Buyrun...Terapi Grubumuz :))

farklı değilim inan ATLANTİS!!!

bunun nedeni ben de çözemedim...sanırım hala bilinçaltımız olan biteni kabul edemiyor..onların bizi terk etmesini ya da bitirmelerini...ya da o yerlere göklere koyamadığımız aşkımızın yalan olmasını kabul edemiyoruz.suçluluk duygusu taşıyoruz,kendimize de hata biçersek onlar hakkında yanılmamış olacağız çünkü

acaba kendi aşkımızı, ilişkimizi mi çok fazla önemsiyoruz da bunca zaman geçmesine rağmen sanki o acı hafiflerse kendimize ya da sevgimize de ihanet edecekmişiz gibi geliyor ya da eğer bu duygudan bu acıdan kurtulursak yerini alacak o derin ve uçsuz bucaksız boşluk hissinden korkuyoruz da ondan mı kaçmak için bu kez de acımıza sığınıyoruz ben de anlamıyorum...ya da istemsiz bir şekilde karşımızdaki insanla bu acı sayesinde bir bağ kurduğumuzu mu sanıyoruz da bu duygudan kurtulursak bu ilişkileri kafamızda bitirsek de bilinçaltımızda da bitirdiğimizde onlardan tamamen kopacağımızı sanıyoruz...belki de farkında olmadan bir süre biçiyoruz, onlar bizi nasıl unuttu derken biz unutmamak için o süreyi dolduruyoruz böylece biz gerçekten seven taraf olduğumuzu mu ispatlamaya çalışıyoruz kendimize... türlü tahminlerim var ama işin içinden de çıkamıyorum

atlantis!!!!!!!!!!! sen benim beynimi mi okuyorsun yoksa telepatik bağ mı kurduk

ben de aynen şöyle düşünüyorum: sanki unutursam ya da unutmaya niyetlenirsem sevgimle olan tek bağım da elimden gidecek gibi...sanki aşkıma ve geçmiş güzel günlere o acıyla bağlıyım....aslında biliyoruz bir adım atsak ötesi uçsuz bir özgürlük ama hala biz istemiyoruz bunu...bunu da bilerek isteyerek yapmıyoruz üstelik

o kadar deger vermişiz ki ilişkilerimize sanki biz vazgecince mutlu olunca bişiler tamamen kaybetcekmişiz gibi.onun gelmesinde de gözüm yok gelmesin zaten ama kıyamıorum o kdar güzel günler olmuş ki tam unutmaya kıyamıorum gündüz mutluysam mutlaka aksam aklıma getirorum onlayken de söle eglenirdik die

yahu cidden ben de tek değil mişim!! halbuki bunu bir arkadaşıma söylemiştim de bana saçmalama demişti!! demek ki hakkaten eşşekten düşmek gerekiyor anlamak için

hahaha evet seninle de acı üzerinden telepatik bağ kuruyoruz tamamdır olay çözüldü o halde bizim sorunumuz bu. o halde acı çekmeye devam ( uçsuz bir özgürlüğe yelken açalım diyeceğim sandın değil miyok acı bize yakışır iyidir böyle devam)

kızlar şunu okudum biraz önce forumda ve çokkkk beğendim yazmak istedim...

Bazen, hayatınızı gözünüzü kırpmadan feda edebileceğiniz insanların sizi basit heyecanlara değişebildiklerine şahit olursunuz. Bunu fark ettiğinizde bir fedakarlık daha yapın; hayallerinizi de bırakın gitsin...

Selda TEREK

Bence Atlantis konuşsun biz dinleyelim
Bu kadar aynı olabilir mi hisler düşünceler
Şaşırmıyorum artık her yazdığında kendimi buluyorum aaa evet bu yüzden diyorum vay bea

Bence Atlantis konuşsun biz dinleyelim
Bu kadar aynı olabilir mi hisler düşünceler
Şaşırmıyorum artık her yazdığında kendimi buluyorum aaa evet bu yüzden diyorum vay bea

cidden!! ben içime atıyorum fazla dillendirmek istemiyorum ama atlantis resmen bam telime dokunuyorsun yahu (( benim içimde aşmaya çalıştığım şeyleri dillendiriyorsun

konuşalım da şu durumu el birliği ile aşalım artık yoksa sorgulamaktan, nedenleri niçinleri bulmaya çalışmaktan bir de hislerimiz üzerine tahlil yapmaktan ya alim olacağız insanın ruhsal süreçleri üzerine iyice deneyim kazanacağız kendi üzerimizden ya da delireceğiz bence iş bu durumu sorgulamaya da geldiyse artık yavaş yavaş kurtulmak için de bilinçaltımız kendini hazırlıyor. bir de "vazgeçtiğin topraklar senindir" diye bir gerçek var, eğer pişmanlık görmek istiyorsak, bir af dilensin diye bekliyorsak yine vazgeçmek yavaş yavaş unutmaya başlamak lazım sanırım, böyle bir derdimiz yoksa bile yine kaybımız olmaz acımız diner - ki benim böyle bir derdim de var - :)))))

