Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Canım hep mutlu ol inşallah..

Bende farkettim zaten sen hiç yazmadın buraya mesaj atsam mı falan diye, yazdıktan sonra haber verdin demek ki o anlık hislerinle yaptın bunu ve cesaretine hayran kaldım doğrusu

Çünkü o mesajı attıktan sonra herkes sıcak karşılamayabilir.

Zaten gururunu hiçe sayıp atmaya karar verenler bunu düşünüp yine vazgeçiyorlar.

Burda anlamadığım konu, onlarda bizi düşünseler bile mesaj atmıyorlar..

Seninkinin dediği gibi; aklımdaydın 2 gündür demiş, mesaj atacağını hissettim demiş.

Yani onlar daha iradeli bizden, puff ne yazık ki..

cok sasirdim cok sevindim senin adina icinden geleni yap cnm umarim Mutlu olursun...

Alıntı yapamıyorum kızlar neden anlamadım :26:

Laylaylom canım Allah razı olsun , umarım sende çok mutlu olursun verdiğin her kararda
Allah hakkında hayırlı olanı versin
Mesaj atmadı ve atmazdı biliyomusun çünkü en son geldiğinde ben istememiştim onu
Bir daha gururuna yedirip gelemezdi bana , bunu biliyodum aslında hissetmiştim
Nasıl cesaret ettim hala inanamıyorum zaten , cevap vermeyebilirdi , beni tersleyebilirdi veya sadece bir konuşmadan ibaret olabilirdi
Ama hiç biri olmadı , zaten o davranışı karşısında beni o kadar mutlu etti ki
Ben olsam başına kalkardım istemeyen sensin arayan sen amacın ne derdim ama kesinlikle böyle bir cümle duymadım
Bilmiyorum bundan sonra umarım her şey daha güzel olur

Hırcınmenekçe
çok teşekkür ederim .
Burada o kadar yakın olduk ki acımız acı sevincimiz sevinç oldu hepimize
İyiki varsınız , Rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün

cecenn simdi siz beraber misiniz yeniden?

---
Benim artik yeni bir iliskiye baslamam lazim..
Soyle biraz uygun gordugum, guvenebilecegimi dusundugum birine sans vermem lazim artik.
Aklimda kimse yok bu kriterlere uyan
En yakin zamanda karsima cikar umarim

Hayır canım beraber değiliz ama mesajlaşıyoruz konuşuyoruz bazı şeyleri
Buraya geldiğinde belki netleşir durum
Belki de çok şaşırdınız söylemlerimle ters düşmüş olabilirim
Ama bana olan tavrı bunda çok etkili oldu , onu bir daha kaybetmek istemiyorum

yok canim sasirmadim.
hepimiz aylardir burda yuzunu bile gormek istemedigimiz, nefret ettigimiz kisilerden bahsetmiyoruz..
seviyoruz onlari.. herseye ragmen.
eger yuruyebilecekse, barisin. herkes barissin..

hakkinda hayirlisi olsun cnm insallah yüzün güler artik en azindan sen Mutlu ol :)) Ben suan da ümitsiz vakayim ask konusun da bi kac filört ciksa da karsima o kadar ileri gidecek birisi yok simdilik...

cecenn hakkınızda hayırlısı olsun, umarım bu kez çok ama çok mutlu olursunuz ve bu ayrılığı birbirinizin kıymetinizi anlamanız açısından yorumlarsınız.

Jerry biz geçmişe baktığımızda umutsuz vakayız, artık yeni bir ilişkinin vakti geldi galiba arkada kalanları da o siler süpürür, biter gider işte herşey pişmanlıkmış, yaşattığını yaşarmış, eden bulurmuş vs. 8 ay ne de güzel kendimi kandırmışım. tabi 2 yıl sevildiğimi zannederek geçen zamanı da hesaba katmalıyım

aynen canim..
barismak sevip sevilenler icin gercek olan bir ihtimal..
ben sevilmemisim ki..
bir hevesmisim, zoru gorunce birakilacak kadar degersiz bir heves
Gecmisimi geride birakmak istiyorum, bugunume, yarinima tasimak istemiyorum..
Benim derdim barismak degil, benim derdim ondan kurtulmak..
yeni bir iliski istiyorum. boyle gitmez cunku..
tamam onun icin hergun aglamiyorum, normal hayatima devam ediyorum ama yinede kalbim hala kirik..
yeni bir iliski lazim artik yani. secenek olmaktan cikti bu durum, artik bi gereklilik halini aldi..

