Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Zaten kalbinde o varken birisinden hoşlanamazsın ki. Ama benim dediğim şey şu, bi anda yeni birinden hoşlandığım an eskisi biticek. İşte o anı arıyorum, yoksa bitmeyecekmiş gibi geliyor. Sende ex düşüncesi tamamen bitti mi peki, yeni birisi olmadan atlattın ve tamamen kalbin boş öyle mi? Ne güzel, keşke öyle olabilsem

yok daha atlatmadim canm nerde o gunler... Kalbim bombos suan onu da baskasini da istemiyorum.. Tek istedigim beynimi susturabilmek ama oda zamanla olacak galiba..suan bol bol kitap okuyorum ve kisisel gelisimle ilgileniyorum beynimi rahat birakmamaya calisiyorum

En azından onu istemiyosun, bu bile büyük bi ilerleme. Hatta benim gözümde atlatma olmaya bile yeter. Senin durum neydi kısaca özet istesem, bu sayfaya yeni geldim de aradım yazdıklarını bulamadım

Hiç bir acı sonsuza dek sürmez ki elbet bir gün biter
Sadece senin karşına doğru insan çıkmamış henüz
Bir de reddedilmenin verdiği bir durum var :26:
Evet geri döndü bende redettim içim anlık rahatladı , sonrası yine hüzün
Ama zaman geçtikçe kendime geldim , bende hiç bir zaman bitmeyeceğini sanıyordum daha düne kadar...

Fakat şimdi görüyorum ki herşey insanın kendi elinde
Yeter ki o acının geçici olduğunu bilerek sabret
Zamanı geldiğinde nasıl geçtiğini bile anlamıyorsun zaten

Ama bugünümü mahvediyorum işte böyle de. İçimden onu aramak geliyor, bugünümü istediğim gibi yaşayım diyorum. Ama yarın yine aynı döngüye gelicez biliyorum. O yüzden kendimi zor da olsa tutuyorum, geçici bunlar diyerek.
Seninki dönmüş ne güzel, anlık da olsa rahatlamışsın, ilk halinden iyidir eminim ki. Peki üzülüyorsan niye reddettin sonu yok muydu=(

En azından onu istemiyosun, bu bile büyük bi ilerleme. Hatta benim gözümde atlatma olmaya bile yeter. Senin durum neydi kısaca özet istesem, bu sayfaya yeni geldim de aradım yazdıklarını bulamadım

4,5 yil beraberdik ailelerimiz istemedi biz bi sekilde ikna ederiz diye dusunurken daha dogrusu ben cogu kez pes etsemde o hep diretti sonra sorunlar buyudu ve bi an ayrilalim dedim o da Kabul etti sonra pisman oldum ama yapacak bisey yoktu iste alismaya calisiyorum... Istemiyorum diyorum cunku donse de yine ayni yerde cakilip kalacagiz hep ben ödün vermek istemiyorum.. O ve ailesi Hersey onlarin istedigi gibi olsun dusuncesin de bende o Kadar cok taviz verdim Ki iliskinin icindeysen farkina varamiyorsun yeni yeni anlamaya basliyorum giden benden gitmis... Bazen sadece sevgi ask yetmiyo ben oysa onun yaninda olayim o hep Beni Boyle sevsin herseye raziyim derken simdi artik bu dusuncemden kurtulmaya calisiyorum cunku dogru ve Beni mutlu Eden bi dusunce degilmis..

Bugün tuhafim yanlizliktan mi özlemden mi bilmiyorum aslinda dogal surec isliyo farkindayim ama izdirap gibi geliyo... Butun coskunlugum telasim gecmis gibi... Artik normallesmeye ve hayatima donmeye basliyorum sanki... AMA bazi seyler rengini kaybetmis gibi geliyo bi seyler eksik... O ask ve heyecan eksik galiba... Kabullenme surecinde oldugumun farkindayim... Ona bazen biseyler yazmak istiyorum sonra vazgeciyorum artik yazacak soyleyecek bisey yok...

