- 27 Ekim 2008
- 5.975
- 2.427
- 723
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #1.161
Kıyamam sana ya ...
Canım bence iyi yapmışsın kötü bir ayrılık değildi bildiğim kadarıyla
Madem bir çok kez o geldi peşinden bir kez de sen gitmeyle bişey kaybetmessin
Bazı anlarda gurur karın doyurmuyor bir kenara atmak lazım
İnşAllah hayılısı olur hakkında
Ayhh çok heycanlandım
Taaa çarşamba dediğin bu çarşambadır umarım yani 2 gün var
İçini ferah tut herşey olcağına varır
Güzel haberlerini bekliyoruz
merhaba kızlar, bikaç gündür yokum. berbat bi haftasonundan sonra bugün işe gidince sabah benimle konuşuyordu arkadaşça.birden içimden geldi ve onu özlediğimi söyleyiverdim.bunu bana yıllardır harcadığı emeklere ve sevgisine karşılık olarak yaptım,milyon kere sudan sebeplerle ayrıldığımda bana ve kaprislerime tahammül ettiği için, ve eğer olur da tamamen bitecekse,ben elimden geleni yaptım diyebilmek için yaptım. normalde hayatta yaptığım birşey değil. ölürüm ama özledim tekrar deneyelim diyemem kimseye. ama ona dedim. tereddütlü karşıladı.konuşalım başbaşa dedi. yine aynı noktaya gelmek istemiyorum dedi.beni seviyormusun dedim.geçmişte biliyorsun dedi. hiç mi özlemedinmi beni dedim. özledim ama seni üzdüğümü düşündüm,sen söylediklerinde haklıydın bağrıma taş bastım dedi. sonunda başbaşa konuşma kararı aldık. ama taa çarşamba. bugün yorgunmuş eve gidip uyuyacakmış,yarın spora gidecekmiş anca çarşambaya... gördüğünüz gibi pek içaçıcı değil ama hep o bana geldi milyonlarca kez bu kez de ben ona gideyim dedim. ama hala içimin acısı geçmedi.
evet canım taa çarşamba dediğim bu çarşamba.ama hemen konuşmak istemesi gerekmez miydi, arayıp sormuyor da.ben giderek kötü mü yaptım acaba.umursamadı galiba. ama dayanamadım tüm haftasonu içim içimi yedi.
Kizlar konuyu yine okuyamiyorumancak kendimce gayet buyuk bir gelisme kaydettim Tam iki yil sonra eski sevgilim disinda bir erkegi begendim yihaahah artik onca yasadiklarimdan sonra cinsiyet tercihim degismeye basladi sanmistim fransizca kursunda kizlar yan sinifimda :) sevgili mevgili bisey olmaz ama (zaten vaktim de yok ya) yine de buyuk gelisme. Yavas yavas hayata donuyoruuum demektiirrr
evet işte ben de ona bozuldum zaten,spora gitmek bizim görüşmemizden daha mı önemli dedim.biliyosun spor benim kumam dedi bana.Canim pekte iyi olmadimi acaba?
yani nebileyim randevu verir gibi taa carsambaya atmasi,
yarinda spora gitmeyivereydi yani,
nebileyim biraz geri dur istersen
evet ben onun yerindeyken yüzlerce defa bana geldiğinde hemen konuşmuştum.bugün olmaz yarın olmaz taa çarşamba.önemsemediğinin heyecanlanmadığının mutlu olmadığının göstergesiydi bence bu.Hayırdır ne oldu nasıl bitti, üzme kendini keşke şuan burda olsan ve içini döksen :26:
Şimdiden kötümü yaptım iyimi diye düşünme bence
Çarşamba günü konuşunca anlarsın nasıl olsa
Hem çok şaşırmıştır belkide senden böyle bişey hiç beklemiyodur
Hak vermek lazım o sana gelse hemen ertesi gün konuşalım mı derdin?
Ben onun davrandığı gibi davranırdım şahsen
O yüzden sabret bakalım nolucak
Prenses soguk kanliligini koru. ne soylerse saygiyla karsila bence.
Ayni seyi bende yapmistim. icimden gelmisti ayrildiktan 3.5 hafta kadar sonra gorusmek istiyorum dedim, ne zaman dedi, hemen yazmistim gorusmustuk. Saat gece 10 fln gibi. Ama dusundugum gibi gecmemisti benim gorusme. Ayri ayri oturmustuk zaten bastan kaybettim o yuzden. Arada engel olmamaliydi.. O yuzden sen basarabilirsen yanyana otur. bi bank fln o yuzden iyi gider.. Fiziksel olarak yakin dur. Ne bileyim...
