Buyrun...Terapi Grubumuz :))

girmek istemesin o sorun degilde,
aman baska bisey olmasinda, merak ettim sadece
insallah kötü bisey yoktur

bosver sende artik aglama,
inan bana onlar aglamiyor cünkü :) domuzlaaaaaaar

bazen öyle bi an geliyorki istemsiz gözlerim doluyor işte.. :) olsun o kadarcıktan bişe olmaz arada ağlamak iyidir rahatlatıyor..

bazen öyle bi an geliyorki istemsiz gözlerim doluyor işte.. :) olsun o kadarcıktan bişe olmaz arada ağlamak iyidir rahatlatıyor..

o göz dolmalar banada hala arada bi oluyor yalan yok :)
ama gececek eminim, cok cok azaldi cünkü
senin nekadar oldu tamamen ayrilali ??
benim sanirim 2 ay olmustur

evet evet gün geçtikçe ayrılığa ne kadar ihtiyacımız olduğunu daha iyi anlıyorum. bu değirmen taşıma suyla dönmezdi. şimdi gitsin kendine 130boylu 40 kg falan bi kadın bulsun (boyum ondan uzundu. topuklu giysem kavga konusu olurdu.sanki çıkmaya başlarken ben pigmeydim birden uzadım töbe töbeee )kadın geniş olsun,rahat olsun,eski eşiyle kanka olsun hatta. ailecek yemeklere falan gitsinler. ne biliyim işte takılsınlar hahaaahhaaaahh

Son düzenleme:

o nerden çıktı canım böyle biriyle mi görüşüyor ki?

o nerden çıktı canım böyle biriyle mi görüşüyor ki?

biriyle görüşüp görüşmediğimi bilemem de benim boyum ondan uzun 10 cm kadar. onu hep sorun etti.ben kendimden kısa bir erkekle olmayı sorun etmemiştim görünüşü değil kalbi önemli sevmek önemli aşk önemli demiştim.ama onda bu biraz kompleks yaratmıştı sanırım. şimdi benden sonra o tarif ettiğim gibi bi kadın bulsun kendine diyorum

Son düzenleme:

senin sorun etmen gerekirken o sorun etti yani allahım ya :)
bende topuklu giyince ondan baya uzun olurdum sürekli ayağıma bakardı.. üstelik öyle uzun biride değilim :)

Nasılız bugün iyiyizdir inşallah. Gittim cilt bakımı yaptırdım yüzüm gözüm açıldı tenim düzeldi:))) Birde epilasyon oh gel keyfim gel. Birisi var gibi hayatımda onla da konuşuyoruz, onunla konuşurken unutuyorum diğerini cidden Bu da iyi bir aşama yavaş yavaş unutayım artık. 3 4 ay oldu. İşte arada aklıma gelmese, depreşmese duygularım sorun olmayacakta hayırdır inşallah.

benimde ilişkim biteli 2 ay oluyor ama hala daha onu içimden atamadım haftada 2-3 kere görüyorum onu gördukten sonra iştahım öle bi kapanıyokı önümdekı yemegi yiyemiyorum.ayrıldıktan sonra hiç bi iletişimde bulunmadık onu çok özlüyorum ve hala daha çok seviyorum.içim ondan başka kimseyi istemiyor

hahah ayriligin bir guzel getirisi daha varsa, ayrilikta guzellestim hahahaha
70 kilo falandim, sayesinde 64 kiloya dustum haha
Guzel tarafi da istahim acildi ama verdigim kilolari cok sukur geri almadim almakta istemiyorum. Gerci ailem kurudun diyorlar ama.. Ben de 64 baya zayif duruyor boyum az bucuk uzun oldugu icin..

Bende ozledim yahu1 iki ay oluyo ahha. ama bilmiyorum onu mu duygulari mi? tbi onu da ozluyorum yani iyi bi insandi. Hic bi zaman kotu biri oldugunu dusunmedim zaten sartlar bizi ayirdi. Neyse Ajda Pekkan dan bize gelsin - Eglen guzelim gununu gun et

yok yav naparsam yapayım bugün enerjim yükselmiyor..
müzik dinledim tv izledim tvde bişe izlerken ağladım başta o olaya ağladım ama sonra kendime ağladım biraz rahatladım.. sonra ne ağlıyosun o salak için be dedim kendime kızdım sıkıntıdan evi süpürdüm.. arkasına bulaşık yıkadım.. bişeler yedim, olumlamaları yaptım ama yok yok.. bugünde bişey var ama artık hayırlısı

Canım hiçbişi istemiyo..Ama onunla ilgisi yok.Sanırım hava depresyona sokmaya müsait şu aralar.Canım makyaj bile yapmak istemiyor.
Haa tabi oda olsa fena olmazdı Onunla ilgisi yok deyip her lafa onu sokuyorum hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…