Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Evet zaten önemli olanda bu değil mi canım geçmişten ders almak
Çok büyük örnekler var önümüzde sadece kendi yaşadıklarımız değil
Her birimizin yaşadıkları bizlere örnek aslında
Dikkatli davranmamız şart aynı şeyleri yaşamak kim ister ki

Bence 1.adımı geçtik sayılır hepimiz kabullendik !
Sıra diğer adımlara ilerlemekte birilerinden hoşlanabildiğimizi görmek gerek
Ama ben resmen kafama çuval geçirip çıkıyorum dışarı
Kimseden hoşlanmak istemiyorum o gözle bakamıyorum kimseye

Yeni aşama beni biraz zorlayacak
Yeni birisinden hoşlanmak istiyorum artık

Aynen senin gibi hissediyorum heyecan yok içimde yeni birinden hoşlanmamız şart
En azından aaa bak isteyince oluyor diyebilmek için :)

Merhabaa beni de alın aranıza beni deee

Merhaba hoşgeldin

Yeni bir ilişkiye başlamak icin motivasyon mu yoksa eskiyi unutmak icin mi:))

Motivasyon çünkü eskisi yok bende Eski sevdiğim vardı sadece o da geçti gitti tırt Tek sorun yeni birisinden umutsuz olmam GÜVENMİYORUM VE KORKUYORUM bu yüzden

Merhabaa beni de alın aranıza beni deee
Hosgeldin tatlimmm
Yeni bir ilişkiye başlamak icin motivasyon mu yoksa eskiyi unutmak icin mi:))
hahaha Allah iyiligini versin sanki hangi ozel tarifemizden yararlanmasi gerektigine karar verecekmisiz gibi

Kabullendikten sonrasi kolay zaten. Ask acisiyla veya gecmise takili kalmis biri olarak degil tamamen kendin ve yaninda tasidigin hic bir agir yuk olmadan devam ediyorsun hayata.. Zamanla birileri gelir hoslaniriz, acele etmeye gerek yok. Ben cogu zaman evden bile cikmadigimdan hic yeni insanlar falan tanimiyorum. Zaten ihtiyacim yok. Duygularim cok karisik suan, neler hissettigimi cozmeye calisiyorum kendi adima. Biri var hayatimda "arkadas" olarak ama ben ona tam olarak ne hissettigimden emin olamiyorum. Arkadastan fazla olarak goruyorum onu ama korkuyorum bi iliskiye baslayip, kaybetmekten. Yani korkularim var artik.. (=

Ama zamanla hersey yoluna girecektir eminim.. Bugun veya yarin, hepimizin hayatinda degisimler olacak, hemde artik tecrubeli oldugumuz icin bu degisiklikler bizim sevdigimiz turden olacak

cok garip daha dün canim nasil aciyordu..istem disi gözlerimden yaslar akiyordu ama bugün hic birsey hissetmiyorum..

ne hüzün, ne aci ne mutluluk..bombos yani..anlayan beri gelsin ben kendimi anlayamiyorum..

ve bu kadar sevdigim insandan bir anda nasl soguyabildim ona saten akil sir ermez

Vayyy demek yeni bir var ''arkadaş'' olarak bile olsa bu iyi birşey bence Jerry

Evet korkularında sonuna kadar haklısın o yüzden bu konuda o 'arkadaş' a çok iş düşüyor
Bakalım zaman ne göstericek zaten geçmişten yeterince tecrübeliisin o yüzden yanlış bir karar vericeğini düşünmüyorum

Artık gülüyoruz şakalaşıyoruz herşey güzel gidiyor :) Dağıttık kara kara bulutları üzerimizden :)

Bir anda güvenin yerle bir oldu bence ne hissettiğini bile anlayamıyosun şu anda
Bana da öyle olurdu bazen onun hataları yüzünden bitince kendimi rahat hissederdim
Sonra yine aynı duygular sarardı tabi
Ama inş. bu durum sende geçici değil kalıcıdır
Belkide haketmiyor diye düşünerek üzülmüyosun bu güzel bişey

ben artik aklimi basima almaya karar verdim..

hayatima uzuuuuuuuuuun süre birini almicam..kendime gelip kendimi yenilicem..

yeni bir imaj, yeni bir is, yeni arkdasliklar..kendime biraz güven gelmesi lazim, kendime yeni bir ben lazim..yoksa suanki bedenimin suanki halimin icinde günden güne eriyorum, ölüyorum..

