- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #6.721
selam kızlarr
anzer naptın mesaj attın mı ex'e?
bence sonucu ne olursa olsun bı kere daha konusmalısınız. bazen en dıbe batmadan yukarı cıkılmıyor.
onun senı uzmesı bıle kararında kesınlık yaratabılıyor ve acısan da dogru kararın verdıgı huzur paha bıçılemez sanırım
bence bır mubbet faceden ve twittreden uzaklasmaya calıs , güzelce düşün . eksısıyle artısıyla , aılenıde dusun , belkı suanda cok acı cekıyo olabılırsın ama tekrar baslamamanı tavsıye ederım ne kadar sevsende , cunku bazı seyler unutulmuyo eskısı gıbı olmuyo , birde ailen engelse onlarında bır bıldgı vardır dıyorum ben
selam kızlarr
anzer naptın mesaj attın mı ex'e?
bence sonucu ne olursa olsun bı kere daha konusmalısınız. bazen en dıbe batmadan yukarı cıkılmıyor.
onun senı uzmesı bıle kararında kesınlık yaratabılıyor ve acısan da dogru kararın verdıgı huzur paha bıçılemez sanırım
cecenn yenı evınız hayırlı olsun tatlım ve jerry senın de yenı ısın hayırlı olsun.
Cevap verdim ertesi gün canım sonradan pişman olmak istemedim.. Amacın ne dedim barışmak istiyormuş bende o kadar zaman geçti ben sana ne diyeyim şimdi dedim oda hiç bırakmasaydın o zaman yazık günah bana dedi sonra bende fevri davranmamak için şu an barışmak istemeni ne düşünmek ne de cevap vermek istiyorum bu soruna dedim olsun beklerim dedi sen bilirsin dedim öyle kapandı.. O günden beride konuşmadık yani haftasonundan beri..
Eğer çok barışmak isteseydi gösterirdi bence barışalım diyip çekilmezdi..
okulum basladi canim, sabahlari uyanmak iskence. okul bittikten sonra is icin erken kalkmaya basliycaksin falan. soyle uyumak isteyip uyusak yaÇok sağol canım Teşekkür Ederim
Allah herkese nasip etsin
Sen nasılsın neler yapıyorsun ?
bence en iyisini yapmissin cevap vererek. keske birazcik olsun devamini getirebilse ben onun seni sevdiginden eminim ve zamanla yoklugun daha da koyacaktir emin ol.
tabi sen onu ister misin bi kac ay sonra cabalasa bilmiyorum ama nedense sizin tekrar birleseceginizi, bu ayriligin ikiniz icin de hayirli olduguna inaniyorum ben. en bastan beri icimden
boyle geciyor. cekip gitmezdi diyorsun da dogru zaman degildir belki de. benimki de 1 sene icinde 2 3 kez donmek istedi, deli gibi yalvardi, sonra gitti.
en sonuncusunda artik onun da bu iliskiyi istedigine ve cabaladigina inandim, gordum devam ediyoruz.simdilik bi skntisi yok daha 1.5 ay oldu pek belli olmaz ama
tekrar birlesmemizde bi hayir goruyorum ben. Allah'a biraktim kendimi ve bizi,
hic bir sey icin olmaz dememek lazim.
gelisme olursa yaz yine, bilmek isterim canim
okulum basladi canim, sabahlari uyanmak iskence. okul bittikten sonra is icin erken kalkmaya basliycaksin falan. soyle uyumak isteyip uyusak ya
iliskimle ilgili konu da yukarda anzer'e yazdigim gibi. devam bakalim iyi gidiyor Allah'a sukur,
sen de de gelismeler mi oldu exle ilgili canim mesajlarindan oyle bi anlam cikardim sanki diger topiklerden ?
Yazarım tabi canım gelişme olursa.. Ama sanmam daha sabrım kalmadı bu ilişkiye..
bence en iyisini yapmissin cevap vererek. keske birazcik olsun devamini getirebilse ben onun seni sevdiginden eminim ve zamanla yoklugun daha da koyacaktir emin ol.
tabi sen onu ister misin bi kac ay sonra cabalasa bilmiyorum ama nedense sizin tekrar birleseceginizi, bu ayriligin ikiniz icin de hayirli olduguna inaniyorum ben. en bastan beri icimden
boyle geciyor. cekip gitmezdi diyorsun da dogru zaman degildir belki de. benimki de 1 sene icinde 2 3 kez donmek istedi, deli gibi yalvardi, sonra gitti.
en sonuncusunda artik onun da bu iliskiyi istedigine ve cabaladigina inandim, gordum devam ediyoruz.simdilik bi skntisi yok daha 1.5 ay oldu pek belli olmaz ama
tekrar birlesmemizde bi hayir goruyorum ben. Allah'a biraktim kendimi ve bizi,
hic bir sey icin olmaz dememek lazim.
gelisme olursa yaz yine, bilmek isterim canim
Merhabalar..
