- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #1.181
Ya kusura bakma ama bu ilişki değil resmen işkenceymiş
Çok tavizler vermişsin kendinden
Sen onun kölesi değilsin ki niye her dediğini yapasın ?
Kocan değil nişanlın değil olsa bile bir yere kadar karışmaya hakkı var
Annen baban bile sana bu kadar karışmıyodur eminim
Bence kurtulmuşken bitir herşeyi tamamen böyle bir insan için üzülmeye bile değmez
Sana zerre kadar değer verseydi yaptıklarının bir önemi olurdu
Üzme kendini bence olması gereken olmuş
yazını okudum hayatına bak derim ve hayatına seni ilerye götürecek kişileri sok seni geriye doğru itenleri değil
canım sen naptın böyle yaa
şok geçirdim desem yeridir okurken.. bu ne taviz taviz taviz.. hatta fazlası.. sen bütün bunları yaparsan o da tabiiki hep daha fazlasını ister.. çok yanlış yapmışsın..
hala daha diyorsun ki:"benimde hatalarım olmuştur elbette çok duygusal bir insanım her şeye alınıyorum oda bundan sıkıldı galiba"
hayır bence senin hiç hatan yok pardon var senin hatan bu adamın dediği herşeyi yapmak.. bu kadarda olmaz yani kusura bakma ama bunun adı ilişki değil tatlım..
bu adamın resmen özgüveni sıfır ve özgüvenini tavan yaptırmak içinde sana her dediğini yaptırmış.. kendini bişe sanmış sen yaptıkçada.. sakın geri dönme bu adama.. dönersende normal bi ilişkiniz olsun..
sagopam naptın bebegim sennçok üzüldüm senin için kendini niye ezdirdin bu kadar ma artık olan olmuş canımgururlu olmanın vakti gelmiş te geçiyor bile
Toplumda süregelen bir düşünce biçiminin oluşturduğu bir şey bu da işte.
Ben yıllar önce feministim beeenn derdim dururdum
Güzel bir şey aslında ama nedense erkekler tarafında belli bir kaba tabirle kazık yiyince sığınılan yer orası oluyor.
Bir şeyler yaşamadan feminist olmaya niyetlenen kimse yok.
O haksız bulamama burçlardan da kaynaklanıyor.
Eski sevgili'm ( eski sevgilim derken bile hala benimmiş gibi ) yengeç burcuydu ve yengeç burcu erkeği asla haksız olamaz her durumda kendini haklıya çıkartır,sen haklıysan bile.
Aklımı dinlemek zorundayım, kalbim bir süre sessiz kalmalı ya da kalbimin sesine kulaklarımı tıkamalıyım
bilmiyorum canım ilk tanıdgım kişyle arasında dağlar var ya ilk konuştgmz zamanlar anlayışlıydı hiç bir şeye karşmıyodu mutlu olayım diye çırpınıyodu sözde o kişiyi ben öldrümüşüm ne yaptıysam biraz değer verdim şımartı kendini bişey sanmaya başladı
Benimkide yay. İlk zamanlar kulum köpeğimdi ne zaman ağam paşam dedim kendini bişey sandı.
Ama tekmeyi koydum. İstediğini yapsın bensizlik ne demekmiş görsün gününü.
Aynı durumdayız canım ya.Böyle konuştuğuma bakma yüreğim yanıyo
Kalbim ayrı aklım ayrı konuşuyo ama kalbim yerine aklımı dinliyorum bende.
Uğraşcak işler buluyorum kendime ozaman daha kolay oluyo:128:
canım ne bileyim ya çok acı çektim çok sabrettim ama bir yere kadar üstelik yani benim yeter konuşma demem gerekirken kendisi yeter nedir çektğim diyo
şimdi saedec çok pişman olsun istiyorum öyle bir pişman olsunki dönp arkma bakmayayım onu acı çekerken göreym
sen geri dur canım artık.. eğer seni seviyorsa böyle bencil olmaz ve düzelir diye düşünüyorum..
canım benim yaşadıklarımız çok benzer biliyo musun bende senin gibi çok taviz verdim hayatımdan 16 gün oldu ayrıldık haftada bir arayıp yokluyo bakıyo benden ses yok bi hafta sonra bi daha yapıyo aynısını köpek gibi pişman eminim ama gururundan söylemiyo şimdilik sen biraz sık dişini eminim çok pişman olacakır hele bi başbaşa kalsın kendiyle azıcık sabret kuzum
Aslında bunları tepemize çıkaran biziz farkındasın dimi sndz'm
Bundan sonra gönlüme kulak vermiycem en güzeli mantığımın söyledikleri
Yapma ama canım yakma yüreciğini, mutlu olmayı o kadar çok hakediyorsun ki seni haketmeyenler için kendini hiç üzme..
Zor geliyor biliyorum ama canın acısa da geçecek, acımasa da geçecek,
Bu süreyi en güzel şekilde geçirmeye çalış..
