Buyrun...Terapi Grubumuz :))

feysbuka zaten gizli hesaplardan girdiğinden bilemiyorum neler yapıyor. ortak arkadaşımız yok, arkadaşlarımın eşleriyle çektirdiği normal fotoları bile eleştiren bir zihniyete sahip sözde çok muhafazakar tabi muhafazakarlığı yalnızca bana tutuyor nedense( arkadaşımın eşine sarılıp profil fotosu koyması tek sorun da, insan hanımının fotosunu koyar mıymış hiç öyle ulu orta) evlenen arkadaşları zaten kendi köşesine çekildi, eski sevgilisini de başımıza sarıyorlardı daha önce de yazdığım gibi ama nedense yine biz suçlu oluyorduk ve bu yüzden bile bize tavır alan arkadaşlarının şu anda peşinde ki zamanında huzurumuzu bozuyorlar diye bela okuduğu insanlar... ben müdahil olmadan duramadım işte ilişki içinde konuşmak için tüm gün beklediğimde ve akşam erken dönerim dediğinde 12 de dönüp erken döndüm ya işte diye yanıt verdiğinde kendimi enayi gibi hissediyordum. bizde bir de maalesef bekar evi meselesi vardı, söz vermesine rağmen orada kalmayacağına her ay düzenli olarak bu kavgayı yapardık o evde ne vardı sahiden çok merak ediyorum eminim şimdi oraya taşınmıştır gerçi hep hafta sonlarına denk geldi ayrıldıktan sonra konuşmalarımız ve hep evdeydi ama gidebilme ihtimali bile yetiyor anlaşılan tabi oradakilerden rahatsız olmamın de sebebi var ama özel olduğu için yazmıyorum. 30 yaşındaki bu adam bir türlü üniversite kafasından kurtulamadı üstelik başta üniversiteden arkadaşlarıyla artık görüşmeyi tercih etmediğini söyler, rahatsızlığını uzun uzun dile getirirdi onların davranışları karşısında. eğer bana kendini olmadığı biri gibi tanıtmasaydı onunla beraber olmazdım. en sevmediğim şey kadını ikinci plana atan ve erkek arkadaşlarını herşeyin üstünde tutan erkek modelidir bunu biliyordu da sanki inat olsun diye tüm korkularımı yaşattı bana. devranın döneceğini hiç sanmam çünkü bekar arkadaşları evlenmez muhtemelen, onlar da bunun gibi feysbukta kadın arayan tipler en fazla ilk buluşmaya ulaşıyorlar sonra da kötü geçiyor o buluşma ve ikincisi olmuyor. biz isteme heyecanımız olduğu günlerde bu arkadaşlarının dertleri ile uğraşıyorduk. sürekli onu ararlardı bizimki kazanova ya o verecek taktik. ya da varlığımı bir türlü kabullenemediler tek izin günümüzde bile saygısızca her hafta arar program yapmaya çalışırlardı sanki bizim zamana ihtiyacımız yok gibi kısıtlı zamanlarımıza da onları dahil ederdik tabi benim ne yapmak istediğim pek önemli olmazdı onun arkadaşlarının oturduğu semte giderdik genelde ortak bir aktivite yapmazdık. hatırlayınca bile asabım bozuldu o kadar ağrıma gidiyordu ki o tavrı. arkadaşları sevgili bulsa babalarını bile tanımazlar o tarz insanlar ama sorun değil ki adam ilkokul arkadaşlarını ya da 6 yıl önceki asker arkadaşlarını bile arardı hep. cebinde tek kuruş olmasa da türkiyenin diğer ucunda 6 yıldır görmediği asker arkadaşı evlense gidemedi diye adamın düğünü iptal edeceği ya da çok mutsuz bir düğün günü geçireceğine inanırdı oysa 50 kişiye ortak gönderdiği bir maile gelirdi davetiyesi bile

devran dönmez, istediği zaman netten birini bulur, biraz sessiz sakin bir tip, onunla da evlenir yine arkadaşlarıyla gezer evde de bir kadın bulunur. küçük dünyası olan bir adamın atlantis de beni ne çok sevdi ne çok emeği var üzerimde diye düşüneceğine inanmak için delirmiş olmam lazım. maalesef hayat herkese yaptıklarını ödetirken sanırım onun ayrı ir torpili de var evrenden. feysbuk ve benzeri siteler kökten kalkmadan kadın bulma sıkıntısı da yaşayacağını sanmıyorum. olan benim 2 yılıma oldu. ama şükür ki kurtuldum şu arkadaş olayını ve "gezemedim" sözünü hatırlayınca bu sözü söyleyebiliyorum galiba.

