- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
şimdi gördüm bu mesajı :26: üzgünüm :26: ben de böyle yazınca, kafamda nedenleri, sonuçları düşününce sanki o acılarla vedalaşıyormuşum gibi geliyorsusuyorum
canım açıkca söylemek gerekirse ben şu saatten sonra dönmesini istemiyorum..mümkünse hiç dönmesin ve onu bir daha görmeyeyim...istediğim sadece bir veda bir özür idi...artık onun da bir anlamı kalmadı,o da vaktinde güzledi..şimdi gelse dilese ne olacak? ben o özürü bile hem ona hem eskiye dair sevgimin saygımın kalması için istemiştim....
ben çoktan vazgeçtim zaten...eğer vazgeçmeseydim bir kere olsun arardım onca zaman...resmen ölü gibi davrandım.çünkü o,beni ve kendini öldürdü..biz yokuz artık...
benim acım zor geçecek gibi...elini ilk tuttuğum adam...gelinlik giydiğim ilk adam...bebeğim olsun istediğim ilk adam...9 yıl....
ben dillendirdikçe daha kötü oluyorum sanki....
bu mesajın içeriği üzerine çok şey yazmak istedim ama hiçbir şey yazmamaya karar verdim çünkü hatırladıkça bunun üzerine konuşmaya devam ettikçe canın acıyacak, şu anda da okudukların sende bir anı ya da bir duyguyu canlandırdı muhtemelen. ne diyelim ki elif, o kalp kırgınlığı, en derinlerimize işliyor kimi zaman burda geyiğe vurmaya çalışıyoruz böyle yadsıyoruz an geliyor hüzünleniyoruz kayıplarımızı hatırlıyoruz. zor ya da kolay, iteleyerek ya da bir anda silkinip doğrularak geçecek biliyorsun ki sen inançlı bir insansın. bugün okuduğum kitapta ( Fütüh- ül gayb / Abdülkadir Geylani) diyor ki "şimdi senin için put, zahirde yoktur ama gizlide çoktur. Haktan başkalarıyla meşgul eden herşey sana puttur, düşmandır" bu bakış açısına sahip olmak elbette ki çok güç geçen gün yazmıştım kitapla kavga ediyorum diye, nasıl diyorum unutayım, nasıl dünyevi herşeye sırtımı döneyim ama belki de bu manevi olgunluğa ermek içindir yaşananlar, hikmetini bilemeyiz ki...
hürremcim çok özür dilerim,çünkü seni üzecek yazdığım ama bu adam çok yanlış biri imiş!!!!
madem nişanlandın git madem adam gibi yaptığının arkasında dur be adam!!!!!!
Anlamadim bu telefon gorusmesinin adamdaki amaci neymis? Resmen pisman ve barismak isteyen bir adam gibi aramis konusmus. Biraz yuz verseniz direk barisacaksiniz. Ay resmen nisanlisini sizinle aldatma derdinde bu adam. Hurrem bence bu adamla bir daha konusmamaya calis!
Hürrem yazdıklarını okudum canım
Nasılda yabancı gibi konuşmuş inanamadım
Sanki o kadar zamanı birlikte geçiren siz değildiniz böyle sevgi batsın ya...
Sen çok iyi birisin,üzülme ağlama , geçicek aptal kendini ne sanıyosa
Gece gece sinirlerim tavan yaptı ya
o hatayı bende yaptım
bir daha da açmam.zaten 3 yıla yakın kapalı idi ne diye açtıysam bir anlık...sandım ki herkesin hayatı güllük gülistanlık bir benim hayatım alt üst olmuş
sonra şunu düşündüm...herkes gerek facebook gerek twittera en güzel anlarını en güzel fotoğraflarını koyuyor...bir yerde yeni işe başladıysa öyle bir yazıyor ki sanıyorsun müdür olmuş
sanma ki ordaki herkes çok mutlu çok memnunkendinden hisse biç...sen yazar mıydın oraya içinden geçen herşeyi ya da seni küçük düşürecek bir şeyi?
