- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
öff nolcak bizim bu halimiz ya..
yeter artık düşünmek istemiyorum onu.. bugün bi an bile aklımdan çıkmadı deliricem yaa.. :84:
Canım ya senin hikayene benimkinden çok üzüldüm desem yeridir.
İlk anlattığında masal gibiydi aşkınız.
Ama sen haklısın yok onun 1000 adım gelemsine bakma.
Sen ona söyliyceğini söyledin oda yapmadı.
Eğer gerçekten seviyosa düzgün bir iş bulur
Karşına çıkıp seni almaya geldim Anzer der.
Ki İNŞALLAH da öyle olur
en son konuşmamızda öyle demişti canım.. buraya gelecekti aslında beni davet eder misin dedi bende davete gerek yok geleceksen gel dedim davet etmiş kadar oldun sağol dedi neyse gelecekti gitti hiç müsait olmadığım zamanı seçti.. dedim dünya kadar zaman var neden o tarih ben o zaman müsaitim diyo sanki iş adamı.. bende gelme dedim oda bana ben aslında iş bulup karşına güçlü çıkmak istiyodum vs bişeler dedi..
Evet canım her ayrıntısına kadar okudum.
Belkide iş bulmakta zorlanıyordu birşey diyemem.
Oyüzden soğuk davranıyordu yani mahçuptur sana karşı.
Su son iki gundur bende bir haller var!
Pazardan beri kendimi ondan ve hayatindan iyice uzak tutuyorum.
Kactikca daha da mi cok yakalaniyorum acaba? Dus alip evden cikicam ama hic yapmak istemiyorum. butun gun yatagima yapisip bosbos duvari seyredesim var..
Niye boyle oldum ben ya? Reglim acaba ondan mi? Gecse de kurtulsam. Birini ozleyerek yasamak ne kotu
Ya su geldigimiz noktaya bak ya. dusunuyorum da guluyorum.
"Beni cok sevmeni o kadar cok isterdim ki.."
Diyen adami simdi sevmem sanki gunahmis gibi, sucmus gibi!
Ya bu nasil bir duzen? Dilimin ucuna kadar geliyor da soylemiyorum bir sunu lanetle baslayan cumlelerimi!
evet ne zaman saçmasapan davransa ya iş meselesi yüzünden kötüyüm beni idare et dedi ama 1 sene idare ettim zaten iş konusunda onu daha da edemedim..
senin hikayen ne canım..
Sebebimiz nerdeyse hep aynı 'İLGİSİZLİK'
Kızlar Seda Sayan'a neden bu kadar sevgili değiştiriyosunuz diye sormuşlar.
İlgi göstermeyen erkeği şutluyorum demiş hahahaha :)))
Küççük Sedalar gelio :))))))
Canım anlıyorum bu zamanda ünv. mezunu bile bulamıyo.
İnşallah karşısına hayırlı iş çıkarda 2nizde mutlu olursunuz.
Canım ben anlatmaya başlasam up uzun bir yazı olur. En kısa şekilde anlatim.
3.5 yıllık bir ilişkim var çocuk yaştaydık 2mizde ama ben hayatıma giren şartlardan dolayı hep olgundum.
Zaten kendimden büyüklerle çok iyi anlaşırım o daha bi çocuksuydu zamanla oda olgunlaştı.
Ben 1 seneden sonra bunun herşeyine olur tatlım, olur canım, olur hayatım dedim.
Ta ki bana ünv sınavlarına girmiyceksin diyene kadarki ona bile tamam dedim ama..
Onu dedikten sonra bikaç ay sonra biz bunla kavga ettik ve ayrıldık arkadaşlarımında gazına gelerek
ünv. sınavına girdim ve İstanbulda şuan İnşaat mühendisliği okuyorum. İyiki ayrılık sebebimiz olmuşta
girmişim yani. Hatta hocalarım bile girmiyceğimi söyliyince çok üzülmüşlerdi.
Çünkü derslerimde başarılı bir öğrenciyim. Neyse ondan sonrada barıştık tabi tepki gösterdi ama
çokda umrumdaydı artık. Herşeyine karşı gelmeye başladım çünkü artık kendimi ezdirdiğim yeterdi:114:
Biz sürekli mesajlaşırdık hiç elimizden bırakmazdık. Ailesi İstanbul dışı biryerde kalıyo o abisiyle halasıyla
İstanbulda yaşıyolar. Yazın ailesinin yanına gittiğinde çok iyiyiz hatta ordan hiç gitmesin isterim
sürekli bir ilgi hoşgörü. Ama ne zaman İstanbula gelse bi havalar dediğim dedikler.
