Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Bugün cok güzel bi gün :)) onunla görüstügümden bu yana basa dönms gibiydim... Ama bugün yine kaldigim yerden devam :) artik biliyorum ki onunla kesinlikle baglanti kurmamak gerekiyormus tamamen atlatana kadar oh be :)

Menekşecim daha iyi olmana sevindim gerçekten..
Kızlar tuhaf şeyler oluyor benim hayatımda bugünlerde.. Ya da olanlar bana fazla geliyor bilemiyorum..
Ex'i biliyorsunuz zaten söylediklerini falan.. En son size söylediğim: "benimle bir daha iletişime geçme" mesajıydı oda "tamam geçmem" diye kestirip atmıştı.. Sonra mesajlaşma devam etti ama başkasıyla görüştüğümü falan düşünmüş.. O yüzden tamam demiş.. Çok ısrar etti bekle nisanın sonuna kadar diye ama beklemem dedim bu sefer yine ben geleceğim zaman yine sorarım hala istemiyosan gelmem demeye başladı bende bi çabalayıp,başarıp gelemedin daha neden kabul edeyimki dedim oda haklısın beceremedim ama bekle vs vs dedi beklemem dedim.. Sonra bu bana normal arkadaşmışız gibi günaydın,napıyorsun mesajları atmaya başladı bende anlam veremedim.. Ters cevaplar verdim.. Oda hımm ii vs demeye başladı bende bu ne saçmalık böyle amacın ne bu mesajlardaki ddim ben senle konuşmaya çalışıyorum sen kestirip atıyorsun dedi bende sırf onu denemek için dedimki benim beklememi istiyorsan face i kapatacaksın telefon numaralarını da iptal edip sadece tek bi numara alacaksın onuda kimseye vermeyeceksin dedim oda kimseye vermezsem telefon kullanmamın anlamı kalmaz ben dediklerini yapayım ama oraya geldiğimde beraber kişileri rehbere taşıyalım senin istediklerini dedi bende tamam oda olur dedim.. Ama 4 gün geçti kızlar ne telefonu değiştirdi ne de face i kapatmış.. İşte bu kadar laf var icraat yok yapısında bir insan bu :) Bende gelmeyi unut dedim tamam unuturum dedi anlaştık dedim bende.. Daha da cevap vermicem hiçbi şekilde mesajlarına..
Asıl tuhaf gelen olaysa bana faceden tanımadığım birinden mesaj geldi.. İsmi hiç tanımıyorum resimde yok..
Israrla mesaj attı durdu işte anzer sensin biliyorum cevap yaz vs Bende artık dayanamadım kimsiniz dedim söyleyemem dedi beni nerden tanıyosunuz dedim seneler öncesinden dedi.. Amacınız ne dedim şöyle söyliyeyim dedi: ben seneler öncesinde sana özel birşeyler hisseden biriyim hatta senden de ufakta olsa bir karşılık gelmişti ama o zamanki şartlarda olmamıştı.. Şimdi bende anlayamıyorum neden olmadığını ama seni yolda gördüm geçen gün ve içim tuhaf oldu dedi.. Bende e hala amacınızı anlayamadım dedim seni görmek tuhaf olduğu kadar güzeldide.. Özlemişim dedi.. Eğer sende istersen görüşmek isterim dedi bende e ben sizin kim olduğunuzu bilmiyorumki dedim oda orası gizemli kalsınki buluşmanın anlamı olsun dedi.. bende nereden bilebilirim gerçekten beni tanıdığınıza dedim.. okuduğum liseyi,sevdiğim filmleri ve oyuncuları,dinlediğim şarkıları saydı tuttuğum takımdan,şu ana kadar oturduğumuz evlerin adreslerini herşeyi saydı.. Ve buluşmak istiyor bende sanırım ben böyle bişey yapamam dedim.. fikrin değişirse lütfen bu hesaba mesaj at bunu senin için açtım dedi.. bende iyi günler dedim oda beklicem, kaybettiğimi geri kazanmayı çok istiyorum dedi
Ve ben kesinlikle hatırlamıyorum bu kişiyi kızlar birisi benimle dalga mı geçiyor diyede düşünmüyor değilim..

Belki de exin sana oyun oynuyo seni deniyodur bence salla gitsin cnm üstünde durma Boyle sacma sey olur mu hic... Exin konusuna gelince bana degismez gibi geldi bosver onu önüne bak onunla da iletisimini kes biran önce yoksa kendini hic toparlayamayacaksin

Son düzenleme:

Canım ex in o kadar şey becerebileceğini sanmıyorum ki zaten anlardım o olsa hemen.. Ciğerini biliyorum artık ben onun çünkü :)
Ama pekte kaale almamak lazım haklısın madem eskiden beri beni unutamayan birisi (öyleyse tabi) bu kadar gizemli olmasına gerek yok.. Exi boşverdim zaten bir daha asla cevap yazmam ona..

