- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #7.601
Bunca zaman sonra neden bu duygulara kapıldın canım :S
Benim kuzenım bosanıyor kızlar daha 3 aylık evliydi cok kotuyum
Aileler yüzünden yuvası yıkılıyor yarın gelip yanımda kalıcak 1 hafta kadar
Beterin beteri var nolur sıkmayın canınızı(((((
Canim bunca zaman sonra birden hissettigim duygular degil bunlar. Bastirdigim ofkem arada bir patlak veriyor sadece. Gecmisten bahsediyorum arada bir insanlara. Ornegin okulu ne zaman, nerde bitirsin sorusuyla karsilasinca bile aklima o geliyor. Okulun son donemini nasil okudugum aklima geliyor, gunlerimin zehir oldugu, hergun kalbimin parcalandigi. Affedemiyorum. Bunlari yasamama sebep oldugu icin ona ofkem dinmiyor..
Kuzenin adina uzuldum canim. Umarim herseyi halledebilirler.
Acıya karşı direnmiyorum... Severek karşılıyorum , tam alışıyorum...Bakıyorum ki acı macı kalmamış...
Ofisimin önündeki ağaca bakıyorum... Kışın ne soğuğa dayanıyor , kar kış, kıyamet.. Ama bahar gelince yine yeşilleniyor...
Hüzün beni olgunlaştırıyor...
Ama kurtulduklarıma çok seviniyorum...
Güzel bi bakis acisi :) ama bu bakisi yakalamakta kolay olmasa gerek
Selam kizlar nasilsiniz uzun zamandir yazan olmadigina göre herkes iyilesti demek yad a hepimiz o kadar alistik ki artik ve o kadar cok deseledik ki duygularimizi yazacak bisey kalmadi,... Bende degisik bi durum yok sadece daha iyim.. Gecen sene bu zamanlari düsünüyorum da ne yollardan gecmisim ne cok sey atlatmisim diyorum... Icimde hersey durulmus gibi... Vazgecmislik kabullenmislik var artik.... bi zamanlar ben bu acinin hic gecmeyecegini zannediyordum simdi onsuz olmak o kadar dogal ki.. Sanki hic olmamis gibi ... öylesine alismisim yokluguna... sanki beni deli gibi seven adam sanki onu deli gibi seven kadin olmamisiz hic,.. Tuhaf geliyo hersey suan onun evli olmasi baskasinin olmasi herseyi öylesine kabullendim ki anlatilamaz bisey.... daha bi kac ay önce aci icinde kivraniyordum demek ki zaman herseyin gercekten ilaciymis... Simdi arada bi hüzünleniyorum ama hani depremden sonra gelen artci soklar gibi bisey bu fazla etkilemiyo yani... Maviaskin dedigi gibi kagit kesigi gibi o an hissediyorum sonra gecip gidiveriyo... Ahim filanda ciksin istemiyorum artik ah bile etmeye layik görmüyorum ne onu ne ailesini.. Icimde kalan son duygu parcalarini yaziyorum.. Dün basladim yazmaya.... ne hissediyorsam ona karsi en ufak nefret bile kalmamali icimde bu sekilde ancak rahat yürüyebilirim yolumda...
Hayatimda hala birisi yok bi flört ettigim cocuk vardi tanistik... ama o kadar az karsilasiyoruz ki onunla.. Hersey cok yavas gelisiyo onun icin cokta takilamiyorum bu konuya... Zaten hayatima birisini alma konusunda hala emin degilim... Sanki eski aski daha tamamen hazmedemedim gibi geliyo bazen... Belki biraz daha aska susamaliyim diyorum kendi kendime... Bilmiyorum ki belki de gercek anlamda birisi olsa ya da flört ettigim cocukla daha sIk karsilassak fikrim degisedebilir ...:) simdilik iliski bi soru isareti kafamda nasil birisini istiyorum neler bekliyorum hic düsünmüyorum galiba kendimle basbasa kalmayi özlemisim:))) karar veremedim hala... Bende durumlar böyle sizlerde ne var ne yok
Hem de hiç kolay olmadı... Çok bocaladım ama direndim... Ve kazandım...Bu süreçte önce ailem sonra dostlarım hiç yalnız bırakmadılar... Hep destekçim oldular... Böyle zamanlarda yalnız kalmak olumsuz etkiliyor üzüntüyü tetikliyor...
