Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Tamamen katılıyorum demekki ben yanlış düşünmüyormuşum sevindim :)
Neyse ben kararımı verdim ya ondan ne köy olur ne kasaba ne hali varsa görsün barışmak istemediğimi söylicem bi ara sorarsa tabi..

...........................

Jerry çocuğa çok sinir oldum sevgilisini aldatıyor bir nevi başka kızlara bu kadar ilgi göstererek..
İlişki açısından asla güvenilir değil.. Ama bence de tavır koyma diğerlerine davrandığın gibi davran.. Yavaş yavaş mesafeyi koyarsın..
Çünkü zamanla bu ilgili hareketleri seni rahatsız etmeye başlicaktır..

şaşırdım diyemiyorum artık, erkekler ne yaptığının farkında değil çoğu öyle şuursuz yaşıyor ki kız arkadaşı misal görse kıskanır çocuk da kızı kıskançlıkla suçlar ne var canım normal arkadaşım der, sen birşey söylesen arkadaşça yaklaştığını iddia eder ama flört etmekten de geri durmaz ki elbette sen yanılmıyorsun ilgisinden ısrarla çağırması sürekli bakışlarının üzerinde olması vs. neyse ki en başta gerçekleri gördün, bu iş uzamadı üzücü ama hayatın acı gerçekleri ile karşılaşıyoruz işte. derdin ne diye sorsan alacağın yanıt belli "arkadaşça" yaklaşmıştır. yaptıklarında herhangi bir tuhaflık görmeyen biri hiçbir şekilde kendini ve davranışlarını sorgulamaz ki.

bir arkadaşım iş arkadaşından söz etti bana, facebookunda kız arkadaşımla fotoğraflarımız var çok beğenmiş beni ve tanışmak istiyormuş, uzun süredir arkadaşıma ısrar ediyormuş bir gün ayarlayıp hep birlikte toplanmamız için buraya dikkat : adamın sevgilisi varmış birlikte yaşıyorlarmış ama ayrılacakmış! herkes ilişkisi bitmeden birini bulma derdinde, arkadaşım aracılığı ile sevgilisine selam gönderdim sadece elbette görüşmeyeceğim de çok sevimsiz geliyor bu tarz insanlar bana.

bu Kadar tesadüf dizilerde bile yok sok oldum resmen :) bence bosver normal arkadas gibi takil adamin yaptigina bak ya kizdan ayrilmadan yedek mi ariyo kendisine nedir yaptigi sey cok itici geldi... Sansin varmis Ki erkenden ögrendin durumu

Merhaba kizlar, okuyup cevap verdiginiz icin tesekkur ederimm ((=
Yani durumun sacmaligi ortada, hepimiz gormusuz anlasilan. Bu kisi bariz bi sekilde benimle ilgileniyor, ilgilenmesi bi yana resmen benden hoslaniyor.. AMA sevgilisi var ve bunu da soyleyebiliyor.. Bu kadar ciddiyetsiz, sorumsuz, dusuncesiz insanlara karsi dusunceli olmamaya karar verdim. Bugun ben, yarin bi baskasina tutulur, onun bi kizdan hoslanmasina ve flort etmesine gorunuse gore mevcut iliskisi engel olmuyor. Bu tarz birine ne yapsam bos.

Yolun basinda ogrendigim cok iyi oldu.. Zaten hersey cok hizli gelisiyordu.. Ona karsi ilgiminin ex'e cok benzedigi icin mi (ki bu sadece fiziksel bi benzerlik) yoksa kendisi oldugu icin mi ilgi duyuyorum bilemiyordum. Boyle bir afedersiniz hiyara ilgi milgi duyamam ben. Gozumde yerin dibine batti. Zaten iki gun once is yerinde istanbul nerede diye bana sordugunda notunu vermistim ama bu son hareketi tam bitirdi olayi..

Uzuldugum falan yok sadece sasirdim. iyi de oldu. baskasina ilgi duyabildigimi gordum, ex'ten siyrildim..
Ama bu durum cok mide bulandirici.. Ne kadar mide bulandirici olursa olsun, kafama hic bisey takamiycam artik. Adam gibi adamlari dert etmek lazim, bunlar gibi kaypak kisileri degil..