Anzercim bencede exden kurtulman lazım belki o konuşmalar olmasa daha çok yol katedip daha iyi olacaktın numaranı değişmelisin bir daha sana ulaşacak bütün yolları kapat hep yaparım diyor ama lafta ya kaç aydır ayrısınız insan biraz çabalar değiştiğine dair bir ışık yakar dediklerini yapar ama yok yani diğer olaya gelincede oyun olabilir sen bence tavrını koru madem kazanmak istiyor çıksın adam gibi karşına o ne öyle faceden yeni hesap açıp da yazmak birde kimliğini gizliyor çok saçma şaka gibi.

anzer bence eski sevgilin ve aklınca seni deniyor. senin hayatında biri olduğunu düşünmüş ya bu kez de senin birinden ilgi gördüğünde ne yapacağını anlamaya çalışıyor belli ki. eğer senden hoşlanan ve geçmişten gelen biri olsa bir fotoğrafı olurdu, bu hesap yeni alınmış gibi duruyor.

Bugün cok güzel bi gün :)) onunla görüstügümden bu yana basa dönms gibiydim... Ama bugün yine kaldigim yerden devam :) artik biliyorum ki onunla kesinlikle baglanti kurmamak gerekiyormus tamamen atlatana kadar oh be :)

bende facemi dondrudum rahatladım sürekli onun facesindeydim çünkü birde yeni foto eklemiş dün çok beter oldum
ama durdurdum hemen kendimi dedim bu böyle olamayacak en iyisimi tamamen unutana kadar kapalı dursun face dedim

bunlardan kurtulmak icin baska caremiz yok maalesef hersekilde uzak durmak lazim bende bazen kendime Engel olmayip bakiyorum artik ask filan deil takinti olduguna inanmaya basladim :)

valla hic belli olmaz canm baska bi arkadasina da yaptiriyo olabilir... Bence cok üstünde durma Eger anlattigi gibiyse ciksin karsina sen hic cvp bile verme bu kisiye

Numaramı değiştirmiştim zaten canım aralıkta, ilk birkaç ayda hiçkimseye vermemiştim numaramı, zaman geçince verdim.. Ama sonra ort. arkadaşlardan biri vermiş.. Zaten bi barışalım diyor sonra sesi kesiliyor tam napmaya çalışıyor bu derken ben seni mutlu edemem diyor.. Seni de yakamam çünkü ben işe yaramaz birisiyim diyor.. Sen hep yanımda olsan toparlanırım düzlirim ama seninde bana tahammülün kalmamış diyor.. Dengesiz işte.. Ben onun yanında olduğum zamanlarıda biliyorum,ayrılıp barıştığımızda (eskiden 1-2 hafta ayrılırdık bazen) sen yanımda ol düzelirim derdi bekle bekle düzelme yok ee noldu derdim bu sefer ya bana suç atardı sen tam olarak yanımda değilsin diye sonra yine ayrılırdım bundan yine barışmak isterdi hep sen haklısın modunda özürler dilerdi.. Nasıl hala inanmak istiyorum bu durumda kendime inanamıyorum..
Sende iyi yapmışsın face kapatarak canım.. Bende engelledim ex i rahatım..

Eskisi sandım önce ama değil bence çünkü o benim eski oturduğum adresleri bilmiyor sadece şimdi oturduğum evin adresini biliyor..
Hesap yeni zaten onu söyledi mesaj yazan kişi benim için açmış o hesabı güya..

valla hic belli olmaz canm baska bi arkadasina da yaptiriyo olabilir... Bence cok üstünde durma Eger anlattigi gibiyse ciksin karsina sen hic cvp bile verme bu kisiye

Zaten pek ilgilenmeyi düşünmüyorum canım.. Atlantise dediğim gibi adreslerimi bilmiyor o benim eski.. O olamaz yani..Zaten o mesaj atanın saydığı özelliklerimide bilmez bu ex.. Benle ilgili hiçbirşeyi bilmezdi.. Sürekli aynı soruları sorardı en sevdiğin yemek ne söylerdim sonra unutur bi daha sorardı..

bunlardan kurtulmak icin baska caremiz yok maalesef hersekilde uzak durmak lazim bende bazen kendime Engel olmayip bakiyorum artik ask filan deil takinti olduguna inanmaya basladim :)

aynen bende öyle düşünüyorum aşk değil takıntı ama insanı çok sinir eden krize sokan bir takıntı ben istemiyorum rahatsız oluyorum ya

canım boşver bak kendisi bile inanmıyor düzeleceğini net bir şekilde kafanda bitir ki bitirmişsin işte bazen bu konuşmalar giriyor araya saçma bir şeyler oluyor işte hiç muhattap olmamak en iyisi ya böyle dese ben değiştim gelse yanına senin dediklerini tek tek gerçekleştirse senide kırmasa daha saçmalamayı da bıraksa dersin hıı değişiyor bu bir şans daha belki verilebilir ama yok adam kendi inanmıyor ya sürekli bir bahane bu ne sen daha iyilerine layıksın kuzum Allah hayırlı insanları tez zamanda çıkarsın karşımıza :)))
ben dedim engelleyeyim sonra dedim diycekki engellediğine göre demek daha bişeyler var bunda kendini bir halttan sanmasın diye engellemedim o beni engelleyip engeli kaldrıyor sürekli dedim dondurym gitsin ya aman

bende öyle vlla :)) ama artik kendi kendime telkin ediyorum ye kendini bakalim zamanla nasil olsa alisacaksin :))) bu da gececek :)

geçecek tabi canım ya çoook çok iyi olacağız hatta yeniden aşık olacağız dur sana bir şarkı armağan edeyim