İlk ayrıldığım değildi son da olmayacaktı belki... Düşündüm ,neleri atlattım bu da geçecek dedim... Sonrası geldi...Kararlılık önemliydi ve ben çok kararlıydım... Amacıma ulaştım...Tek zerresi kalmadı bende ... Ve ne bi bedduam ne kırgınlığım kaldı şimdi... Affettiğim kadar özgürdüm...Şimdi çok özgürüm ... Yalnızca dua ediyorum hakkımızda en hayırlısını bilen Rabbime sığınıyorum ve yürüyorum...
Yeni bi ilişki her zaman ilaç olmayabiliyor... Bazen de iyi bi kurtarıcı oluyor... Rabbim hepimizi mucizeleriyle kavuştursun ki , ciğeri 5 para etmeyenlere ömür harcayacak kadar körelmeyelim...
İşte bu ...Amin insallah:) bende aynen oyle kararla ilerledim cok bocaladim cok aci cektim bir yil icinde cok darbeler aldim ama pes etmedim ne kadar sert düstüysem o kadar guclü kalktim... Kararli olmak cok onemli bu yolda ve kendine acimamak bunu ögrendim... Ve daha bir cok sey.. Benim hayatima giren ve giden ilkti yani cok yeni bi aciydi ama üstesinden gelebildim dimdik buradayim... Insan kendisiyle gurur duyuyo gercekten... O kadar bocalamalara ragmen atlatmis olmama inanamiyorum hala.. Bana artik kurtarici degil gercekten sevecek bi adam lazim... Baslarda bi kurtarici olsun birisi ciksin da kurtarsin beni diyordum ama Allahtan oyle bi hataya dusmeden kendim atlattim cok mutluyum suan kendimle
İşte bu ...
Eğer çivi çiviyi söker yapsaydın emin ol eskiye daha fazla özlem duyardın...
Seviyorum GÜÇLÜ hemcinslerimi...
Su konuya bakinca kendime aciyorum...
Hey gidi..
Ne darbe almisim be zamaninda
Selam kizlar nasilsiniz uzun zamandir yazan olmadigina göre herkes iyilesti demek yad a hepimiz o kadar alistik ki artik ve o kadar cok deseledik ki duygularimizi yazacak bisey kalmadi,... Bende degisik bi durum yok sadece daha iyim.. Gecen sene bu zamanlari düsünüyorum da ne yollardan gecmisim ne cok sey atlatmisim diyorum... Icimde hersey durulmus gibi... Vazgecmislik kabullenmislik var artik.... bi zamanlar ben bu acinin hic gecmeyecegini zannediyordum simdi onsuz olmak o kadar dogal ki.. Sanki hic olmamis gibi ... öylesine alismisim yokluguna... sanki beni deli gibi seven adam sanki onu deli gibi seven kadin olmamisiz hic,.. Tuhaf geliyo hersey suan onun evli olmasi baskasinin olmasi herseyi öylesine kabullendim ki anlatilamaz bisey.... daha bi kac ay önce aci icinde kivraniyordum demek ki zaman herseyin gercekten ilaciymis... Simdi arada bi hüzünleniyorum ama hani depremden sonra gelen artci soklar gibi bisey bu fazla etkilemiyo yani... Maviaskin dedigi gibi kagit kesigi gibi o an hissediyorum sonra gecip gidiveriyo... Ahim filanda ciksin istemiyorum artik ah bile etmeye layik görmüyorum ne onu ne ailesini.. Icimde kalan son duygu parcalarini yaziyorum.. Dün basladim yazmaya.... ne hissediyorsam ona karsi en ufak nefret bile kalmamali icimde bu sekilde ancak rahat yürüyebilirim yolumda...
Hayatimda hala birisi yok bi flört ettigim cocuk vardi tanistik... ama o kadar az karsilasiyoruz ki onunla.. Hersey cok yavas gelisiyo onun icin cokta takilamiyorum bu konuya... Zaten hayatima birisini alma konusunda hala emin degilim... Sanki eski aski daha tamamen hazmedemedim gibi geliyo bazen... Belki biraz daha aska susamaliyim diyorum kendi kendime... Bilmiyorum ki belki de gercek anlamda birisi olsa ya da flört ettigim cocukla daha sIk karsilassak fikrim degisedebilir ...:) simdilik iliski bi soru isareti kafamda nasil birisini istiyorum neler bekliyorum hic düsünmüyorum galiba kendimle basbasa kalmayi özlemisim:))) karar veremedim hala... Bende durumlar böyle sizlerde ne var ne yok
Kızlar bende dün buraya yazıp yazmamayı düşünüyordum:) Sanki bu ara çok yoğun düşünüyorum yani tabi öyle eskisi gibi aşk filan diye değil sadece tamamen unutmak istiyordum. Can sıkıntısı durumlar işte ama eskiye göre gayet iyiyim şükür.
