Buyrun...Terapi Grubumuz :))

ben hayatnda başka biri vardır diye düüşünüyorum bilmiyorum..
Biz 2 eylülden beri beraberiz yeniyiz.
Kalkıpda ailesine söylecek hali yok.ailesi kapalı insanlar,ben ise açık bir insanım .
Kesinlikle nedeni ne o zman mutluydunda, diyorum, ben mutluluğunu hakediyorsun herşeyinle ,sen çok iyi birisin diyor

Benim mutluluğm o idi,sorun yaşadık mı evet yaşadık ama ben onun yanında o elimi tuttuğunda benden huzurlusu,mutlusu yoktu,gözlerimiz ışıldıyordu ikimniznde..

Dayanammıyorum off

hımm evet canım olabilir size daha bi ay olmuş bi ayda böyle sorun çıktıysa ilerde de olacaktır mutlaka.bunun açıklıkla ne ilgisi varki bende açığım ama eski sevgilimin ailesi beni çok severdi canım bunun onla ilgisi yok.senden önceki sevgilisi yeniden çıkıp gelmiş olmasın bununda aklı karışmıştır bilmiyorum üzülme sakın sadece fikir sundum.çok şükür ki henüz çok erken bak bana beş yıllık ilişkim bitti hemde hala deli gibi ilk günkü gibi birbirimizi tutkuyla severken.hemde nişan düğn hazırlığı yaparken bitti ben bile çok şüküürki erken oldu ya evlendikten sonra olsaydı diye düşünüyorm..üzülme Allah herşeyin hayırlısını versin baktın ki düzelir herşey bırak kafasını toplasın biraz dağılmış bence

Son düzenleme:

o yönen iyiyim açıkcası uuzn olsaydı toparlanmam aha zor olur sanırım..
bilmem aklıma o geldi ,

yok kendini toparlasada ya ben dağılıp toplanmışken kendimi ateşe atamam ...

ben ona şans verdim ama o vermedi ,kendisi kaybetti..

evet üzülüyorum şu anda geçecek ve ben alışacağım ve eminimki dayanamayıp mesaj atacak biliyorumm...

senin işin daha zor tabii neden bir anda ayrıldınız peki canım?

resmiyete dönüştüürüken?

Son düzenleme:

tabiki atacak her suçlu olay mahaline geri dönüş yapar diye bi söz var.ama madem sen artık istemiyorsun üzüntünüde yaşayacaksın elbetteki ama herşey kafada bitiyor kafanda istemiyosanda kendini yeniden yakmaya lüzum yok canım

şu an içime atmamak adına üzülüyorum ,ağlıyorum ama sırf ilerde bunun patlamasını yaşamamk içn..
aynen öyle,yüzüstü bırakıp gittin ,ilerde yapmıcağı ne malıum

bir ilşkide sorun yaşandıysa artık devamı getirmenin anlamı yok,biz en başında yaşadık ama yinede şans verdiydim..

kuzum benimki 4 yıllık asker uzm.çavuş yani çok zor şartlarda yaşıyo haliyle psikolojisi pek normal değildi ama ben alışmıştım idare ediyodm her izin dönüşü benden ayrılır her izinde yeniden barışırdı neyse ki alışmıştım bu duruma.en son ıraka gitti 6 ay hiç görüşemedik ne tel ne msj ne mektup hiç bi haber yok.. sonra bu geldi çok kötü olmuştu neler yaşadı kim bilir dedik üzerine gitmedim tabi bi ay izin yaptı herşey çok güzeldi gezdik tozduk hasret giderdik sonra bi buçuk ay önce şemdinliye gitti işte beni aramamaya başladı gene tabi ama bende alışkınım.bunun facesine baktım bi ay önce bi kızla yazışmasını gördüm kız nerdesin demiş araçtayım demiş operasyona gidiyorum seni gördüm yazayım dedim demiş vee benim operasyona gittiğinden bile haberim yok..sonra ben aramadım bunu oda beni aramadı geçenlerde iki kez aradı açmadım hiç konuşmadık sorma gereği bile duymadım.öylece bitti işte

gülüm seni cok iyi anliyorum ama yipratma kendini. icini dök birine, burda veya disarda konus agla sizla fakat dua et ki 1 aylikken olmus bunlar. ya daha fazla beraber olsaydiniz senin icin daha da zor olurdu bu durum. kendini disari at gez toz ama yalniz degil kalabaligin icinde ol ki onu düsünme. biliyorum zor yinede herseye ragmen zor ama onu unutmak icin yaptiklarini hazmetmek icin bunlari yapmalisin.

inan bana benim bu son 1 ay icinde yasadiklarimi anlatsam "nasil dayaniyorsun dersiniz" hatta benim eski sevgilim bana tehdit ediyor. düsünün artik - hem suclu hem güclü yani....
ben bunun icinden nasil cikicam? kara kara düsünüyorum..

