- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #6.061
Vayyy be kizlar
Biri var.. Bi kac sene once de benimle cikmak istemisti ama reddetmistim. Neyse bi kac gundur yine konusuyoruz da, tipki benim ex. Zaten meslekleri de ayni
Yaklasim, ilgi, alaka, bahanelerle mesaj atma cabasi, gorusmek icin randevu ayarlamaya cabasi, daha ilk bulusma olmadan ikinci bulusmanin planlarini yapmasi..hersey ayni, kisiler farkli ama bende farkliyim artik. Nerde o eski, saf- masum kiz?
Vayyy be kizlar
Biri var.. Bi kac sene once de benimle cikmak istemisti ama reddetmistim. Neyse bi kac gundur yine konusuyoruz da, tipki benim ex. Zaten meslekleri de ayni
Yaklasim, ilgi, alaka, bahanelerle mesaj atma cabasi, gorusmek icin randevu ayarlamaya cabasi, daha ilk bulusma olmadan ikinci bulusmanin planlarini yapmasi..hersey ayni, kisiler farkli ama bende farkliyim artik. Nerde o eski, saf- masum kiz?
Bence bu sefer ne yap biliyor musun kabul et. Ama tekmeyi sen at neye uğradıgını sasırsınŞaka tabi hiç kendini yıpratmaya değmez böyle tipler icin. Uzak olsunlar.
Başka insanlarla görüşmek iyi oluyor aslında..
Yas sürecini hafifletiyor :)
Gunaydin kizlar sevgililer gununuz kutlu olsun...
sevgileler gunu hediyemi aldim : Sabah Sabah komsunun oglu Ile kapida karsilastik anam o ne heycandir ya hala ellerim titriyo ben boylesini beklemiyordum kalbimin yerini hissettim tekrar resmen :) cok fena bi heycan Basti :))) ama nasil bi cocuk bu böyle offf ya :) ben Buna hazir degilim daha ya neyse biraz platonik takilalim havalar isininca bakariz ama simdi ondan biseyler gelmesi lazim ben acilacak degilim ya bu flört islerinden de hic anlamam nasil olacak bilmiyorum Ki
kuzucuklarııımm hepinize iyi akşamlar uzun zamandır yoktum ortalıkta dersler sınavlar derken hepinizi çok özledim fırsat bulmuşken girip slm vermek istedim hepinizi öpüyorum..
Kızlar ben uzun bir süre buralarda olamayacağım
Artık nete biraz ara verip ders çalışmam lazım çok abartıyorum çünkü
Bilgisayarı kaldırıp sınavım bitene kadar girmeyi düşünmüyorum
İnşallah döndüğümde güzel haberler okurum sizlerden
Böyle diyip dayanamayıp 1 hafta sonra yine gelebilirim
Ama sözümde durabilirsem benim için iyi olur
Sizede haber vermek istedim sonuçta o kadar konuştuk dertleştik
Hiç bir şey söylemeden gitmek istemedim
Hem biraz toparlanırım belki bende güzel haberlerle dönerim
Kendinize iyi bakın kızlar
Ya bu aralar nazar değmesin atlattım diyorum. Artık yıllar öncesinde ki olaylar gibi geliyor bana. İçimde duran yumru gibi bişey kalktı gitti. Hafifledim. En buyuk kanıt olarakta dinlediğim bazı şarkılar vardı hafifte olsa bazen agır kırgınlık hissediyordum elimde değildi ya hiç birşey hissetmiyorum. Merak ise ya ben ilkokulda ki aşkımı da facede aratıyorum baktım evlenmiş iki cocuklu Allah mutlu etsin dedim içimde gram his yok ona da baktım aynı sekildeydim hatta daha da uzak yok hiç his oluşmadı acı kırgınlık kızgınlık cok şükür diyeyim herkese nasip olsun bu durum devam etsin insallah..
Sevindim.. ayni sekilde hissediyorum.. cok uzun zaman once olmus seyler gibi geliyor bana onunla yasadigim hersey ve ask acim da..
Eger su anki duygularina neler yasayarak ulastigini anlatmak istersen, bu yeni topigimiz..
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...unutmaya-calisanlarbizim-topigimiz-olsun.html
Sevindim.. ayni sekilde hissediyorum.. cok uzun zaman once olmus seyler gibi geliyor bana onunla yasadigim hersey ve ask acim da..
Eger su anki duygularina neler yasayarak ulastigini anlatmak istersen, bu yeni topigimiz..
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...unutmaya-calisanlarbizim-topigimiz-olsun.html
Yeni açılan konu neden kapatıldı kızlar ?????
neler oldu bilmiyorum ama inşallah iyisinizdir bebeklerimm
Kız sen nerdesin napıyorsun çabuk hesap verrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?