Buyrun...Terapi Grubumuz :))

eskisi mesaj atmış ( bir önceki) değişiklik var mı hayatında diye ne gibi bir değişiklik acaba merak ettiği:44:

Hayatın da biri olup olmadığını merak ediyodur :)
Aramasını istediğin aramaz ama istemediğin arar benim de başıma geliyor bu durum sürekli
Çok ilginç gerçekten

beklemekten vazgeçtiğin anda gelir zamanında beklediğin. ama zamanında gelmediyse neye yarar... zaten olanaksızlığının da kanıtı gibidir bu anlamsız gelişleri, ki gider miydi hiç kalması gereken

Hayatın da biri olup olmadığını merak ediyodur :)
Aramasını istediğin aramaz ama istemediğin arar benim de başıma geliyor bu durum sürekli
Çok ilginç gerçekten

Aynen..
Bu ex'ten bi onceki dakka da bir mesaj atar.. Her gunnn.. (ki ben bu adama bir zamanlar asiktim, bunu unutmak icin exle ciktim. ex'e bu kadar asik olmamistim ama bununla oldugumdan cok daha mutluydum.. bu adami bu kadar gozden cikarmis olduguma inanamiyorum.. daha dogrusu onceden ona asik olduguma inanamiyorum )

gecen gun en sonunda tersledim bunu..
Bana yazdigi seyler su sekilde
Sabah 9.00 : Balim...
(cevap vermiyorum)
Oglen 13 tatlim...
(yine cevap vermiyorum)
13:43- orda misin prenses?
15:00- Alooooo
En sonunda buna cevap veriyorum "Selam.."
Ondan cevap: "prensesimm :)"
Ben: "ya ne istiyorsun? soyleyecek birseyin varsa soyle, yoksa boyle seyler yazip durma bana. Sevgilinmisim gibi davranma"
Tamam diyip kuser..
aradan bi kac saat gecince mesajlar devam..
Hey Allahimm..

Kızlar sizinle konuştukça şok olduğum durumlar artıyor
Hemen hemen aynı durum benim başımda var tek fark biz hiç sevgili olmadık
Sürekli terslendiği halde mesaj atan bir adam aman Allah'ım

Düşünüyorum da hepimizin hayatında istemediği ötelediği insanlar var acaba ex'lerde bizi bu şekilde istemiyor mu
Düşünün biz nasıl ki bu adamları istemiyoruz , bizim ex'lerde bizi istemiyor
Böyle düşünmek kötü oldu ya

Zaten bu ihtimal yuzunden hic israrci olmak istemedim. Hep kendi exlerime karsi tutumum aklima geldi
Gerci iki ay oncesine kadar her ay "arkadasca" merhabalarimi nasil algiladi bilmiyorum
aman sallayin ya..

Hey Allah'ım ne komik biriymiş bu
Gülsen bir türlü terslesen bir türlü :)

Bu exlerin hepsi ayni demekki ben de msj atsin diyorum ama atmiyo
Gerçi atsa bi dert atmasa bi dert aşaği tükürsen sakal yukari tükürsen bıyık
puuuuuffffffff

tavrı bence rahatsız edici olduğu için tersliyorsundur, aradan o kadar zaman geçmiş sevgilisiymişsin gibi davranıyor, bu tavır biraz da umursamaz geliyor bana açıkçası hani açıp doğru düzgün konuşmak yok, derdini anlatmak yok bir de "alooo" çok iyiymiş

biz de onların gözünde böyle miyiz bilmiyorum ama düşüncesi bile çok kötü, belki de kendimizi hatırlatmaya çalıştıkça ters tepiyordur herşey, nasılsa ulaşabildikleri bir yerdeyiz, onları bekliyoruz bunu bilen insan neden pişmanlık duysun, özlem çeksin ki...