Artık kimden alıyosa gazı. Bu aralarda .Çok ilgisiz kaç kere uyardım dedim bak yapma
Her dk uyuyo mesaj atmıyo. Ya diyorum kaç gündür mesajlaşmıyoruz bir oturupta konuşalım
bahAneler üretiyo en sonunda tak etti dedim ben bitiriyorum.Bitti ağır laflarla tabi.
Bugünde mesaj atmış ben sensiz bigün bile geçiremiyorum diye.
Dedim aklın bu zamana kadar nerdeydi hiç taviz vermiyorum
Ya tabi hemen bitirilcek bi konu değil ama dediğim gibi anlatsam sayfalar alır.
üniversite sınavına neden girmeyecekmişsin? oldu çok biliyor o.. özgüveni eksik sanırım canım bu yüzden de sürekli seni kısıtlama yoluna gitmiş..
benim bu son sevgilimde üni. mezunu ama aöf den yine de onu hiç aşağılamadım bi kere bile.. aşağılancak bişede yok zaten.. ama o sürekli kendini bana kanıtlamaya çalışırdı aöf şöyle zor böyle zor diye tamam anladık derdim en son.. demekki erkekler çok takıyor böyle şeyleri neyse..
ilgisizlik çok kötü canım bilirim.. son barışmamızda çok ilgisizdi diyodum onada ya bak zaten zor bi süreçteyiz toparlanmamız lazım bana zaman ver diyodu şaka gibi.. bütün gün mesaj atmadığı olurdu.. saçma sapan sebeplerden kavga çıkarmaya başlamıştı.. bide o sana anlattığım olay olunca sabrım taştı benimde.. o zamanlar benle ilgilenmek zor geliyodu ama şimdi herkese benim hayatta istediğim hiçbişe olmadı ama anzerin olmaması ağır oldu.. o yüzden bu saatten sonra yaşamanın anlamı yok diyormuş..
ayrılınca akılları başlarına geliyor bunların..
erkekler sevgiden emin olunca bi rahatlama geliyo diyorum işte sizdede öyle olmuş sanki.. kaybetme korkusuyla yaşatacaksın bunları..
Bugun herkes kötü sanirim,
belkide havalardandir gercekten, bilemiyorum
benimde sürekli karsima cikacak hissi var
halbuki bana cok uzak oturuyor, hatta suan hangi sehirde onu bile bilmiyorum,
ayrica onda o yürekte yok karsima cikamaz, gelemez buraya,
hem nisanli adam niye ciksin karsima,
ama hep gözlerim etrafta,
sanki beni izliyormus gibi ,sanki beni görüyormus gibi
sonra diyorum sacmalama,
ama sürekli karsima cikacakmis hissiyle geziniyorum ve bu beni sinir ediyorrrrrrrrrrr
düsünün odamdayken camdan bile bakiyorum arada bi,
ne sacma dimi ama niye öyle yapiyorum bilmiyorum :S
Offf off canım ya seninkide başkasına yar oldu demek
Hepsinin kökünü yakıcaksın bunların.
Acın gerçekten çok büyük anlıyamam belki ama burda dertleşerek derman bulabiliriz
Aşk böyle birşey işte karşındaki ş....z olsa bile değer veriyosun her yerde onu görüyomuş gibi
kalbin çarpar durur. Hikayenizide bilmiyorum ama dinlemek isterim.
Kıskançlık canım ama at gözlükleriyle bakan bir kıskançlık.
Elimden kaybeder korkusunu gerçekten vermek lazım.
Şimdi o bu durumda ve öyle bir acı çekiyoki
Tıpkı benim zamanında çektiğim gibi. Daha beter olsun.
Benim ona yaptığımı kimse ona yapmaz
ben geldim....nasılsınız?
sndz94,canım bi kaç msjını gördüm benimle ilgili.çok teşekkür ederim...ayrıca örnek olmak ne demek,estağfurullah....sadece sabırlı olmaya çalışıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?