Insallah seninkisi daha guzel gecer canim. Iyi sanslar!
evet işte ben de ona bozuldum zaten,spora gitmek bizim görüşmemizden daha mı önemli dedim.biliyosun spor benim kumam dedi bana.belki benimkiler de geliverir o anda çarşamba da görüşmeyiveririm sinirlendirirse beni.
evet ben onun yerindeyken yüzlerce defa bana geldiğinde hemen konuşmuştum.bugün olmaz yarın olmaz taa çarşamba.önemsemediğinin heyecanlanmadığının mutlu olmadığının göstergesiydi bence bu.
benimkisi pek de iyi geçeceğe benzemiyor. artık toparlayamıyoruz son çırpınışlar
ne kadar aptal olduğumu anladım sonunda kızlar aşk gözümü kör etmiş kavga ettiğimizde tartıştığımızda ben hep kendimi suçlamışım ama onun için yaptıklarıma bakmamışım hiç
önceden ipler benim elimdeydi tabi kendisde melek gibiydi ipler onun eline geçti sürekli bişeyleri değiştrmeye çalıştı kaç yıllık dostumu sildim konuşmadım onun yüznden
arkadaşlarınla konuşmuycaksın dedi tamm dedim numaranı değiştirceksin kimsede olmycak numaran eğer kız arkadaşlarndan bile biri isterse bana söylyceksn söylemeden numarayı vermiyceksin dedi tamam dedim onada makyaj yapmıycaksın dedi haklı dedim yapmadım sacım beyzladı daha ömrümü yedi saçımı boyycam dedim boyanın rengine kendisi karar veryodu istemediği beğenmediği bir renge boyayamzmışım ben markete kozmetikçlere götürüp boya gösterrdim istediğim renge boymamk için yalvarırdım
sacmı yapmak için izin isterdim bir kıyafeti giymek için bile ben izin istedim attığım her admda haberi oldu sürekli mesj atıyodum şurdayım otbsten indim bindim evdym
arkadaşla çıkardık hangi magaznn önnden geçiyosak ben haber veriyodum merak etmesin diye annene anlat diyodu hergün söylyodu bunu anlattım annemede annemin istemycegini tepki verceğini bile bile
kaç günüdr hastaydı sürekli tersliyo msj atmıyodu birgün hiç mesaj atmadı daha yeter dedim dün de eski sen nerdeydi melek gibiydin dedim diye trip attı yeter be çektiğim derdin ne senin konuşma benimle git napıyosan yap dedi bir saat sonra msj attı nerdesin napıyosun diye sinrlenmesin diye cevap verdim işte sınıftayım otryrm diye o sırada bişeyler daha dedi ben eve geldim dedim konuşmuyorum al rahat et sende yeter diyodun tamam dedi snra msj attı sen konuşmak istediğindede ben konuşmycam bilmiş ol ben deli oldum özür beklerken dediğine bak dedim konuşmuycam artık sennle bitti bana dedi buymuşsun işte sen bu kadarmışsın bittin benim için artık öldün sevgim söndü inancım bitti falan dedi ben cvp vermedim tabi salağım bekliyorumki o atsın msj sinrden öyle söyledi atacak özür dileyecek diyorum atmadı yine ben attım msj her zamanki gibi vazgeçmem ben seni çok seviyorum bitrmem dedim bitti artık sevgi sözcükleri kurma bu saatten sonra dedi dedim bu kadar kolay mı vazgeçiyorsun sevdandan dedi bu kadar bir insana bu kadar sevgi dedim sen bu kadar severken vazgeçebilyosn sustum bende oda daha msj atmadı
son zamanlarda hep sorun çıkarır oldu her gün hatırlamıyrm diğerlerini en son bana msn de ismin yazan yerde niye msn adresin yazıyo dedi dedim kaç gündür girmiyorum bile ben şifreyi senden benden başka bilende yok diyor sen ben değiştirmedikten sonra kim değişti girdim baktım isimim yazıyordu kızdım bende ona da tavır yaptı
böyle işte çok aptalım ki her dediğini yaptım benimde hatalarım olmuştur elbette çok duygusal bir insanım her şeye alınıyorum oda bundan sıkıldı galiba
kuöfre bile o karar verirdi gideceğin kuaförde bir tane erkek olsun dağıtrım orayı diyordu