Bu arada atlantis, seninkisindeki cesaret de iyiymis.. benimki hic olmazsa soylemiyor, davranislarindan anliyorum bana ilgisini de senin ki direk sana laf gondermis.. bu dunyanin civisi cikmis ya

çok tecrübe ediniyoruz da böyle tecrübe de olmaz olsun doğrusu ne olurdu hayatın gerçeklerini görmeden huzurlu bir birlikteliğimiz olsa da duyduklarımıza şaşırır durumda olsaydık. böyle bir adamdan fayda gelmez, ayrılıp sana aşkını ilan etse de. bu kadar derinlemesine tahliller hiç yapmazdım eskiden yalnız şu aklıma geldi; bu eski haysiyetsiz insan benimle konuştuğu dönemlerde biriyle berabermiş, benden başkasını görmediğini söylerken gözü, o kıza da aşk cümleleri kuruyormuş( yıllar sonra kendi imkanlarımla öğrendim) ve bunu yüzüne vurduğumda, kız arkadaşın öğrenseydi ne derdi dediğimde "hatunlara özgü o anlamsız kıskançlık krizlerine kapılırdı herhalde ne bileyim ama ben arkadaşça sana yaklaştım!" demişti. benimleyken de arayıştaydı ve yine arkadaşça konuşuyormuş herkesle. böyle erkekler umarım bizden uzak olurlar ve yalnızlıklarında, cehennemlerinde boğulurlar. çok kızıyorum doğrusu. Allah seni kurtarmış iş ortamından değil de dışarıdan olsaydı bu kişi, öğrenmeseydin sevgilisi olduğunu daha da yakınlaşsaydınız bir anda sevgili ortaya çıksaydı o zaman daha da zor olurdu işin.

Aynen.. dun eger o bulusmaya gitmeseydim ogrenmeyecektim ve onu her gordugum de daha da hoslanacaktim ondan.. iyi ki gitmisim, iyi ki ogrenmisim. Cidden atlantis ya, ben kendi dunyamda ne kadar mutluyum.. bu dunyanin pisliginden uzakta, masum bir hayat yasiyormusum onu fark ettim. Kirletmesinler dunyami ya.. Insanlari uzaktan sevmek cidden daha guzelmis ((=

Soyle adam akilli biri yok mu yahu? Bizim ailelerimiz bir bizi mi boyle ozel yetistirdi.. Bizi yetistirme tarzlarina uygun kimseler kalmadimi bu dunyada merak icersindeyim

şu tesadüfler kısmını atlamışım şimdi okudum tekrar da sana birşey diyeyim mi bu kaderin cilvesi falan değil bizim salaklığımız ya da boş bulunmuşluğumuz galiba şöyle ki; eskilere benzeyen adamlar önce dikkatimi çekiyor, sonra hal ve hareketleri arasında benzerlik saptıyoruz, nedense içgüdüsel olarak onlara ilgi duyuyoruz, belki farkında olmadan onları kendimize çekiyoruz ve sonu hüsran. aslında onları henüz içimizden atamadık bir başkasında onları arıyoruz aklıma ne geldi kurstakini hatırlarsın ( su koyan) hobileri aynıydı, epey yakışıklı da olsa eskisine nazaran ses tonu, boyu posu epey benzerlik gösteriyordu. herkes tarafından sevilen biriydi çok güçlü duruyordu çok ince vs. amaaa arka planda sanki büyük bir yüzeysellik ve samimiyetsizlik gizliydi. birkaç hareketi vardı öyle kaba ki bana eskini hatırlattı, çok insancıl görünüşüne rağmen kibirli bir bakışı vardı aslında ( eskisi gibi) bana mesajlar yazdı facebooktan insanların ne kadar ikiyüzlü olduğunu, aslında yalnızlığın ne kutsal olduğunu anlatan buna rağmen her yere gitmekten, bir sürü insanla anında samimi olup vıcık vıcık ilişkiler kurmaktan da geri kalmıyordu, facebookunda bir anda kadın arkadaş oranında patlama oldu (eskisi de öyleydi büyük çoğunluğu kadınlardan oluşurdu) yazdıkları, konuştukları ve davranışları aşırı tutarsızdı ve kendisi bu tutarsızlığı fark etmiyordu. ilk günden itibaren x'e benziyor dedim herkes bu efendi duruyor canım senin önyargın dediler sonraki süreçte ondan farksız olmadığını da göstermiş oldu. o da bana çok ilgiliydi, tüm gece yanımdan ayrılmamıştı yemeğe çıktığımızda, gezide sürekli dibimdeydi, her fotomu beğenip yorumlar yazıyordu vs. çekiyoruz böylelerini,eskilerinden kurtulmak isterken bir benzerlerini gidip buluyoruz, lanet gibi peşimizde sürükleniyorlar sanki.

