Buyrun...Terapi Grubumuz :))

hürremcim lütfen kendine gel...:26: gerekirse yaz buraya ne hissediyorsan rahatlayacaksan,ama sakin olmaya çalış...
tabi ki ben değilim diyecek.emin ol boşluğa düştü.tesadüf mü döndükten bir süre sonra araması? türkiyede başka bir ülkede seni hatırlaması zor olabilir ama almanyaya dönünce tabiki hatırladı bazı şeyleri...

adam nişanlı evet...bunu ne olur sen de unutma ve asla asla ölüyorum dese açma artık telefonunu...

Canim acikcasi bana öyle gelmedi,
yani özür de dilemedi aslinda direk olarak
sadece ben hatamin farkindayim dedi
helallik de dilemedi direk olarak, belkide yüz bulamadi bilmiyorum,
belki hala saf gibiyim ama gercekten sirf halimi hatrimi sormak icin aradigini düsünüyorum
yani kesinlikle bana dönme yada benle birlikte olma gibi bir niyeti yok, bunu hic sezmedim (gerci beni aldattigini da sezmemistim bu salak kafamla)

icimdekileri söyledim evet, rahatladimda galiba biraz
ama korkuyorum gerilemekten..

tatlım istersen ertele bir süre için ameliyatı,bir süre daha düşün...

çok geçmiş olsun bu arada...

Son düzenleme:

ileri bir tarihe atamaz mısın canım,biraz daha araştır istersen hastaneyi de, belki daha iyi güvenli bir yer bulursun ya da burasıyla ilgili biraz daha bilgi toplarsın. inşallah rahatça atlatırsın ameliyatını.

tatlım istersen ertele bir süre için ameliyatı,bir süre daha düşün...

çok geçmiş olsun bu arada...

Çok sağol canım bir an evvel olsun bitsin istiyorum çünkü dershanem başlıcak kalırsa 1 yıl uzar yani
Zaten hiç bir yere iyi dediklerini duymadım herkes bir şekilde eleştiriyor hangi hastahane olursa olsun

ben gayet sakinim aslinda, ama patliyacak gibi sakinim, korkuyorum,
beni ariyacagini ciddi ciddi hic düsünmemistim,
gizli numara aramisti beni aksam isten dönünce
actim busefer alo demedim sadece
ya dedim sen kimsin konussana, ben öldümmü diye hergün kontrolmu ediyorsun dedim ? konussana falan dedim
yarim saat ya gecti ya gecmedi bu aradi
busefer konustu,
ben cidden konusacagini düsünmemistim sesini duyunca neye ugradigimi sasirdim
ben ondan bana karsi bir ümit sezmedim,
yani barisma istegi gercekten asla sezmedim,
sana aciklama borcluyum ben dedi,
sormak istediklerini sor dedi,
bide arada bi aramak istiyorum dedi, lütfen ac telefonu dedi,
sende bana bisey oldugunda mail yaz dedi,
bide hayatinda biri olursa bilmek isterim dedi
bende dedimki, bide utanmadan sevinecekmisin dedim, ben baskasiyla birlikte oldugumda
sacmalama dedi

gerilemek diye birşey yok hürrem...bundan sonrası ilk günler kadar zor olamaz zaten..
ama lütfen şunu inan,o bocalamaya başladı ve bir ümitle aradı......senin ilk etepta aaa hoşgeldin demeni beklemiyordu zaten,ondan daha üstü kapalı konuştu....bundan sonra olacakları sana söyleyeyim: aramalar devam edecek ve bir süre sonra nişanlısını sevmediğini,pişman olduğunu,seni sevdiğini söyleyecek....
bunlar ısınma turları idi...

Canım çok teşekkür ediyorum yarın gidince açık açık söylemeyi düşünüyorum doktora bu hastahaneyi neden bu kadar karalıyolar diye ?
Beni kovarsa bende vazgeçmiş olurum

iste ben buna inanmiyorum,
buna cesaret edebilecegini düsünmüyorum
hem seviyor o kizi ? yani niye ayrilsin ?
aramalarin devam edecegini bende düüsünüyorum cünkü
ayda bir aramak isterim dedi, yada 6 ayda bir dedi
arama demekle yetindim sadece,

seni unutmaya calisiyorum dedim,
birgün gelecek ve sen benim hic aklima gelmiyeceksin dedim, iste ben o günü sabirsizlikla bekliyorum dedim,
hic vicdanin sizlamadimi dedim,
sizladi dedi, hic inanmadim dedim
sen orda nisanlandin dügün yaptin (kardesinin dügünü) oynadin güldün eglendin, gününü gün ettin,
ama benim burda ne yasadigimi sen biliyormusun dedim ?
tek basima yasadim ben ne yasadiysam dedim?
sen güclüsün zaten dedi,
keske bukadar güclü olmasaydim, belkide bu yüzden geldi bunlar basima dedim,
evet belkide bu yüzden bukadar rahat oldum gibi bisey dedi tam hatirlamiyorum

yok onun vicdanımı rahatlatmak için seni aradım diyen bi erkek modeli de var sonra da bn mutluyum seni sevmiorum diyince tamam o zman özür dilerim vicdanım için aramıştım diyip bi daha aramadı yani :S