Bu mesaja çok güldüm ya tespitler müthişş
Gerçekten duygularını senin kadar iyi ifade edeni görmedim bizi kurtarsan kurtarsan sen kurtarırsın Atlantis

cidden!! ben içime atıyorum fazla dillendirmek istemiyorum ama atlantis resmen bam telime dokunuyorsun yahu (( benim içimde aşmaya çalıştığım şeyleri dillendiriyorsun

şimdi gördüm bu mesajı :26: üzgünüm :26: ben de böyle yazınca, kafamda nedenleri, sonuçları düşününce sanki o acılarla vedalaşıyormuşum gibi geliyor susuyorum

canım açıkca söylemek gerekirse ben şu saatten sonra dönmesini istemiyorum..mümkünse hiç dönmesin ve onu bir daha görmeyeyim...istediğim sadece bir veda bir özür idi...artık onun da bir anlamı kalmadı,o da vaktinde güzledi..şimdi gelse dilese ne olacak? ben o özürü bile hem ona hem eskiye dair sevgimin saygımın kalması için istemiştim....

ben çoktan vazgeçtim zaten...eğer vazgeçmeseydim bir kere olsun arardım onca zaman...resmen ölü gibi davrandım.çünkü o,beni ve kendini öldürdü..biz yokuz artık...

benim acım zor geçecek gibi...elini ilk tuttuğum adam...gelinlik giydiğim ilk adam...bebeğim olsun istediğim ilk adam...9 yıl....

ben dillendirdikçe daha kötü oluyorum sanki....

Evet bugun gizli numarayla aradi,
actim ve sesini duyunca hayatimin shokunu yasadim.
duraklayip buyrun dedim ?
tanimadinmi dedi?
ne diyecegimi sasirip tekrar duraklayip tanidim efendim dedim,
acikcasi kizlar tam hatirlamiyorum bile ne dedigimi
nasilsin dedi,
iyiim, sen beni hangi yüzle ariyorsun dedim
sen beni aldattin kandirdin dedim

1 bucuk saat konustuk
ölsem aklima gelmezdi senin beni ariyacagin dedim.
sen beni mezara girecegini bilsen yine aramazdin noldu dedim
hal hatir sormak icin aradim dedi
senin hakkin cok bende, iyi olmani istiyorum dedi
mail yazmissin bana bissürü dedi, hatirlamiyorum dedim, onlari nasil yazdigimi bile bilmiyorum dedim, hem cok oldu
10-15 gün oldu türkiyeden döneli daha dedi, yeni okudum sayilir dedi
yazdiklarin hersey dogru degil dedi (ben kendi kafamda parcalari birlestirip, demek söyle söyle oldu, böyle böyle oldu dimi ? felan yazmistim)
sen beni aldattin dedim, kandirdin dedim,
resmen 2 hayat yasadin dedim,
sen nasil bir insansin dedim ??

ama bütün vucudum titremeye baslad ölecegimi sandim

ben biliyorum hatami ama ikinizi birden sevdim iste dedi,
bilmiyorum nasil oldu dedi, benim psikolojim bozuldu bu yüzden hatta dedi,
dalgami geciyorsun sen benimle dedin ? ikimizi birden sevmekmi ?
sen beni sevmedin hic dedim,
bende anliyamadim dedi ama öyle oldu dedi,
suna buna sordum nasil olur diye dedi, anlamaya calistim dedi, kac kere annemle konustum dedi
anneside demiski güyya, oglum sacmalama kararini ver demis

arada bi aramak istiyorum seni dedi, iyi oldugunu bilmek istiyorum dedi, arama dedim
sende bana yaz dedi bisey olursa mail yaz dedi,
yazmam dedim bekleme,
senin yüzünden paranoyak oldum felan dedim,
yazcam daha kizlar off kafammmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…