üzülmiycem ama unutacam yüz verdikçe tepeme çıktı ya bir insan bu kadarda ezilmezki kendisi diyor bir de ezdin beni adam yerine koymadın unutacam gün gelecek adını bile hatrlamıycam okulma kariyerime bakacm artık
Sertab Erener - Unutursun için yana yana (SÜPER) - YouTube
benden size gelsin kızlar :)
Bu şarkı çok hoşuma gidiyor ya teşekkür ettim kendi adıma
ne kadar aptal olduğumu anladım sonunda kızlar aşk gözümü kör etmiş kavga ettiğimizde tartıştığımızda ben hep kendimi suçlamışım ama onun için yaptıklarıma bakmamışım hiç
önceden ipler benim elimdeydi tabi kendisde melek gibiydi ipler onun eline geçti sürekli bişeyleri değiştrmeye çalıştı kaç yıllık dostumu sildim konuşmadım onun yüznden
arkadaşlarınla konuşmuycaksın dedi tamm dedim numaranı değiştirceksin kimsede olmycak numaran eğer kız arkadaşlarndan bile biri isterse bana söylyceksn söylemeden numarayı vermiyceksin dedi tamam dedim onada makyaj yapmıycaksın dedi haklı dedim yapmadım sacım beyzladı daha ömrümü yedi saçımı boyycam dedim boyanın rengine kendisi karar veryodu istemediği beğenmediği bir renge boyayamzmışım ben markete kozmetikçlere götürüp boya gösterrdim istediğim renge boymamk için yalvarırdım
sacmı yapmak için izin isterdim bir kıyafeti giymek için bile ben izin istedim attığım her admda haberi oldu sürekli mesj atıyodum şurdayım otbsten indim bindim evdym
arkadaşla çıkardık hangi magaznn önnden geçiyosak ben haber veriyodum merak etmesin diye annene anlat diyodu hergün söylyodu bunu anlattım annemede annemin istemycegini tepki verceğini bile bile
kaç günüdr hastaydı sürekli tersliyo msj atmıyodu birgün hiç mesaj atmadı daha yeter dedim dün de eski sen nerdeydi melek gibiydin dedim diye trip attı yeter be çektiğim derdin ne senin konuşma benimle git napıyosan yap dedi bir saat sonra msj attı nerdesin napıyosun diye sinrlenmesin diye cevap verdim işte sınıftayım otryrm diye o sırada bişeyler daha dedi ben eve geldim dedim konuşmuyorum al rahat et sende yeter diyodun tamam dedi snra msj attı sen konuşmak istediğindede ben konuşmycam bilmiş ol ben deli oldum özür beklerken dediğine bak dedim konuşmuycam artık sennle bitti bana dedi buymuşsun işte sen bu kadarmışsın bittin benim için artık öldün sevgim söndü inancım bitti falan dedi ben cvp vermedim tabi salağım bekliyorumki o atsın msj sinrden öyle söyledi atacak özür dileyecek diyorum atmadı yine ben attım msj her zamanki gibi vazgeçmem ben seni çok seviyorum bitrmem dedim bitti artık sevgi sözcükleri kurma bu saatten sonra dedi dedim bu kadar kolay mı vazgeçiyorsun sevdandan dedi bu kadar bir insana bu kadar sevgi dedim sen bu kadar severken vazgeçebilyosn sustum bende oda daha msj atmadı
son zamanlarda hep sorun çıkarır oldu her gün hatırlamıyrm diğerlerini en son bana msn de ismin yazan yerde niye msn adresin yazıyo dedi dedim kaç gündür girmiyorum bile ben şifreyi senden benden başka bilende yok diyor sen ben değiştirmedikten sonra kim değişti girdim baktım isimim yazıyordu kızdım bende ona da tavır yaptı
böyle işte çok aptalım ki her dediğini yaptım benimde hatalarım olmuştur elbette çok duygusal bir insanım her şeye alınıyorum oda bundan sıkıldı galiba
kuöfre bile o karar verirdi gideceğin kuaförde bir tane erkek olsun dağıtrım orayı diyordu
HARİKAAaa
Kızlar çok sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için bugün burnumda ki tamponlar alındı biraz rahatladım
Yüzüm gözüm şiş aynaya bakmak istemiyorum bir an önce geçsin ya :26:
Bu arada yeni kararlar alanlar var çok sevindim
Bende ders manyağı olucam yakında
İnsanın bir uğraşı olması çok güzel
Vee TrakyaKızçesi hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?