Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Aynennnn
adet oncesi uzulesim tutunca, onu dert ediyorum.
Normal animda umrumda olmadigina gore, demekki gercekten hormonel bi durum halinde bu. veya ben psikolojik deliyim

kızlar biz hala msjlaşmayı kesemedik. uzadıkça sancı da artıyor farkındayım. ama dün akşam hiçbir şey olmamış gibi mesaj attı, ben de cevap verdim sonra bu işin bittiğini anlattım tekrar

içim daraldıkça şu hadisi okuyorum:

-Canı yanan sabretsin! Canı yakan yanacağı günü beklesin... (Hz. Muhammed s.a.v.)

Kizlarrr ben de araniza katilabilir miyimmm? ben de ayrilali 10 gun oldu . Bu adam icin gosterdigim sabri kimsede gostermemisimdir herhalde kabul edilmeyecek konulari bile kBul ettim en cok cabalayan ben oldum ben oldugum halde hala onu bekleyen taraf ta benim. Ama o ayrildiktan 2 gun sonra kiz arama avina coktan cikmisti bile . Malum her gun onu takip ettigimden her seyden haberdarim Onceden de boyle yapmisti ama 3 gun ayri kalmistik. Onu takmamisim diye , mesajlara cevap vermemisim diye oyle bir yol denemis guya beyfendi. Ve onu iki gun once islettim bir siteden . Eski iliskisi ile ilgili soru sordugumda bitti sevgi coktan bitmis son noktayi koyana kadar aliskanlikmis megersem. tamamiyle bitmis seven insanin cani acir ama bitmis yazdi. Ve yikildim brn onu severken o sevdini zannederekbeni de ortak etmis bu duruma. Offf kafayi yicem kizlarr. Adam uyumuyor resmen surekli nette. Annesine ayrildik gibi demis. Arkadasim brni bulamayinca aramis onu nerde bilmiyorum demis . O da ayrildiniz mi diye sormus gibi demis.

Ve bu adam 7 ayonce ayrildigimizdada bir siteye uye olmustu yine isletmistim onu yine kizlara her sey bitti. Cok nazliydi , daha barisma asla olmaz tarzi konusmustu. Ama gorustugumuz gun beni gordugu an başınıegip aglamaya baslamisti hickira hickira. Ve insanlardan telefon numaralarini istiyor beyfendi, Ciddi iliski istiyor , beni sonu evlilik olacak vaadiyle kandirirken neyin kafasini yasiyordun??

hala onu bekliyo musun gerçekten? :26::26::26:

Konusasim var birisiyle kimse beni dinlemek istemiyo herkes salla deyio konuyu kapatip geciyo... Sinirlerim bozuk basimi alip yanliz basima bi yere gitmek istiyorum yabanci hatta yasli bi teyzeyi durdurup saatlerce konusmak istiyorum... Ben anlatayim o da bana bildigim seyleri soylesin daha cok gencsin zamanla nasil olsa gececek cok zor oluyo ama zamanla geciyo desin... Kendini bu kadar yipratma degmezmis degsin.. Senin gibi kizi kacirdigi icin cok pisman olacak desin... Ve birgun karsina birisi cikar herseyi unutturur desin... Aylardir duydugum ezberledigim seyleri bi kez daha hatirlatsin ama Ben herseyi anlatmis olayim icimde bisey kalmasin dinlesin beni konuyu degistirmeden off yine mi demeden dinlesin saatlerce Ben oh be diyene kadar dinlesin...

