- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #6.421
evett haklisin.. Bende de ayni sorun var! Sanki bir is bulsam kendime butun hayatim degisecek ve hersey cok guzel olacakmis gibi hissediyorum. Ama bulamiyorum, bulamadikca iyicene asabim bozuluyor.
Ben daha fazla ex ten bahsetmeyecegim bir sure. Cidden kotu etkileniyorum. onu dusunup konusmak hic bir zaman iyi gelmiyor bana. O hayatina tam gaz devam ederken ben burda onu dusunuyorum. Bu ne ezik birseydir ya? Adamin umrunda bile degilim, her gunu ayri guzel geciyor (hic bilmiyorum guzel mi degil mi de umrunda olmadigim kesin) ama ben durmus gunumun buyuk bi cogunlugunu onu dusunerek geciriyorum. Kendime yakistiramadigim seyler bunlar benim
Gencim, guzelim, sempatik biriyim, ona mi kaldim ben beeeeeeeeeee
Ve maviask'cim insallah arayan o degildir. Zaten ne yuzle arayacak ki? Evlendigini soylememismiydi? Karisini aldatma amacli mi arayacak? numarani ozele kapatmakla iyi etmissindir. ama yine de umarim bi baskasi aramistir.
evett haklisin.. Bende de ayni sorun var! Sanki bir is bulsam kendime butun hayatim degisecek ve hersey cok guzel olacakmis gibi hissediyorum. Ama bulamiyorum, bulamadikca iyicene asabim bozuluyor.
Ben daha fazla ex ten bahsetmeyecegim bir sure. Cidden kotu etkileniyorum. onu dusunup konusmak hic bir zaman iyi gelmiyor bana. O hayatina tam gaz devam ederken ben burda onu dusunuyorum. Bu ne ezik birseydir ya? Adamin umrunda bile degilim, her gunu ayri guzel geciyor (hic bilmiyorum guzel mi degil mi de umrunda olmadigim kesin) ama ben durmus gunumun buyuk bi cogunlugunu onu dusunerek geciriyorum. Kendime yakistiramadigim seyler bunlar benim
Gencim, guzelim, sempatik biriyim, ona mi kaldim ben beeeeeeeeeee
Ve maviask'cim insallah arayan o degildir. Zaten ne yuzle arayacak ki? Evlendigini soylememismiydi? Karisini aldatma amacli mi arayacak? numarani ozele kapatmakla iyi etmissindir. ama yine de umarim bi baskasi aramistir.
kizlar bana bi haller oldu ya!!
cok kotuyum
ozledim!!!
surekli aklimda
ay deli olucam, ne oldu boyle ya bi anda?! :18:
kizlar bana bi haller oldu ya!!
cok kotuyum
ozledim!!!
surekli aklimda
ay deli olucam, ne oldu boyle ya bi anda?! :18:
ondan bahsetmekten oldu sanirim
gelirim ben kendime
neyse hakkaten sen napiyorsun?
konusuyormusunuz hic?
Kibariye - Karagözlü Çingenem dinleyin ve gelsin göbecikler
bu böyle devam etmeyecek, ayni is yerinde olmak cok zor..
tamam ayri departmanlar ama yinede karsilasma sayisi cok yüksek sonucta ayni binadayiz..
baska is bakiyorum ama hic ic acici degil durumlar.. acikcasi onun yüzünden isimden de olmak istemiyorum cünkü is bir insanin hayatinda o kadar önemli ki..
ay dedigin geliyor yani..ve sigorta da önemli.
aynen canim..
komik biseyler izleyip kendime gelmeye calisiyorum ((=
uzun zamndir seyretmiyorum onu. hatirlattigin iyi oldu :))Ben böyle zamanlar da yalan dünya yi izliyorum gülme krizi anlatamam :))
aslinda bize boyle birsey lazim :d adrenalin ve stres neymis gorelim de aklimiz basimiza gelsinAslında işimiz bu adamın yaptığından zor değil
Ben bugün bi ara arkadasla konusurken sevgili exin bana neden boyle davrandigini buldum arada evlilik filan yok sadece beni denemek icin soyledi bu yalani bende sazan gibi atladim hemen... Sonra bana ters davranmasinin sebebi o kizi istemeye gidicem filan diye yalanlar soylemesi de bulustugumuz da benden bekledigi tepkiyi görememesiydi ve bulusma sirasin da cok agir kelimeler kullandim fena kirdim bunlari arkadasa anlatirken farkettim... O kadar laf vurup arkasina gel tekrar deneyelim demekte haliyle sacmalik ben olsam bende onun gibi davranirdim, cünkü onu cok iyi taniyorum ben biraz sicak davransaydim bulusma sirasinda ve kalbini o kadar kirmasaydim farkli tepki verirdi kesin.. Ben de oyle davrandim cünkü birikmis öfkemi cikardim ondan... Hemde evlenecegi konusuna cok sinirlenmistim yani o davranisimi hak etti.... Herneyse aklima geldi anlatip kurtulmak istedim :) oh be kafamda kurmaktan kurtuldum neden diye.... Hayir anlamiyorum ki insan neden herseyi yokusa sürer seviyorsan kendine güveniyorsan cik karsima adam gibi ben seni unutmadim seviyorum de sadece sana kirilmistim de ben de anlayim yani yok hersey illa ki karmasik olacak..... Neyse sonuc ayni iste ama icim de ki bi his biraz zaman sonra yine bana ulasmaya calisacak diyo yani rahat yok ki unutmak icin ugrasayim bu kez ne kurup gelecek aceba....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?