- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
işte aşamadığım şeyler var hala.. o yüzden "yakında daha iyi olucam" diyorum.. aşamadığım şeylerden biri de pişmanlık duygusu.. kendimi çok ezdirdim zamanında o yüzden kendime kızıyorum ve "neden öyle yapmışım" diye pişman oluyorum haliyle.. ama daha iyiye gidiyorum, bunu hissediyorum..
Cok cok cok haklisin. Bende ne kadar uzulsem de iyi ki ayrilmisim diyorum. Oyle cok sey kattiki bu ayrilik bana.. Cok sey ogrendim. Kendi degerlerimi tekrar gozden gecirdim, beni mutlu eden sey neymis bundan emin oldum. KENDIMI TANIDIM!
Sinava tekrar girmeyi denesen? Eger gercekten istedigin bir bolumse bence iyicene calisip tekrar sansini denemelisin.
Siz ayrilali ne kadar oldu bu arada?
Insan uzuntulerinde kendi inanclarini sorguluyormus gibi hissetmeye basladim artik. Ama en guzeli inandigimiz, icimizi rahatlatan seylere inanmaya devam etmek. Bu okul konusunda da, eski erkek arkadasin konusunda da sunu dusunelim "her iste bir hayir vardir!"
Evet evet bunlari yasamadan once cok farkli bi insandim bircok seyi bilmeden gelmisim o yasa kadar. Kendi sinirlarimi, beni ne hayal kirikligina ugratir neyi affedebilirim neyi affedemem. Cok kati bi insandim en onemlisi birkez kirildim mi affetmezdim. Simdi herkesi affedebiliyorum ve bunu kalbimi kirletmemek icin yapiyorum kendim icin!
Sinava tekrar giricem canim bu konuyla hic alakasi yok benim sinavimin ama 2 dert birbirini tetikliyor bende. Agladim mi ikisine birden agliyorum. Bu sene de olmazsa artik gercekten kaderimde yokmus dicem o kadar kucuk bir puanla kacirdim ki sok gecirdim resmen. Gercekten belki de benim icin hayirli degil cok stresli bir meslek her acidan ve ben strese girdim mi surekli hasta olurum belki de bana gore degil diyorum ama yine de istiyorum. Hayirlisi olsun artik. K. bakmayin kafanizi sisirdim hic alakasiz bir konuyla. Ama cok dertliyim
ben hala ezdiriyorum aslina bakarsan kendi icimde yapiyorum bunu hala onun cok iyi bi insan oldugunu dusunuyorum yaptigi kotulukleri unutturuyorum kendime. aci verdigi icinde olabilir onun iyi bi insan oldugun udusunmek istiyorum.. Ve hep kendimi sucluyorum. Cok kotu bi huy bu. Ins. bende bundan kurtulurum. Ama zor hep karsi tarafa daha fazlasini veren aziyla yetinen bi insanim ben. yeter ki sevsin herseye raziyimlar yok o bana bi adim gelsin ben ona kosarimlar iste bi ozurle herseyi unutup affetmeler tekrar tekrar ayni seyi yasamalar. Niye yapiyorum ki bunu ben.
Bir sözcük bile içimdeki kederi anlatıyo Anzer.
Keşke diyorum keşke..
Benimde tek pişmanlığım ona ne hissetiğimi söylemem.
herşey olacağına varır derler ya olucakmış kadere karşı çıkamayız.
Belkide bu acılar bizi daha iyi yapacak :))))))
bundan eminim canım yoksa bu kadar acıyı boşa çekmiyoruz di mi? mükafatımızıda alıcaz inşallah :)
evet herşey olacağına varır.. bu yüzden "hayırlısı böyleymiş" sözü benim için daha çok anlam ifade ediyor artık.. buna inanmak ve o söze sırtımı yaslamak gibisi yok :)
Ve bugün hepimiz için dua ettim Ezan okunurken.
Şu acılarımız tez zamanda dinsin diye
Allah İnşallah kabul eder.
Bide şöyle birşey varki
Allah kabul etmiyceği duaya el açtırmaz
estafurullah.. Bende universitenin ilk iki senesi saglik bolumundeydim. ama sevip istedigimden degil, annem ve ablamda saglikci diye "hadi bende baslayim bari!" diye dusunerek girdigim biseydi. Ve sevmeyince yapamadim. Gercekten cok stresliydi. bu isi seven ve hep isteyen kisiler stresin ustesinden gelip bolumde kaldilar ama ben hem sevmeyip hemde o kadar stresli olunca biraktim. hicte pisman degilim iyi ki birakmisim diyorum. ((=
Insanin sevdigi meslegi yapmasi cok onemli
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
bugün çok işim vardı ancak girebildim
Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Ve bugün hepimiz için dua ettim Ezan okunurken.
Şu acılarımız tez zamanda dinsin diye
Allah İnşallah kabul eder.
Bide şöyle birşey varki
Allah kabul etmiyceği duaya el açtırmaz
Aynen canım her acımda kendimi yaradana bırakıyorum
Ve inan acım diniyo
Ben iyiyim Allah'a şükür sen?
ben de iyiyim canım çok şükür :)))
ama havalara sinir oldum :S hep yağmur hep yağmur....zaten sinirlerimiz gergin bir de bu havalar üstümüze geliyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?