Güven yoktu , güvenimi sarsacak o kadar çok şey yaptı ki
Güven olmayan yerde ilişkide olmuyor malesef
Ne kadar üzülmüş olsam da şuan kafam daha rahat
Olmayacak bir şey için üzülmek çok mantıksızmış bunu anladım
Bunu anlamak uzun sürdü dediğim gibi ama hayata dair bir deneyim kazanmış oldum
Böyle olmasını istemezdim tabi ama böyle oldu yapacak bir şey yok :)

Bir zaman sonra sen istesen de istemesen de normale dönüyorsun zaten :)

Benim annem çok gençken kaybetmişti babasını...
Dün konu açıldı bende sordum ne kadar zaman sonra alışmaya başladın normal hayatına dönebildin dedim ?
Neredeyse 1 yıl dedi , 1 yıldan sonra zamanla alıştım dedi
İşte hayatta bu acıdan daha büyük bir acı var mı ''Ölüm'' !!
Bu acı bile unutulabiliyorsa bence hayatta ki herşey yalan herşey sahte
Biz de unutucaz herşeyi bizi de unutucaklar yaşamaya devam edicez çünkü kader böyle istiyor çünkü geriye dönüş yok

İşte böyle .. :)

dert ettiği şeye bak birinden hoşlanmak için neler vermezdim jerry en azından yaşadığımı ya da hala bir kalbim olduğunu hissederdim. bunlar çok güzel, tatlı hisler bence. bu kadar bile kalsa zaten tanımadığın insana bağlanmazsın ama onu görmek, konuşmak o heyecan, iş yerine gitmek için bir nedenin olması, başkasını düşünmek sahiden güzel ve gelişimini gösteren şeyler. senin adına sevindim ortada birşey olmasa da, aslında var da hala bir kalbin var ve biri için atıyor:)))

bak bu noktada kuantumu, çekim yasasını ve çeşitli taktikleri kullanabilirsin evren belki işbirliği yapar seninle de seninle çalışmaya gelir aklıma benim 4 yıllığı getirdin:) kurs hocamdı benim, başlarda beğeniyordum kurs 6 ay sürdü tabi sadece arkadaşız, son gün bizi kahve içmeye davet etti tüm irtibat kopuyor artık düşün kurs bitmiş, neyse bir kız arkadaşımız daha vardı epey de gösterişli bir kız sürekli gözü de onda dedim tamam ondan hoşlanıyor kesin bozuldum nedense aynı akşam bana aşık olduğunu itiraf etmişti, kurstayken söylemem etik olmaz demişti, aylar geçti o günü sordum neden hiç bana bakmadın dedim, utancımdan yüzüne bakınca konuşamıyordum dedi öyle işte, güzel bir anımı hatırlamış oldum sayende

Ayyy atlantis cok heycanliyim
Beni yarin is cikisi birseyler icmeye davet etti!

Bugun ise gec geldi! Ise gec kalinca icimden dedim "zaten hep boyle sorumsuz, uyusuk tipleri bulursun" falan. Baska bi kiz daha var benim arkadasim, arada o gelip soylemisti onun ise gelmedigini (ne alakaysa.. sanirim o da ondan hoslaniyo ) Ben kesin gelir de gec gelir diye dusunmustum, oyle de oldu :d Neysee...

Dun dedigim gibi bugun biraz ondan uzak durmaya calistim. Sonra da dedim bosverr kizim herkese davrandigin gibi davran. Yanindan gecerken selam verdim Afalladi gibi oldu biraz gec cevap verdi Neyse, sonra kendi isi bitince yanima geldi (sonunda!!) Iste gunun nasil geciyor falan felan sordu baya sonra da "sana birsey sormak istiyorum" dedi Yarin aksam is cikisi arkadaslarla biyere gidicez, sende gelir misin dedi olabilir dedim bende

Sonra da baya takip etti beni beraber falan calistik.. Surekli geliceksen bana haber ver falan diyip durdu Sonra bi arkadasiyla yine geldi yanima (cocuk da gay sanirim ama emin degilim) neyse yine dedi yarin gelirsen lutfen haberim olsun, sonra yanindaki atladi lafa, sana adresi falan vereyim dedi.. Neyse is cikisi ben o diger arkadasina numarami verdim, cunku o istedi adresi atmak icin Oyle.. Ama bunlarin hepsi arkadascami onu bilmiyorummmmmmmmmmmmmmmm. Siz ne dusunuyorsunuz? :26:

Neler olmuş böyle olaylar çok hızlı gelişiyor yetişemiyorum
Açıkcası arkadaşcamı yoksa sana ilgisimi var tam olarak çözemedim ben :26:
Ama kimlerle gideceğiniz çok önemli acaba sadece seni mi davet etti ?
Bu güzel bir gelişme gibi gözüküyor en azından konuşmak için sende bir adım atmışsın , oda karşılık vermiş
Ne diyeceğimi bile bilemiyorum ya saçmalıyorum senin yerinde olsam napardım acaba, çok heyecanlı bır durum D