Hepinize çok teşekkür ederim , kendim için sevinemiyorum bile sizin de mutlu olmanızı istiyorum

O günler yakındır hissediyorum , hepiniz geçmiş acılardan sıyrılıp , çok çok mutlu olacaksınız

Sevilmeyi hakeden güzel insanlarsınız , kıymetinizi bilen biri er yada geç çıkacak

Şuana kadar sizden güç ve destek aldım sizinle sabrettim siz bana sabretmeyi öğrettiniz

Acı acı sabrettikten sonra , tatlı meyvelerini yiyeceksiniz elbet

ilk gün de söyledim 8 ay sonra da aynısını söylüyorum kimsenin kendini kandırmasına gerek yok bir erkek seviyorsa ( ki bu konuda ayrımcılık yapacağım kadınların aşkından daha güçlüdür gerçekten seven bir erkeğin aşkı) sevdiğini asla bırakmaz. hatta en uç boyutta ihanet bile gerçekleşse bırakmaz döner, affeder, öfkesi geçince onsuz yapamaz. burada dönen arkadaşları görünce onlar adına kaygılanmıyorum bazen korktucu gelir ayrılıktan sonra yeniden denemek ama sevgilileri de isteseydi başkalarıyla olabilirdi ama yine de dönüyorlarsa tüm sancılara, kavgalara rağmen o ilişkiyi arzuluyorlarsa sahiden bir bağ vardır arada umarım hepiniz çok mutlu olursunuz ama jerryim bizim durumumuz farklı.

suni engellerle bitirdiler üstlerinden yük kalktı sanki. benimkinden haber aldım işe de girmiş yaptıkları yanına kar kaldığı gibi adamın hayatı hiç olmadığı kadar iyi. sanki evren ona sunuyor tüm güzelliklerini ve dönmesini beklemesem de artık bu rahatı sahiden beni huzursuz ediyor haksızlık gibi geliyor. her neyse...

kendimi dengesiz paratoneri gibi hissediyorum, hayatta tek istediğim istikrarken nasıl bir raydan çıktıysa artık tüm dengesizlikler beni buluyor. aşkı geçtim, inancım kalmadı ve bu acının üstüne aynı hastalıklı duyguları da yaşamak istemem de şöyle yanında huzur bulup iki kelam edeceğim biri olsa yeter bana. sakin, huzurlu bir birliktelik. aklımın kalmayacağı, güvenebileceğim biri. hayatımın merkezine almadan bir kıyısında duracak, sessiz sakin, biraz ot gibi yaşayan renksiz, sürprizsiz biri. öyle yorgunum ki, sadece sukunet arıyorum ama yalnız susmaktan da yoruldum birlikte susacağım biri olsun:)

Canim sen kendinle ilgilen artik..
Biz bugun melankoli takiliriz, yarin yine iyi oluruz bilmez misin ((=
umarim mutlu olursunuz.
Kesinlikle mutlu olmayi hak ettik artik hepimiz..

---
menekse aska inanmamak degil de, askin zorluklari astiran bi olgu olduguna inancim kalmadi benim de.. beraber olup, evlenen insanlarin hayatlarinda herseyin kolay olduguna inanmaya basladim. insan kendine en uygun kisiyi buldugunda beraber oluyor. zorluklar, uzlasacak konular oldugunda hersey yipraniyor..

Atlantisim yasadiklarimiz zordu.. Sevildigimizi sandik, yanildik.. yanildigimiza inanamadik. Evet bizde gecmiste baskalariyla iliskilerimizi bitirdik ama hic olmazsa basindan beri nettik.. Bunlar gibi son anda bi calim atmadik kimseye. Basindan beri bize sevgiyle bagli oldugunu sandigimiz adamlar tarafindan kandirildigimizi anladik. Cok zordu, hala zor. Budur bizim acimizi besleyen.. Yanilgi, hayal kirikligi..

Yine de beddua etmemek lazim. beddua doner dolasir insanin kendisini bulur derler. Birde boyle asagilik insanlar icin kendi ettigim beddualarla ugrasamayacagim Sende beddua etme.. Ne hali varsa gorsun. Hayatta is arayan bulur. bu onun hayatinda herseyin yolunda gittigini gostermez. is yerinde huzur da onemlidir.. insanin ic huzuru olacak, o olmadan istersen milyon dolarlik evde yasa, ferrariye bin, kendi isinde calis.. hic bir anlami olmaz..

Onlari dusunmemiz lazim. Ama boyle devam ettigimiz surece onlari dusunecegiz cunku onlarin actigi boslugu doldurmadik. Kendimizi hapsettik yalnizligimiza. Neymis efendim, zamanla yalnizligimiza alisip, yalnizken mutlu olcakmismisiz. hee bekle oluruz. Yok oyle birsey. Yalniz kaldikca onlarla gecirdigimiz mutlu anlar daha cok degerlenecek gozumuzde zamanla. Surekli gecmisi dusunecegiz. Yeni birseyler yasamak lazim artik. Kirilmis paramparca olmus birseyi duzeltmeye ugrasmamaliyiz, yepyeni, sapasaglam birsey almaliyiz artik hayatimiza.