Bende sahsen senin durumunu baya iyi buluyorum. Hic olmazsa bir birey olarak kendine yetebilen ve gorunuse gore hayatinda romantik duygusallik haric, diger seyler yolunda giden biri gibisin
Ama herkesin bir derdi var iste.
Sanki insan ne kadar cok seye sahip oluyorsa, o kadar kucuk sey onu uzuyormus gibi. Bir de maviask kac yasindaydin sen?

Son düzenleme:
Zamani gelmemis canim demek ki daha.... bos insanlarla vakit gecirmeseymisiz belki de olurdu bizim de simdiye kadar kimbilir ??

Olabilir evet..
Aslında evlenmek istemiyorum açıkçası, kendimi hazır hissetmiyorum belirli bir kariyer yapmadan ama insan aynı yaştaki arkadaşlarını böyle görünce bir tuhaf oluyor..

Her yönden yüzüm güldüde bi şu iş-eş durumundan yüzüm gülmedi.. Yoksa halimden memnunum çok şükür..

Bu kadar cok seyden sonra, sukur ki kurtuldum diyebilmen beni cok sevindirdi =)

Bende kendi kendime bazen saçmalıyorum biliyorum ama hepimizin acıyı yaşama ve bastırma sitilleri var

Benim exin numarası 'özel çağrılara' kapalı idi.
Bazen arayıp - aradığınız kişi gizli numaralardan gelen çağrıları kabul etmiyor- sesini dinleyip kapatırdım...

Dünde aynı şeyi yapmak istedim ve telefon çaldı az daha yüreğime iniyordu , acaba numaramı gizleyemedim mi diye :))
Sonra annemi aradım ve numaram gizli derin bir ohhh çektikten sonra tekrar aradım
Efendim dedi , biraz bekledi alo dedi -başka ne diyebilirdi ki zaten-
Kapattım hemen

Sesini duymak çok farklı bir duyguydu çok özlemişim dedim kendi kendime
Bunların etkisiyle galiba gece de onu rüyamda gördüm , nişan yapıyorduk sözde ...

Kendime macera arıyorum ya hale bak

hahah cok sirinsin =D
bende iki gundur benim ex ten bahsediyorum. ozlemeye basladim lanet olsun. Anneme sordum bugun anne sence biz ex le mutlu olurmuyduk falan
bu arada ben onun sesini duymayali 5 ay olmus..
kuzucummla ne guzel de eglenirdik hay lanet olsun, zaman gectikce ask bitiyor, ofke bitiyor, o derinlemesine ozlem bitiyor, nefret bitiyor, ve sevgi baki mi kaluyor ne oluyorsa her zaman sempati duydugum bi insandi ama..
aman neyse, sacmalamaya basladim. yuzume bi su carpiiim de kendime geliiiim

Bence de öyle oluyor biliyo musun Jerry...
Zaman geçtikçe öfke kızgınlıklar yaşanılanlar uykusuz geçen günler hepsi unutuluyor
Sonra sadece özlediğini fark ediyorsun keşke yanımda olsa her şeyi unuttum bile demeye başlıyorsun

Unutmak bile bazen iyi bazen kötüymüş bunu anladım...

