- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #1.081
bir yerden başlamak lazımdı. tebrik ediyorum:)) şimdi evren bu adımını gördü ve akışın kapısı biraz aralandı. haydi hayırlısı diyorumm
evlenirler anacim yaparlar ya:)
evlensin bizim acelemiz yok da onun acelesi neymis
kizlar cikiyorum simdi ben. iyi aksamlar size :)
dün teyzesinin oğluyla karşılaştık abla abim zıvanadan çıktı yaza evlenicem deyip duruyo dedi bende iyi dedim hayırlısı olsun kimle neyle sormadım valla hazırda bekliyomuş demekki.beklediğim oydu işte sildim :)
haa, öyleyok yok evlenmez, o sen duyasın diye öyle diyor şüphem yok. benimki( benimki demek bile istemiyorum!!!!!!!!!) ayrıldığım insan, biz ayrıldıktan sonra şöyle demişti bir arkadaşına, bulucam birini, sorgusuz sualsiz hemen basıcam nikahı. bak bak boyundan büyük laflara bak k.çımın kenarı
bir üst versiyon demiştim, yanılmışım. aynı modeller
seni kendine sıçratmaya çalışıyordur...haber gönderiyor bence...pislik bunlar pislikkkkk
seni kendine sıçratmaya çalışıyordur...haber gönderiyor bence...pislik bunlar pislikkkkk
Bana oyle geliyor ki yakinda hepimiz feminist olup cikacaz bunlar yuzunden
anam hürremimiz gelmiişş hoş geldin canımm
Hosbulduk canim bende gecmisi okuyordum biraz naptiniz diye :))
arayanlar mesaj atanlar olmus, kizlar konusmayin,
gercekten basa sariyoruz malesef böylece
offf bizide düzgün biri bulurmuki
hasta diye beyefndi msj atmıyor ya sinirden ölecem ilişkisi kesin bitmiş olanlar sakın bir daha sevmeyin bu ne ya
valla ben zaten bi daha birini sevebilir miyim hiç bilmiyorum..mükemmel bi ilişkiydi bizimkisi ama bitti işte her güzel şey gibi. noldu canım sana
bıktım yahiç sorunları bitmiyor bana çok yansıtıyor eskiden böyle değildi her gün kavga ediyoruz
şimdide hastaymış morali bozukmuş düzelince konuşalım dedi
çok sinirlendimmm
amaaan sinirini bozupta kendini yıpratmana değmez bırak kuzum ya sıkma canını aramada iyileştiğinde kendi arasın hiç bişey olmamış gibi konuş üzerlerine gittikçe şımarıyo bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?