Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Aynen bende.. Bir yandan oh rahatım iş yok güç yok diyorum
Diğer yandan da hep böyle mi gidicek diyorum.. İnşallah ikimizde bir an önce iş buluruz :)
Ve benimkide eminim gezip tozuyordur ben arada birde olsa onu hatırlamak istemiyorum bu en başta kendime haksızlık..
Yaşadıklarımız kötüydü tamam ama artık arkamızda bırakmalıyız bence..

Canımcıgım arayan o degildi ama ihtimali bile canımı sıktı. Az öncede facede onu kızarkadasını filan engelledim. Aylar önce foto paylaşmışlardı baktım haftasonu çekildikleri fotoyu koymuşlar biraz üzülür gibi oldum ama sonra dedim ya bu adamın arama ihtimali bile seni nasıl gerdi şimdi bu ne yani. Anladımki ben rekabete girmeye çalışıyormuşum. Sevgi filan değil. Neyseki engelledim :) O bundan önceki olanıda telde engellemiştim face ulasma ihtimali yk. Girdigim platformda bi kez yazdı onda da tersledim. Yaniiiiii inşalllah ama inşallah tamamen iletişimi kopartıp iyice unuturum. Daha önce neden engellemedin diye sorarsanız huyumu biliyorum engellemek bende daha fazla meraka yol acıyor ve bosu bosuna kendimle mücadeleye dönüşüyor. Zamanla zaten kapattım. İnsallah bu sefer hiç aklıma dahi gelmesin. Merakta etmeyeyim. Hersekilde sileyim hayatımdan sanki hiç girmemiş hiç olmamış gibi.

kizlar bana bi haller oldu ya!!
cok kotuyum
ozledim!!!
surekli aklimda
ay deli olucam, ne oldu boyle ya bi anda?! :18:

kizlar bana bi haller oldu ya!!
cok kotuyum
ozledim!!!
surekli aklimda
ay deli olucam, ne oldu boyle ya bi anda?! :18:

ayni sekilde bende öyleylim... utanmasam kapisina kadar gidicem ..benimkisi taze hadi ama senin onca zamandan sonra neden?

burda havalar bayagi bir isindi, her yer civil civil acaba ben o yüzden mi ariyorum onun varligini??? bilemedim ama cok özledim.

ondan bahsetmekten oldu sanirim
gelirim ben kendime

neyse hakkaten sen napiyorsun?
konusuyormusunuz hic?

off hic sorma gecenlerde arabamin lastigi patladi kaldim sap gibi yolda..oturdum agladim sonra yardim cagirdim..

denk geliyoruz bazen mal mal bakisip kendi yolumuza devam ediyoruz.. bu arada ben numarami degistirdm yani yaziyormu, ariyormu bilemicem gerci öyle birsy olsa gelir yüzüme konusur degilmi.

umut etmek istemiyorum cunku hicbir sekilde..bir yönden onu görmek iyi geliyor bir yönden darma dagin ediyor beni...kendimi cok gücsüz hissediyorum..ve yalniz..

yapayalniz..etrafimda tonlarca insan varken..

bu böyle devam etmeyecek, ayni is yerinde olmak cok zor..

tamam ayri departmanlar ama yinede karsilasma sayisi cok yüksek sonucta ayni binadayiz..

baska is bakiyorum ama hic ic acici degil durumlar.. acikcasi onun yüzünden isimden de olmak istemiyorum cünkü is bir insanin hayatinda o kadar önemli ki..

ay dedigin geliyor yani..ve sigorta da önemli.

