Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Selam kizlarrrrr...
Bugun bende cok keyifsizdim ben de en sonunda bir umut yalan dunyayi actim belki keyfim yerine gelir dedim. Ve geldi :d krizlerdeyim hahaha

Nasilsinizzzzzzz?

Selam kizlarrrrr...
Bugun bende cok keyifsizdim ben de en sonunda bir umut yalan dunyayi actim belki keyfim yerine gelir dedim. Ve geldi :d krizlerdeyim hahaha

Nasilsinizzzzzzz?

selam canım...ayh sorma sanırım havalardan herkeste bi gel gitler :26:

o diziyi kim izlerdi tahmin et açmıyorum bile yayından kalksa haberim olmayacak :)))

evet onu bende diyorum.. :)
ama bugün daha iyiydim ya.. kabullendim sanırım.. zaten ayrılık evresi 5 evreymiş ya son evresi de kabullenmek :)

Kaybedilen sey hala hayatta olunca o evreler hep degisebiliyor ama. Bi bakiosun yarin yine ayriliga inanamiyorsun, sonra ya soyle olsaydi ya boyle olsaydi, derken, kabulleniyorsun, sonra depresyona giriyorsun falan felan O evreler duzenli gelismiyor yani

selam canım...ayh sorma sanırım havalardan herkeste bi gel gitler :26:

o diziyi kim izlerdi tahmin et açmıyorum bile yayından kalksa haberim olmayacak :)))

bende onunla ilgili olan hic bir diziyi seyretmiyorum. neyseki beraber izledigimiz dizileri genelde ben degil o severdi o yuzden rahatim
bi tane filmi merak ediyordum. o da almisti. bir gun izleriz beraber diye kaldirdim bi koseye. ayrildik.. hala filmi elime dahi alamadim. ki cok merak ediyordum filmi..

aman neyseeeeeeeeee

kızlar benim bağlantım deli etti beni bugün!!

düşüp duruyorum,modemi kapatıp açıyorum ayyhh!!!

ben çıkıyorum artık ((

hepinize iyi geceler,çok öpüyorum

yazıyı kopyalayamıyorum ama şu linkten okuyabilirsiniz kızlar..
gerçekten yapmalıyız bunları bence..

yatamadım daha sinir oldum gezinip duruyorum nette benimle aynı sorunu yaşayan var mı diye!! bu saatte modeme reset atcam az kaldı!!!

o evreler artık sabit dursa, sırasıyla işlese ne güzel olacak insan aynı şoku kaç kere yaşayabilir, nasıl o kadar yol alıp gerisin geriye dönebilirsin hiç aklım almıyor. bu haftasonları bana hiç yaramıyor hiç

al benden de o kadar!!! yalnızlığımı bi kere daha hissediyorum sanki...

ay aynen!!!!!
haftasonu cidden bende daha kotu oluyorum! evde otur bisi yok Allah im hayat ne bos otur halina agla, zirla!

Evet surekli basa sariyoruz, sonra biraz ilerliyoruz, sonra yine basa sariyoruz ((((=

boyle boyle kafayi yicez ins

ay aynen!!!!!
haftasonu cidden bende daha kotu oluyorum! evde otur bisi yok Allah im hayat ne bos otur halina agla, zirla!

Evet surekli basa sariyoruz, sonra biraz ilerliyoruz, sonra yine basa sariyoruz ((((=

boyle boyle kafayi yicez ins

ayy hiç güleceğim yoktu!!! evet inşallah maşallah yiyeceğiz :)))

şu linkten okuyabilirsiniz diyorum link vermemişim bravo bana

Ayrılık acısının evreleri - SEDA DİKER - Sabah

Bunlari psikoloji dersinde ogrenmistim ama o hayatini kaybeden birseyin ardindan alisma sureci olarak geciyor. Veya geri gelmesi imkansiz kaybedilmis seyler olarak.. Ama bu adamlar yasiyor. Ve yasiyorsan umut var demektir. O umutttt insani mahvediyor iste bu evreler boyle gelismiyo. Surekli basa sariyorsun, gecer gibi oluyo, sonra yeniden nuksediyo. Oyle iste bu evrelere guven olmaz

seda diker artık ablamız oldu :)))

seda dikerin bu kitabı çıktığında bir programa çıkmıştı ve kitabını tanıtıyordu..
o zaman gördüğümde kadını hiç dinlemedim, bide üstüne kitabın isminden dolayı "ne demek giden erkek yoktur? hem giderse gitsin tutan olmaz..!!" diye de bir yorum yapmıştım.. ve kitabı da seda dikeri de harcamıştım sorgusuz sualsiz

tomvejerry ben de ne diyor diyorum, okuyorum inşallah böyle böyle yiyeceğiz kafayı da sonra sürekli güler vaziyette dolaşacağız şimdi hem sonbaharın hüznü, hem yalnızlık hissi, bir de acıyı ve hafta sonunu ekleyin üzerine pek vahim sonuçlar doğurmuyor haliyle ama biz aşmıştık sanki bunu ya, gerçekten çok bunaldım kendi acımdan artık. insan acı çekmekten sıkılır mı böyle de bir gerçek varmış bakalım yaşadıkça daha neler göreceğiz...bir de bende aşırı bir öfke var, nedense sürekli onun şu anda neler yaptığını düşünmeye başladım ki 2 aydır böyle bir düşünceye sahip değildim. facebook, kadınlar falan da düşüncelerimin merkezine yerleşince delirecek gibi oluyorum:s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…