıklarında ben neden yalnızım diye sormaya başladıklarında anlarlar belki o zaman bile anlamazlar da zaten bize de iş işten geçtikten sonra neyi anlayıp neyi anlamadıklarının bir faydası olmaz...

Onlar yaslandiklarinda bizim umrumuzda bile olmayacaklar ((=
Ne olursa olsun, biz kendimizi tanidik bu iliskilerde. Meger ne deger bilen, hatirnaz insanlarmisiz biz ((= Biz, bize benzer, bizi bizim onlari sevdigimiz gibi sevecek, deger verecek birileriyle mutlaka ilerde tanisacagiz, bir araya gelecegiz. Hadi diyelim olmadi, boyle deger bilmez, saygisiz insanlardan uzaklastigimiz icin yine sansliyiz, yine sansliyiz ((= Sadece donemsel bi mutsuzluk var bizlerde. Benim kisiden yana mutsuzlugum gecti gitti diye dusunuyorum. Sizlerinde gececek bundan eminim. Zamanla.. Sonrasinda hem kazandigimiz olgunlukla daha bilincli adimlar aticaz, hemde kendi ic huzuru olan insanlar haline gelicez. Allah baska dert vermesin ((=

Aynen canim Allah gercekten baska dert vermesin kalp agrisi da cok zor ama kalp soguyo zamanla duygular oluyo hayretler kaliyo geriye sonra bi bakiyosun hayata dalmis kaybolup gitmiz Hersey unutulmus ve mutluyuz :))... AMA bir Tek sey var bu Kadar seven Adam gittiyse bundan sonra kimseye inanmayacagim gibi geliyo bana icimde hep bi kusku kalacak.....

Sen 4.5 seneden bahsedıyorsun 7 yıl 7 koca yıl,tüm aılelerın bıle bıldıgı 7 yıl.
gerçi bunun ıcerısıne zaman zaman ayrılıklar gırdı ancak 7 yıl yaşandı hersey.
Bırlıkte geçirilen bı kaç saat sonrası en son ben mide krampı geçirdim sonrasında telefon konuşmamız oldu oda normal ıkı ınsan gıbı ılıskı boyutu veya ılıskı ıle ılgılı degıl.telefon kapandı ve bırdaha hıcbırsey yok kasımdan berı ıyıkıde yok.Olsa gene gıtcektım ve mutsuzluk gelcekti bıtmesı mutlaka hayırlısıdır.

bazen sasip kaliyorum gercekten 3yildan sonra nasil Boyle ruhsuzlasiyolar insan nasil özlemez nasil dusunmez bizde sozlu gibiydik ailecek gidip geliyoduk dugun hazirliklari konusuluyodu artik... AMA artik hic biseye neden demiyorum Allah Sana daha cok sabir versin 7 yil dile kolay artik o insan senin bi parcan olmusken ama gecmeyen bisey yok... Seninde 7 yil icinde mutlaka olmayacagini anladigin zamanlar olmustur ama biz onlar gibi degiliz Ki cekip gidemiyoruz emek verince yikmak zor oluyo... Ben sayet silanin sarkisinda dedigi gibi zor sevdigimden katlandim gidemedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…