Zamani geldi..
Allah en kisa surede karsimiza o insanlari cikarsin insallah

haksız beddua döner dolaşır seni bulur sonuçta gidip birine zarar vermiyorsun yaşattıklarını yaşamasını diliyorsun yine Allah'tan haklı olduğumu sanıyorum doğrusu. insan 1.5 yıl evlilik için yalvarıp onca emeğime karşılık bir hoşçakal bile demeden telefonda isteme sonrası terk ediyor ve 8 ayda sürekli çok rahatım diyip sadece bilgisayarıma girdin mi demek için arıyorsa bence bedduadan fazlasını hak ediyordur da onunla uğraşacak gücüm yok artık. keyfine baksın o. iç huzur diyorsun ya... babasını kaybettiğinde komşu çocuklarla oynadığını ve çok keyifli vakit geçirdiğini anlatan biriydi o. ya da annesi ameliyata girerken çok rahat olduğunu söyleyip bunu soğukkanlılığına bağlayan ve acıyı küçümseyen biri ölse bile napalım canım Allah aldı diyebilecek kadar "aşmış, ermiş, mübarek" biriydi. aklımda hiç bir güzel anı yok inanır mısın.. birşey oldu bana bir kırılma gerçekleşti. onunlayken hep birşey eksik gelirdi "gerçeklik" hissiymiş. hiç gerçek olmamış ki... ve o yere göğe sığdıramadığım adamı şimdi Adnan Oktar'dan farksız görüyorum bu çok berbat bir his. ucuz din tüccarlarına benziyor hayatım boyunca en çok nefret ettiğim tipteki insanlardan biri. şuurumu yitirmişim resmen...

Ama simdi hersey degisiyor..
Bunu yasadin sen de biliyorsun. Kendi yasadiklarina yabancilasabiliyorsun. Bunun icin gerekli olan tek sey yeni bir heycan..
Aslinda ozlemini yasadigimiz sey o. Cok fazla yalniz kaldik. Artik gecmisi sorgulamak yerine bugunumuzle ugrasmaliyiz bence.
O gecmiste kalan biri. Eger hic bir umut yoksa, olmamasi gerekiyorsa, bu demektir ki bu kisi senin hayatindan sonsuza dek cikti. Yani onu suan konusmanin bi anlami yok. Ister Adnan Oktar gibi olsun, ister nuri alco gibi. Bu artik bizi ilgilendirmiyor. Bizi ilgilendiren kendimiziz.. Bugunumuz.. Gecmiste soyle oldu da boyle oldu.. ne olduysa oldu, gecmis bitti. Bugun neden hala yalniziz? Bugun neden vaktimizi daha iyi degerlendirmiyoruz? Neden etrafimizda duvarlar var? Neden baskalarina kalbimizi acmiyoruz? Yok efendim gecmiste cok yaralanmisiz da artik guvenimiz kaybetmisiz.. Iyi o halde, bu sekilde mutsuz mutsuz yasayip, curuyelim. Olmaz.. Bir asagilik insana denk geldim diye, kendimi o guzel duygudan neden mahrum birakayim? burda en az ask acisi cekenler kadar "iyi ki de hayatimdasin, seni cok seviyorum askim" diye yorumlar atan bayanlar da var. Neden onlardan biri olma sansini gozardi edip, hayata ve erkeklere karsi kati bi tutum icine giriyoruz ki?

Bosverdim..
Bundan boyle yeniden aska donuyorum..
Karsima cikan ilk guvenilir ve huzurlu beraberlik yasayabilecegimi dusundugum insana sans vericem

neden yalnızım çünkü karşımdaki insan dengesiz, pısırık ve ben hareketlerini yorumlayamıyorum ben mi itiyorum korkutuyorum (biri kendini yaksa karşımda artık aşkına inanmam sözüm belki ağırdı kabul ediyorum) yoksa tamamen dostane duygularla mı yaklaşıyor bilemiyorum ben geçmişi çoktan ardımda bıraktım jerryim de gelecek de gelsin artık:)))) başka alemlerdeyim anlayacağın. sadece her ne ise bir neticeye varsın istiyorum artık, ben de ona göre ona bir konum belirleyeyim ve orada kalsın. böyle sallantıda olması pek hoş olmuyor

biliyorum :d
bu flort donemi bir an once nihayete kavussun ve ne olacaksa olsun diye sabirsizlaniyor insan
gecmisi geride birakmana cok sevindim sahsen
bende geri de birakcam da henuz karsima dengesiz olan biri bile cikmadi
ex'in ikizi desem.. daha yeni sevgilisinden ayrilmis biriyle bisey dusunmem ben..
kaliteli birseyler yasamaya gonulluyum, basarisizlik orani yuksek olan biseye baslamamm
ya nedense kendimi aska yakin hissediyorum Allah Allah

tuhaf ama ben de güzel şeyler olacak gibi huzurluyum. kimle nasıl olur bilmiyorum ama bir sayfa kapandı hayatımda onu hissediyorum sadece. beklentim de yok, akışa kapılıp gidiyoruz işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…