Son düzenleme:
canım anlatmak istersen burdayız biz dinleriz seve seve destek olmak için elimizden geleni yaparız

çok tuhaf yuhh diyorum yani

çok ilginç aramaması..allah yardmcınolsun zor bir duurm

ya sen nişanlanmıcak mıydım ben başkasıyla mı karıştırıyorumm

Kizlar kendimi cok guzel terapi ediyorum ama bi taraftan donecek ümidi ile ayakta duruyorum bi taraftan onu unutmak icin cabaliyorum hangisinden vazgecmeliyim bilmiyorum.. Kalp agrilarim dindi artik yemek yiyorum spor yapiyorum dis gorunusumu degistirdim ise basliyorum yine okul dersler hersey cok guzel cok mutluyum ama bunlarin hepsink geri donecek umudu ile yapiyorum dondugunde beni yikilmis gormesin diye yapiyorum cok kararsizim... Baskasini hayal edemiyorum hayatim da..tamam daha cok yeni 1ay oldu gideli ve ben son bi haftadir pes ettim yani ona oyle gosteriyorum en azindan... Ama hep aklimda hep bi umut var beni cok sevdigini biliyorum oda cok caresizdi aceba doner mi yine donse ben ne yaparim... Donsun yine mutlu olalim diye dua ediyorum bi taraftan da vazgecmek icin ugrasiyorum bu ne anlamadim cok kararsizim offffff

canımm bende aynı durumdayım ama henüz toparlanmaya başlamadım hala bitik durumdayım ve bu halde bekliyorum gelsin diye bizede bi ay oldu nolacak bu böyle

Valla canim ben umuduma sarildim biz cok seviyorduk beni hic uzmedi ben daha cok onu uzdum ozellikle son aylar... Hatalarimin farkindayim onun hatalarinin farkindayim.. Sende kendine ceki duzen ver yine uzul ama bi taraftan zorla hayata tutun yaninda olanlara saril... Subatta istemeye geleceklerdi hayaller kuruyorduk bi an iki gun icin de hemde telefonda bitti hersey cok kotu mahvoldum... 2 hafta sonra kendimden nefret etmeye basladim zayifladim olu gibiydim hastalandim yataklara dustum atesler icinde yattim ama bi haftadir zorla yemek yemeye basladim disari cikmaya insan icine girmeye icime bi umut koydum onun da dusunmeye ihtiyaci var eminim gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama gelirse beni yikilmis eski halimle gormesin.. Eger bi sansimiz daha varsa onu cok mutlu etmek istiyorum o beni cok mutlu etti yaramaz kiz cocuklari gibi davrandim cogu zaman artik degisim vakti dedim kendime ve ilk onu kendi haline birakmakla basladim ise sonra da kendimi toparlamak icin soz verdim ve yapiyorum suan gelmesin daha guclenmedim cunku

sen ben misinn çok benziyoruz..ama beni istemişlerdi 2014 haziranda düğün günümüz bile belliydi 5yıllık bi ilişki işte toparlanmak kolay değilkii

Evet bende tam toparlanamdim ama soz verdim kendime toparlanmak icin sende yap lütfen.. Ben gozlerim yas doldugu heran Allaha yalvariyorum bu sinavida atlatim nolur diye cok sinavlar atlattik birlikte biz herseyin ustesinden geldik ama bu son sinavimiz olsun insallah diye dua ediyorum onsuz bi hayati hayal bile edemiyorum... Cok gucluydu nasil yenildi aklim almiyo.. O kadar hayallerimiz vardi ki... Cok cikmaza girdik ailelerimiz yuzunden ve artik inceldigi yerden koptu.. Ben artik sadece Allaha dua ediyorum o herseyi biliyo goruyo benim belki de en buyuk sinavim bu hayatta boyle avutuyorum kendimi Allahtan umudumu kesmiyorum hergun yalvariyorum ben toparlaniyorum oda toparlanip biran once donsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…