Erkeklerde bizi ceken ozellikleri degistirmemiz gerekiyor sanirim iyi olanlari ozenle eliyor ve nerde kotu adamlar var onlari bulup, bir de ustune asik oluyoruz aferin bize

Ya ben zaten daha saniye 1'den biliyordum bu kisiye ilgimin ex'e COK benzediginden kaynaklandigini. Yoksa karakterini vs bilmedigim birinin nesine ilgi duyacagim ki? Herkes gibi isini yapan biriydi.. Bana is yerinde ilgi gosteren biri daha var mesela o hic umrumda degil, soz konusu bile etmiyorum.. Evet ex'i tam olarak atamadim.. Ama olsun, hayat devam ediyormus bunu gordum hic olmazsa ((= Bu kalp baskasinda da atabiliyormus...

Cok bisey istemiyorum, sorumluluk sahibi, efendi, akli basinda, isinde gucunde, ve seksi birini istiyorum. bu kadarcik (evet benim gozume seksi/cekici gorunmesi sart bunu eleyemedim )

Ya nerde benim beyaz atli prensim yahuuuu, hep boyle sacma sapan adamlarla vakit kaybettiriyo bana gecikerek

dürüstlük ve istikrar istiyorum sadece tabi bunların yanında içimin o insana ısınmasını, huzur bulmayı ümit ediyorum. karşıma düzgün insanlar da çıkıyor ve tek düşündüğüm şu insanlar nasıl mantık evliliği yapabiliyor jerry:) aptallık ettiğimi söylüyorlar anlatamıyorum içimin ısınmadığını ya da ilgi duyamadığımı. herkese göre işi gücü yerindeyse ve eli yüzü düzgünse yeterlidir, yok öyle bir dünya:) şu maddi olanakları için evlenenler, rahata ermek için birini seçenler, kariyerine odaklanıp geleceğini garanti altına almak isteyenler vs. nasıl yapabiliyorlar? gözlerinin içine baktığımda eriyip gitmediğim, heyecanla buluşmayı beklemediğim, yanında sonsuza dek sessizce durmak isteyeceğim kişiyi bulamadıktan sonra neye sahip olduğunun ne önemi olabilir ki... aşk istiyorum sadece, karşılığında da aynı aşkı bulabilmeyi... dünyanın kirinden pasından arınıp sahiden izole yaşayabileceğim birini. gerçek bir aşk insanı öyle değiştiriyor ki. biz bunu aslında hiç tatmadık. eskiden çok mutsuz, depresif, kendiyle savaş halinde olan arkadaşlarımı gözlemliyorum aşık olduktan sonra değişimlerini, hayata bakışlarındaki o derinliği fark ediyorum. hepsinden duyduğum ortak söz minnet oluyor. bana öyle şeyler kattı ki diyorlar tüm sivri yanlarım törpülendi, hayatı sevmeyi öğrendim vs. biz ne öğrendik? koca bir hiç... ve hala bu insanların benzerlerini buluyoruz ya çok ilginç doğrusu

Mantik evliligi sacma bir olay.. Insan "mantigina uyan" birini zaten sever.. Diger unsurlar soz konusu oldugunda, o zaman o evliligin amacini merak ederim ben.. Kimi insan evlenmeden kendini eksik hisseder, cogu insan desem daha dogru.. "evde kalmak" denilen birsey var toplumda.. Sirf evde kalmamak adina yapilan yanlis evlilikler, her turlu rezalete ragmen kocasina ekonomik olarak muhtac oldugundan veya dedigin gibi gelecegini bu sekilde garantilemis insanlarin kagit uzerinde devam eden evlilikleri, mutsuz bir evde yasayan cocuklari.. Bana gore evlilik sart degil. Ben eger kocami her aksam sevgiyle kucaklayamayacaksam (yuh bu kelimeyi dogru mu yazdim diye bi kac kez kontrol ettim, ne uzun bir kelime oldu o oyle yahu) o zaman hic evlenmeyim daha iyi..

