- 1 Mart 2010
- 1.433
- 9
- 683
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #6.701
eskisi mesaj atmış( bir önceki) değişiklik var mı hayatında diye ne gibi bir değişiklik acaba merak ettiği:44:
Hayatın da biri olup olmadığını merak ediyodur :)
Aramasını istediğin aramaz ama istemediğin arar benim de başıma geliyor bu durum sürekli
Çok ilginç gerçekten
Aynen..
Bu ex'ten bi onceki dakka da bir mesaj atar.. Her gunnn.. (ki ben bu adama bir zamanlar asiktim, bunu unutmak icin exle ciktim. ex'e bu kadar asik olmamistim ama bununla oldugumdan cok daha mutluydum.. bu adami bu kadar gozden cikarmis olduguma inanamiyorum.. daha dogrusu onceden ona asik olduguma inanamiyorum)
gecen gun en sonunda tersledim bunu..
Bana yazdigi seyler su sekilde
Sabah 9.00 : Balim...
(cevap vermiyorum)
Oglen 13tatlim...
(yine cevap vermiyorum)
13:43- orda misin prenses?
15:00- Alooooo
En sonunda buna cevap veriyorum "Selam.."
Ondan cevap: "prensesimm :)"
Ben: "ya ne istiyorsun? soyleyecek birseyin varsa soyle, yoksa boyle seyler yazip durma bana. Sevgilinmisim gibi davranma"
Tamam diyip kuser..
aradan bi kac saat gecince mesajlar devam..
Hey Allahimm..
Aynen..
Bu ex'ten bi onceki dakka da bir mesaj atar.. Her gunnn.. (ki ben bu adama bir zamanlar asiktim, bunu unutmak icin exle ciktim. ex'e bu kadar asik olmamistim ama bununla oldugumdan cok daha mutluydum.. bu adami bu kadar gozden cikarmis olduguma inanamiyorum.. daha dogrusu onceden ona asik olduguma inanamiyorum)
(cevap vermiyorum)
Oglen 13tatlim...
(yine cevap vermiyorum)
Ben: "ya ne istiyorsun? soyleyecek birseyin varsa soyle, yoksa boyle seyler yazip durma bana. Sevgilinmisim gibi davranma"
Tamam diyip kuser..
Hey Allahimm..
Aynen..
(cevap vermiyorum)
Oglen 13tatlim...
(yine cevap vermiyorum)
Tamam diyip kuser..
Hey Allahimm..
Ayy nasıl alelade bi muhabbet bu. Şunun rahatlığına bak yüzsüz ya. Bu exlerden bi halt olmaz. Benim de asla dönmez dediğim exler döndü hep, yalvar yakar oldular ama ben direk tersledim iletişimi kestim. Şimdi böyle görünce keşke terslemeyip azıcık eğlenseymişim diyorumAynen..
(cevap vermiyorum)
Oglen 13tatlim...
(yine cevap vermiyorum)
Tamam diyip kuser..
Hey Allahimm..
tavrı bence rahatsız edici olduğu için tersliyorsundur, aradan o kadar zaman geçmiş sevgilisiymişsin gibi davranıyor, bu tavır biraz da umursamaz geliyor bana açıkçası hani açıp doğru düzgün konuşmak yok, derdini anlatmak yok bir de "alooo" çok iyiymiş
biz de onların gözünde böyle miyiz bilmiyorum ama düşüncesi bile çok kötü, belki de kendimizi hatırlatmaya çalıştıkça ters tepiyordur herşey, nasılsa ulaşabildikleri bir yerdeyiz, onları bekliyoruz bunu bilen insan neden pişmanlık duysun, özlem çeksin ki...
