Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Çünkü ERKEKLER canım buyüzden herşeyi yapabilirler.Onların için neden bu.
Onlarla bir değilmişiz. Nasıl ya karşındakide bir kız değilmi?
Hepsinden nefret ediyorum feminist oldum iyice
3.5 yıl oldu ama bikerede kendini haksız bulmadı ya.
Ve onlara o korkuyu gösterdikçe tepemize çıkıyolar. Ama indirmesinide biliriz.
Sana tavsiyem kalbini değil aklını dinle

kötü değil tecrübe diyelim,acı insanı olgunlaştırır derler klişe laf ama çok doğru.daha doğru açılardan bakarsın bundan sonraki ilişkilerine ve daha az hata yaparsın.ona teşekkür etmelisin sana bu duyguları yaşatıp bu hayatta bir şeyler öğrettiği için.şimdi geçmiş göreviini tamamladı ve gitti,sana yeni kapılar açmak için izin verdi.sonsuz teşekkür et ve arkana bakmadan izin ver kendine.şanslısın duyguların var acıda duyabiliyor aşıkta olabiliyorsun.annen uzak olsun sen anlat onun güzel yüreceği sana uzaktanda yeter .kendini dinlemek için iyi fırsat ,önce kendini sev.ve canım benim sakın neden diye sorma kendine.kendinde hata arama.dediin gibi bundan sonraki hayatına bak,daha sıkı sarıl ,arkana sakın bakma neden biliyor musun arkana bakarsan o açık kapıda seni bekleyenleri göremezsin.ylun açık yüreğin aşkla dolsun:)

Anzer çıldırmıycak gibi değil. Herifte özgüvene baksana. Sırf konuşmak için bahaneler üretmiş kafasında ya.
Bide soğudum diyo utanmadan. O senin sözlerini tutdumuki bu kadar rahat olabiliyo.
Sevdiğini söyleyince bir güven gelmiş beyfendiye.Ondan sonra aradımı peki yada mesaj attımı.

hayır canm atmadı.. ama çok sinirliyim hala resmen dövmek istiyorum onu.. keşke karşılıklı olsaydık ben kendimi öle bi savunurdumki ağzını bile açamazdı o.. zaten bi ara haklısın dedi orayı yazmayı unutmuşum ne desen haklısın dedi bana bende sağol ya içim rahatladı dedim..

Hikayelerin hepsi aynı ya. Aynı suçlamada bende bulundum. Oda istediği kızla konuştu, gene ben suçluydum.
Ve emin ol tekrar arıycaktır köpek gibi pişman olucaktır. Öyle konuştuğuna bakma,şuan içi yanıyo onun.

iki saattir eski başlığı arıyorum uzun zamandıır giremedim:9))ve en sonunda buldum elifzeynep hayırlı olsun canım başlığın...yeni hayatımız da hayırlı olsun:)))))))))))

canım benim muhattap olma bence daha ya valla ben böyle bişey görmedim kurtul bundan valla ben mutlu olacağınızı inanmıyorum her şey düzelsede bu ne arkadaş nasıl bir mantık bundaki ben çözemedim

beter olsun.. resmen elim ayağım titredi o beni suçladıkça.. ne sanıyosa kendini artık..

canım benim muhattap olma bence daha ya valla ben böyle bişey görmedim kurtul bundan valla ben mutlu olacağınızı inanmıyorum her şey düzelsede bu ne arkadaş nasıl bir mantık bundaki ben çözemedim

bende anlamadım.. ama psikolojisi gerçekten bozulmuş bence.. resmen herşeyi inkar edip kendini haklı görmeye başlamış.. söylediklerinin gerçeklerle alakası yok.. kendi bi dünya yaratmış kafasında sanki ve onlara inanmak istiyor..

bırak boğulsun o dünyada ya kaç yaşındaydı canım ??

boşver canım ya düzelteceğine üste çıkmış suçlamış hiç üzülme ömrünü yerdi senin devam etseydiniz hakkında hayırlısı olsun her zaman

amin canım benim sağol..
yani öyle şeylere inanmışki resmen ben sanki onun gönlünü yapmalıyım sonra eskiye dönebiliriz gibi oldu :) sinirden gülüyorum ya :)

amin canım benim sağol..
yani öyle şeylere inanmışki resmen ben sanki onun gönlünü yapmalıyım sonra eskiye dönebiliriz gibi oldu :) sinirden gülüyorum ya :)

gerçekten komik :) :) boşver belli ediyolar kendilerini böyle :) valla erkeklerden nefret eder oldum ya bir gün birinden iyi bişey duymadım ki
bizden çok konuşur olmuşlar birde bize dırdırcı derler yazık bize

gerçekten komik :) :) boşver belli ediyolar kendilerini böyle :) valla erkeklerden nefret eder oldum ya bir gün birinden iyi bişey duymadım ki

wallahi ben de erkeklerden bir soğudum beni kendilerinden soğuttular :)

aynen katılıyorum canım.. zamane erkeklerinden bi cacık olmaz (genelinden)..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…