- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #6.101
yazdıklarımdan bu sonuç nasıl çıktı anlamıyorum ama blackin o konuyu neden kapattığını açıklıyorum yanlış bir düşünce oluşmasın kimsede diye. ben eğer kendisini daha iyi hissedecekse o başlığı kapatmasını onun yararına görürüm ve bir alternatif sunmaya çalışırım, sen o başlıktaki paylaşımların yarım kaldığını düşünürsün ve tepki gösterirsin bunda bir sorun yok ki. ters düşme, tepki gösterme hakkı kimseden nasıl alınabilir zaten hepimiz yazıyoruz, tartışıyoruz bu biraz yersiz bir alınganlık gibi geldi bana üstelik benim mesajımın üzerine olması şaşırttı.
Size neden kizayim ((=
Bana acilan baslik ortak bir konu gibi geldi. Ben mi yanlis anladim bilmiyorum.. Ozellikle tek bir kisi baslik acip, "hadi benim derdime bir care bulalim" gibi bi amacli konu acmamisti. Benzer durumdaki insanlar konusup dertlesilsin diye acilmis bi konu olarak gordum ama oyle degilmis demekki. Herkes bi sekilde gelip icini dokerken bi anda konunun yorumlara kapatilmasi bence biraz bencilce bi hareketti.
Uslubumda yanlis olan ne gordun anlayamadim. Karsit fikirli olma hakkim yok mu? Veya bu kadar konustuk benim seninle ufak bi anlasmazlik yasamam mi kabahat? Ben yazdigim yaziyi bir kere daha okudum ve uslubumda yanlis birsey goremedim. Kalbini kirdiysam da ozur dilerim, benim amacim kalbini kirmak degildi.
Bu kadar aydir konusuyoruz, fark ettim ki hic birbirimizle ters dusme hakkimiz yokmus. Ben aranizdan ayriliyorum. Sizlere iyi sohbetler o halde.
Size neden kizayim ((=
Bana acilan baslik ortak bir konu gibi geldi. Ben mi yanlis anladim bilmiyorum.. Ozellikle tek bir kisi baslik acip, "hadi benim derdime bir care bulalim" gibi bi amacli konu acmamisti. Benzer durumdaki insanlar konusup dertlesilsin diye acilmis bi konu olarak gordum ama oyle degilmis demekki. Herkes bi sekilde gelip icini dokerken bi anda konunun yorumlara kapatilmasi bence biraz bencilce bi hareketti.
Uslubumda yanlis olan ne gordun anlayamadim. Karsit fikirli olma hakkim yok mu? Veya bu kadar konustuk benim seninle ufak bi anlasmazlik yasamam mi kabahat? Ben yazdigim yaziyi bir kere daha okudum ve uslubumda yanlis birsey goremedim. Kalbini kirdiysam da ozur dilerim, benim amacim kalbini kirmak degildi.
Bu kadar aydir konusuyoruz, fark ettim ki hic birbirimizle ters dusme hakkimiz yokmus. Ben aranizdan ayriliyorum. Sizlere iyi sohbetler o halde.
Sonunda ya
Sizleri gördüm daha iyi oldum kızlar
Bu olayın uzamamasına sevindim
Temvejerry bu yeni başlık açma olayını sen mi üstlensen acaba ne dersin
TEMvejerry demek
haha
memnuniyetle ama icerigin nasil birsey olacagina siz karar verin. Bir de baslik bulunOldu olcak konuyu da siz acin diycem su hale bak
Aslinda ben burdan da devam edebilirim ama siz nasil isterseniz oyle olsun
Yanlış yazmışım aşk olsun hemen de yüzüme vur yani
O zaman başlık ve içerik bulana kadar burada kalalım
Beni de çok rahatsız etmiyor açıkcası hatta şöyle bir dönüp eskileri okuyasım geldi şuan neler yazmışız acaba
Yeni başlık umut vaad etmeli derim :) Eskiler cidden beni de rahatsız etmiyor. Gelmiş geçmiş gibi sanki. Artık hissizleşiyorum ama daha yeni bir umut için kendimi yeterli görmüyorum. Hani o heyecanlanan yerim yok gibi sanki. Bahar gelince belki olur birşeyler :)) Öncelikle kendimizi psikolojik olarak buna hazırlamalıyız. Nasıl unutmayı burda motivasyonla başardıysak aynı şekilde yeni içinde :) Hatalarımız bizim yol göstericilerimiz bakalım :)
Merhabaa beni de alın aranıza beni deee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?