Moralim bozuk onunla ilgiside yok aslinda adet donemim yaklastigi icin duygusalligim ustumde herseye herkese sinir oluyorum... Dun kuafore gittim zaten kisa kestirdigim saclarim birazcik uzamis ve Ben sevinmeye baslamistim sadece uclarindan duzeltsin istedim salak herif cok kisaltti ilk kestirdigimden de kisa ustelik seklini mahvetti moralim sifir sabahtan beri kufuru basiyorum... Birde evli oldugu Halde kiz arkadasimla flirt etti resmen kiz arkadasimda bile bile karsilik verdi birde face den eklediler birbirlerini kuaforden cikana kadar cocugu igneleyip durdum hic utanma yok Ya serefsizde cikinca da arkadasima patladim sen kendine Boyle birisini mi layik goruyorsun dedim ne dediysem bos dunden beri bu cocukla konusuyo... Icim icimi yiyo sinirden yarin kizla yuzyuze konusmayi dusunuyorum... Bana asktan bahsediyo Ya bu ask mi Allah askina Ya aski da kirletiyolar insanlardan igreniyorum ve bu kiz benim 10 yillik arkadasim eger israrci davranirsa gorusmeyi kesecegim onunla bu yaptigi normal degil adami ters bile tepmedi yapma dedigim Halde istegini Kabul etti Ben goz Gore Gore Boyle birseye musade edemem eger yapacagim derse bi yuva yikilabilir ve minicik bi cocuk daginik bi yuva da buyuyecek insaf Ya... Cok sinirlendim normal mi bu tepkim bilmiyorum... Ve arkadasima bunu hic yakistiramiyorum... Ya erkek mi bitti sanki zaten Adam serefsiz sen niye alet oluyosun Ya Hadi flirt ettin anladik o kadarini da bu kadar ileri gidilmez ki (((( offff Ya herkesten kacasim var bu ara

Dolunay vardı dün ondan bu duygusal birikim hali :) Sakin ol dert etme hangi dert sonsuza kadar devam etmiş ki bu sorun olacak. Saç kestirme filan için genel de ay aslan burcundayken kestirmelerini tavsiye ederler sen sanırım ay boşlukta kestirmişsin sonuç iyi olmamış :)

Bende diyorum bu hal ne boyle hersey birikti ustu uste bir gunde :)) off su gezegenler duygularimi fena karistiriyo :)) bilseydim kuafore de gitmezdim neyse sebebini buldum en azindan rahatladim saol canim... Boyle sebebsiz duygusallasmalar beni deli ediyo sabah bi kamyon goz yasi doktum nedenini kendim bile bilmiyorum saclar tabi bahaneydi aynaya bakip bakip agliyorum...:))) en azindan rahatladim biraz benim gezegenim ay oldugu icin fena etkileniyorum gercekten

sanırım bende aranıza gelsem iyi olacak benim sevdiğim adam ile bir birlikteliğim olmasa da arada geçen anılar onu unutmamı sağlıyor ne yazıkki unutamıyorum vazgeçemiyorum.

Kızlar neden böyleyim anlayamıyorum..
Artık içimde bir sevgi yok ona karşı.. Onunla olmamak da üzmüyor beni ama gel görki bazen inanılmaz derecede nefret ediyorum ondan.. "Senelerimi çaldı,beni kısmen kandırdı" diye isyanlarım başlıyor arada bir.. Her ne kadar aşsamda bu ayrılığı bu isyanlar bitmiyor ve bana çok kötü hissettiriyor..
Acaba hayatıma yeni birisi girmedikçe bitmeyecek mi bu his?

Aynen canım ya. Bende bakıyorum birşey hissetmiyorum aşk olarak ama garip bir saplantı mı kaldı içimde nedir. Bugün gene baktım face fotolarına yeni çekildiği var nişanlısıyla. Baktığıma bakma isteği duymama kızıyorum ha bakınca üzülüyor ya da bişey hissediyor muyum hayır yabancı gibi benim için. O bana ait degil sanki hiç benle olmamış gibi hissediyorum. Ama istiyorum ki tamamen unutayım öle biri hiç olmamış olsun hatırlamayayım arada öle bi bakayım demeyeyim. Ne bileyim işte sanırım can sıkıntısından yapacak bişey bulamayınca sarıyorum. Neyse güzel bir tatil beni bekliyor. Yurt dışına cıkıyorum bekle beni venedikkkkk

Gecen yil yazin biz de venedikteydik ayrilmadan 2 ay once.... oraya ve bratislava ya bir daha ayak basmayi dusunmuyorum onumuzdeki bi kac yil... Zaten bratislava askimizin baslama sehriydi gecen sene yil dönümümüzü orada kutlamistik bir ay sonra da venedik yapmistik sonra da ayrildik zaten artik esiyle gider....