Ben baya bi toparladım kendimi, birde onun yaptığı pislikleri görünce, hatırlayınca daha da hızlanıyor bu süreç
tek isteğim pişman olması öfkesine yenilip ağzına geleni söylüyor bu ilk değil ki daha öncede böyle oldu işte bir şans daha verdim aptallığıma doymayayım
öfkesi geçince pişman olcak zaten msj atıp duruyo cevap vermiycem düğününe çağır beni seve seve gelirim diyor ya
Merhaba arkadaslar ben 4 senedir nişanlıyim nisanlim ve ben severek nisanlandik 2008 senedinde cok mutluyduk benim kuzenim var Sibel adında onunla küstük ozaman nisanım olcak diye beni tebrik etti barıştık cok tatli gelmisti gözüme sımsıkı sarıldı cok mutlu olmuştum oda sevgilisinden ayrilmis biraz sohbet etmiştik benim nisanlim Almanya'da yasiyor ve bende almanca öğrenmek zorundaydim hergün telden konusuyorduk birgun ben kayimi tele cagirdim bir kiz var cok iyidir tatlidir seni seviyor dedim oda tamam konusuruz dedi numarasini ver yok teli onun dedim benim telden yarin konusun bize gelcek dedim ok dedi kayinimla sibel kizada kayinim seni sevmis begenmis dedim onlara yalan söyledim benim telden konusmaya basladilar 1 ay böyle devam etiler nikah yapmak zorundaydik 2009 senesi izine geldi nisanlim ve kayinimda kizi görmek icin geldi nikah yaptik bu arada ben almanca belgemi aldim vizeye verdim bir buçuk ay sonra ret geldi esimin atlı yetmedi 1 sene gecti bu arada kayinimla kuzenimde işi pişirdi pc den konusuyorlardi kıza babası teli yasaklamisti çünkü erkeklerle konuşmasını istemiyordu neyse benim vize ret geldi ikincisindede esimin aylığı evi yetersiz geliyoducok ağlamıştım kuzenim olan kızın yanina gittim ve bana karsı soğuk gelmişti havalanmisti baya bana ihtiyacı yoktu artik ben bunlari ayırmaya çalıştım beceremedim olmadı asik olmuştu kayinim kiz çakmadı ama daha souk davranmaya başladı ve ben ona küstüm ve ona demedigimi bırakmadım oda sessiz kaldi dinledi 2010 senesinde 8,ci ayda söz yapmak istedi kayinim benden idin aldı kuramadım verdim boynunu büktü yengecigim aşığım dedi tmm canim benim yap dedim ama gelmemi bekleme ok dedi söz yaptılar 2011 senesinde yine vizem ret geldi bunlar Nisan yapmak istedi buna hayir dedim ve nişanlım beni ikna etmeye basladi bizi bekliycekler dedi sadece Nisan dedi hayir ya biz ya onlar dedim nisanlim kardesinin mutlulugunu seçti bende ayrıldım boşandım yaz geldi bunlar Nisan yapti biz ailecek gitmedik çünkü o kızın babası bana küfür etti ve evimizin karşısında Nisan yaptılar nisanlim cok mutsuzdu oynamamış ağlamış benle barışmak istedi Nisan'dan sonra bende barıştım o kızın vizesi cikti 1 ayda hemde Alman vadatdasi olmus kayinim zorluk yasamadılar bizde nikah yaptik yeniden onlar sibeli aldi götürdü Almanya'ya kina yaptılar dugun oldu ben hala daha nisanliyim onun dün kizi bile oldu 2 görümcem var aram iyi ama Sibel ile daha iyi onlar çünkü hala oldular ilk kez onun sayesinde ben kiskansamda yapacagım bisey yok 1 ay sonra vizeye vercem cikar inşallah bu arada ben cok vijdanliyim bunu anladim doğuruyor diye eltim uyuyamadim bunu görümcemle paylastim oda hemen yengesine demis oda saolsun demis sevinmiş yenge diyor görümcem yengem cok sevindi sen onu önemsedin diye diyor bende ses cikarmadim nlara yeni ev düzülüyor cocuk odasi yatak odasi oturma odasi dizayn yapılıyor bana gelince vize çıkınca 2 görümcem kayinvaldemler baba anne nisanlim ben Bir yasamak zorundayim 2 sene nisanlim öyle istiyor çünkü krada oturmak istemiyor para bitiktirip ev alcakmis vize çıkmadan sesimi çıkaramıyorum bana iyi davranıyorlar para yoluyorlar her ay sabret deyip destek oluyorlar ama biryandanda onlara araba ev gezmek Alışveris her Cumartesi biryere gidiyorlar doğal olarak cekemiyorum artik bana Sibelden bahsetmiyorlar rahatsız oluyorum üzülüyorum diye::görümcelerim cok iyidir Pinar 20 bahar 21 inar biraz işine gelenin yaninda olur yengesi gezmeye onuda çağırırsa onunla iyi olur araları bozuk ise beni arar sohbet eder cok sıcak davranır zaten hic kötü konuşmazlar bana karsı ama aramazlar fazla bisey olacakta araycak .baharim cok iyidir he
Msj yazar yengecigim üzülme sen burda oldunmu senle heryere gitcez en sık sen giyincen Herkez seni kıskanacak bizle yasaycan cok seviniyorum gezeriz beraber,yemek yaparız moda yaparız hersey siüper olcak diyor.kauinvaldemde melek kadar iyidir namazında yemekleri evi o temizler kızlara arada nisanlim kızıyor yardim edin kadına çıkın odadan süslenmtkten bikmadinizmi diyor.ama ben ayrı evim olsun gezmeye gişeyim onlara daha iyi olur ama iste nisanlim istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?