Ayy nasıl alelade bi muhabbet bu. Şunun rahatlığına bak yüzsüz ya. Bu exlerden bi halt olmaz. Benim de asla dönmez dediğim exler döndü hep, yalvar yakar oldular ama ben direk tersledim iletişimi kestim. Şimdi böyle görünce keşke terslemeyip azıcık eğlenseymişim diyorum
Şu an son durumda ilanı aşkımın reddedilişinin psikolojisiyle bu son eximin dönüşünü bekliyorum. Gerçi biz çıkma evresine gelmeden bitti. Bu seferki çok ketum, böyle yalvar yakar dönmesini o kadar istiyorum ki. Hoş bi daha flörtleşemeyiz ama şu hallere düştüğünü görsem yeter. Böyle exleriniz de var mı kızlar

Aloo bunun kibar versiyonu, sevgilisiyken bu gibi durumlarda "şşşşşşş" derdi
Cok konustum onunla atlantis.. Aslan burcu bu iste Ama hala umutlu, zamanla tukenir dedim ama tukenmiyor.. belki korelir. Dun bi tek "naber" yazdi mesela

Iyyy kimsenin gozunde bu sekilde olmaya katlanamam.. O yuzden mesaj atmiyorum! bu benim motivasyonum olsun.. Ya zaten aradas ozlem ceksemde bu siralar olusan bir diger tavrim ex'ime karsi da su "O kim oluyormus ki ona mesaj atacak misim?" sanirim zamanla ozguvenim yerine geliyor.. iliskiden once kendimi ondan ustun tutardim, sanirim yine o zamanlara donmeye basladim! iyilesiyorummmmmmmmmmmm

Bu nasil bi direnctir icim de bilmiyorum.... Bi yanim bu mantik galiba kabulleniyo bittigini dogru olanin bu oldugunu... Bi yanimda hala karsi cikiyo... Bu da kalp mi oluyo aceba anlayamadim ki aslin da kalbim bombos duygusuz hissisiz gibi (

Canim ben bu kisiye cok duskundum... Denizciydi kendisi, seyire giderdi surekli, o donene kadar her gun mail adresine mektuplar gonderirdim, cok gozum kararmisti.. bittiginde inanamadi sanirim bu yuzden... Uzunca bi sure ona hala asik oldugumu dusundu.. Simdi artik ne dusunuyor bilmiyorum

Dedigin gibi bi durum basima gelmedi.. Bu en son ex'imle cikmadan neredeyse 1-1.5 sene once falan 4-5 ay flort etmistik.. iliskide degildik ama, flortlesiyorduk iste, beraber takiliyorduk. ama ben sogudum bitti.. Sonra yine geldi.. yani o beni birakmamisti o donem.. simdi yine doner mi bilmem

Bu nasil bi direnctir icim de bilmiyorum.... Bi yanim bu mantik galiba kabulleniyo bittigini dogru olanin bu oldugunu... Bi yanimda hala karsi cikiyo... Bu da kalp mi oluyo aceba anlayamadim ki aslin da kalbim bombos duygusuz hissisiz gibi (

normal... zamana ihtiyacin var ((=

İşte zamanında gösterdiğin ilgiyi sonra bulamayınca dönmüş.
Flört dediğin kişiyi de sen bırakıyosun ama o sana dönüyo, onda bi terslik var yahu Benim flörtüm beni bıraktı e şimdi ben mi dönücem, yok yani o kararını değiştirse döner. Yani dönsün bi zahmet Ayyyy 5 gün oldu işte 5 gündür ses vermiyo ama bu exler zaten ne zaman hayatına devam etsen o zaman hortluyorlar dimi aylar yıllar sonra Hislerim bittikten sonra ne anladık, yani ben adamın hayrına konuşuyorum "bak bebeğim döndüğünde ben seni sevmiyo olucam sen üzlüceksin sana da yazık, hazır şimdi ben sana aşıkken gel"

selam kızlarr
anzer naptın mesaj attın mı ex'e?
bence sonucu ne olursa olsun bı kere daha konusmalısınız. bazen en dıbe batmadan yukarı cıkılmıyor.
onun senı uzmesı bıle kararında kesınlık yaratabılıyor ve acısan da dogru kararın verdıgı huzur paha bıçılemez sanırım

cecenn yenı evınız hayırlı olsun tatlım ve jerry senın de yenı ısın hayırlı olsun.