Nolur kusura bakmayin kizlar, sayfalari resmen isgal ettim,
hemde roman gibi uzun yazmisim hep mübarek
ama suan napacagimi bilmiyorum

hürremcim nerden duydum bunu hatırlamıyorum ama şöyle bişe duymuştum:
A:Bir insan iki kişiyi aynı anda sevebilir mi ?
B: Eger yüreği o kadar büyükse sevebilir ama unutma ki; iki elinle aynı anda ateş yakarsan elin yanar..

hani seninkide demiş ya ikinizi birden sevdim diye, bu aklıma geldi o yüzden.. insan aynı anda birden fazla kişiyi sevemezki.. sevdiğini zanneder ama bu o kişinin karektersizliğidir aslında.. bunun adını gider "ben ikinizi de sevdim koyar.."
bence özel numaralara kapat hattını sen..

yok onun vicdanımı rahatlatmak için seni aradım diyen bi erkek modeli de var sonra da bn mutluyum seni sevmiorum diyince tamam o zman özür dilerim vicdanım için aramıştım diyip bi daha aramadı yani :S

aaaa ...ilginç cidden bu erkekler

ne sayfası,kimin sayfası??? hepimizin burası tabiki yazacaksın ister roman ister öykü :))

canım konuşmanızı okudukca bn daha cok gıcık oldum acıkcası hem nişanlanıyor hem de ayda bi kere ararım diyor o kadar seyden sonra hiç mi düşünmüyorsun ararken bn bu kızdan utanırm o kadar sey yaptım die pes yani

olur mu öyle şey merakla seni bekliyorduk burada, bak ne söylediği çok da önemli değil, o büyük bir hata yaptı zaten bu şartlar altında nişanlısı ile pek mutlu olması mümkün değil, senin bedduan/ ahın ya da ne bileyim hakkını helal etmenden de bağımsız bir durum. ister vicdan de istersen de ektiklerini biçme de elbetteki orada da kırılmalar başlayacak belki de başladı.

seni onunla aldattıysa onu da seninle aldattı, hala sana sen ayrıldın benden diyormuş ya ayrılmasaydın? o zaman ne yapacaktı, cevabı yok? muhtemelen o yolu hazırlıyor şimdiden. yani her sorunda sana gelecek, arayacak, ilk aramada elbetteki gel barışalım ya da işte nişanlımla sorunlarım var seninle de görüşelim diyemezdi, önce nabız yoklayacak, biraz süre geçecek senden yüz bulsun bulmasın yine arayacak. maalesef gidişat genelde hep böyle oluyor. ama samimi mi dersen zaten iki ilişkiyi yürütüp en büyük samimiyetsizliği yapmış bence söylediklerinin samimiyetini de sorgulamak pek yersiz olacak. sen sadece kendini korumaya bakmalısın. bunlara da hazır olmalısın...

iyiki senden ayrilmisim dedim, niye dedi
biz evlenseydik sen beni aldatirdin, gider baska bir kiza asik olurdun dedim,
nisanlina üzülüyorum dedim yazik,
sen onu aldatirsin dedim,
2 gün sonra, 2 ay yada 2 yil sonra dedim gider baskasinida seversin dedim
hayir dedi
salak

resimlerimi sildinmi dedi bide
evet dedim hepsini tek tek sildim ama niye merak ediyorsun dedim ?
nisanlina gösteririm diyemi korkuyorsun dedim?
hayir dedi öyle bisey yapmiyacagini biliyorum dedi
ya yaparsam dedim
hayir dedi sen yapmassin,
yapmam dedim ben okadar düsürmem kendimi merak etme, hepsinide sildim dedim,
ya sen dedim?
bende sildim dedi,
bide sey
ben ona mavi bir yazmami vermistim, hep onda duruyordu
en son onu attigini söyledi
orda icim acidi biraz
cünkü beni tamamen bitirmis oldugunu gördüm

kesinlikle aynısını düşünüyorum!!! bunlar ısınma turları!!!

seni aldatan ve şuanda da onu senle aldatan adama karşı bundan sonraki tavrın kesinlikle kendini korumak olmalı

Canlar hepiniz korkuyorsunuz bu adama yelkenleri suya indircem diye ama inanin öyle bisey yok
gercekten DÖNÜS YOK; yani kafamdada kalbimdede yok böyle bisey
zaten onun tarafindanda böyle bisey yok,
bilmiyorum ama ben inanmiyorum barisma gibi birseyin kafasinda olduguna,

ben sordum, dedim sen bana nezaman söyliyecektin bunu dedim, nezaman ayrilacaktin beni
nisan günü mü yoksa dügün gününmü dedim ???
hayir dedi ozaman öyle bisey olmiyacakti dedi
nasil yani dedim,
oda tam acik acik anlatmak istemedi ama,
eger ben onu birakmasaydim, gidip o kizla nisanlanmiyacakmis, gibi demek istedi
e benlede evlenmeye niyetin yoktu dedim,
orda ne cevap verdi hatirlamiyom, belkide hicbisey söylemedi,
diyorum ya snairim benle dost hayati yasamayi planliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…