- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
canımmmmmmmm!!!! şükür kavuşturana yaresmen yetim kaldık sensiz
ben geldim....nasılsınız?
sndz94,canım bi kaç msjını gördüm benimle ilgili.çok teşekkür ederim...ayrıca örnek olmak ne demek,estağfurullah....sadece sabırlı olmaya çalışıyorum....
canım benimbirkaç gün hem yoğundum hem de biraz kendimi dinlemek istedim...
geldim ama artık
hoş bulduk canım
hoşgeldinnnn
nasılsın bakalım :) tanışmadık benimde sorunlarım vardı bir kaç gün önce öyle geldi geçti ama burdayım daha gitmemmm
sndz94,canım bi kaç msjını gördüm benimle ilgili.çok teşekkür ederim...ayrıca örnek olmak ne demek,estağfurullah....sadece sabırlı olmaya çalışıyorum....
merhaba canım...evet bu tanışma msjımız olsun :))) çok şükür iyiyim :)))
detaylı bakamadım sorununa ama geçti artık değil mi?
burda ol tabi!! biz sorunlarını çözemeyenlere de akıl gerek :))))
hosgeldin kacak kizzzz
neler yaptin anlat
Hosgeldin ElifZeynep!!!
Bugun canim cok sikkin benim ya! Ay hava da o kadar gulluk gulistanlik ki.. icimde ne varsa oyle coktu gogsume gitmiyor ne yapayim bilmiyorum. bi film falan mi seyretsem. Ciktim disari biraz yurudum gecmedi :44:
teşekkürler!! nerden bildin çok severim papatyaları
biraz kitap okudum..iskender pala'yı çok severim...aşka dair'i okudum...ama çok da ağlattı beni ....
ben öleceğini anlayan kediler gibi kaçarım hep kendimi kötü hissedince...köşeme çekildim,daha bi durgunlaştım döndüm :44:
anzer son durumlar nedir canım??
bizim düzeldi ya nasıl düzeldi bilmiyorum ama iyi şimdilik
ben farkına vardım ki daha kişilik tam oturmamış olgunluğa erişmemiş farkında değil hata yaparak farkına varyo bazı şeyleri özür dileyip düzeltmeye çalışıyo farkına vardgı şeyleri bir daha yapmamaya çalışıyo
Hosgeldin ElifZeynep!!!
Bugun canim cok sikkin benim ya! Ay hava da o kadar gulluk gulistanlik ki.. icimde ne varsa oyle coktu gogsume gitmiyor ne yapayim bilmiyorum. bi film falan mi seyretsem. Ciktim disari biraz yurudum gecmedi :44:
geçti şimdilik :) sorunlar bitmez ya biri biter öbürü başlar gerçekten çok sabırlıyız
Hoşgeldin kendi adıma iyiyim ilk defa
Sen nasılsın ?
Hoşgeldinnnnnn sen olmayınca herkez çil yavrusu gibi dalğılmıştı. Şimdi herkezi toparladın
Sabrın bizede kuvvet veriyo ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?