Kızlar yardim edin ya nolur
kısaca durumu özetliycem 10yil öneki sevgilim 6 ay öne fac.den msj atti görüşmek için ama ben kbul etmedim nedeni eskiden ondan ayrilmamla ayni yani içki ve birazda serserilik 10 yil öncede bu yüzden ayrilmiştim sadece 1 ay sevgili olmuştuk bu arada
Aslinda o zamanlar arkadaşlarimda biraz dolduruşa getirdi beni exin hakkinda seni takip ediyomuş uyuşturucu kullaniyomuş seni kaçiracakmiş gibi şeyler söylediler bende imandin ama 17 uaşindaydim ve bir ayda onin nasil bi insan olduğunu anayamamiştim...
Face.de konuşurken bu yüzden ona boraz yepkili davrandim ve kirdim özürdiledim ama yine bi şekilde kirmayi başardim enson kasim ayinada konuştuk sonra ben bir ay sonra dayanamadim ve tiweti bahane edip konuşmak istedim ama sadece sorduğuma cevap vermiş nasilsin demiştim bişey yazmamiş...
asil sorun face.de konuştuğumuzdan beri ben onu aklimdan çikartamoyorum yemek yiyemiyorum hiç bir şeyden zevk alamiyorum... Bu arada o beno çok seviyodu bana çok iyi davraniyodu ama ben kabul edemedim ayrica ailem içki içen birini kesinlikle kabul etmezler birazda o engel oldu bana ama aci çekiyorum içim yaniyo :'(((
Ex in face.de sayfasi var hani aşk sayfasi olurya beğeni yaptiğimiz o sayfalardan 4-5 kişiler sayfa sahipleri biride o ordan görsün konuşalim diye yayinlara beğeni yapiyorum yarum yapiyorum o benimle konuşmyo... Geçengün kendi sayfasin şöyle yazmiş "sana asla ve asla hakkimi helal etmiyoru yar ben bu dünyada yandim öbür dünyada da sen yan" demiş görünce yikildim hala kendime gelemedim 2-3 gündürde o sayfadan seni çok sevsemde artik istemiyorum çok kirdin beni tarzi yazilar yaziyo....

Kizlar şimdi ben ne yapayim masj atmak istiyorum ama bi yanimda bu iş nasil olacak diyo ailem büyük engel tekrr başlasak eskiyi unuta bilecek miyiz yani her firsatta başima kakarsa diye korkuyorum ama onunla konuşmayidaçok istiyorum

Ne yapayim ben bişeyler söyleyin nolurrr...

kızlar banada yardım edin.benımde sorunlu bir ilişkim var , ıkı yıldır bı kus bı barıs devam edıyo . cok duygusal oldugum ıcın uzuluyorum hemen bıttı dıyemıyorum , benı bıraksın dıye elımden gelenı yapıyorum ama gunahamı gırıyorum dıye dusunmeden edemıyorum , gercı benı cok uzuyo saçmasapan ısteklerı var , eğitim ve kultur farkı var , aılesıyle tanıstım sırf aıleme uygun mu degılmı tartmak ıcın gıttım ,iyi insanlar ama benım aılemın benım yasantımın tam zıttı , off cok karısıgım anlayacagınız

bence bır mubbet faceden ve twittreden uzaklasmaya calıs , güzelce düşün . eksısıyle artısıyla , aılenıde dusun , belkı suanda cok acı cekıyo olabılırsın ama tekrar baslamamanı tavsıye ederım ne kadar sevsende , cunku bazı seyler unutulmuyo eskısı gıbı olmuyo , birde ailen engelse onlarında bır bıldgı vardır dıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…