Ayy nasıl alelade bi muhabbet bu. Şunun rahatlığına bak yüzsüz ya. Bu exlerden bi halt olmaz. Benim de asla dönmez dediğim exler döndü hep, yalvar yakar oldular ama ben direk tersledim iletişimi kestim. Şimdi böyle görünce keşke terslemeyip azıcık eğlenseymişim diyorum
Şu an son durumda ilanı aşkımın reddedilişinin psikolojisiyle bu son eximin dönüşünü bekliyorum. Gerçi biz çıkma evresine gelmeden bitti. Bu seferki çok ketum, böyle yalvar yakar dönmesini o kadar istiyorum ki. Hoş bi daha flörtleşemeyiz ama şu hallere düştüğünü görsem yeter. Böyle exleriniz de var mı kızlar
Bu nasil bi direnctir icim de bilmiyorum.... Bi yanim bu mantik galiba kabulleniyo bittigini dogru olanin bu oldugunu... Bi yanimda hala karsi cikiyo... Bu da kalp mi oluyo aceba anlayamadim ki aslin da kalbim bombos duygusuz hissisiz gibi(
Canim ben bu kisiye cok duskundum... Denizciydi kendisi, seyire giderdi surekli, o donene kadar her gun mail adresine mektuplar gonderirdim, cok gozum kararmisti.. bittiginde inanamadi sanirim bu yuzden... Uzunca bi sure ona hala asik oldugumu dusundu.. Simdi artik ne dusunuyor bilmiyorum
Dedigin gibi bi durum basima gelmedi.. Bu en son ex'imle cikmadan neredeyse 1-1.5 sene once falan 4-5 ay flort etmistik.. iliskide degildik ama, flortlesiyorduk iste, beraber takiliyorduk. ama ben sogudum bitti.. Sonra yine geldi.. yani o beni birakmamisti o donem.. simdi yine doner mi bilmem
Kızlar yardim edin ya nolur
kısaca durumu özetliycem 10yil öneki sevgilim 6 ay öne fac.den msj atti görüşmek için ama ben kbul etmedim nedeni eskiden ondan ayrilmamla ayni yani içki ve birazda serserilik 10 yil öncede bu yüzden ayrilmiştim sadece 1 ay sevgili olmuştuk bu arada
Aslinda o zamanlar arkadaşlarimda biraz dolduruşa getirdi beni exin hakkinda seni takip ediyomuş uyuşturucu kullaniyomuş seni kaçiracakmiş gibi şeyler söylediler bende imandin ama 17 uaşindaydim ve bir ayda onin nasil bi insan olduğunu anayamamiştim...
Face.de konuşurken bu yüzden ona boraz yepkili davrandim ve kirdim özürdiledim ama yine bi şekilde kirmayi başardim enson kasim ayinada konuştuk sonra ben bir ay sonra dayanamadim ve tiweti bahane edip konuşmak istedim ama sadece sorduğuma cevap vermiş nasilsin demiştim bişey yazmamiş...
asil sorun face.de konuştuğumuzdan beri ben onu aklimdan çikartamoyorum yemek yiyemiyorum hiç bir şeyden zevk alamiyorum... Bu arada o beno çok seviyodu bana çok iyi davraniyodu ama ben kabul edemedim ayrica ailem içki içen birini kesinlikle kabul etmezler birazda o engel oldu bana ama aci çekiyorum içim yaniyo :'(((
Ex in face.de sayfasi var hani aşk sayfasi olurya beğeni yaptiğimiz o sayfalardan 4-5 kişiler sayfa sahipleri biride o ordan görsün konuşalim diye yayinlara beğeni yapiyorum yarum yapiyorum o benimle konuşmyo... Geçengün kendi sayfasin şöyle yazmiş "sana asla ve asla hakkimi helal etmiyoru yar ben bu dünyada yandim öbür dünyada da sen yan" demiş görünce yikildim hala kendime gelemedim 2-3 gündürde o sayfadan seni çok sevsemde artik istemiyorum çok kirdin beni tarzi yazilar yaziyo....
Kizlar şimdi ben ne yapayim masj atmak istiyorum ama bi yanimda bu iş nasil olacak diyo ailem büyük engel tekrr başlasak eskiyi unuta bilecek miyiz yani her firsatta başima kakarsa diye korkuyorum ama onunla konuşmayidaçok istiyorum
Ne yapayim ben bişeyler söyleyin nolurrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?