[video=youtube;kSORH4PoOas]http://www.youtube.com/watch?v=kSORH4PoOas&feature=player_detailpage[/video]

Aşk her şeyi geride bırakır
En sevdiğim yanı hep önüne baktırır
Düşünmeden geçmişi sildirir
Bir bakmışsın ki iki yüzük seçtirir
Düşünmeden yeniyi sevdirir

En iyisi aslında canım kapatmak ama ben oyun falan oynuyorum kapatmak istemiyorum o yüzden..
Onu ve ailesini engelledim oda ben bakamayayım diye değilde o bana bakamasın diye çünkü biliyorum onu engellesem kardeşlerinden bakıyor profilime.. Bende bu düşünceden bile rahatsız oldum.. :)
Doğru diyorsun aslında ben gayet iyi gidiyordum o mesaj atınca çokta barışmaya ısrarlı olunca bi bakayım dedim değişmiş mi?
Annem bile sinir oldu artık önce bekle diyodu nisanın sonuna kadar ne olacakki diyodu, şimdi sen onu çağır ben bi güzel konuşayım onunla diyor
Doğduğuna pişman edecek yani çocuğu
Artık inanmam ama istediğini söylesin benden iyi ya da kötü karşılık alamayacak :)

evet canım ya bana önceki ayrıldığımız da demişti seni kendi facemden engelledim ama babamınkinden bakıyordum hep diye aman ruh hastaları ya annenin yerinde olsam çok pis döverdim onu ahh ahh boş ver ona mı kaldın ya sen şu durumdan kurtul bak daha iyileri çıkacak karşına aklını karıştırmaktan başka bir şey yapmıyor

Yani değer kıymet bilen o kadar verilen şansları değerlendirirdi..
Artık aklım başıma geldi ama iyide olsa kötüde olsa cevap vermemek lazımmış..
Sen nerelerdesin bakalım özlemişim valla :)

Nasıl kızlar herkes nasıllar :)) Ben iyiyim nisan mayıs ayları için bi çok gezi planı filan ayarlıyorum. Bir de şu spor kursu acılmıs insallah oraya baslayacağım kısmetse. Bugün bir ara gidip kayıt yaptırayım diyorum. Bi de astroloji kursuna gideceğim yarım bırakmıştım devam etmek istiyorum. Ha bu topicin konusu buraya gelmeme sebep kişisi için yok duygularım ihtirasım filan yok. Olan ise sadece ben çok nostaljik bir insanım eskiye dair özlemim ne ise o da aynı o. Farkettim ki onu degil o zamanlar yani ben bu şehire yeni taşınmışım o bana teklif etmiş kendimi çok özel hissettirmiş o anlardaki kendimi özlüyorum. Şu an herşey rutinleşti belki onun sıkıntısı var düşünüyorsam da. Yakınlarda facesine baktım sorun niye baktım? Kıskançlık merak vs değil. Yani merakta aslında şu var nette ne zaman boş kalsam o an bişeyleri arastırma bilgi bişeyler öğrenme değişiklik istiyorum. O ya da baskası bi çok kişiye bakıyorum. Mesela ilkokulda tanıdıgım biri aklıma geliyor ismi facede aratıyorum o anki duygumla bunu aratırken ya da sayfasına bakarken ki hissettiklerim aynı merak olarak. Amannn neyse işte ne güzel bahar geldi yaz mevsimi yaklaşıyor keyfim iyi şükür dağıldı karanlıklar:)

Yani değer kıymet bilen o kadar verilen şansları değerlendirirdi..
Artık aklım başıma geldi ama iyide olsa kötüde olsa cevap vermemek lazımmış..
Sen nerelerdesin bakalım özlemişim valla :)

kuzum bende seni özledim :)) napim ya 42 gün önce ayrıldık ben dönmeyince delirdi iftiralar attı bana bizi tanıştıran arkiyle aramızı bozdu bende tamamen bitti nasıl karaktersiz adi bir insan olduğunu gördüm ama ona soraraanda ben bıraktığım yalvarmadğm için ben terketmiş oldum ben kötü oldum işte onu atlatmaya çalışıyordum atlattımda şükür işte birde facesinde paylaştıklarını açmış herkese merak edip girip bakıyorum salak çocuk kafayı yemiş dün son kez baktım yazmış tatil bugün ama aşkın tatili olmuyor be sevgili buldun mu yerime kimseyi falan saçmalamış ya ona karşı bişey yok içimde ama nedendir bilmiyorum facesine bakıyorum sinirlerim bozuldu dün çok fena

demet akalin zaten bizim derdimizin dermani :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…