Kibariye - Karagözlü Çingenem dinleyin ve gelsin göbecikler

hep beraber ayni yerde oturuyor olsaydikta toplanip hep beraber eglenseydik ya
beraber daha cabuk atlatirdik bu sacma gunleri

is bulmak zor, yeni bi yer bulmadan burayi birakma derim. evin icinde otur otur insan daha cok kafayi yiyo..
dayanmaya calis :/

[video=youtube;Vp63nbOfxgs]http://www.youtube.com/watch?v=Vp63nbOfxgs[/video]

Bende böyle çalmak istiyorum

Ben bugün bi ara arkadasla konusurken sevgili exin bana neden boyle davrandigini buldum arada evlilik filan yok sadece beni denemek icin soyledi bu yalani bende sazan gibi atladim hemen... Sonra bana ters davranmasinin sebebi o kizi istemeye gidicem filan diye yalanlar soylemesi de bulustugumuz da benden bekledigi tepkiyi görememesiydi ve bulusma sirasin da cok agir kelimeler kullandim fena kirdim bunlari arkadasa anlatirken farkettim... O kadar laf vurup arkasina gel tekrar deneyelim demekte haliyle sacmalik ben olsam bende onun gibi davranirdim, cünkü onu cok iyi taniyorum ben biraz sicak davransaydim bulusma sirasinda ve kalbini o kadar kirmasaydim farkli tepki verirdi kesin.. Ben de oyle davrandim cünkü birikmis öfkemi cikardim ondan... Hemde evlenecegi konusuna cok sinirlenmistim yani o davranisimi hak etti.... Herneyse aklima geldi anlatip kurtulmak istedim :) oh be kafamda kurmaktan kurtuldum neden diye.... Hayir anlamiyorum ki insan neden herseyi yokusa sürer seviyorsan kendine güveniyorsan cik karsima adam gibi ben seni unutmadim seviyorum de sadece sana kirilmistim de ben de anlayim yani yok hersey illa ki karmasik olacak..... Neyse sonuc ayni iste ama icim de ki bi his biraz zaman sonra yine bana ulasmaya calisacak diyo yani rahat yok ki unutmak icin ugrasayim bu kez ne kurup gelecek aceba....

Ne kurup ne ile gelirse gelsin sil onu hayatından böyle insan sana mutluluk veremez
Gerçekten seven insanları da görüyorum ben çevrem de, hiç biride böyle davranmıyor inan ki hırcınmenekse...

Müzik terapisine başladık anlaşılan, doğru yoldayız

ne zaman ruhum daralsa Yann Tiersen dinler kendime gelirim. panayır yerinde gibi hissediyorum kendimi bu videosunu izlediğimde, dinlemenizi öneririm

[video=youtube;ML4ffX4pvjk]http://www.youtube.com/watch?v=ML4ffX4pvjk[/video]

Ben böyle zamanlar da yalan dünya yi izliyorum gülme krizi anlatamam :))
uzun zamndir seyretmiyorum onu. hatirlattigin iyi oldu :))

Aslında işimiz bu adamın yaptığından zor değil
aslinda bize boyle birsey lazim :d adrenalin ve stres neymis gorelim de aklimiz basimiza gelsin

meneksecim kafamda kurmaktan kurtuldum diyorsun ama farkindamisin yine kuruyorsun.. Yine onu affetmek icin ve kendini suclamak icin bir suru senaryo kurmussun ki erkekler aslinda o kadar karmasik degiller. Tek bilmen gereken "seven erkek birakip gitmez, seven sevdigini denemez, seven sevdigine sahip cikar.." o bunlarin hic birini yapmazken, davranislarinin arkasindaki neden gayet acik degil mi? Simdi yine beklentiye girdin.. Beni arayacak falan diyorsun. Bunlari dusunme, kendini dusun. Sen gun orda onun boynuna atlasaydin da sonuc degismezdi emin ol. Ve o gun orda konustuklarindan dolayi kendini suclama. Birseyler o hale geldi ki sen oyle konustun.. Sartlar diger turlusune musait degildi.. Hem ne yapacaktin ki?? Adam evlenmiyorsa bile hayatinda birinin oldugunu soyluyor iste.. Bu da karsidindakini kendisinden uzak tutmak icin degil de neden? Neden kendisini senden uzak tutmaya calisiyor? Neden tek hayalim sensin dediginde, hayatinda olan kisiyi sana hatirlatiyor? Neden "ben herseyi atlattim" diyor sonraki sakin telefon gorusmenizde? Menekse lutfen kendini uzmene sebep olacak hayallere inandirma kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…