öncelikle biraz kilo almam gerek..yüzüme gözüme can, kan gelmeli cünkü cok kilo kaybim oldu su son aylarda..gücsüz, halsiz kaldim..

sonra dans veya bir dil kursuna gitmek istiyorum..kendimi gelistirmek icin, saten sehir kütüphanesinin hemen dibinde oturuyorum ..kitap okumamada agirlik vericem..kafam hep mesgul olmali, günlerim dopdolu gecmeli..suanki gibi bombos degil.

sonrasini birazdan yazarim suan tikandim biraz.. yine gözyaslarim basladi süzülmeye..neden böyle oldu ki =(

Hoşbuldum cecenn :)
Bana da hiç bitmeyecekmiş gibi gelirdi o zamanlar, şimdiye bakıyorumda ne kadar yol almışım..
İyiki bu topik varmış ya :)

Böyle güzel şeyler söyleyince siz ümitleniyorum. İnşallah doğru dürüst insan çıkacak karşımıza

Bu aralar normaldir.. Surekli degisen duygularin olacak. Ama "sogumana" sevindim acikcasi.. Zaten zor bi iliskiydi, ve kendisi de yaptigi o yanlisla bu kadar zorluga karsi koymayi hak etmedigini gosterdi. Ben eski sevgilimden ayrildigimda hayatimda sadece huzur olsun istiyordum. Sanirim suan ayni seyi sen de istiyorsundur. Gercekten, tamam ask harika bir his, ama huzur olmadan da mutluluk olmuyor..

Konusuyoruz onunla da zaten.. Dun bu konuda bana uzunca bi aciklama yapti zaten, yani benim korkularim hakkinda. Ya cok iyi, cok seviyorum, ben bu kotu zamanlari onun destegiyle atlattim, her kotu animda yanimda o vardi ve aramizda cok guclu bag olusturdu bu. Ama simdi bi iliskiye baslayarak bu olusmus bagi tehlikeye atmak istemiyorum. Acelem yok, onun da yoksa gelecekte aklimda soru isaretleri olmadan huzurlu bi beraberligimiz olur kismetse..

Boyle haberleri sizlerden de bekliyorum ben ama. Bazen inanamiyorum biliyor musunuz? Hani o kadar cok sey atlattik ki.. Su gecmis 7 ayin, ilk 5 ayi benim icin kabus gibiydi.. Bittigine inanamiyorum. Allah'a sukurler olsun. Resmen kabustan uyanmis gibi hissediyorum kendimi..

Bencede Esmerimsin, bir sure kendi basina kalman en iyisi. Duygularini ve kendini toparlaman icin zamana ihtiyacin var. Kendi ic dunyana kapan bi sure. Kendini gelistir dedigin gibi. Spor yap, kilo al ama kesinlikle sadece kendini dusun bir sure.. ust uste cok fazla darbe aldin. Artik toparlanman lazim

Hoşbuldum cecenn :)
Bana da hiç bitmeyecekmiş gibi gelirdi o zamanlar, şimdiye bakıyorumda ne kadar yol almışım..
İyiki bu topik varmış ya :)

Evet bu topik iyiki varmış bazen başa döndüğümü hissetsemde aslında çok yol almışım farkında olmadan ...
Sizlerle beraber ...
Ne acılar geçiyor ya bunlar mı geçmicek tek yapmak gereken şey sabretmekmiş

Senin adına çok sevindim
Bence çok doğru düşünüyorsun nasıl olsa aceleniz yok bu anların tadını çıkarmaya bakın
Gerçekten şuan nasıl hissettiğini çok merak ediyorum :26:
Bir gün bende yaşayınca gelip burada yazıcam ve muhtemelen seni o zaman daha iyi anlıcam Jerry
Bu duygularını kaybetme korkunu ondan güç almanı hepsini bir gün bende bizlerde yaşarız umarım ...

arcLizzie, biz bu baslikta oyle kotu zamanlari beraber atlattik ki simdi yeniden bir iliskiye baslamaya bile pek halimiz yok. ama iyi gunlerimizdeyiz ((= Bundan bir kac ay once gorecektin sen burayii

Senin iliskiler konusunda sansin nasil oldu bu zamana kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…