insan beyni kotu anilari siler, iyileri hatirlar derler.
Ozlemek normal birsey, hele ki hala yerleri dolmamisken. Insan bazen herseyi unutmaya gonullu oluyor, araya baskalari girmesin biz yine beraber olalim, ayriligi unutalim falan diye. Ama yasandiysa bir ayrilik, ve ciftlerden biri bir iliski icin istekli degilse, o zaman elden ne gelir? ozlemek normal ama ayriligi da kabullenmek lazim iste.. =)
Ben onu ozluyor gibi oluyorum diye kendime kizmiyorum. Tabii ki ozleyecegim, bir suru guzel anim var onunla. Ben hayatimda kiminle o kadar yakinlasmisim? Bizim iliskimiz huzursuz bi beraberlikti sonunda ayrilik olacagi neredeyse kesin gibi gorundugu icin ama onun disinda da hic bir kotu animiz yok. Ve ben onu insan olarak ozleyebilirim, bu benim hakkimdir. Kendi kendimi yemedikce, hayatimi karartip, "ben onsuz yasayamam" falan diye tutturmadikca ayni cocuklugunu ozlemek gibi ozlerim iste onu (= ne olacak? Bizdeki de kalp tas degil ya =)))

Evet böyle düşünmek kesinlikle rahatlatıyor insanı yahu :))
Bundan sonra felsefem bu olsun ben çocukken oynadığım oyuncağı bile özlüyorum buda öyle bişey yani
Fazla anlam yüklememek lazım

Özel numaralardan gelen çağrıları açmış o zaman nedense
Benimkide kapatmazdı özel nodan gelen çağrıları.. Biz beraberken bile özelden arayıp kapatan olursu ona rağmen engellemezdi özel numaraları çünkü ayrılınca ben arardım bilirdi,eğer kapatırsa bende arayamazdım
Ama bu son ayılıkta 1 kere bile böyle bişe yapmak aklımdan geçmemiş şimdi sen yazınca farkettim..
Bu arada ben numaramı değiştirmiştim bi daha aramasın diye biliyorsunuz ama ben başkasını arayacağıma yanlışlıkla bunu ararken farkettim ve hemen no'ya bastım çalmadı diyede dua ettim.. Ama 1 saat sonra bana mesaj geldi kimsiniz diye Ben olduğumu anlamış olabilir çünkü numaramın sonu doğum tarihim
Bir kaç gün sonrada özelden arama yapıldı zaten ama kim bilmiyorum.. Özellere kapattım bende böylece :)

Hepimiz artik kabullendik farkindayiz herseyin ben yeni bi baslik aciyorum hepinizi bekliyorum orada kesinlikle exlerden filan bahsetmeyelim bahsetmeye baslayinca konuyu degistirelim farkettirmeden :) ya da terapi gurubuna donelim hemen :)

Evet aradim onu son zamanlar Boyle davrandigim ozur diledim oda bana dedi biz zaten yurutmek istesekte ailelerimiz birakmazdi... Kendine konsantre ol Sana kizmiyorum bende atlattim herseyi dedi... Beynim tekrar calisiyo o Kadar guzel Ki kabullendigimin artik farkindayim artik kendime konsantre olucam simdiye Kadar yaptigim gibi devam edicem biraz zaman sonra Hersey duzelecek biliyorum zor olani atlattim suan Ki rahatligim kalici olur insallah bundan sonra hep yeni basliga yazicam gun icinde ki guzelliklere odaklanacagim onun hakkinda dusunmeyi ve yazmayi artik redediyorum cunku bu onu sadece ozlememe sebep oluyo ve ona dogru isteksiz bi cekilme basliyo... Ne onu ne kendimi suclamaya hakkim var bastan sonu belli bi oyuna girdim ve bu sonu da kabullenmek zorundayim aylarca aci cekmek pismanlik duymak Beni hic bi yere getirmeyecek artik durup bi nefes almak ve herseyi kabullenmek zamani geldi de geciyo

Bu özel numaralara açma kapamanında ayrı bir hikayesi var böylece görmüş olduk
Yanlışlıkla araman kötü olmuş , inşallah peşinde düşüp öğrenmeye çalışmaz
Bende hattımı değiştirmiştim ama barışınca vermek zorunda kaldım
Zaten arayanda yok beni rahatım o yüzden

Ya bence anlamıştır çünkü numaranın sonu doğum tarihim anlamaması için salak olması lazım
Ki ben kimseye numaramı vermedim hala ailem ve kuzenlerim dışında onlarda beni özel numaradan aramazlar muhtemelen o aradı bi an aklına esti.. Özelden aramayı kapatmasam devam edecekti belkide aramalara ama hiç o riski göze alamadım
Yani ben olduğumu bildiği halde aramıyor,zaten istese faceden hotmailden de ulaşabilirdi oda bitirmiş demekki.. :) Senle aynı durumdayım