Ben sadece cocuk istiyorum suanda.. Yani cocugum olsun istiyorum. Bunu da evlenerek yapmak isterim. Yani evlilige tek merakim cocuktan suanda.. Ama belki hayat bana oyle seyler sunacak, veya oyle seyler yasatacak ki cocugu falan dusunmeyecegim. Birsey olacaksa tam olsun isterim ben, gostermelik seylerden hic hoslanmam. Sevgilim olsun diye sevgilim, evlenmis olayim diye kocam olsun istemem. Sevmiyorsam, kocasini seven, ona bayilan, hala onunla heycanlanan kadinlarin evliliklerini kiskanmakla ugrasamam hayat boyu.. Olacaksa tam olsun, olmayacaksa da ic huzurum olsun, kendimle barisik olayim. Yeterli (=

Son düzenleme:
Bende 30 olmadan en azindan bi cocugum olsun istiyorum... Aceba kalbimi yeniden yerinden cikaracak karsilikli bi aski tekrar yasayabilirmiyim ya da yasayacakmiyim bilmiyorum... Eger karsidakine hissim yoksa Mantik evliligi yürütemem... Aslinda cok uysal bi karakterim olsa da is iliskiye geldigin de cok farkli... Hayati zindan edebilirim karsimdaki insana onun icin benim yine asik olmam lazim evlenebilmem icin

Yaşarsın tabi neden yaşamayasın?
Umut etmeyi bırakma bence.. O da olmasa ne kalacakki hayata pozitif bakabileceğimiz..

Kızlar bana da yorum yapsaydınız keşke

anzer bunu yazdigini daha yeni goruyorum. Ondan ne koy olur ne kasaba diyorsan, sen bilirsin.. Kendi adima kopmus bir dikis bir daha tutmaz diye dusunenlerdenim.. Tabii istisnalar vardir ama bi yerde iliskiyi bitiren faktorler degismedikce cok zor..

ben 30 oldum, zaten zamanlaması da epey sarsıcı oldu yaşadıklarımın etkisi bu yüzden aşırı olabilir. artık huzur, mutluluk, bir çocuk, yuva hayalin varken karşındaki insan feysbukta hala kadın arıyorsa biraz garip oluyor, ne yaşına ne olgunluğuna yakışıyor. bazen insanlara anlatmaya bile utanıyorum yaşadıklarımı. konuşurken "ne anlatıyorsun sen" der gibi bakıyorlar. ergenlik dönemindeki sorunları yaşamak, karşında öyle bir insanın olması bir de onun tarafından abuk subuk nedenlerle terk edilip hala suçlanmak çok ağır geliyor.

mantık evliliği yapamam çünkü bu insanı tanıyana dek evlilik en büyük korkumdu, sevdiğim insanla bile cesaret edememişim kendimi hiç hazır hissetmemişim ilk kez hayalini kurdum sonu da hüsran oldu. yalnız sadece aşk evliliğinin de ne kadar şuursuzca gerçekleşebileceğini öğrendim, herkes karşıydı, benim dışımda o insan da dahil bu ilişkiyi ciddiye alan kimse yoktu, gözüm öyle bir kararmış ki sorgulamadım, hiçbir eksiğini görmedim hep kendimi kandırdım düzelir diye. maddi manevi tüm yükü bile omuzlarıma almaya hazırdım. hatta bir makale okumuştum hangi erkeklerle evlenilmez diye inanır mısınız 15 maddesi mi ne vardı ve hepsi onda mevcuttu evlenirdim de herşeye rağmen o gitmeseydi sonum nasıl olurdu ama hiç bilmiyorum...

