Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Tesellisi yokmus inanmak istemiyordum alismistim onsuzluga ama baskasiYla evlenecegini kabullenememistim bu nasil bi caresizlikmis Boyle... Sonu olmayacagini bilsemde mutsuz olacagimi bilsemde herseyin farkinda olsamda bu bambaska bi aci yinede

Ben ona da alıştım baskasıyla olacağına.. Alışmamak diye birşey yok. Önce zihnen kabul etmek lazım bir de içindeki umudu yok etmeden yok çıkmıyor akıldan insanın. Ben önce içimdeki umudu öldürdüm. Döner umudunu hala korusaydım kaç aydır kendime işkence ediyor olacaktım ne kötü

cogu seylerin farkindayim zaten Ben nasil katlanmisim diyorum ama sadece ailesi konusunda onun suclu olduguna benden vazgecebilecegine inanamiyorum kabullenemiyorum ne hikmetse... Hala hersey ailesinin bi oyunuymus gibi geliyo

alisirim bunu biliyorum zaten gidisine onsuz yasayabildigime de alistim sonucta... Sorun bana asiladigi seni Hep sevecegim inanci... Bana demisti ki senden ayrilirsam eger kim oldugu umrumda degil herhangi birisiyle evlenirim ve Ben buna oylesine inanmistim ki ve ailesinin senelerce oynadiklarini bildigim icin Hala onlarin bi oyunu diye avutuyorum kendimi... Mutlu olduguna hic inanasim gelmiyo kotu tarafi bizi taniyan herkes benimle ayni fikirde... Halbuki beni sevse Geri donse ne olacak sonuc ortada ailesi bizi rahat birakmayacak ve yine uzulecegiz yine ayni sona adim atacagiz herseyin farkinda olupta bile bile aci cekmek iste benim ki.... Kizlar yardimlariniz icin cok cok tesekkurler

peki o umudu nasil öldürdün bende neden ölmek bilmiyo ??? Farkinda olmadan icten ice umut ediyorum galiba hala

peki o umudu nasil öldürdün bende neden ölmek bilmiyo ??? Farkinda olmadan icten ice umut ediyorum galiba hala

Dönmeyecek dedim o kişiyle mutlu gelmeyecek bitti dedim sürekli. Ha kendim için hayal kuramadım tabi ilk başlarda ama sonra yavaş yavaş gitti böyle telkinle. Hayırlısı diyorum herşeyin. Önce zihinde bitirmek lazım sonra kalpte mecbur uyuyor bu karara.. Ha arada anılar depreşmiyor tabi ki. Bazen sinirlendiğim bazen üzüntü duydugum anlarda oluyor ama çabuk geçiyor genelde adet dönemi filan öncesi takacak sıkıntı bulamayınca onu dert ediyorum sanırım.

Son düzenleme:

evet o bendede simdiye kadar oyleydi zaten adet donemi filan kendime uzulecek seyler ariyordum ama suan cok farkli onunla Mutlu ve gelmeyecek once kendimi galiba buna inandirmam lazim yoksa adet donemi stressi bende de cabuk geciyodu en fazla iki gun suruyor off bakalim telkinlere baslamam lazim yine meditasyon filan bi sekilde bu da gecer eminim sende oyle diyosan gecer bi sekilde o Zaman saol yardimlarin icin

Kizlar ben geldim araniza... 24 yasindayim. 1 yillik iliskim bitti pazartesi gunu... Seneye nisan dusunuyorduk. Ceyizim falan hazirdi. Kismet degilmis...

Kizlar ben geldim araniza... 24 yasindayim. 1 yillik iliskim bitti pazartesi gunu... Seneye nisan dusunuyorduk. Ceyizim falan hazirdi. Kismet degilmis...

Camım hoş geldin...
Bende nişan attım 6 ay önce. dediğin gibi çeyizlerim hazırdı
ama nasip işte... Olmayınca olmuyor.
Şu söz çok güzel;
Vardır Allah'ın bir bildiği, anlarsın sonra senin için yapılan iyiliği.

evet çok güzel bir sözmüş. nişan atmak daha zor olsa gerek

evet çok güzel bir sözmüş. nişan atmak daha zor olsa gerek

Tabi hayallerin tamamen o an sıfırlanıyor.
Sıfır sıfır elde var sıfır.
Ama ben dik durdum. Ve gelecek güzel günlere inandım.
Geleceği görebildim. Bir arada yaşamamız zordu.
Zararından neresinden dönersek kardır.
Sende öyle düşün canım. Ve dik dur.
İleride boşanmaktansa böylesi çok daha iyi.

bugün mesaj atmış 'sensizlik hiç kolay değil...' diye. cevap vermedim

cogu seylerin farkindayim zaten Ben nasil katlanmisim diyorum ama sadece ailesi konusunda onun suclu olduguna benden vazgecebilecegine inanamiyorum kabullenemiyorum ne hikmetse... Hala hersey ailesinin bi oyunuymus gibi geliyo

Çünkü hala umudun varmış ve sende bunu farkettin bence.. Bi umudun olması seni hala rahatsız ediyor belliki..
Senin hayatına da başkası girecek ilerde ve çok mutlu olacaksın inşallah.. O zaman tamamen anlayacaz neden bittiğini..

evet Hala umudum olmasi icten ice beni cok rahatsiz ediyo cunku biliyorum bizim bi gelecegimiz yoktu onunla ve buna ragmen bu umut ve kalbimdeki direnis beni delirtiyo

bu soz cok dogru gercekten buna bende Hep inandim ve bazen kaderin onune gecilmiyo ne yaparsak yapalim olmayinca olmuyorsa eyvallah demek gerekiyo fakat bunu kalbe anlatmanin bu denli zor olacagini bilmiyordum

evet Hala umudum olmasi icten ice beni cok rahatsiz ediyo cunku biliyorum bizim bi gelecegimiz yoktu onunla ve buna ragmen bu umut ve kalbimdeki direnis beni delirtiyo

Benim bile bazen isyan edesim geliyor.. Biliyorum bittik biz ama bazen öyle bi an oluyoki neden diye içim içimi yiyor.. Tekrar başlasın istiyorum..
Sonra geçiyor iyiki bitmiş diyorum..

Benim bile bazen isyan edesim geliyor.. Biliyorum bittik biz ama bazen öyle bi an oluyoki neden diye içim içimi yiyor.. Tekrar başlasın istiyorum..
Sonra geçiyor iyiki bitmiş diyorum..

yok simdiye kadar tekrar baslayalim diye hic dusunmedim artik onunla Mutsuzluguma o kadar inanmisim ki aslinda iliski bile beni o kadar yormus ki beni cileden cikaran tek sey bu kadar basit bu kadar kolay vazgecip onune gelen ilk kisiyle evlenmesi en azindan biraz beklese saygisini gosterseydi ne bileyim bunlar gucume gidiyo

Artik gunes benim burcuma girmis bulunuyo artik insallah Allahim yuzum gercekten icten guler... Gunes sadece burcuma degil banada bol bol isik katarda icim acilir :) biktim usandim artik bu ex masalindan ne hali varsa gorsun ya o cadi suratli kiz ona oyle cektirsin ki ahhh meneksem ahh desin seni nasil kaybettim degerini bilemedim desin tabi Ben bunlarin hic birisini duymayip gormeyim bilmeyim Yani benden uzak olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…