Hepimiz dersimizi aldık oturduk yerimize:) Ya ben bittiğine gittiği geldiğine takılmıyorum da o hani heyecan var ya onu kaybettim. Çok sanki kimseye hissedemeyeceğim gibi geliyor bana. Eski olanla devam ediyorum demiştim hala devam şu anda sorun yok o çok ilgileniyor. Ancak böyle umursamaz davranınca iyi davranıyor arıyor soruyor:)) Gayet memnunum halimden. Önceden ben çok yüklenirdim arasın isterdim kaçtıkça kaçardı şimdi o beni kovalıyor:)
eh etme bulma dünyasi diyelim :))) ama heyecan yoksa o Zaman dogru kisi degil belki de sadece suan sana yaptiklarini cekmek icin hayatinda... belki de hic ummadigin anda oyle birisi cikacak karsina tekrar asik olacak o heyecani yasayacaksin... Sayet Ben o heyecani tekrar yasayabildigimi gordum iliskiye hazirmiyim bilmiyorum ama suan beni cok heyecanladiran kalbim bogazimda attiran birisi var bu duygu bana cok iyi geliyo bu aralar...
Ne güzel ya senin adına sevindim o duyguyu yaşıyorsun :) Benim ki işte bir ara içimde soğukluk hissettim hatta çok gönül koydu neden bu kadar soğuksun vs dedi şimdi iyiyim gerçi. Ama elimde değil onla da ilgili değil genel olarak hayata kapatmıştım kendimi hani o ayrılık acısından kaynaklanan bir durum da değildi. Şimdi iyiyim aslında seviyorum ama heyecan var mı yok heyecan. İlgilenmesi iyi karekter olarakta beğeniyorum öbüründen kat kat iyi sonuçta.
mantiken uyuyo Yani :) canm mutluluguna eslik edebiliyorsa ne güzel ama Ben yine de ask olmadan olmaz diyenlerdenim o heyecani yasamadan olmuyo bende.. Yani Eger bi insani cok sevmez asik olmazsam o kisiyle olamam bi gün bile kalamam yaninda onun icin mantik evliligi Ya da mantik iliskisi benlik degil... Hakkinda hayirlisi olsun
Sadece mantık degil aslında hani mesela kardesin vardır kuzenin vardır arada bir bağ vardır. O tarz birşey aynı şeyleri hissediyoruz yanındayken rahatım güvenebiliyorum. Bir ömür geçer mi evet geçirebileceğim birisi.[/
Yani hayatinda ki degerli seyleri sevdigin gibi seviyorsun eh guvende var aslinda cok güzel mantikli geliyo... Ama diger tarafta soyle biseyde var dedigim gibi ya ummadigin anda birisi cikarda sen asik olursan.. Bu da iste diger risk... Ben bundan hep korkarim ve onun icin askla baslamak daha sonra tanimak ve guvenmek geliyo
Sadece mantık degil aslında hani mesela kardesin vardır kuzenin vardır arada bir bağ vardır. O tarz birşey aynı şeyleri hissediyoruz yanındayken rahatım güvenebiliyorum. Bir ömür geçer mi evet geçirebileceğim birisi.[/
Yani hayatinda ki degerli seyleri sevdigin gibi seviyorsun eh guvende var aslinda cok güzel mantikli geliyo... Ama diger tarafta soyle biseyde var dedigim gibi ya ummadigin anda birisi cikarda sen asik olursan.. Bu da iste diger risk... Ben bundan hep korkarim ve onun icin askla baslamak daha sonra tanimak ve guvenmek geliyo
o tarzda hep imkansız kişilere karşı hissettim :) Yani ilk görüşte aşk tarzında o aldatan kişiye aşık degildim kendimi sevmek icin zorlamıştım gözümde büyütmüştüm işte şimdiki olanı unutmak için. Şimdide bunlayım öbürünü unutmak için çok komedi bir durum oldu. Şu an işte yanımda olanı gerçekten sevmiştim aşk vardı soğuttum kendimi çünkü yanımda olamıyordu o da bişey yapamıyordu elinde olmayan sebeplerden bende unutmaya çalıştım işte araya giren oldu o şekilde unuttum belki o eski hislerimi tekrar hatırlarım diye düsünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?