- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #6.741
Burada cecene tamamen katiliyorum bende 6aydir bocalamadayim 1ay once tam toparlanmaya kendimi rahat birakmaya baslamisken onunla tekrar baglanti kurmak Beni epey geriletti simdi bisey yapmadan bekliyorum... Birisinden hoslanabilme ihtimalini suan hic dusunmuyorum kalbinden birisini tamamen gondermeden dogru olacagini da dusunmuyorum bi ara aklimdan gecti fakat Allahtan cbk toparladim... Zaman gercekten herseyin ilaci
Zaten kalbinde o varken birisinden hoşlanamazsın ki. Ama benim dediğim şey şu, bi anda yeni birinden hoşlandığım an eskisi biticek. İşte o anı arıyorum, yoksa bitmeyecekmiş gibi geliyor. Sende ex düşüncesi tamamen bitti mi peki, yeni birisi olmadan atlattın ve tamamen kalbin boş öyle mi? Ne güzel, keşke öyle olabilsem
En azından onu istemiyosun, bu bile büyük bi ilerleme. Hatta benim gözümde atlatma olmaya bile yeter. Senin durum neydi kısaca özet istesem, bu sayfaya yeni geldim de aradım yazdıklarını bulamadımyok daha atlatmadim canm nerde o gunler... Kalbim bombos suan onu da baskasini da istemiyorum.. Tek istedigim beynimi susturabilmek ama oda zamanla olacak galiba..suan bol bol kitap okuyorum ve kisisel gelisimle ilgileniyorum beynimi rahat birakmamaya calisiyorum
Ooff 9 ay mıÜzülsem mi sevinsem mi bilemedim. O kadar sürerse ben ölürüm ya =( Sen sonunda kurtuldun yani öyle mi? Peki geri döndü de, onun pişmanlığını görünce mü rahatladın? Ben öyle bir şey olmazsa rahatlayamıcam gibi geliyo malesef. Ne zaman birine aşık olsam, her seferinde bu cidden çok farklı çok aşığım diyorum. Ama bittiğinde de, amann yine aynıymış işte aşk maşk değilmiş diyorum. Her seferinde 2-3 ayda bitiyodu, yani yeni birisine aşık olduğumda bitti hep. Şimdi bu sefer yine " bu sefer farklı" diyorum. Ve 1 ay geçti unutamadım, mesaj attım, malum ilanı aşk mesajı. Eee reddedilince daha fena oldum başa sardık. Ya bu sefer cidden farklıysa? Ya bu acım bitmicekse=( Bi türlü kendi kendimi ikna edemiyorum.
Ama bugünümü mahvediyorum işte böyle de. İçimden onu aramak geliyor, bugünümü istediğim gibi yaşayım diyorum. Ama yarın yine aynı döngüye gelicez biliyorum. O yüzden kendimi zor da olsa tutuyorum, geçici bunlar diyerek.Hiç bir acı sonsuza dek sürmez ki elbet bir gün biter
Sadece senin karşına doğru insan çıkmamış henüz
Bir de reddedilmenin verdiği bir durum var :26:
Evet geri döndü bende redettim içim anlık rahatladı , sonrası yine hüzün
Ama zaman geçtikçe kendime geldim , bende hiç bir zaman bitmeyeceğini sanıyordum daha düne kadar...
Fakat şimdi görüyorum ki herşey insanın kendi elinde
Yeter ki o acının geçici olduğunu bilerek sabret
Zamanı geldiğinde nasıl geçtiğini bile anlamıyorsun zaten
En azından onu istemiyosun, bu bile büyük bi ilerleme. Hatta benim gözümde atlatma olmaya bile yeter. Senin durum neydi kısaca özet istesem, bu sayfaya yeni geldim de aradım yazdıklarını bulamadım
Ama bugünümü mahvediyorum işte böyle de. İçimden onu aramak geliyor, bugünümü istediğim gibi yaşayım diyorum. Ama yarın yine aynı döngüye gelicez biliyorum. O yüzden kendimi zor da olsa tutuyorum, geçici bunlar diyerek.
Seninki dönmüş ne güzel, anlık da olsa rahatlamışsın, ilk halinden iyidir eminim ki. Peki üzülüyorsan niye reddettin sonu yok muydu=(
Bugün tuhafim yanlizliktan mi özlemden mi bilmiyorum aslinda dogal surec isliyo farkindayim ama izdirap gibi geliyo... Butun coskunlugum telasim gecmis gibi... Artik normallesmeye ve hayatima donmeye basliyorum sanki... AMA bazi seyler rengini kaybetmis gibi geliyo bi seyler eksik... O ask ve heyecan eksik galiba... Kabullenme surecinde oldugumun farkindayim... Ona bazen biseyler yazmak istiyorum sonra vazgeciyorum artik yazacak soyleyecek bisey yok...
