- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #7.121
Nasıl kızlar herkes nasıllar :)) Ben iyiyim nisan mayıs ayları için bi çok gezi planı filan ayarlıyorum. Bir de şu spor kursu acılmıs insallah oraya baslayacağım kısmetse. Bugün bir ara gidip kayıt yaptırayım diyorum. Bi de astroloji kursuna gideceğim yarım bırakmıştım devam etmek istiyorum. Ha bu topicin konusu buraya gelmeme sebep kişisi için yok duygularım ihtirasım filan yok. Olan ise sadece ben çok nostaljik bir insanım eskiye dair özlemim ne ise o da aynı o. Farkettim ki onu degil o zamanlar yani ben bu şehire yeni taşınmışım o bana teklif etmiş kendimi çok özel hissettirmiş o anlardaki kendimi özlüyorum. Şu an herşey rutinleşti belki onun sıkıntısı var düşünüyorsam da. Yakınlarda facesine baktım sorun niye baktım? Kıskançlık merak vs değil. Yani merakta aslında şu var nette ne zaman boş kalsam o an bişeyleri arastırma bilgi bişeyler öğrenme değişiklik istiyorum. O ya da baskası bi çok kişiye bakıyorum. Mesela ilkokulda tanıdıgım biri aklıma geliyor ismi facede aratıyorum o anki duygumla bunu aratırken ya da sayfasına bakarken ki hissettiklerim aynı merak olarak. Amannn neyse işte ne güzel bahar geldi yaz mevsimi yaklaşıyor keyfim iyi şükür dağıldı karanlıklar:)
evet canım ya bana önceki ayrıldığımız da demişti seni kendi facemden engelledim ama babamınkinden bakıyordum hep diye aman ruh hastaları ya annenin yerinde olsam çok pis döverdim onu ahh ahhboş ver ona mı kaldın ya sen şu durumdan kurtul bak daha iyileri çıkacak karşına aklını karıştırmaktan başka bir şey yapmıyor
demet akalin zaten bizim derdimizin dermani :)))
Sagopa sen ayrıldın mı canım :26:
Ben en son tekrar barıştığınızı biliyordum sonrada konuşamadık zaten seninle
ayrıldık balım bir buçuk ay oluyor çok şükür kurtuldum ruh hastasından
kuzum bende seni özledim :)) napim ya 42 gün önce ayrıldık ben dönmeyince delirdi iftiralar attı bana bizi tanıştıran arkiyle aramızı bozdu bende tamamen bitti nasıl karaktersiz adi bir insan olduğunu gördüm ama ona soraraanda ben bıraktığım yalvarmadğm için ben terketmiş oldum ben kötü oldum işte onu atlatmaya çalışıyordum atlattımda şükür işte birde facesinde paylaştıklarını açmış herkese merak edip girip bakıyorum salak çocuk kafayı yemiş dün son kez baktım yazmış tatil bugün ama aşkın tatili olmuyor be sevgili buldun mu yerime kimseyi falan saçmalamış ya ona karşı bişey yok içimde ama nedendir bilmiyorum facesine bakıyorum sinirlerim bozuldu dün çok fena
Hakkımızda hayırlısı olsun kuzum :116:
Mantık aramayacaksın böylelerinde direk uzaklaşacaksın canım.. Bizim yapmamız gerekende bu..
Sen duruşunu bozmamışsın ama ne güzel.. Yakında tamamen iyileşirsin inşallah..
öyle canım hayırlısı :) sen nasılsın ne durumdasın?
Allaha havale ettim uzaklaştım bende canım onunla muhattap bile olmadım beni kötü bilen onun arkadaşlarınıda hayatımdan çıkardım Allah büyük ben ona bıraktım :) onunla doğmadım ki onsuz öleyim tecrübe oldu bana buda artık daha tecrübeliyim belki onunla olmadı belki yaşadıklarım çok üzdü beni ama bundan sonraki hayatımın güzel olması için yaşanması gerekliymiş diye düşündüm bende hata yaptım çocukluklar yaptım artık anladım her şeyi iyiyi kötüyü umarım sende iyileşirsin balım :)) hayat çok kısa insan en çok heba ettiği zamana üzülüyor
Aynen hayat çok kısa verdiğim zaman yeterde artardı bile adam olana..
Senin adına da sevindim.. Bende işe başlıyorum 15 inde, artık daha da rahat olurum bu şekilde inşallah..
İyiyim canım senin bildiğin şahıs bitti kalbimde.. hatta bi başkası olmak üzereydi olamadı. şimdi de onu dert ettim kendime. bunu atmaya çalışıyorum aklımdan
Aynen hayat çok kısa verdiğim zaman yeterde artardı bile adam olana..
Senin adına da sevindim.. Bende işe başlıyorum 15 inde, artık daha da rahat olurum bu şekilde inşallah..
Anzercim yeni isin hayirli olsun :))
aaa çok sevindim canım hayırlı olsun :)) tabi rahat olursun çok iyi olur senn için
Kizlar siz benden daha ilerde olarak daha iyi bilirsiniz durumumu aciklayim... Bi ruhsuzluk durgunluk herseyden uzaklik hissi var üzerimde bos bos bakiyorum insanlarin yüzüne heyecan yok biseyleri degistirebilirmiydik aceba düsünceleri sifir kolumu kaldirip hic bisey yapmak istemiyorum hic bisey düsünmek istemiyorum aceba depresyona mi giriyorum Ya da normal mi bu hissizlik resmen ruh gibi dolandim bugün kendimi ne kadar zorlasam da cikamadim icinden
Kizlar siz benden daha ilerde olarak daha iyi bilirsiniz durumumu aciklayim... Bi ruhsuzluk durgunluk herseyden uzaklik hissi var üzerimde bos bos bakiyorum insanlarin yüzüne heyecan yok biseyleri degistirebilirmiydik aceba düsünceleri sifir kolumu kaldirip hic bisey yapmak istemiyorum hic bisey düsünmek istemiyorum aceba depresyona mi giriyorum Ya da normal mi bu hissizlik resmen ruh gibi dolandim bugün kendimi ne kadar zorlasam da cikamadim icinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?