Ben de bu hizli gelismelere yetisemiyorum.
Durumu ben de cozebilmis degilim ama cok heycanli..
Tabii umarim kendi kendime gelin guvey olmuyorumdur..
Insallah o da beni dusunuyordur mesela

Vauvvvvv
Jerry maşallah hızına yetişilmiyor :)
Şaka bir yana değişik şeyler yaşıyorsun ne güzel.. Sevindim senin adına.. Bana hoşlanıyor gibi geldi ama bakalım ne olacak

Vauvvvvv
Jerry maşallah hızına yetişilmiyor :)
Şaka bir yana değişik şeyler yaşıyorsun ne güzel.. Sevindim senin adına.. Bana hoşlanıyor gibi geldi ama bakalım ne olacak

ise gideyim geleyim, gorelim bakalim neler olacak
uzun zamandir kendi hayatim beni heycanlandirmamisti

Ohhh sukurler olsun bugunleri gosteren rabbime!
Sabir ve inanmak herseymis..
Ex'ten sonra o kadar cok dunyam kararmisti ki asla boyle biseye ihtimal veremiyordum..
Simdi tabii hic birsey olmus degil ama gordum ki yeni birinden hoslanabiliyorum.. hemde bana heycan verecek sekilde (ex te hic heycan yapmiyordum )..

Allah hepimize hayirli guzel iliskiler nasip etsin insallahhh

bu Kadar ay stress sikintidaan sonra ne iyi gelmistir Sana... Hani denizde bogulmak uzereyken birisi can simidi atarya ben durumu ona benzetiyorum biraz... Hepimiz burada aylarca cirpiniyoruz sonra kimisinin ya exi dönüp cikariyo tekrar ya da yeni asklara yelken aciliyo... Her iki sekilde guzel bende hayatimi beklemeye aldim simdilik kendi kendimi kurtarmaya ugrasiyorum bakalim kurtaricim Kim olacak ))

Amin inşallah :)
Gelişmeleri yaz..
Bende benim ex e sinir olmaya başladım barışalım dedi çekildi insan bir sorar tekrar ne oldu neden hala cevap vermedin diye,1 hafta oldu neredeyse..
Yahu insan değişir de çıkar bi insanın karşısına değil mi kızlar yanlış mı düşünüyorum? Geldi barışalım dedi gitti.. Ne değiştim dedi ne barışmam için çabaladı,ikna etmeye bile çalışmadı..
Hiç mesaj atmasa daha iyiydi valla..

Bu insanlar bende kalmis en ufak masumiyet kirintilarini da yok edecekler belli oldu..

Anlatiyorum :)
Ise gittim... Kizlar abartmiyorum, butun gun gozu ustumdeydi.. Nereye gitsem bi sekilde onu beni net birsekilde seyredebilecegi sekilde buluyordum.. Surekli bakislarini ustumde hissettim. Uzagimda calismasina ragmen ve etrafinda konustugu kisiler olmasina ragmen ben oldugum yerden birine selam versem, bakiyordu kiminle konusuyorum diye..

He bu arada is baslamadan evvel icerde bana "ee bugun cikista gelecek misin, karar verdin mi?" diye de sordu bunu da eklemeden gecmeyim. Emin degildim hala gitmek isteyip istemedigimden.. bilmiyorum dedim. "halaa mi kararsizsin?" falan dedi.. sonra da mudur geldi konustu falan sustuk.. Neyse, sonra bi kizla tuvalette karsilastm, hos bi kiz, sessiz sakin, o da gidecegini soyleyince tamam dedim ben de gelirim sen gidiyorsan.. Neyse duymus bunu, heycanli heycanli yanima geldi "duyduguma gore, gelmeye karar vermissin" dedi agzi kulaklarinda.. oyle benim ynaimda durdu ta ki baska bi isi cikana kadar. Ne zaman yanimdan gecse bi kac soru soruyor, o an ki ruh halime gore yorumlar yapiyordu.. BUTUN GUN bakislari ustumdeydi.. Aksam cikacagimiz sira geldi yanima hadi islerimizi bi an once bitirelim, guzel bi aksam olsun dedi...

Ve bulusacagimiz yere ben biraz gec gittim. O da isten herkesten gec ciktigi icin en gec o geldi, benden 5 dk sonra falan.. kapidan giriste bakislari ustumdeydi.. toplamda 6 kisiydik.. ama o benim icin gelmisti, ben de onun icin tabii.. neyse, ben konusmalara pek katilamadim hep is yerindeki kisilerin dedikodusunu yaptilar.. Ben kimseyi arkasindan konusacak kadar tanimiyorum. Ve yapilan konusmalar cok cirkindi.. Resmen o sempatik is yerini gozumde mahvettiler.. Birbirinden nefret eden insanlar, gicik patronlar, gayler, lezbiyenler dolu bir yerden bahsettiler.. resmen igrendim..