Normaldir heralde canim ya askin nefrete dönüsmesini yasiyorsun sende... Bende icimde tartiyorum sevgi filan kalmamista yapilanlar tutulmayan sozler kisacasi hayal kirikliklari benimle kurdugu hayalleri hic cani yanmadan baskasiyla hemde bu kadar cabuk yasayabilmesi gucume gidiyo.., güvenip yari yolda birakilmak bu hale getiriliyo bu kadar cabuk vazgecilmek... Sadece ciksin artik aklimdan istiyorum zihnimi bos yere mesgul edip durmasin... Takintili oldum resmen ya

Mrblar. 2 ay oncesine kadar yalniz yasiyordum ve o sure icerisinde 10 aylik bi birlikteligim oldu sevgilidrn oteye gecmistik neredeyse ufak tefek ayriliklar elbette yasadik kiskanc sinirli bi adamdi ama ote yandan benim icin herseyi yapabilecek bi sevgisi vardi ben 2 ay once ailemle oturma karari aldim erkek arkadasimda biliyordu tasinmadan 2 gun once mesajina uyuyakaldigim icin cvp atamamistim sabah gelince uyandirdi tlfna bakmak istedi ben izin vermedim bunun uzerine 4 saatlik bi tartisma ve ben evden cikip anneme gittim tlfna el koydu tabi vermedi o gecr annemde kaldim aksamina arayip evden cikmasini istedim hayatimda baska biri oldugunu dusunuyordu ama yoktu olamazdi tlfda sordu bende sinirle evet biri var dedim ciksin diye tabi delirdi tartistik karakol vs o sabah eve gittim anahtar tlf masanin uzerinde ve onunde seni seviyorum yazan bi aksesuar vardi tlf actim 3.4 tane mesaj daha fazlasina kalbi dayanmazmis bi daha gorusmeyecekmisiz cok sevmis gibisinden msjlar tabi kizgindim ve cvp vermedim evden tasindim uzerinden bi hafta gecti ozlemeye basladim onu cok sevdigimi o zaman anladim aradim ama tlfnu degismis ulasamadim geri donsun herseyi duzelteyim istiyorum eski is arkadasimdi zaten istese numarami bulur tabi bende ama bi bayan olarak bunu yapmak istemiyorum ne yapmaliyim seviyorum oda seviyor biliyorum 2 ay oldu aramadi nasil hatalarimi duzeltip herseyi yoluna sokabilirim lutfen yardimci olun

böyle güvensizlikle zaten yürümezmiş canım, ne demek hayatında birinin olduğunu düşünmesi...

böyle güvensizlikle zaten yürümezmiş canım, ne demek hayatında birinin olduğunu düşünmesi...
haklısın fakat durumu pek anlatamıyorum ıs pozısyonumu falan burada o yuzden. güvenmek isteyen biri oldugu ıcın uzuluyorum belki, hiç yere emek verdigimiz bi ilişkinin bitmesi hos degil. haksızda sayılmazdı bi cok erkegın etrafımda olması rahatsız edıcı en sonda patlak verdı hersey olacagına varıyor ama bazen konum durumda getırebılıyo bazı olumsuzluklara ınsanı

neden kimse bana aşık olmuyor ben ne zaman evlencem mutlu olcam.. Evet sabrediyorum ama yalnızlığa da katlanamaz oldum artıkın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…