Yahu benim ne dolmaz cilem varmisCalistigim yerde ex'ime cok benzeyen cocuktan hoslaniyorum! LAnet olsunn! Cocugu o kadar cok kafaya taktim ki (artik ona bakinca Onu goruyorum, ex'imi degil) cocugu kiskaniyorum falan! Ayyy ne sinir! Ex'i kiskanmayi tercih ederdim, hic olmazsa bi yasanmislik var, bununla hic birsey yok ama ben kiskaniyorum iyi mi!
Cok arkadas canlisi, konusmayi seven bi tip.. is yerinde herkesle konusuyor, sakalasiyor! benimle de gelip konusuyor, arada bi laf atiyor ama bu ozel bi ilgi mi yoksa herkese oldugu gibi mi davraniyor bilmiyorum. buyuk ihtimalle herkese oldugu gibi davraniyordur..
Bugun yemek arasinda, arkasindaki masaya oturmustuk biz arkadaslarla. o da kendi arkadaslariyla onumuzdeki masadaydi.. ben iste onlara gecen yaz gittigim yerlerden bahsettim - gecen yaz baya bi yer dolastim- Neyse ise donduk.. Bu cocuk geldi bana sordu "sen baya gezmeyi seviyor musun?" "gezdigin yerlerden en cok neresi hosuna gitti" vs vs.. yani sanirim bizi dinlemis. ona 10 m falan uzakta calisiyordum, bana seslendi bi ara "pek mutlu gorunmuyorsun bugun" diye, ki keyfim yerindeydi, sadece muzik dinliyordum..
amaaaa hic benimle calismaya gelmiyor. ikimiz ayri isler yapiyoruz ama gunun sonunda onun isi bitiyo ve bize yardima geliyor. ama hic benim oldugum bolume gelmiyoerkek arkadaslari var, gidip onlarla calisiyo, muhabbet fln.
pufff ya! simdi de platonik mi takilicam ben!! yarin kesinlikle onun oldugu yere ennnnn uzak yerde calisicam. gormesem daha iyi. hic cekemicem ya
Kıyamam ya . Bence bu güzel bir gelişme Jeryy . Yeniden birinden hoşlanmak iyileşmenin göstergesidir .
Yeniden birinden hoşlanıp kıskandığına göre bu sevebilceğin anlamına da gelir
Ne güzel işte biz burda hep bundan yakınmadık mı yeniden sevebilcekmiyiz yeniden aynı duyguları yaşayacakmıyız diye ?
Sana tavsiyem kendini sıkma hoşlanıyor olabilirsin duygularına engel olmaya çalışma
Hoşlanıyorsun diye illa ki bir ilişki yaşayacaksınız diye bir şey yok ki
Boşver tadını çıkar biraz duygularının
Artık daha sağlam düşünebiliyoruz olursa olur olmazsa olmaz üzeleceğini sanmıyorum
Ama çok kafana takma olur mu :)
aileme hiç söylemedim bilmiyorlar onu ama içki ve serseriliği olan birini kesinlikle kabul etmezler biliyorum
ama çok içim yanıyoooo
cnım benım bence ıckı ve serserılık varsa unutmaya calıs . elınde olan bırsey . sende mutlu olamazsınkı sımdı ıcın yanar ama sonra dogru karar vermısım dersın hem , için yanıcak hatta kavrulacaksın ama hepsı gecıcek emın ol
benım aılem ogrendı mesele asla kabul etmedıler kultur farkları , eğitim farkları vardı ve çok sinirliydı cok zor zamanlar gecırdım kı hala gecırıyom,ama dogru karar vermısım dıyorum cunku aılenın yerıne kımse tutmuyor
çok çok haklısın cnm kimse ailemden değerli olamaz ve onlar kadar beni düşünemez iki söz söyledim diye hemen cehhennemde yan dedi bana bende hala ona üzülüyorum iki lafıma bunları söyleyen evlensek kimbilir neler yapar
ama bugün daha iyiyim daha istikrarlıyım çıkartıcam onu aklımdan
aynen canım :) biz uzuluyoz kıyamıyozda onlar bize kıyıyolar . benımkıde bana neler dedı aynı senınkı gıbı ama unutmaya calısıyoruz unutucaz
hakkımızda herzaman hayırlısı olsun :)
Merhabalar..
Yahu benim ne dolmaz cilem varmisCalistigim yerde ex'ime cok benzeyen cocuktan hoslaniyorum! LAnet olsunn! Cocugu o kadar cok kafaya taktim ki (artik ona bakinca Onu goruyorum, ex'imi degil) cocugu kiskaniyorum falan! Ayyy ne sinir! Ex'i kiskanmayi tercih ederdim, hic olmazsa bi yasanmislik var, bununla hic birsey yok ama ben kiskaniyorum iyi mi!
Cok arkadas canlisi, konusmayi seven bi tip.. is yerinde herkesle konusuyor, sakalasiyor! benimle de gelip konusuyor, arada bi laf atiyor ama bu ozel bi ilgi mi yoksa herkese oldugu gibi mi davraniyor bilmiyorum. buyuk ihtimalle herkese oldugu gibi davraniyordur..
