- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #1.221
kızlar aşk hayatınız renklenmiş ne hoş
ben hala boştayımbakalım birileri var değerlendirmeye alırım belki.
hepimiz mutlu mesut oluruz inş.amin
Herkes pozitif ne güzel çok hoşuma gitti hep böyle devam inşAllah
Prensesi de merak ettim bugün konuşacaklardı naptı acaba
İştekadını
Evet canım biz çıkarıyoruz malesef tepemize ama indirmesinide biliriz
Bu arada kader arkadaslarim sizede bi selam vermeden gecmiyeyim :)
iyisinizdir insallah ??
ben cok sükür iyiyim,
bir asigim var ama malesef benden kücük :))
aslinda arkadasdik ama benden kücük oldugu icin ona hic o gözle bakmamistim,
bi ortak arkadasimiz girdi araya gecen gün bana serhat hakkinda ne düsünüyorsun dedi ?? (ismini degistirdim suan)
hicbisey düsünmüyorum ne düsüncem dedim,
beni sIkistiriyor senden cok hoslaniyor dedi,
olmaz dedim, bir iki kere daha diretti ama olmaz dedim yine,
serhat utancindan bana bidaha yazamaz diye düsündüm e bende yazmadim,
zaten derdim basimdan askin, hem aklima bile gelmiyordu,
gecen gün yazdi napiyorsun filan diye
simdi öyle arada bi konusuyoz, siirler yolluyor bana :)
aramiza 2-3 yas var,
simdilik yine bisey düsünmüyorum yanlis anlasilmasin,
öyle konusuoz bakalim, artik plan yapmiyorum hayatimda..
maalesef benden küçük diyince ben de epey yaş farkı var sandım ilahi Hürrembundan önceki erkek arkadaşım da benden 2 yaş küçüktü ki tanıştığımızda o 21 ben 23 yaşandaydım, yaşımdan daha olgun biri olduğumu onun da yaşına göre daha çocuksu olup bir de erkeklerin geç olgunlaştığını hesaba kat buna rağmen çok güzel 4 yılım geçti. son erkek arkadaşımı biliyorsun zaten o büyüktü de ne oldu, 21 yaşındaki çocuk ilişki konusunda çok daha sağlam, tutarlı ve sahipleniciydi. acı tecrübemden sonra kıymetini daha iyi anladım ayrıca eğer sen de olgun olsan bile yaşına göre, uyum olduğunuzda aranızda o olgunluk ve çocuksuluk çok güzel dengeleniyor. iki tarafta birbirine birşeyler kattığında o olgunlaşıyor senin de içindeki çocuk tekrar açığa çıkıyor. şimdilik düşünme, konuş, tanımaya çalış ama bence yaş düşündüğün en son kısmı olsun.
yaşını bilmiyordum ki:26: bu başlık altındaki en büyük insan benim sanırımtabi her gün arkadaşlarıma gidip bebek seviyorum, yaş grubum farklı dertlerle uğraşıyor artık
hayırlısı Hürrem, bu saatten sonra Allah'a sadece hayırlı insanları karşımıza çıkarması, sonu olmayacak ilişkilere de hiç başlatmaması için dua etmemiz gerekiyor sanırım, en azından ben duamı böyle ediyorum artık.
selam kızlar bende gelişme var sizlerle paylaşmak istedim..
benimki aradı pazartesi günü bankaya gidiyodum açtım bende.. bi belge istemiştim ondan buraya da yazmıştım hatta, o gün o belge için okuluma gidicekti onla ilgili bişeydir diye.. naber nasılsın diye havadan sudan konuştuk önce ama okula falan gitmemiş zaten neyse.. normal bi şekilde sohbet ettik sonra laf döndü dolaştı onun buraya gelmesine geldi.. oda bişeler geveledi bende gelmek istiyosan bana bişeyler söylemen lazım dedim oda özlediğini ve gelmek istediğini söyledi hatta şakasına ben o şehri çok özledim aslında beni gezdirir misin bile dedi :) bende zaten ayrı olduğumuz dönemde düşünmüştüm kendimde de çok hata gördüm.. tamam o da hatalar yaptı ama sevgisinden emindim hep asla da şüphe duymadım.. ve aslında bizim çözülmeyecek sorunumuz yoktu boşuna ayrılmışız diyede üzüldüm ama işte ben adım atmak istemedim.. sorunlar küçüktü ama benim yaptığım triplerle ve gereksiz yere aşırı tepki göstermelerimle o sorun çıkmaza giriyodu.. bende bu şansı değerlendirdim ve ona gel dedim.. ayın 18 inde ya da 19 unda gelecek konuşucaz.. gün içinde de konuşuyoruz ama tam olarak eskisi gibi değiliz bakalım hayırlısı..
