- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
- 163
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #7.421
Eskiden gorustugum kisiler olmasina ragmen, ex benim ilkim sayilirdi.. ilk defa onunla bu kadar ic ice olmustum.. sanirim o yuzden yeri ozel. gecen sene agustos basinda ayrildik. Ayrilmayi o istedi. Ben kabus gibi gunler, geceler gecirdim. kendi kendimle kavga ettim. Benim yuzumden boyle oldu dedim. iliski aninda hissettigim, ve yaptigim seyler yuzunden kendimi sucladim, mahvoldum, agladim, icim kan agladi, kilo verdim, yuzum coktu, gecenin bi yarisi onu pencereden belki bir saniye gorurum diye gizlice is yerinin onune gittim, evinin isigi yaniyormu diye kapisinin onunden gectim, icimden geldi bi mesaj attim, uzuldum, agladim, nefes alirken öldüm.. bu aci hic biter mi diyordum. cevabini hala bilmiyorum. Belki de bi psikologa gitmem gerekiyordur.
yaklasik 3 aydir hayatimda biri var. onunla mutluyum, ustume titriyor, dunyanin en tatli erkeklerinden biri. ama hala pek olgunlasmamis biri. hayatin ciddiyetinin farkinda degil ve bu durum bana soru isareti veren tek sey..
Neyse, ben mutluyken, bi an aklima eski iliskim geliyor. Neden bilmiyorum. sanirim ben eski sevgilimle pek gurur duyuyormusum icten ice. basariyla okulunu bitirdi, iyi bir is buldu, ayaklari yere saglam basiyor, akli basinda falan diye bellemisim onu bi kere. bu erkek arkadasimda bu duygulari tadamadigim icin eksikligini hissediyorum. hissettikce huzurum kaciyor.
Neyse, buraya bugun yazmamin sebebi su.. Gecen haftalarda ex'in benim de tanidigim bi kizin fotosunu begendigini gordum faceten. o bi kizin fotosunu ancak o kizdan hoslaniyorsa begenir. Ve icime kurt dustu. neden? benimde sevgilim var neden? ah bu neden sorusu beni olduruyo, kendimi sevgilime ihanet ediyormus gibi hissediyorum.. bugun de girdim baktim faceine. benim fotograflarimin hepsini silmis faceinden.. En son baktigimda duruyordu.. Beynimden vurulmusa dondum nedense. neden? beni boyle silip atmasini neden kabullenemiyorum? gecen ruyamda gordum bana evlenme teklif ediyordu, bende suanki sevgilimi seviyorum olmaz diye reddetmistim. ki oyle de. bugun gelse, beni birakip gitmis o pislik icin asla suanki sevgilimi birakmam ama neden boyle hissediyorum? hirs mi yaptim? Varya lanet ediyorum onunla gecirdigim her gunume. Nerden beladan karsima cikti.. Hayatimi mahvetti, son bir seneme golge oldu, camur oldu, yapisti, batakliga cevirdi bastigim topragi.. hic birine degmezdi. hiicc birine..
nefret ediyorum. hay onun karsima ciktigi gune........
Bugünlerde neden zihnime sık sık geliyor anlamıyorum. Hani kalben olan bir şey değil sevgi vs de hissetmiyorum ama düşünce olarak geliyor. Ne yapıyor nasıl vs vs.. Bir de o aldattı yalan söyledi şimdi ilişkisi var mutlu elbette inanıyorum ilahi adalete ama ne bileyim felaketini mi bekliyorum nedir.
yanliz degilsin bu konuda benimde bu Ara cok geliyo aklima dedigin gibi sevgi filan degil sadece merak ne yapiyor nasil aceba Mutlu mu gercekten cok merak ediyorum... Dun ama internette okudum ay 9.da yengec burcuna gecmis 20sine kadar surecek bi duygu karmasasi yasayacakmisim dogrudur 3 gundur karmakarisigim hic bisey beni tatmin etmiyo Spor filan palavra kisa bir sure toparlansamda yine ayni duruma donuyorum bakalim umudum 20.den sonra enerjimin yukselecek olmasi
Haziran 26. sından sonra zaten Jupiter yengeç burcuna geçecek gelecek sene mayıs ayına kadar çok şanslı bir döneme girecekler :) Benimde yükselenim yengeç jupiteri bekliyorum gelişini. Jupiter ikizlerde su an ikizlerin güzel özelliklerini arttırdıgı gibi olumsuz yönlerini de arttırdı. İhanet ikilik aldatma vefakarsızlık vs vs ... Bakalım yengeçte güzel günler bizimle olsun:)
insallah bakalim sabirsizlikla bekliyorum tamamen atlattim deyip derin bi nefes alacagim gunu enerjim yuksek olunca muhtemelen hersey daha güzel olacak :)
Sadece şu zihnimden uçup gitsin istiyorum.. Gelmesin aklıma kalbimden çıktı gitti. Gördüğümde resmini sıkıntıdan başka birşey hissetmiyorum. Ama gelmesin artık zihnime. Aslında ben ona ah ettim sanırım ahımın çıktığını görmek istiyorum onun için mi bekliyorum zihnime gelip duruyor anlamıyorum ki. Gerçi özellikle bu bir kaç gündür geldi öncesinde öyle yoktu. Son diyorum zihnimin kusmaları sonra geçecektir inşallah:)
Neden bu kadar canimi acitmayi seviyorum bilmiyorum..... Az once o kizin profiline baktim yeni resim koymus altinda comment ler yakinda dugun varmis benim ex beyefindide yazmis hesap yapiyolarmis 46 50 gun sonra dugun varmis banane degil mi herkesin kismetinde birisi vardir oyle ya da boyle birgun gelir evlenir biz degilmisiz demek ki biz olamamisiz 4 yilda ona o guveni verememisim ki 3 ayda buldugu kiz verebilmis.... Bosver gonlum isyan etme diyorum yazik goz yaslarina degmez insanlar icin akitma ama insansin iste canin yaniyo olmuyo
Sonuna kadar yaşa duygunu sonra kayboluyor yavaş yavaş. Kendinde suç bulma zaten suç diye bir şey yok sadece nasip degilmiş. Benimki de evleniyor nişan fotolarını gördüm uzun süredir bi sene oldu nerdeyse görmemiştim nişan fotolarında öyle bir çirkinleşmiş ki kendime layık görmedim. Sen de o duruma geleceksin inşallah ilk anda insan üzülüyor ister istemez ama sonra çok bir anlam ifade etmiyor.
Neden bu kadar canimi acitmayi seviyorum bilmiyorum..... Az once o kizin profiline baktim yeni resim koymus altinda comment ler yakinda dugun varmis benim ex beyefindide yazmis hesap yapiyolarmis 46 50 gun sonra dugun varmis banane degil mi herkesin kismetinde birisi vardir oyle ya da boyle birgun gelir evlenir biz degilmisiz demek ki biz olamamisiz 4 yilda ona o guveni verememisim ki 3 ayda buldugu kiz verebilmis.... Bosver gonlum isyan etme diyorum yazik goz yaslarina degmez insanlar icin akitma ama insansin iste canin yaniyo olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?