1.5 saat falan oturduk, gecenin bi yarisi olmustu (isten 23.00 da cikiyoruz). Gelen bi cocuk pizza yemeye gidelim mi dedi. Bu bana sordu, sen gidecek misin diye, ben hayir dedim, o zaman o da gitmiyorum dedi.. Ve ayni sitede oturuyormusuz onu ogrendim..

Buraya kadar hersey guzel, normal degil mi?
Simdiden sonrasini dinleyin o halde..
Bu kisi 10 aydir bizim orda 1. vardiyada calisan bi kizla berabermis.. Bu kiz bosnakmis (bende bosnagim artik bu kadar tesadufe de oha diyorum) SEVGILISI VARMIS! Yuh ya! bunu duyunca nasil affalladigimi size anlatamam. normal davranmaya calistim.. Ya ama yok kizlar ben kafamdan uydurmuyorum, bu insan resmen bana ilgili davraniyor! Eeee ne is?

Uzun uzun yazip sizi skmak istemiyorum ama tesadufler O kadar cok ki hangi birinden baslayacagimi bilemiyorum..
Bu cocugun bosnak sevgilisinin musluman babasi cocugu gormeden nefret ediyormus ve daha tanismamislar bu yuzden. Benim babam da Ex ten gormeden nefret ediyordu ve ex bu duruma cok bozuluyordu.. Iliskilerinin gelecegi var mi yok mu emin degilmis.. ayni benim ex.. ikimiz ayni yastayiz, sadece 4 gun fark var, ben buyugum.. ayni sitede oturuyoruz. Ex'in kan bagi olmayan ikizi.. kiz arkadasi buna bosnakca ogretiyormus ve baya ogrenmis konusulani anlayabiliyormus.. Ben de ex e turkce ogretirdim ve bayaaaa ogrenmisti.. Ben ex'le yaklasik 3 sene once ilk tanistigimda sevgilisi vardi beraber yasadigi (sanirim bunlarda beraber yasiyorlar) ve biz tanistiktan 1 ay sonra sevgilisinden ayrildi (benimle alakasiz, o donemler sadece arkadastik) Bu da iliskissinin gelecegi var mi yok mu onu sorguluyor.. Daha bir cok sey var da yazmaktan yoruldum saat gecenin 3 u oldu burda.. Uyumaya ihtiyacim var.. walla tokatlanmis gibi hissediyorum kendimi.. Banane diye dalgami mi geceyim, cocukla selami sabahi mi keseyim, senin derdin ne diye mi sorayim, yoksa benim ex i mi gidip geberteyim bilmiyorum Ex'i de bi sekilde bu duruma dahil etmeden duramadim

Durum bu kizlar

Of ya güzel haberler beklerken şu duyduklarımıza bak :26:
Ne kadar benziyor herşey senin ex'le Jerry , o konuda haklısın .

Gerçekten şaşırdım olan olaylara sana ilgisini açık bir şekilde belli etmiş
Ama sevgilisi var , bu erkekler gerçekten ne istediğini bilmiyor bence
İlişkinin önünü arkasını görmüyor olabilirsin o zaman yapman gereken tek şey var
Karşında ki insanı kırmadan ona durumu anlatıp ilişkiye son vermek
Ama yok bunlar onuda yapmıyor , yeni birini bulmadan yedeklemeden diğerinden de vazgeçmiyorlar

O kadar ileri görüşlü oluyorlar ki zannedersin ilişki uzmanı bunlar geçmişi geleceği herşeyi biliyorlar
Sinir oldum ya aptal seni kandırabilceğinimi sanıyor

Bundan sonra napıcaksın bence gayet normal davran diğer arkadaşlarına davrandığın gibi ...

Son düzenleme:

Tabi ki de çabalaması lazım , sana değiştiğini göstermesi lazım ama nerde o yürek !
Barışalım diyip öyle bir kenara çekilmekle olmaz , kendisi de bunun farkındadır
Ama icrat yok demek ki değişmemiş
Ben erkek olacam sevdiğim insan için elimden geleni yaparım bana inanması güvenmesi için
Yapılmıyorsa böyle şeyler bir sorun vardır ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…