- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
evet onu bende diyorum.. :)
ama bugün daha iyiydim ya.. kabullendim sanırım.. zaten ayrılık evresi 5 evreymiş ya son evresi de kabullenmek :)
Selam kizlarrrrr...
Bugun bende cok keyifsizdim ben de en sonunda bir umut yalan dunyayi actimbelki keyfim yerine gelir dedim. Ve geldi :d krizlerdeyim hahaha
Nasilsinizzzzzzz?
evet onu bende diyorum.. :)
ama bugün daha iyiydim ya.. kabullendim sanırım.. zaten ayrılık evresi 5 evreymiş ya son evresi de kabullenmek :)
selam canım...ayh sorma sanırım havalardan herkeste bi gel gitler :26:
o diziyi kim izlerdi tahmin etaçmıyorum bile yayından kalksa haberim olmayacak :)))
tamam ben de kabullendim ama ya şu acı?
neyse bak test yaptım şimdi...kiminle evlenmelisiniz???
aklı başında biri çıktı
oda geçer canım sırayla hepsi..
testte çok yardımcı olmuş ya hakkaten
Kaybedilen sey hala hayatta olunca o evreler hep degisebiliyor ama. Bi bakiosun yarin yine ayriliga inanamiyorsun, sonra ya soyle olsaydi ya boyle olsaydi, derken, kabulleniyorsun, sonra depresyona giriyorsun falan felanO evreler duzenli gelismiyor yani
kızlar benim bağlantım deli etti beni bugün!!
düşüp duruyorum,modemi kapatıp açıyorum ayyhh!!!
ben çıkıyorum artık((
hepinize iyi geceler,çok öpüyorum
Kaybedilen sey hala hayatta olunca o evreler hep degisebiliyor ama. Bi bakiosun yarin yine ayriliga inanamiyorsun, sonra ya soyle olsaydi ya boyle olsaydi, derken, kabulleniyorsun, sonra depresyona giriyorsun falan felanO evreler duzenli gelismiyor yani
o evreler artık sabit dursa, sırasıyla işlese ne güzel olacakinsan aynı şoku kaç kere yaşayabilir, nasıl o kadar yol alıp gerisin geriye dönebilirsin hiç aklım almıyor. bu haftasonları bana hiç yaramıyor hiç
ay aynen!!!!!
haftasonu cidden bende daha kotu oluyorum! evde otur bisi yok Allah im hayat ne bos otur halina agla, zirla!
Evet surekli basa sariyoruz, sonra biraz ilerliyoruz, sonra yine basa sariyoruz ((((=
boyle boyle kafayi yicez ins
yazıyı kopyalayamıyorum ama şu linkten okuyabilirsiniz kızlar..
gerçekten yapmalıyız bunları bence..
şu linkten okuyabilirsiniz diyorum link vermemişim bravo bana
Ayrılık acısının evreleri - SEDA DİKER - Sabah
o evreler artık sabit dursa, sırasıyla işlese ne güzel olacakinsan aynı şoku kaç kere yaşayabilir, nasıl o kadar yol alıp gerisin geriye dönebilirsin hiç aklım almıyor. bu haftasonları bana hiç yaramıyor hiç
şu linkten okuyabilirsiniz diyorum link vermemişim bravo bana
Ayrılık acısının evreleri - SEDA DİKER - Sabah
seda diker artık ablamız oldu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?