vicdanım çok rahat morvent elimden gelen her şeyi yaptım ben son pişmanlık fayda etmiyor işte son söylediklerini yazsam herkes nefret eder erkeklerden bir daha kimseyi istemez o yüzden yazmıyorum :) benim içim rahat kendisi her gün kahrolacak çok acı çekecek biliyorm
selam kızlar bende gelişme var sizlerle paylaşmak istedim..
benimki aradı pazartesi günü bankaya gidiyodum açtım bende.. bi belge istemiştim ondan buraya da yazmıştım hatta, o gün o belge için okuluma gidicekti onla ilgili bişeydir diye.. naber nasılsın diye havadan sudan konuştuk önce ama okula falan gitmemiş zaten neyse.. normal bi şekilde sohbet ettik sonra laf döndü dolaştı onun buraya gelmesine geldi.. oda bişeler geveledi bende gelmek istiyosan bana bişeyler söylemen lazım dedim oda özlediğini ve gelmek istediğini söyledi hatta şakasına ben o şehri çok özledim aslında beni gezdirir misin bile dedi :) bende zaten ayrı olduğumuz dönemde düşünmüştüm kendimde de çok hata gördüm.. tamam o da hatalar yaptı ama sevgisinden emindim hep asla da şüphe duymadım.. ve aslında bizim çözülmeyecek sorunumuz yoktu boşuna ayrılmışız diyede üzüldüm ama işte ben adım atmak istemedim.. sorunlar küçüktü ama benim yaptığım triplerle ve gereksiz yere aşırı tepki göstermelerimle o sorun çıkmaza giriyodu.. bende bu şansı değerlendirdim ve ona gel dedim.. ayın 18 inde ya da 19 unda gelecek konuşucaz.. gün içinde de konuşuyoruz ama tam olarak eskisi gibi değiliz bakalım hayırlısı..
hayırlsı canım ya hadi bakalım inş. :) :)
Hayırlı olsun canım hakkında
Ortada büyük bir sebeb yoksa iki tarafta birbirinin sevgisinden eminse ilişkiye sahip çıkmak daha doğru geliyor bana :)
benımde yardıma ihtiyacım varbundan iki sene önce güzel umutlarla başlayan ilişkim erkek arkadaşımın gereksiz gururları , terslemeleri .bana bağırması yüzünden benim içimdeki sevgi bitti .üç hafta önce söyledim bitti diye aynı zaanda ailemde buna karşıydı , ama laf anlamıyo pişman oldu . devamlı özür diliyor , bırak düzeltiyim dıyo . hayatımı mahvetme diyo sen bırakırsan benim hayatım mahvolur yaşayamam , vicdan azabı cekersin günahı büyük dıyo bense istemiyorum artık . ama çok vicdan azabı çekip üzülüyorum kahroluyorum resmen napıcagımı bılemıyorum ama ben aylar öncesinden bitirdim kafamda o üzülmesün diye yinede konusurum
cy2580 sakın kendini suçlu hissetme sana karşı tavrı zaten hoş değilmiş, o terslemeler, bağırması... sen ne güzel ki bunlar fark edip o ilişkiden sıyrılmayı başarabilmişsin herkes bu kadar şanslı olmuyor, çoğu zaman aşk gözleri kör edip sürüncemede kalıyor o ilişki. farkındaysan söylediği sözler bile bencilce, senin ne hissettiğinle değil de kendi hisleriyle meşgul. sana yaptıklarına karşı senin kalbini kırdığını düşünmek yerine sana hala kendini kötü hissettirip vicdanına dokunarak seni elde etme derdinde. seni mutsuz eden, saygı duymayan birine karşı suçluluk hissetmen çok yersiz kaldı ki onu affedip devam etsen bile ilişkiye, istediği kadar değiştiğini iddia etsin en fazla birkaç ay içinde eskisinden de daha sert bir tutum içine girecek ve senin acıların da artacak. insanlar maalesef değişmiyor. zamanında değerini bilmediyse, şimdi panik halinde olduğu için söylediği sözler seni aldatmasın, bundan sonra da bilmeyecektir. sen doğru olanı yapmışsın. ailenin neye karşı olduğunu ise tam anlayamadım, ilişkine mi ayrılık kararına mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?