Bugun yemek arasinda, arkasindaki masaya oturmustuk biz arkadaslarla. o da kendi arkadaslariyla onumuzdeki masadaydi.. ben iste onlara gecen yaz gittigim yerlerden bahsettim - gecen yaz baya bi yer dolastim- Neyse ise donduk.. Bu cocuk geldi bana sordu "sen baya gezmeyi seviyor musun?" "gezdigin yerlerden en cok neresi hosuna gitti" vs vs.. yani sanirim bizi dinlemis. ona 10 m falan uzakta calisiyordum, bana seslendi bi ara "pek mutlu gorunmuyorsun bugun" diye, ki keyfim yerindeydi, sadece muzik dinliyordum..
amaaaa hic benimle calismaya gelmiyor. ikimiz ayri isler yapiyoruz ama gunun sonunda onun isi bitiyo ve bize yardima geliyor. ama hic benim oldugum bolume gelmiyoerkek arkadaslari var, gidip onlarla calisiyo, muhabbet fln.
pufff ya! simdi de platonik mi takilicam ben!! yarin kesinlikle onun oldugu yere ennnnn uzak yerde calisicam. gormesem daha iyi. hic cekemicem ya
Kıyamam ya . Bence bu güzel bir gelişme Jeryy . Yeniden birinden hoşlanmak iyileşmenin göstergesidir .
Yeniden birinden hoşlanıp kıskandığına göre bu sevebilceğin anlamına da gelir
Ne güzel işte biz burda hep bundan yakınmadık mı yeniden sevebilcekmiyiz yeniden aynı duyguları yaşayacakmıyız diye ?
Sana tavsiyem kendini sıkma hoşlanıyor olabilirsin duygularına engel olmaya çalışma
Hoşlanıyorsun diye illa ki bir ilişki yaşayacaksınız diye bir şey yok ki
Boşver tadını çıkar biraz duygularının
Artık daha sağlam düşünebiliyoruz olursa olur olmazsa olmaz üzeleceğini sanmıyorum
Ama çok kafana takma olur mu :)
Çok güzel anlatmışsın cecenn bu arada sana da merhaba diyorum aşk acısı çekenlere katılarak
Ben de yeni birinden hoşlanmak istiyorum ama yapamıyorum. Hani çivi çiviyi söker diye başkasıyla sevgili olursun falan, işte ben aşık değilsem ya da hoşlanmadıysam onu da yapamıyorum. Eee yeni adamlardan da hoşlanamıyorum. Ex flörtü unutmak için 2-3 kişi ile görüştüm ama hiçbirinden elektrik alamadım öyle olunca da kestirip attım, asıl sorun elektrik almakta işte, gayet düzgün adamlardı bana uygunlardı ama niye kalbimde bi kıpırtı olmadı ofNasıl olucak da yenisinde hoşlanıcaz kızlar bi çare bulsak da ex takıntımdan vazgeçsem
Merhabalar..
Cok kafama takmamam lazim biliyorum ((=
Gercek su ki, ben ona karsi hislerimden emin olana kadar o evlenir :d
Basta ex'ime acaip benziyor diye sok olmustum biliyorsunuz.. Acaba bu yuzden mi ondan hoslaniyorum yoksa ex'imin tipinde erkekler mi dikkatimi cekiyor bunu anlamaya calisiyorum. Bir de onu optugumu hayal ettim. O kadar cok ex'ime benziyor ki, ex'i oper gibi mi olur diye dusundum.. Sonra belki sadece ex'e benziyor diye ilgi duyuyorum dedim.. Ne bileyim.. Karakter olarak oldukca farklilar. Aman neyse, uzak dursam iyi olacak. Evet, bir baskasina da ilgi duyabiliyormusum, bunu gormus oldum
Neyse artik Allah hayirli kismetler cikarsin karsimiza insallah
Sen nasilsin cecenncim?
Merhaba canım :)
Ex takıntısından kurtulmaktan bahsetmişken bu durumu 9 aydır yaşayan biriyle konuşuyorsun şuan
Gerçekten zamana ihtiyaç olduğunu düşünüyorum
Daha yeni yeni kendimi toparladığımı hissediyorum , tabi bu süre herkese göre değişir
Ve bir şeyler için uğraşınca hiç bir şey olmuyor inan bana
Bende ne zamandır kendi kendime unutmalıyım bu takıntımdan kurtulmalıyım diyordum
Ama ne zaman bu sözü kendime söylemeyi bırakıp zihnimi kendi haline bıraktım o zaman rahatladım işte ...
Hem ex takıntısından kurtulmanın yolu başka birinden hoşlanmak yada ona bağlanmaktan geçmiyor
Amaca giden yolda bir sürü alternatif vardır unutma o sadece seçeneklerden biri en kestirme olanı :)
Bazen o kadar kolay olmuyor malesef
Sana tavsiyem onu unutmak için çabalama herşeyi akışına bırakmayı dene
Yeni birinden hoşlanmak yada etkilenmek için yorma kendini
Bu sefer olmadığını görünce iyiden iyiye hayal kırıklığına uğrarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?