Merhabalar..
Yahu benim ne dolmaz cilem varmisCalistigim yerde ex'ime cok benzeyen cocuktan hoslaniyorum! LAnet olsunn! Cocugu o kadar cok kafaya taktim ki (artik ona bakinca Onu goruyorum, ex'imi degil) cocugu kiskaniyorum falan! Ayyy ne sinir! Ex'i kiskanmayi tercih ederdim, hic olmazsa bi yasanmislik var, bununla hic birsey yok ama ben kiskaniyorum iyi mi!
Cok arkadas canlisi, konusmayi seven bi tip.. is yerinde herkesle konusuyor, sakalasiyor! benimle de gelip konusuyor, arada bi laf atiyor ama bu ozel bi ilgi mi yoksa herkese oldugu gibi mi davraniyor bilmiyorum. buyuk ihtimalle herkese oldugu gibi davraniyordur..
Bugun yemek arasinda, arkasindaki masaya oturmustuk biz arkadaslarla. o da kendi arkadaslariyla onumuzdeki masadaydi.. ben iste onlara gecen yaz gittigim yerlerden bahsettim - gecen yaz baya bi yer dolastim- Neyse ise donduk.. Bu cocuk geldi bana sordu "sen baya gezmeyi seviyor musun?" "gezdigin yerlerden en cok neresi hosuna gitti" vs vs.. yani sanirim bizi dinlemis. ona 10 m falan uzakta calisiyordum, bana seslendi bi ara "pek mutlu gorunmuyorsun bugun" diye, ki keyfim yerindeydi, sadece muzik dinliyordum..
amaaaa hic benimle calismaya gelmiyor. ikimiz ayri isler yapiyoruz ama gunun sonunda onun isi bitiyo ve bize yardima geliyor. ama hic benim oldugum bolume gelmiyoerkek arkadaslari var, gidip onlarla calisiyo, muhabbet fln.
pufff ya! simdi de platonik mi takilicam ben!! yarin kesinlikle onun oldugu yere ennnnn uzak yerde calisicam. gormesem daha iyi. hic cekemicem ya
dert ettiği şeye bakbirinden hoşlanmak için neler vermezdim jerry en azından yaşadığımı ya da hala bir kalbim olduğunu hissederdim. bunlar çok güzel, tatlı hisler bence. bu kadar bile kalsa zaten tanımadığın insana bağlanmazsın ama onu görmek, konuşmak o heyecan, iş yerine gitmek için bir nedenin olması, başkasını düşünmek sahiden güzel ve gelişimini gösteren şeyler. senin adına sevindim ortada birşey olmasa da, aslında var da hala bir kalbin var ve biri için atıyor:)))
bak bu noktada kuantumu, çekim yasasını ve çeşitli taktikleri kullanabilirsinevren belki işbirliği yapar seninle de seninle çalışmaya gelir aklıma benim 4 yıllığı getirdin:) kurs hocamdı benim, başlarda beğeniyordum kurs 6 ay sürdü tabi sadece arkadaşız, son gün bizi kahve içmeye davet etti tüm irtibat kopuyor artık düşün kurs bitmiş, neyse bir kız arkadaşımız daha vardı epey de gösterişli bir kız sürekli gözü de onda dedim tamam ondan hoşlanıyor kesin bozuldum nedense aynı akşam bana aşık olduğunu itiraf etmişti, kurstayken söylemem etik olmaz demişti, aylar geçti o günü sordum neden hiç bana bakmadın dedim, utancımdan yüzüne bakınca konuşamıyordum dedi öyle işte, güzel bir anımı hatırlamış oldum sayende
Ayyy atlantis cok heycanliyim
Beni yarin is cikisi birseyler icmeye davet etti!
Bugun ise gec geldi! Ise gec kalinca icimden dedim "zaten hep boyle sorumsuz, uyusuk tipleri bulursun" falan. Baska bi kiz daha var benim arkadasim, arada o gelip soylemisti onun ise gelmedigini (ne alakaysa.. sanirim o da ondan hoslaniyo) Ben kesin gelir de gec gelir diye dusunmustum, oyle de oldu :d Neysee...
