Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Hep zaten bu sanrılarımız değil mi bizi mahveden acımızı devam ettiren. Ne zaman mantığımız aklımız boşver bitti dese bir ses devam gelecek olacak dedi acımız katlanarak arttı. Zaten pandoranın kutusunda ki en büyük kötülük olarak umut yer alır:) Yeni hayatının ilk günü başladı. Artık rahatlıkla resmi gördükten sonra akıl ve mantığın dizginleri eline alabilir tekrar düzenine yani o hiç yokken ki düzenine devam edebilirsin:) Kolay olmuyor ama hiç olmuyor da diyemeyiz. Allaha sukur gecen sene bu zamanlarla şimdiki halimi kıyas bile edemiyorum. Çok rahatım hani herşeyi ona bağlarsın ya dizi izlersin o gelir bir yere bakarsn aklına o gelir vs durumları kalktığı anda evet o yükü attık demektir. Mesela ben günlük yürüyüş yapıyorum hep o gelirdi o yüzden bırakmıştım. Şimdi tekrar başladım ve o gelmiyor havadan sudan şeyler geliyor aklıma. Yalnız ahım bakidir bana yaşattığı acının karşılığını görüp görmediğini merak ederim ona engel olamıyorum belki seneye bu zamanlar onu bile merak etmeyeceğm ama bilmiyorum bakalım :) Gün olur devran döner..

Maviask nasilsin canim... Benim beynim ucmus gibi bi kac gündür böyle bi yerlerdeyim nerde oldugumu bende bilmiyorum... Kesin gökyüzüyle alakalidir yine senden biraz bilgi istesem... Dolunay yeniay filan mi bu ara biliyosun yengec burcuyum ve fena etkileniyorum :)))

Evet canım gökyüzünde sert açılar var. Ama sanırım kalıcı değişimler için eski olanı tamamen yıkmak gerekiyor onun hazırlığı olarak görüyorum. Geçen sene göçertti şimdi o kalıntıları temizliyoruz zihnimizden. İnşallah güzel olacak herşey.

insallah oyledir canm :)) Eski yikilsin tamamen ciksin beynimden de baska bisey istemiyorum...

Son düzenleme:
insallah oyledir canm :)) Eski yikilsin tamamen ciksin beynimden de baska bisey istemiyorum...

Çıkacak inşallah ne güzel geçtik çoğu aşamalardan sadece arada özgüvenimin dip yaptığı zamanlarda aklıma geliyor. O kadarlıkta olsun çünkü evet o hayatımda bir başarısızlıktı çünkü ona normalde o kadar değer vermediğim halde varken gittiğinde resmen tabulaştırdım. Etmez değmez birisi için üzüldüm ama bu sırada pek çok şeyde öğrendim demek ki geçmem gereken yollar varmış toymuşum daha bazı konularda. Geldi geçti gitti yoluma bakmak istiyorum şu aralar araftayım sadece hayat kendiliğinden akıp gidiyor müdahalem yok fazla. Gülüyorum eğleniyorum arkadaşlar toplantılar bir sürü şu an hayatımda ama bir hüzünde var sebepsiz hayır onla ilgili değil benim hayat sevincim derinlere gitmiş sanırım.

Ben geldimmmmmmmmmm

Ne var ne yok kızlarrrrr

Hoş geldin cecenn nasılsın :)

ne güzel özetlemissin Hayat devam ediyo bende ayak uyduruyorum.. Saka maka yeni hayatima cok alistim cok mutlu olmasamda sevgi eksikligini zaman zaman hissetsemde yine de mutluyum.. O dedigin hüzün banada ugruyo ama gecip gidene degil artik yeri dolmadigindan diyorum... Mesela sabahlari günaydin mesaji atacak bi sevgilim olsun istiyorum yine hayaller kurduracak o ilk ask heyecanlarini istiyorum...