Hürrem ne desem bilemedim:26: kötü birşey söylemek istemiyorum sevmişsin, o kadar acı çekmişsin yokluğunda ama şu anda şaşkınsın, elbette ki beklemediğin bir telefondu ama ne olursun kafan karışmasın, biraz daha konuşmaya devam edersen, o da seni tekrar ararsa yine aynı yaraların kanayacak, anıların canlanacak buna izin vermemeye çalış canım. gözyaşı da dökme artıkşu anda hayatında biri var ama hala sana sevgiden bahsediyor ve seni yine arayacak... bu aramalar iyi mi kötü mü oluyor çözemiyorum vallahi de olan yine bize oluyor
yabanci gibi konusmadi aslinda,
yani bende tam bilmiyorum, inanki ne hissettim onu bile bilmiyorum,
bütün vucudum titredi,
ara ara agladim,
sitem ettim ona, bana cok yaptin dedim
biliyorum dedi,
iyi olmani istiyorum dedi
bilmiyorum cok tuhafti
bana askim derken, ayni anda onadami askim diyordun dedim ? birazda güldüm bunu söylerken filan,
niye gülüyorsun dedi sinirlendi,
dalga gecme dedi,
ben seninle degil kendimle dalga geciyorum dedim, nekadar enayiymisim dedi,
ben nekadar safim dedim sana güvendim,
senin kalbin temiz ondan dedi
19 agustos bizim yildönümümüzdü, ondan bikac gün önce ayrilmistik,
o günü hatirladinmi dedi ? üstüne basa basa onu sordu, bilmiyorum dedim cevap veremedim kafam cok karisikti
nerde konya yazisini görsem, (yasadigim sehrin ismini söyledi bide) nerde N... görsem
nerde ismini görsem bi tuhaf oluyorum dedi
canım peki sen konuşurken ne hissettin ne gecti içindenyabanci gibi konusmadi aslinda,
yani bende tam bilmiyorum, inanki ne hissettim onu bile bilmiyorum,
bütün vucudum titredi,
ara ara agladim,
sitem ettim ona, bana cok yaptin dedim
biliyorum dedi,
iyi olmani istiyorum dedi
bilmiyorum cok tuhafti
bana askim derken, ayni anda onadami askim diyordun dedim ? birazda güldüm bunu söylerken filan,
dalga gecme dedi,
o günü hatirladinmi dedi ? üstüne basa basa onu sordu, bilmiyorum dedim cevap veremedim kafam cok karisikti
nerde konya yazisini görsem, (yasadigim sehrin ismini söyledi bide) nerde N... görsem
nerde ismini görsem bi tuhaf oluyorum dedi
HÜRREMCİM,günah çıkartmış resmen!!! Türkiye'den dönünce boşluğa düşmüş aramış....
hürremcim sana söylemiştim değil mi daha önce,bu gizli numaralardan haz etmedim altından bişey çıkacak,daha çok üzüleceksin diye...malesef oldu!!
ama belki de senin için iyi olmuştur,içini boşalttın!!
lütfen bir daha açma o telefonu!! lütfen!!!
dalga gecme dedi,
o günü hatirladinmi dedi ? üstüne basa basa onu sordu
Bence o daha hiç mutluluk yüzü görmez
Belli ki aklı sende kalmış yani en azından bir yarısı sende
Hala ikinizi birden idare edebilceğini düşünüyor
Hayır adamın derdi bambaşka ondan ayrıldım pişmanım beni affet de değil
O yüzden bir daha asla muhattab olmazdım yerinde olsam
canım peki sen konuşurken ne hissettin ne gecti içindenbnce de bi daha acma telefonunu ya her konuşmanız sende biraz daha yara acar ki nisanlı bi insanın bunu yapması da kendi karakterini gösterio bosverr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?