çok güzel özetlemişsin canım yaa

iki gundur yogun bir sekilde ondan bahsediyorum ve sanirim bu beni artik etkilemeye basladi. bugun butun gun kafamda o vardi.
Onu da degilde, iste onunlayken yasadigim duygulari cok ozluyorum galiba..
Ozledigim sey duygular, o degil. Buna nasil bu kadar eminim?
Gecen hafta bi test almak icin bi yere gitmistim. Tam saat 8 de ordaydim yani herkes daha yeni ise gelirken. Kapidan girenlerin cogu oyle gecip gidiyordu (ben bekleme odasindaydim ama herkesi de goruyordum, onumden geciyorlardi) Neyse boyle beklerken, sarisin, uzun boylu, gri takim elbisesiyle bi adam bana muhtesem bi ozguvenle "Gunaydin!" dedi, gulumsedi O kadar tatliydi ki mesela dusundum simdi bu adam beni yakindan tanimak istese, hayir mi derdim? Hayiirrr, kesinlikle bende onu yakindan tanimak isterdim. Zaten cok tatliydi Belki cok mutlu olabilirdik, belki onun o ozguvenine havali haline asik olabilirdim

Bendeki gecmise ozlem tamamen ex'in yeri dolmadigindan. yeni birini hayatima almaya hazir ve istekliyim ama iste cikmiyor

Bu arada cok emin kaynaklardan duyduguma gore evlilik filan yok ortada bu benden ne istiyo anlamadim ben hala ümid etmeyim diye yapiyosa zaten ümit bitmek üzereydi ki geldi karistirdi gitti... Akli sira ümidimi keseyim mi diyo nedir anlamadim ki ama ben kimseye bekliyorum ümid ediyorum da demedim tek buraya yazdiklarimiz iste ara sira karisikliklar ama burayi okumasina imkanda yok aman ne istiyosa istiyo biliyorum ki artik onun hakkinda duydugum hic bisey beni ilgilendirmemek zorunda cok fena bocaladim evleniyosa evlensin mutluysa mutlu olsun yeter ki beni rahat biraksinda ben kendimi toparlayim gercekten yol almak icin bütün irtibati kesmek hatta kacip gitmek lazimmmissss 6 ay sonra nasilsa iyilesiyosun :)

Zaten birileri nedense hep ummadigimz beklemedigimiz zamanda gelir girer hayatimiza sen simdi beklersin gelmez birden bi yerlerde küt diye cikar karsina :)

Zaman herseyin ilaci.. ama tabi aceleci olmamak lazim. 6 aylik sureci, 2 aya sigdirmaya calismamak, 1 senede olacak seyi 6 aydan beklememek lazim.. Yoksa hayal kirikligi oluyor. Sure vermeyeceksin kendine. Yok efendim 5 ay sonra kesinlikle unutmus olucam, 1 sene sonra hayatimda baskasi olucak falan.. Sonra aradan zaman gecer 7 ay oldu, ben hala onu ozluyorum diye daha kotu olursun. Zaman vericeksin iste. Amacin ask acinin gecmesi ve normal neseli haline donmek olacak.. Sure siniri koymayacaksin.. Ne kadar cabuk, o kadar iyi tabi ama hersey, her zaman planlandigi gibi gitmez...

Kesinlikle iletisimi bitirmek gerekir. Hic haber almamak gerekir. Senden ayri ve seni geri istemiyor iste.. Onun disinda ne onemi var, mutlu mu, mutsuz mu, biri var mi yok mu? Seninle olmak istemedigi kesinken, diger teferruatlari bilmeye gerek yok.

benimki dengesiz ama seninkinin de aşağı kalır yanı yok şu imkansız aşkımız var, bir araya gelemeyiz o halde acı çeke çeke de olsa unuturuz zihniyetini herkes atsa üzerinden biraz cesur olsa insanlar da acı çekmese ne güzel herşey bu kadar karmaşık olmamalı, hayat o kadar kısa ki basit de yaşanabilir neden bu kadar zorlaştırıyorlar sahiden anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…