- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #6.441
uzun zamndir seyretmiyorum onu. hatirlattigin iyi oldu :))
aslinda bize boyle birsey lazim :d adrenalin ve stres neymis gorelim de aklimiz basimiza gelsin
meneksecim kafamda kurmaktan kurtuldum diyorsun ama farkindamisin yine kuruyorsun.. Yine onu affetmek icin ve kendini suclamak icin bir suru senaryo kurmussun ki erkekler aslinda o kadar karmasik degiller. Tek bilmen gereken "seven erkek birakip gitmez, seven sevdigini denemez, seven sevdigine sahip cikar.." o bunlarin hic birini yapmazken, davranislarinin arkasindaki neden gayet acik degil mi? Simdi yine beklentiye girdin.. Beni arayacak falan diyorsun. Bunlari dusunme, kendini dusun. Sen gun orda onun boynuna atlasaydin da sonuc degismezdi emin ol. Ve o gun orda konustuklarindan dolayi kendini suclama. Birseyler o hale geldi ki sen oyle konustun.. Sartlar diger turlusune musait degildi.. Hem ne yapacaktin ki?? Adam evlenmiyorsa bile hayatinda birinin oldugunu soyluyor iste.. Bu da karsidindakini kendisinden uzak tutmak icin degil de neden? Neden kendisini senden uzak tutmaya calisiyor? Neden tek hayalim sensin dediginde, hayatinda olan kisiyi sana hatirlatiyor? Neden "ben herseyi atlattim" diyor sonraki sakin telefon gorusmenizde? Menekse lutfen kendini uzmene sebep olacak hayallere inandirma kendini..
Ne kurup ne ile gelirse gelsin sil onu hayatından böyle insan sana mutluluk veremez
Gerçekten seven insanları da görüyorum ben çevrem de, hiç biride böyle davranmıyor inan ki hırcınmenekse...
Müzik terapisine başladık anlaşılan, doğru yoldayız
ne zaman ruhum daralsa Yann Tiersen dinler kendime gelirim. panayır yerinde gibi hissediyorum kendimi bu videosunu izlediğimde, dinlemenizi öneririm
[video=youtube;ML4ffX4pvjk]http://www.youtube.com/watch?v=ML4ffX4pvjk[/video]
kızlar merhaba..yorum yapmasamda bu topıgı takıp edıyorum..
topic sahıbı elıfzeynep nerelerde.. hıc haber alanınız yok mu..
Burada yazmak istedim ve sizin cevaplarinizi da duymak istedim yoksa buna tutunup biseyler yapmaya kalkardim kesin ben kendimi taniyorum kafama taktigimi yapmadan rahatlamiyorum cünkü cok saol cevabin icin... Yazarken de tereddut ettim yine kendimi kandiriyorum diye ama baskalarindan fikir duymak hep daha iyi oluyo cünki siz oradan objektif bakiyorsunuz :)
malesef ben kendisinden hic haber alamadim..
Ben her ex'i ozledigimde veya her kafamda birsey kurdugumda onunla iletisime gectim. Her seferinde de agzimin payini aldim =)) Ben "o da beni ozlemistir, belki de konusmak icin cesareti yoktur" falan diye ona mesaj attikca bana buzzz gibi yanitlar veriyordu =D oyle oyle sogudum cok sukur
icini rahatlatacaksa veya sogumana yarayacaksa sen de yap.. Ama bil ki kafanda kurduklarin %90 sadece iyimser dusundugunden.. gercekle alakasiz :s
Yok ben onunla ilestisime gecmeden burada paylasicam artik :))) ona karisikligimi daha fazla göstermek istemiyorum ben kendi kendime cikarim icinden :)) o beni unuttu kendi hayatinda zannetsin
Keman ve Akordiyon iki tutkum ve ikisini de mükemmel çalıyor ağzım açık kaldı
Bizim düğünlerimizin vazgeçilmezidir akordiyon ve çalan çok az kişi kalmıştır , sesini duyunca bile duygulanıyorum
Burada yazmak istedim ve sizin cevaplarinizi da duymak istedim yoksa buna tutunup biseyler yapmaya kalkardim kesin ben kendimi taniyorum kafama taktigimi yapmadan rahatlamiyorum cünkü cok saol cevabin icin... Yazarken de tereddut ettim yine kendimi kandiriyorum diye ama baskalarindan fikir duymak hep daha iyi oluyo cünki siz oradan objektif bakiyorsunuz :)
boşnak mısınız? yann tiersen abimiz multi enstrümantalist, ama özellikle akordiyonu çok seviyorum parçalarında.
