- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
vuuuu maşallah :)
girmek istemesin o sorun degilde,
aman baska bisey olmasinda, merak ettim sadece
insallah kötü bisey yoktur
bosver sende artik aglama,
inan bana onlar aglamiyor cünkü :) domuzlaaaaaaar
bazen öyle bi an geliyorki istemsiz gözlerim doluyor işte.. :) olsun o kadarcıktan bişe olmaz arada ağlamak iyidir rahatlatıyor..
beklerim kışın gel misafirim ol :) gözün gönlün açılsın
o göz dolmalar banada hala arada bi oluyor yalan yok :)
ama gececek eminim, cok cok azaldi cünkü
senin nekadar oldu tamamen ayrilali ??
benim sanirim 2 ay olmustur
bizim 1 hafta oldu daha tamamen konuşmayı keseli.. ama 3-4 aydır iteklemeyle kavgayla gidiyodu zaten..
bizdede aylarca sogukluk vardi zaten, sonra ben tamamen baglari koparmistim
ayni yani
evet evet gün geçtikçe ayrılığa ne kadar ihtiyacımız olduğunu daha iyi anlıyorum. bu değirmen taşıma suyla dönmezdi. şimdi gitsin kendine 130boylu 40 kg falan bi kadın bulsun kadın geniş olsun,rahat olsun,eski eşiyle kanka olsun hatta. ailecek yemeklere falan gitsinler. ne biliyim işte takılsınlar hahaaahhaaaahh
o nerden çıktı canım böyle biriyle mi görüşüyor ki?
biriyle görüşüp görüşmediğimi bilemem de benim boyum ondan uzun 10 cm kadar. onu hep sorun etti.ben kendimden kısa bir erkekle olmayı sorun etmemiştim görünüşü değil kalbi önemli sevmek önemli aşk önemli demiştim.ama onda bu biraz kompleks yaratmıştı sanırım. şimdi benden sonra o tarif ettiğim gibi bi kadın bulsun kendine diyorum
senin sorun etmen gerekirken o sorun etti yani allahım ya :)
bende topuklu giyince ondan baya uzun olurdum sürekli ayağıma bakardı.. üstelik öyle uzun biride değilim :)
topuklu giyince direkt kavga çıkıyordu.bundan sonra şansımda uzun boylusu vardır inşallah
amin.. :) bende normalde kısalara bakmazdım ama bunda ne boy ne tipe önem vermemiştim keşke verseydim
ben halen de önem vermiyorum aslında, en önemlisi uyuşmak anlaşabilmek. bu yüzden ikimize bir şans vermiştim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?