Buyrun...Terapi Grubumuz :))

teşekkürler!! nerden bildin çok severim papatyaları

biraz kitap okudum..iskender pala'yı çok severim...aşka dair'i okudum...ama çok da ağlattı beni ....

ben öleceğini anlayan kediler gibi kaçarım hep kendimi kötü hissedince...köşeme çekildim,daha bi durgunlaştım döndüm :44:

nasılsın bakalım :) tanışmadık benimde sorunlarım vardı bir kaç gün önce öyle geldi geçti ama burdayım daha gitmemmm

merhaba canım...evet bu tanışma msjımız olsun :))) çok şükür iyiyim :)))
detaylı bakamadım sorununa ama geçti artık değil mi?

burda ol tabi!! biz sorunlarını çözemeyenlere de akıl gerek :))))

Hosgeldin ElifZeynep!!!

Bugun canim cok sikkin benim ya! Ay hava da o kadar gulluk gulistanlik ki.. icimde ne varsa oyle coktu gogsume gitmiyor ne yapayim bilmiyorum. bi film falan mi seyretsem. Ciktim disari biraz yurudum gecmedi :44:

geçti şimdilik :) sorunlar bitmez ya biri biter öbürü başlar gerçekten çok sabırlıyız

hosgeldin kacak kizzzz
neler yaptin anlat

hürremcim kaçmadım aslında..bazı şeylerle yüzleşmem gerekiyordu..şu eşyalar falan...aldım önüme herşeyi yarı ağladım yarı dua okudum yüzleştim herşeyle...

sık sık kendimi telkin etmeliyim sabır ve şükürle ilgili.çünkü biraz iyi oldum ben diye es geçtğim zaman derin bir acı geri geliyor...işte böyle zamanlarda ben ailemle bile birşey paylaşmıyorum..kabuğuma çekilip düşünüyorum...

gariptir ama geceleri yatıyorum,resmen şair gibi düşünceler geçiyor aklımdan acıdan şair oldum ben

ben geldim....nasılsınız?

sndz94,canım bi kaç msjını gördüm benimle ilgili.çok teşekkür ederim...ayrıca örnek olmak ne demek,estağfurullah....sadece sabırlı olmaya çalışıyorum....

Hoşgeldinnnnnn sen olmayınca herkez çil yavrusu gibi dalğılmıştı. Şimdi herkezi toparladın
Sabrın bizede kuvvet veriyo ablacım

Hosgeldin ElifZeynep!!!

Bugun canim cok sikkin benim ya! Ay hava da o kadar gulluk gulistanlik ki.. icimde ne varsa oyle coktu gogsume gitmiyor ne yapayim bilmiyorum. bi film falan mi seyretsem. Ciktim disari biraz yurudum gecmedi :44:

benim böyle oldgunda açıyorum son ses müzik oynuyorum valla :26::26: bazende ağlıyorum geçiyor

çünkü ben de papatyaları çok severim

iskender palanın bende de bir kitabı var, kitab-ı aşk diye. kısa kısa öyküler var çok güzel. ama şuanda aşk ve aşka dair bişey okumak istemiyorum:)

yaptığın benzetmeyi hiç sevmedim dinlendin ve geldin diyelim, bu daha güzel:114:

Elifzeynep gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş oleeeeeeeeeeeeeeeey

Erkeğin yapışkan olanıda hiç çekilmiyor
Kuzenimin akrabası numaramı almıştı
Çok defa hoşlandığını falan söyledi kabul etmedim
En azından arkadaş kalalım moduna geçti tamam dedim
Baktım arkadaş kalmayı başaramıyor
Sürekli konuyu kendi duygularına getiriyor
Dün kalbini kırma pahasına ciddi bir şekilde tersledim
Yine mesaj atmış erkekler çok garip

Hayatımda kimseyi istemiyorum ama doğru kişi çıkıp gelse hayır demem

benim durum aynı canım.. sadece bende bu ilişkide yaptığım hataların farkına vardım.. onunda haklı olduğu yerleri gördüm.. ama yinede zamana bıraktım.. hayırlısı neyse o olsun..
aranızın düzelmesine sevindim tatlım hatasının farkına varması çok güzel bişey.. hatayı kabul etmekte erdemdir sonuçta.. umarum her durumu sevginizle aşabilirsiniz..

Hosgeldin ElifZeynep!!!

hoş bulduk canım :)))

şöyle sayfalara göz gezdirince gördüm senin yazını da...regl dönemindesin sanırım...ay o başlı başına bi dert..normal insanı bile delirtiyor!! benim ilişkim varken de dünya başıma yıkılıyor gibi oluyordum :)) bence bu dönemdendir!!
lütfen öbür durumlara bağlama!!!

geçti şimdilik :) sorunlar bitmez ya biri biter öbürü başlar gerçekten çok sabırlıyız

çok şükür!!! bir daha da gelmesin öte gitsin o zaman :)))

hayatta dert bitmez...atlattığın her sıkıntının mükafatı seni bekleyen daha büyük bir sıkıntı oluyor malesef !!! sabır taşı olarak devam ediyor hayatımız :)))

Hoşgeldin kendi adıma iyiyim ilk defa
Sen nasılsın ?

hoş buldum canım :))

ilk defa ve iyi olmak!! o zaman milada denk geldim desene :)))

inşallah hep böyle devam eder canım benim!! hangi acı kalıcı ki? kimisi uzun kimisi kısa sürede geride kalıyor...Allah'ın izni ile bizim de geride bırakmamıza az kaldı :))

Hoşgeldinnnnnn sen olmayınca herkez çil yavrusu gibi dalğılmıştı. Şimdi herkezi toparladın
Sabrın bizede kuvvet veriyo ablacım

utandım teşekkür ederim...

ah nerde canım benim!! sabır öyle bir nimet ki, ona ulaşmak hem çok zor hem de sonucu çok güzel...bende sabır olsa böyle köşeme çekilip kaçar mıyım hiç?

deniyorum sadece sabırlı olmayı :)))

elif hoşgeldin:)))

ne güzel kitaplar bulmuşsunuz öyle okuyacak, başka zaman yok değil mi onları okumak için

İskender Pala'nın Kitab-ı Aşkı ile başlayıp, Elif Şafak ( ki tercih ettiğim bir tür değildir, yazar da keza...) 'ın Aşk'ını okumuştum ilk günlerde. dedim sonra ne yapıyorum ben çektiğim acı az mı geldi şimdi de tasavvufla ilgili kitaplar okuyorum ama resmen kavga ediyorum o satırlarla. neden derseniz, Abdulkadir Geylani'nin bir kitabı var elimde duaların kaderi değiştiremeyeceği mealinde yazılar var elbette ki yazılarda herhangi bir sorun yok kitaplara bile alınganlık gösterdiğim aşırı hassas bir dönemdeyim sanırım o zaman neden dua ediyorum vs. gibi akıl dışı sorularla bu kez de muhatap oluyorum. arada da yine hiç tercihim olmayan romantik komedileri izliyorum ki rastgele iki insanın bakışı değse birbirine ben ağlamaya başlayıp ne güzel bir aşk yaşıyorlar diye serzenişte bulunuyorum tabi neden bunları bir de itiraf ediyorum bilmiyorum da günlerdir yazmıyordum elifi de görünce terapi grubunun ruhuna uygun olsun dedim iletim:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…