Dun dedigim gibi bugun biraz ondan uzak durmaya calistim. Sonra da dedim bosverr kizim herkese davrandigin gibi davran. Yanindan gecerken selam verdimAfalladi gibi oldu biraz gec cevap verdi Neyse, sonra kendi isi bitince yanima geldi (sonunda!!) Iste gunun nasil geciyor falan felan sordu baya sonra da "sana birsey sormak istiyorum" dedi Yarin aksam is cikisi arkadaslarla biyere gidicez, sende gelir misin dedi olabilir dedim bende
Sonra da baya takip etti beniberaber falan calistik.. Surekli geliceksen bana haber ver falan diyip durdu Sonra bi arkadasiyla yine geldi yanima (cocuk da gay sanirim ama emin degilim) neyse yine dedi yarin gelirsen lutfen haberim olsun, sonra yanindaki atladi lafa, sana adresi falan vereyim dedi.. Neyse is cikisi ben o diger arkadasina numarami verdim, cunku o istedi adresi atmak icin Oyle.. Ama bunlarin hepsi arkadascami onu bilmiyorummmmmmmmmmmmmmmm. Siz ne dusunuyorsunuz? :26:
Ayyy atlantis cok heycanliyim
Beni yarin is cikisi birseyler icmeye davet etti!
Bugun ise gec geldi! Ise gec kalinca icimden dedim "zaten hep boyle sorumsuz, uyusuk tipleri bulursun" falan. Baska bi kiz daha var benim arkadasim, arada o gelip soylemisti onun ise gelmedigini (ne alakaysa.. sanirim o da ondan hoslaniyo) Ben kesin gelir de gec gelir diye dusunmustum, oyle de oldu :d Neysee...
Dun dedigim gibi bugun biraz ondan uzak durmaya calistim. Sonra da dedim bosverr kizim herkese davrandigin gibi davran. Yanindan gecerken selam verdimAfalladi gibi oldu biraz gec cevap verdi Neyse, sonra kendi isi bitince yanima geldi (sonunda!!) Iste gunun nasil geciyor falan felan sordu baya sonra da "sana birsey sormak istiyorum" dedi Yarin aksam is cikisi arkadaslarla biyere gidicez, sende gelir misin dedi olabilir dedim bende
Sonra da baya takip etti beniberaber falan calistik.. Surekli geliceksen bana haber ver falan diyip durdu Sonra bi arkadasiyla yine geldi yanima (cocuk da gay sanirim ama emin degilim) neyse yine dedi yarin gelirsen lutfen haberim olsun, sonra yanindaki atladi lafa, sana adresi falan vereyim dedi.. Neyse is cikisi ben o diger arkadasina numarami verdim, cunku o istedi adresi atmak icin Oyle.. Ama bunlarin hepsi arkadascami onu bilmiyorummmmmmmmmmmmmmmm. Siz ne dusunuyorsunuz? :26:
Vauvvvvv
Jerry maşallah hızına yetişilmiyor :)
Şaka bir yana değişik şeyler yaşıyorsun ne güzel.. Sevindim senin adına.. Bana hoşlanıyor gibi geldi ama bakalım ne olacak
ise gideyim geleyim, gorelim bakalim neler olacak
uzun zamandir kendi hayatim beni heycanlandirmamisti
Ohhh sukurler olsun bugunleri gosteren rabbime!
Sabir ve inanmak herseymis..
Ex'ten sonra o kadar cok dunyam kararmisti ki asla boyle biseye ihtimal veremiyordum..
Simdi tabii hic birsey olmus degil ama gordum ki yeni birinden hoslanabiliyorum.. hemde bana heycan verecek sekilde (ex te hic heycan yapmiyordum)..
Allah hepimize hayirli guzel iliskiler nasip etsin insallahhh
ise gideyim geleyim, gorelim bakalim neler olacak
uzun zamandir kendi hayatim beni heycanlandirmamisti
Ohhh sukurler olsun bugunleri gosteren rabbime!
Sabir ve inanmak herseymis..
Ex'ten sonra o kadar cok dunyam kararmisti ki asla boyle biseye ihtimal veremiyordum..
Simdi tabii hic birsey olmus degil ama gordum ki yeni birinden hoslanabiliyorum.. hemde bana heycan verecek sekilde (ex te hic heycan yapmiyordum)..
Allah hepimize hayirli guzel iliskiler nasip etsin insallahhh
Amin inşallah :)
Gelişmeleri yaz..
Bende benim ex e sinir olmaya başladım barışalım dedi çekildi insan bir sorar tekrar ne oldu neden hala cevap vermedin diye,1 hafta oldu neredeyse..
Yahu insan değişir de çıkar bi insanın karşısına değil mi kızlar yanlış mı düşünüyorum? Geldi barışalım dedi gitti.. Ne değiştim dedi ne barışmam için çabaladı,ikna etmeye bile çalışmadı..
Hiç mesaj atmasa daha iyiydi valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?