.
zannetsin.
benim ex te insallah benim onu unuttugumu zannedip merak eder beni ve mesaj atar amin hahahahahah
ya napim uleyn ayrildigimizdan beri 3 kere mi ne o bana mesaj atti bi tek yahu! pufff
beni ozlemesi icin hic fitsat vermedim ki..
her ay mutlaka haberlestim bi sekilde
insallah bu ay oyle olmayacakk
Ah canim bosver ya atmasin daha iyi ben ne guzel yol aliyordum alismistim kabullenmeme az kalmisti derken birden yine o karmasinin icine düstüm :)))
boşnak mısınız? yann tiersen abimiz multi enstrümantalist, ama özellikle akordiyonu çok seviyorum parçalarında.
hırçınmenekşe kendimi görüyorum sende de. ama 2 yıl öncesini. ilk ayrıldığımızda ben de hep kendimi suçlardım çünkü hep beni suçlardı o kimi zaman öfkeyle ağzıma ne gelirse sayardım ama araya da mutlaka beni çok sevdiğini fakat benim yüzümden bir araya gelemediğimizi sıkıştırırdı hal böyle olunca hala yapılacak şeyler var düşüncesi zihnime kodlanıp suçluluk psikolojisi de eklenince üzerine kendimi yer bitirirdim. son seferde ise bunun adice bir oyun olduğunu kavradım şükürler olsun ki. aylar önce olsa belki içinden geliyorsa ara derdim ama kendimden biliyorum her seferinde daha fazla çıkmaza girdim, onun sesini duyduğum günlerin ertesinde uzun süre kendime gelemedim yani bıçak gibi kesmediğinde iletişimi ve kararlı olmadığında hiçbir şey elde etmediğin gibi acın da pekişiyor sürekli ve sonuç da elde edilemiyor.
ilişkiler sahiden de o kadar karmaşık değil, yeri geliyor ilişkiye en zarar verene ihanet bile -asla tasvip etmesem de- affediliyor üstelik affeden erkekler bile çıkıyor ki bence en zoru budur. öfkeli olman, kırıcı birkaç söz söylemen asla seni suçlu duruma düşürmez. lütfen bu tuzağa düşme yeniden. bir erkek severse eğer sen onu aldatıp da başkasına gitmediysen, orada duruyorsan ve sevildiğini de az çok biliyorsa - kimi zaman şüpheye düşse bile- asla sevdiği kadından vazgeçmez. toplumsal rollere takıp kalmamalı bazı konularda ama kadınlarda nasıl anaç bir yan varsa tabiatları gereği erkeklerde de korumacı ve sahiplenici bir özellik vardır yaradılışlarından gelen. kimse birkaç kavgayla, kötü sözle, ya da suni bahanelerle sevdiğinden ayrı kalmaya dayanamaz, herşey bir yana onsuz eksik kalır, nefes bile alamaz. ne mantık ne de akıl işler duygular söz konusu olduğunda. biz elimizden geleni yaptık, senin de yaptığına eminim. lütfen onu affedecek, kendi içinde yeniden kaybedileceği baştan belli bu savaşı sürdürmek için diretme. gelecekse gelir zaten ama gelecekse kendi gelsin, ne istediğini bilen bir şekilde, karşına çıkıp dürüstçe konuşsun, canını acıtmak için uğraşmadan, olgun biri gibi. aksi takdirde arasan, görüşseniz bile 3 gün geçer yine dengesiz tavırları ile hayatını alt üst eder olan da sana olur.
ben sanirim eski gunleri biraz ozlemeye basladim bu aralar.
maksimum dayanma surem 1 aya cikti anlasilan
ilk zamanlar konusmadan gecen 4. gunun sonunda bu hale geliyordum.. sonra 2 hafta, sonra 3 hafta. simdi 1 aya ciktim.. dayanmaya devaminsallah hic aramayacagim. lanet numarasini ezbere bilmesem ne guzel olacak.. boyle ezbere bilirken tehlikeli olabiliyor duygusal bi an da
ben sanirim eski gunleri biraz ozlemeye basladim bu aralar.
maksimum dayanma surem 1 aya cikti anlasilan
ilk zamanlar konusmadan gecen 4. gunun sonunda bu hale geliyordum.. sonra 2 hafta, sonra 3 hafta. simdi 1 aya ciktim.. dayanmaya devaminsallah hic aramayacagim. lanet numarasini ezbere bilmesem ne guzel olacak.. boyle ezbere bilirken tehlikeli olabiliyor duygusal bi an da
HahahaBir de ezbere bilince telefondan silme tribini de yapamıyosun
Kimi kandırıyosun sanki hafıza da yer etmiş bir kere
evett
telefondan numarasini sildim kacc kerehahaha ama hic bi ise yaramiyor zaten ezbere biliyorum, ulasmak istedigimde ulasiyorum
unutmak da zor.. O kadar kolay bi numarasi var ki
Benim ki saolsun ilk zamanlar baglari oyle bi kopardi ki ben 4 ay sonra duymustum ilk sesini sonra da o bulusma filan iste baktim bende bagimlilik olmaya basliyo hemen numarasini sildim Allahtan ezberlemeye filan baslamamisim :) face den dayanamayip yaziyordum iki gündür bugün oradan da engelledim yolumdan cevirmesin beni adam gibi gelecegi yok en azindan hayatima bakayim
hahaha sende de mi ayni durum varAynen ya bir de gitmiş dünyada ki en uyumlu numarayı almış
Bence tasarlanmış bir durum var bunda ama neyse güzel kafamı yoramam
Jerry avatarda ki senmisin merak ettim :26:
hahaha sende de mi ayni durum var
neyseki artik oyle ozlesemde arayip sormak pek icimden gelmiyor. rahatim o yuzden. 7 aydir ozelden sesini dinleme amacli bile aramadim hic kendilerini =d
Evet canim benimBiraz huzunlu bir fotograf, baktikca icim karariyo belki degistiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?