Buyrun...Terapi Grubumuz :))

bir yerden başlamak lazımdı. tebrik ediyorum:)) şimdi evren bu adımını gördü ve akışın kapısı biraz aralandı. haydi hayırlısı diyorumm

dün teyzesinin oğluyla karşılaştık abla abim zıvanadan çıktı yaza evlenicem deyip duruyo dedi bende iyi dedim hayırlısı olsun kimle neyle sormadım valla hazırda bekliyomuş demekki.beklediğim oydu işte sildim :)

evlenirler anacim yaparlar ya:)
evlensin bizim acelemiz yok da onun acelesi neymis

varyaaa sırf benim inadıma evlenir yemin ederim aynı yerde yaşıyoz ya inadıma eğlenir o ne pislik domuzdur.bilmiyom anam neymiş acelesi :) valla benimde acelem yok önce iş

haa, öyle yok yok evlenmez, o sen duyasın diye öyle diyor şüphem yok. benimki( benimki demek bile istemiyorum!!!!!!!!!) ayrıldığım insan, biz ayrıldıktan sonra şöyle demişti bir arkadaşına, bulucam birini, sorgusuz sualsiz hemen basıcam nikahı. bak bak boyundan büyük laflara bak k.çımın kenarı

bir üst versiyon demiştim, yanılmışım. aynı modeller

Son düzenleme:

yapar o yapar bak görürsün evlenir o da benden değerli olur benim burnumdan getirdi ya ona hiç bişe demez baş tacı olur o :) bencede aynı model bunlar anam hepsi aynı diye boşuna mı diyolaar

hasta diye beyefndi msj atmıyor ya sinirden ölecem ilişkisi kesin bitmiş olanlar sakın bir daha sevmeyin bu ne ya

hasta diye beyefndi msj atmıyor ya sinirden ölecem ilişkisi kesin bitmiş olanlar sakın bir daha sevmeyin bu ne ya

valla ben zaten bi daha birini sevebilir miyim hiç bilmiyorum..mükemmel bi ilişkiydi bizimkisi ama bitti işte her güzel şey gibi. noldu canım sana

valla ben zaten bi daha birini sevebilir miyim hiç bilmiyorum..mükemmel bi ilişkiydi bizimkisi ama bitti işte her güzel şey gibi. noldu canım sana

bıktım ya hiç sorunları bitmiyor bana çok yansıtıyor eskiden böyle değildi her gün kavga ediyoruz
şimdide hastaymış morali bozukmuş düzelince konuşalım dedi
çok sinirlendimmm

bıktım ya hiç sorunları bitmiyor bana çok yansıtıyor eskiden böyle değildi her gün kavga ediyoruz
şimdide hastaymış morali bozukmuş düzelince konuşalım dedi
çok sinirlendimmm

amaaan sinirini bozupta kendini yıpratmana değmez bırak kuzum ya sıkma canını aramada iyileştiğinde kendi arasın hiç bişey olmamış gibi konuş üzerlerine gittikçe şımarıyo bunlar

amaaan sinirini bozupta kendini yıpratmana değmez bırak kuzum ya sıkma canını aramada iyileştiğinde kendi arasın hiç bişey olmamış gibi konuş üzerlerine gittikçe şımarıyo bunlar

öyle ya şımardı çok çok sinirlidir kendisi bana diyor hasta olunca konuşmuyorum kalbini kırmamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…