Buyrun...Terapi Grubumuz :))

iyiz cnm saol bize de gunes iyi gelecek yaz tamamen gelse artik hepimiz atacagiz ustumuzden bu kederi :) kendine yeni ugraslar bulman cok güzel sana daha da iyi gelecektir eminim ex konusunda da katiliyorum sana insan bazen merak ediyo iste odun degiliz Ya biseyler yasandi iste insan eski arkadaslarini bile,merak ederken bir zamanlar deli gibi sevdigi insani da merak edecektir haliyle:)

Sagopa sen ayrıldın mı canım :26:

Ben en son tekrar barıştığınızı biliyordum sonrada konuşamadık zaten seninle

Mantık aramayacaksın böylelerinde direk uzaklaşacaksın canım.. Bizim yapmamız gerekende bu..
Sen duruşunu bozmamışsın ama ne güzel.. Yakında tamamen iyileşirsin inşallah..

Mantık aramayacaksın böylelerinde direk uzaklaşacaksın canım.. Bizim yapmamız gerekende bu..
Sen duruşunu bozmamışsın ama ne güzel.. Yakında tamamen iyileşirsin inşallah..

Allaha havale ettim uzaklaştım bende canım onunla muhattap bile olmadım beni kötü bilen onun arkadaşlarınıda hayatımdan çıkardım Allah büyük ben ona bıraktım :) onunla doğmadım ki onsuz öleyim tecrübe oldu bana buda artık daha tecrübeliyim belki onunla olmadı belki yaşadıklarım çok üzdü beni ama bundan sonraki hayatımın güzel olması için yaşanması gerekliymiş diye düşündüm bende hata yaptım çocukluklar yaptım artık anladım her şeyi iyiyi kötüyü umarım sende iyileşirsin balım :)) hayat çok kısa insan en çok heba ettiği zamana üzülüyor

öyle canım hayırlısı :) sen nasılsın ne durumdasın?

İyiyim canım senin bildiğin şahıs bitti kalbimde.. hatta bi başkası olmak üzereydi olamadı. şimdi de onu dert ettim kendime. bunu atmaya çalışıyorum aklımdan

Aynen hayat çok kısa verdiğim zaman yeterde artardı bile adam olana..
Senin adına da sevindim.. Bende işe başlıyorum 15 inde, artık daha da rahat olurum bu şekilde inşallah..

İyiyim canım senin bildiğin şahıs bitti kalbimde.. hatta bi başkası olmak üzereydi olamadı. şimdi de onu dert ettim kendime. bunu atmaya çalışıyorum aklımdan

hadi ya onu unutmana sevindim balım ama başkası dert açmış şimdide aman hayırlısı balım ya boşver

Kizlar siz benden daha ilerde olarak daha iyi bilirsiniz durumumu aciklayim... Bi ruhsuzluk durgunluk herseyden uzaklik hissi var üzerimde bos bos bakiyorum insanlarin yüzüne heyecan yok biseyleri degistirebilirmiydik aceba düsünceleri sifir kolumu kaldirip hic bisey yapmak istemiyorum hic bisey düsünmek istemiyorum aceba depresyona mi giriyorum Ya da normal mi bu hissizlik resmen ruh gibi dolandim bugün kendimi ne kadar zorlasam da cikamadim icinden

Bana normal gibi geldi.. Bir yerde okumuştum ayrılıktan sonra insan önce kendini öldürür sonra karşısındakini öldürür diye.. Burdaki öldürmek ruhsuzlaşma,durgunlaşma durumu..

Evet normal canım. Önce hiçbir şeyi düşünmeden sadece üzülürsün.
Sonra yeter bu kadar üzüldüğüm deyip mutlu olmaya çalışırsın.
Bi süre böyle devam eder ama sonra yine bi durgunluk oluşur sanki herşey başa sarmış gibi hissedersin.
Kendini oyala bu süreç içinde, sevdiğin şeyler yap. Herşey geçiyor bi zaman sonra. Zor olsada sabretmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…