Haftada bir gördügüm Su is yerine gelen cocuk var hala bakiyo filan bende heyecanlaniyorum ama cocuk cesaret edemiyomudur nedir eh durum böyle olunca fazla da umutlanamiyorum aslinda o cocuga asik olmaya hazir gönlüm ama iste bi adim atsana be Adam yok yok... Bende simdilik bekliyorum bakalim :))) ama ne yalan söyleyim bazen seytan diyo dikil karsisina eh be oglum hadi artik de :))) ama tabi kendimi tekrar bu atese de atmak istemiyorum ne bilim durum böyle :) bakalim sonu ne olacak

Bende 2 yılı geçkin süredir birlikte olduğum adamdan ayrıldım. Gerçi hala arayıp soruyor, görüşüyorum fakat onunla olmayacağımdan emin.
Sadece bi anda tamamen kesip atmak ikimize kötü geldi.
Böyleside kötü fakat fazla sürmeyecek bu görüşmeler.

Acı çekeceğim eminim ama aynı zamanda hayatta devam ediyor.
Kendimi iyileştirmek için uğraşacağım.
Dibe vurmak istemiyorum.
En önemli benim çünkü.

Şu an tek düşündüğüm ve tek bildiğim uzun bir süre hayatıma kimseyi sokmak istemiyorum.
Aşka küskün değilim, korkakta değilim.
Zamana ve kendimi toplamaya ihtiyacım var sadece.

cecenn hosgeldin!!
seni gordugume sevindimm

burdan uzaklasmak sana iyi geldi mi?

Nasilsin bu aralar? Neler yapiyorsun?

Ahh canım benım nasılsın ıyımısın

Buradan uzaklasmak ınan cok ıyı geldi , o kadar ıyıyım kı eskıye bakarak

Kafamı toparlama fırsatım oldu

Sınava hazırlanıyordum malesef istediğim puanı alamadım bu sene tekrar calısacagım

Şimidlik gezip tozuyorum bu anların tadını cıkarıyorum

Mutluyum , huzurluyum cok sukur exle ilgili hiç bir şey kalmadı

3 aydır da yanı burdan uzaklastıktan sonra onunla hıc görusmedım

Boylesı cok daha ıyıymıs bunu farkettım

Kafanızı nasıl toparlayabildiniz kızlar ya? Nasıl geçiyor bu acılar?

Ben Spor, meditasyon, Yoga yaptim.. Aklima gelen herseyi yazdim... Bol bol dua ettim.... Alisveris yaptim kendimi yeniledim arkadaslarla gezdim... Agladim arada bi sizlandim ama Hep inandim gececek dedim bir yil oldu Tam Allaha cok sükür cok cok iyim... Eskisi gibi aklima gelmiyo aglamiyorum da sadece anlam veremedigim seyler var o kadar..

Kolay oldu desem yalanların en büyüğünü soylemis olurum heralde zor oldu ama geçti

Çok fazla da sey yapmadım aslında istedim ama yapamadım

Sadece zaman diyebilirim zaman tüketti her şeyi ...

Sanırım bir süre sonra bende senin hissettiklerini hissedeceğim canım. Hatta belki de ben hiçbir yaptığıma anlam veremiyor olacağım.
Birşeylerle uğraşmak kafa dağıtmak açısından güzel.
Yapacak birşey olmadığında kafa sadece belli noktalara takılıp kalıyor çünkü, insan kendini toparlayamıyor.

İnsan ölüm acısına bile alışıyorken ayrılık acısına da bir şekilde alışır.
Tek zor olanda o süreci yaşamak sanırım.

İyi olduğuna da sevindim senin adına canım.

Kolay oldu desem yalanların en büyüğünü soylemis olurum heralde zor oldu ama geçti

Çok fazla da sey yapmadım aslında istedim ama yapamadım

Sadece zaman diyebilirim zaman tüketti her şeyi ...
Anlıyorum canım.
Zamanla insanın alışamayacağı, içini soğutamayacağı birşey yok sanırım.
Zor günler geçireceğim bunu biliyorum ama katlanmaktan, sabretmekten başka çaremde yok onu da biliyorum.
Ama bir gün bende herkes gibi toparlanmış, iyi hissediyor olacağım bundan eminim.

Böyle arkadaşlarla 300 sayfa civarı yazışarak geçirdik:) Geçen sene başladık dertleşmeye içimizi dökmeye ve bakıyorum çok şükür hepimiz atlatmışız demek ki geçiyor. Hayat kaldığı yerden devam ediyor. O geçmez sanılan acılar bile kabuk bağlayabiliyormuş onu gördük:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…