anzer ben 2. şansı vermiştim sonuç ortada. ne istediğini bilmiyor bilse kararlı bir duruşu olurdu belki de boşluktan irtibat kuruyor sonra yine bahaneleri sıralanıyor aklında ve vazgeçiyor. bu süreç de sonrası da seni yorar sadece. aklında soru işaretleri kalmasın. bir kez yokluğunu hisseden ve buna dayanan insan için ayrılmak daha kolay oluyor sanırım ne de olsa denedim ve başardım diyor. ben boşu boşuna 1 yıl daha uzattım acımı, yaşanmışlıklar arttıkça unutma sürem de uzadı giden 2 yılım elimde de birşey yok başka. için rahat olsun, değişseydi zaten hissederdin sen.

anzer bunu yazdigini daha yeni goruyorum. Ondan ne koy olur ne kasaba diyorsan, sen bilirsin.. Kendi adima kopmus bir dikis bir daha tutmaz diye dusunenlerdenim.. Tabii istisnalar vardir ama bi yerde iliskiyi bitiren faktorler degismedikce cok zor..

Mesaj attığında çok söyledi, pişman olduğunu çok dile getirdi hatta birkaç cümlesinde beni suçlamaya bile kalktı.. Biraz daha dayanıklı olsaydın bu ayrılık hiç olmasaydı keşke diye bende elimden geleni yaptığımı söyledim.. Az geliyormuş elinden dedi.. Sonra bu konuyu düşünmek istemediğimide söyleyince beklerim dedi sustu öylede kaldı.. Bende hayatımda netliği sevdiğimden bugün güzel bir mesaj yazdım değişmeyeceğini mesaj atmasa daha iyi olacağını söyledim.. Bekle dedin ya bekliyorum dedi.. Bende ben sana bekle demedim düşünmek istemiyorum dediğimde sen beklerim dedin diyincede e karar vermeni bekliyorum işte dedi.. Bende beklemeye devam et öyleyse çaba olmadan kararın değiştiği bi senin hayal dünyanda görülmüştür dedim.. Oda iş arıyorum yemin ederim dedi.. Vah vah diyesim geldi e ben aylardır arıyorum üstelik maddi olarak şimdilik çokta ihtiyacımız yokken sırf evde olmaktan canım sıkıldı diye ama o iş aramayı marifet sayıyor.. Ki ben şu 4-5 ayda onun 2 yılından daha çok başvuru yapmışımdır eminim... Neyse..
Bende yine değişmeyeceksin sen kararlar kendiliğinden değişmez bi çaba olmalıydı dedim haklısın o konularda düşüncesizim, ama değişmeye çalışıcam.. Ve kararın ne olursa olsun ben seni seviyorum dedi sonra ben daha cevap vermedim.. Ben ameliyat oldum biliyo musun dedi birkaç saat sonra bende evet rüyamda görmüştüm dedim dalga mı bu gerçek mi dedi bende tabiki dalga dedim ne bilim birinden duymuşsundur dedi bende nerden duyucam ortak arkadaşların hiçbiriyle konuşmuyorum artık dedim oda neyse önemli bişe değil zaten ölmicem demiş bende iyi geçmiş olsun dedim sağol sen nasılsın dedi iyiyim dedim iyi ol zaten görüşmeyeli neler yaptın dedi bende sanane? dedim haklısın bunu sormaya hakkım yoktu özür dedi bende neyse hadi iyi geceler dedim.. Mesaj atarak çaba gösterdiğini sanıyor galiba..
Ya kızlar inanın onsuzluğa alıştım ama benim olduğum şehire gelse senin istediğin şu şu davranışları ve hareketleri değiştirmeye çalışıcam dese inanın bi düşünürdüm barışmayı.. Ama yok yok ben napim daha ya..
Böyle ısrar edince geride çeviremiyorum.. Hep o yalvarsın ben kaçayım istiyorum kafayı yedim iyice..

Son düzenleme:

Sen onun yasadigi yerde yasamayi dusunmez misin?

Bende benim ex seninle herseye varim dese, gelse de barissak diyorum bu gece yine ozlem sardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…